Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

ειρηνη μου και που το βρηκες αυτο απο κει με τις μπομπο??

Εδώ κοντά σε μένα. Είναι μία κοπέλα που κάνει.. "θαύματα" όπως λέω εγώ. Με βοήθησε και όταν βάφτισα και όταν έγινα νονά ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ήρθααααα!!!

Αφού έκανα δουλειές στο σπίτι, μπήκα στην καθαρή μου κουζίνα χιχιχιχι

Αύριο θα πρέπει στο πάρτυ να στείλουμε φαγητά....έφτιαξα δύο ταψιά απο τα γνωστά λουκανικοπιτάκια και θα στείλω 20 κομμάτια στο σχολείο....τα υπόλοιπα για μας....

Έφτιαξα το γνωστό μωσαικό και το έβαλα σε φορμάκια καρδούλες και κάτι άλλα και είναι στην κατάψυξη!

Ουφφφ... ξεπατώθηκα που λέει και ο Τρύφωνας Σαμαράς....!!

Το μεσημέρι θα κάνω στην κόρη ομελέτα με λουκάνικο και το απόγευμα μπριζόλες στον σύζυγο! Δεν πρόλαβα να φτιάξω συκωτάκια!

Ευχαριστώ για το καλοσώρισμα.

Έχω ένα θεματάκι. Συνήθως την άνοιξη έκανα μια πολύ καλή γενική στο σπίτι που την συνδύαζα και με το βγάλσιμο των χαλιών. Τώρα σκέφτομαι να κάνω γενική σιγά σιγά , δωμάτιο-δωμάτιο. Αν ξεκινήσω όμως από τώρα, για να έχω τελειώσει πριν το Πάσχα, δεν είναι πολύ νωρίς για να βγάλω τα χαλιά? Αλλά με τα 2 παιδιά πλέον δεν μπορώ να κάνω την γενική σε 3-4 μέρες. Τι λέτε?

Εγώ θα σου έλεγα, να μην πιεστείς.

Οπως σωστά είπες, να κάνεις γενική δωμάτιο-δωμάτιο και σιγά-σιγά. Με 2 παιδάκια άλλωστε δεν είναι εύκολο πράγμα! :rolleyes:

Οπότε κάνε τις δουλίτσες σου στον χρόνο σου και αν αποφασίσεις {αφού τελειώσεις} πως είναι νωρίς ακόμα για να βγάλεις τα χαλιά, άστα και τα βγάζεις αργότερα, κάνοντας 2-3 πραγματάτια τότε και μόνο {καλό σκούπισμα και σφουγγάρισμα}.

Μην ταλαιπωρείσαι επιπλέον! :P

777885dugw57gt25.gif

Ευχαριστώ για το καλοσώρισμα.

Έχω ένα θεματάκι. Συνήθως την άνοιξη έκανα μια πολύ καλή γενική στο σπίτι που την συνδύαζα και με το βγάλσιμο των χαλιών. Τώρα σκέφτομαι να κάνω γενική σιγά σιγά , δωμάτιο-δωμάτιο. Αν ξεκινήσω όμως από τώρα, για να έχω τελειώσει πριν το Πάσχα, δεν είναι πολύ νωρίς για να βγάλω τα χαλιά? Αλλά με τα 2 παιδιά πλέον δεν μπορώ να κάνω την γενική σε 3-4 μέρες. Τι λέτε?

Μαλλον ειναι πολύ νωρίς,ασε που μεχρι το Πασχα πάλι λερωμένο θα ειναι το σπίτι.

Επειδη και εγω το ιδιο κάνω καθε χρονο,μετά την 25η θα βγαλω τις φλοκάτες από το δωμάτιό μου και το χαλί απόο το τριτο υπνοδωμάτιο,γιατί ειναι πάτωμα και δεν ειναι κρυο.Τα υπόλοιπα θα τα βγάλω μετυα τα μεσα του Απριλη και τοτε θα κανω και γενική .Ε,σε δυο εβδομάδες θα εχω τελειωσει!;)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα!

Ειρήνη μου σε ζηλεύω, φτου φτου δηλαδή, εγώ μια χάνω μια βάζω. Και χάνω πολυυυ δύσκολα, τι θα απογίνω δεν ξέρω.

ΠΟια έχει τα κολλητιλίκια με τη μερέντα (αχ πως γέλασα!), ομοίως με τη σοκολάτα. addicted και πάλι.

σήμερα έχω πολύ δουλειά, αλλά έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου μπωτέ το βράδυ, νυχάκι και λίγο μαλάκι, γιατί είναι σα ξασμένο! σα μαλλί της γριάς μόνο που ούτε ροζ είναι, ούτε τρώγεται!!

Μη με ζηλευεις ματάκια μου, γιατί έχω δρόμο ακόμα... κάτσε να δούμε τι ψάρια θα πιάσω.. :rolleyes:

Σοκολάτα και γω ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ... !

Μακάρι να το κάνεις βρε κορίτσι.. θα νιώσεις πολύ όμορφα με 1-2 πραγματάκια για σένα!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Ήρθααααα!!!

Αφού έκανα δουλειές στο σπίτι, μπήκα στην καθαρή μου κουζίνα χιχιχιχι

Αύριο θα πρέπει στο πάρτυ να στείλουμε φαγητά....έφτιαξα δύο ταψιά απο τα γνωστά λουκανικοπιτάκια και θα στείλω 20 κομμάτια στο σχολείο....τα υπόλοιπα για μας....

Έφτιαξα το γνωστό μωσαικό και το έβαλα σε φορμάκια καρδούλες και κάτι άλλα και είναι στην κατάψυξη!

Ουφφφ... ξεπατώθηκα που λέει και ο Τρύφωνας Σαμαράς....!!

Το μεσημέρι θα κάνω στην κόρη ομελέτα με λουκάνικο και το απόγευμα μπριζόλες στον σύζυγο! Δεν πρόλαβα να φτιάξω συκωτάκια!

Βάσια μου, συκωτάκια λες αυτά που είναι από κοτούλες? Τα στρογγυλά?

777885dugw57gt25.gif

Επίσης είμαι πολύ χαρούμενη γιατί το τριήμερο στο χωριό θα έρθουν και οι γονείς αλλά και τα πεθερικούλια άραααααα θα ξεκουραστώ!!!!

Yeahhhhhh!!!!

egyptian.gif egyptian.gif egyptian.gif

σαν να σε βλεπω μπροστα μου να χορευεις!!! χαχαχαχαχαχαχ

έχετε δίκιο, είναι νωρίς για τα χαλιά. ίσως βγάλω μόνο από το δωμάτιό μας. Στα παιδικά θα τα πλύνω και θα τα ξαναβάλω.

Θέλω να τελειώνω με την γενική γιατί έχουμε και βάφτιση τον Μάιο και δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμα. μονο εκκλησία και ταβέρνα κλείσαμε την ημερομηνία.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

έχετε δίκιο, είναι νωρίς για τα χαλιά. ίσως βγάλω μόνο από το δωμάτιό μας. Στα παιδικά θα τα πλύνω και θα τα ξαναβάλω.

Θέλω να τελειώνω με την γενική γιατί έχουμε και βάφτιση τον Μάιο και δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμα. μονο εκκλησία και ταβέρνα κλείσαμε την ημερομηνία.

με το καλο, σκεφτηκες θεμα?

χαρα μου δεν ηξερα οτι βαπτιζετε το πιτσιρδελι σου τον σεπτεμβριο! με το καλο!!! βρηκες ακρη με το office?

Διαφημίσεις

Οργανώσου. Πάρε ένα τετραδιάκι και σημείωνε τις δουλειές που πρέπει να γίνουν, όποτε σου ρχονται. Και κινείσου με βάση αυτά. Θα ξε-αγχωθείς πολύ! Με το καλό η βάφτιση!

777885dugw57gt25.gif

συνήθως είμαι οργανωτικό άτομο αλλά με έχει πάρει λίγο από κάτω αυτόν τον καιρό και σαν να έχω ζαλιστεί, δεν ξέρω πως να τα βάλω σε μια σειρά.

Τώρα σχολάω (μειωμένο ωράριο) , ίσως μπω από το σπίτι το βράδυ.

Καλή συνέχεια.!

Οργανώσου. Πάρε ένα τετραδιάκι και σημείωνε τις δουλειές που πρέπει να γίνουν, όποτε σου ρχονται. Και κινείσου με βάση αυτά. Θα ξε-αγχωθείς πολύ! Με το καλό η βάφτιση!

Θα απαντήσω στα γήγορα μόνο σε αυτό. Δουλεύω πάντα με μπλοκάκι και λίστες, ο άντρας μου με κοροιδεύει για αυτό. Πάντα αγοράζω μπλοκάκι στην αρχή της χρονιάς. Τώρα συνιδητοποίησα ότι το φετινό μου μπλοκάκι είναι ατζέντα που μου την έδωσαν και δεν μου αρέσει και δεν την χρησιμοποιώ πολύ.

Ξεκινάω από αυτό. Στο δρόμο για το σπίτι θα αγοράσω νέο ωραίο μπλοκάκι.

Καλοό μεσημέρι.

συνήθως είμαι οργανωτικό άτομο αλλά με έχει πάρει λίγο από κάτω αυτόν τον καιρό και σαν να έχω ζαλιστεί, δεν ξέρω πως να τα βάλω σε μια σειρά.

Τώρα σχολάω (μειωμένο ωράριο) , ίσως μπω από το σπίτι το βράδυ.

Καλή συνέχεια.!

Αν δεν ήσουν, δεν θα σε ενδιέφερε η παρέα μας! ;);)

Δεν πειράζει, μην πιέζεσαι περισσότερο, ήδη κάνεις τόσα με δουλειά, παιδιά, σπίτι, άντρα, εσένα... θα τακτοποιηθείς και πάλι. Ειδικά αφού τελειώσεις με τα θέματα της βάφτισης και μετά.. :P

Καλή συνέχεια

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...