Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 23 ώρες πρίν, Souri είπε:

Δε το συζητώ, το δύσκολο μικρή λέξη να το χωρέσει, και μπράβο σου γι αυτό που πέρασες! 

Εγώ έπαιρνα 6 utrogestan των 100 την ημέρα μαζί με 6 cyclacour, vasclor πρωί & βράδυ και μία ενέσιμη προγεστερόνη το βράδυ. Παράλληλα ενέσιμη αντιπηκτική, κορτιζόνη χάπι και κάτι πολυβιταμίνες.. Είχα έντονη ζαλάδα, ξεκίνησε σιγά σιγά και σταδιακά εγινε μόνιμη, σε φάσεις δε μπορούσα να οδηγήσω.. 

Καλή αρχή σε όλες μας κορίτσια, με επιθυμητά αποτελέσματα! Ρίξτο τη μίρλα στις ορμόνες κι όλα καλά!

Παίρνεις 3 τώρα και σταδιακά αυξάνεις ανάλογα με τον υπέρηχο; Εμένα με πήγε: 2 πρωί για 3ημέρες, μετά 2πρωί+1βράδυ για άλλες 3 και τέλος πριν μπει η προγεστερόνη 2πρωί - 2βράδυ. Μετά την ετ αύξηθηκαν σε 6

παντως 6 ουτρο των 100 ισοδυναμουν με 3 των 200 που δινονται συνηθως στις 99% των περιπτωσεων. δεν θεωρειται μεγαλη δοση. η βασκλορ κι η ενεσιμη δεν φερνουν τετοιες παρενεργειες.

ΝΕΟ ΚΑΦΕ

ΙΩΑΝΝΑ1

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!

Λίγες μερες δεν μπήκα και το χάσαμε το καφέ μας??Τι έγινε?? Τεσπα!! Θα συμφωνήσω με το Χριστινάκι ότι το Νέο καφέ πρέπει να μετονομαστεί σε "νέο καφέ εξωσωματικής" γιατι κοπέλες που ψάχνουν βοήθεια δεν θα μας βρίσκουν!!!

Έχω χάσει πολλά επεισόδια προφανώς !!Να ευχηθώ στα καναπεδάτα κοριτσακια την καλύτερη επιτυχία να χουν και στις μανούλες να προσέχουν!!Ποιο καλό κοριτσάκι θα με ενημερώσει στα γρηγορα?

Βασούλα μου είμαι σίγουρη ότι κάτι θα γίνει κ θα την κάνεις τελικά την προσπάθειά σου οσονούπω!!Έτσι είσαι εσύ!!Χτυπάς εκεί που δε σε περιμένουν :tongue:

Ονειρούλα μου ελπίζω μέρα με την μέρα να είσαι καλύτερα κ σύντομα το χαμόγελo να κάνει κ πάλι την εμφανισή του στην φατσούλα σου!! Έχουμε κανένα νέο της??

τα σέβη μου σε όλες!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 203
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοφιλείς ημέρες

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι εγινε κοριτσια??????????????????/

Ειχα πολλές ημέρες να μπω ,χθες προσπαθούσα αλλα με πέταγε εξω και σημερα βλέπω αλλο φορουμ.......

Δεν πειραζει ετσι για να αλλάξει και το γουρι και να εχουμε απο εδω και περα μόνο θετικα νέα.

Ευχομαι ολες να ειστε καλά αν και δεν εχω προλαβει να σας διαβασω τις προηγουμενες ημέρες και ετσι για μια ακομη φορά ειναι ανημέρωτη.

Βασουλα απο οτι κατάλαβα ξεκινάς και εσυ τέλος του μήνα????

Μαζί θα ειμαστε γιατι και εγω 24 με 28 Ιανουαρίου θα ξεκινήσω(εκτός απροοπτου).

Ιωαννακι απο τα γραφόμενα σου καταλαβαινω οτι μάλλον ηταν αρνητικό το αποτέλεσμα...:(:((φαντασου πόσο εχω μεινει πίσω)

Ροδούλα φουσκώνει η κοιλιτσα??

mxara καλά κάνεις που εισαι μέσα με τετοιο κρυο και ετσι πρέπει για να προσέχεις και την ζωουλα που εχεις μεσα στην κοιλίτσα σου.

Gorgina δεν ξερω αν εχουμε ξαναμιλήσει.Και εσυ σε προσπάθεια εισαι τώρα??

Φιλια σε ολα τα κορίτσια,παλια και νέα:P:p:p:p

Σε χασαμε κοριτσακι!καλα εισαι?Ναι!ήταν αρνητικο αλλα τιποτα δεν μας ριχνει συνεχιζουμε και ελπιζουμε!θα ξανακανω πολυ συντομα γιατι η προσπαθεια ήταν με παγωτακια οποτε μπορω να κανω πάλι ενεσουλες!θα καναπεδιαστω συντομα!!χι!χα!με το καλο να ξεκινησεις!μη χανεσαι θα περιμενουμε νεα !!ενα γλυκο φιλακι απο μενα!!ματς-μουτς!

Διαφημίσεις

Ρενιτακι μου...πολυ χαιρομαι που εισαι στην παρεα μας!!δεν μπορω να διορθωσω και να το κανω καφε εξωσωματικης...μηπως εσυ μπορεις?σε παρακαλω.....!προσπαθησα...!

γεια σου mvas . τι κανεις καριτσάκι μου? εγώ δεν εχω ξεκινήσει ακόμα. πρώτα ο θεός πάμε για τέλος φεβρουαρίου.

με το καλο να ξεκινήσεις και να εχεις ενα θετικότατοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο αποτέλεσμα.

Εγω οπως θα διαβασες κατα 99,99% θα ξεκινήσω τέλος του Ιανουαρίου.

Εχω λιγο αγχωθεί βέβαια γιατι δεν εχω ξανακάνει τις ενέσεις και φοβαμαι μην τυχόν κανω καμια μ................

Mvas,το χερακι παει απο μονο του ....θα συνηθισεις ειναι πολυ απλο να τις κανεις....!εγω στο τελος θα παθω εξαρτηση με τις ενεσεις...χι!χα!ολα θα πανε κατ΄ευχην....!

με το καλο να ξεκινήσεις και να εχεις ενα θετικότατοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο αποτέλεσμα.

Εγω οπως θα διαβασες κατα 99,99% θα ξεκινήσω τέλος του Ιανουαρίου.

Εχω λιγο αγχωθεί βέβαια γιατι δεν εχω ξανακάνει τις ενέσεις και φοβαμαι μην τυχόν κανω καμια μ................

με το καλο κοριτσάκι μου. καλή αρχή να εχεις με ένα τελειο αποτέλεσμα.!

προφανώς είναι η πρωτη φορά ε?

πιστεψε με δεν είναι τίπτα οι ενέσεις, και δεν θα κάνεις καμία μ.......:lol:

θα σου δείξουν πως θα την κανεις, μαλιστα μπορείς αν εχεις αγχος την πρωτη να την κανεις στο κεντρο σου και μετά να τις κανεις μονη σου. αλλα σε διαβεβαιώνω οτι δεν εχεις κανενα λογο να αγχώνεσαι! ειναι μεχρι να κανεις την πρωτη . μετά θα σου φαίνεται παιχνιδάκι. ολα θα πανε καλα.!!:lol::lol:

Διαφημίσεις

Mvas,το χερακι παει απο μονο του ....θα συνηθισεις ειναι πολυ απλο να τις κανεις....!εγω στο τελος θα παθω εξαρτηση με τις ενεσεις...χι!χα!ολα θα πανε κατ΄ευχην....!

Σε ευχαριστω Ιωαννακι μου για την εμψυχωση σου γιατι ειμαι και λίγο φοβιτσιαρια γενικότερα με τις ενέσεις, πόσο μάλλον τώρα ....

:P:p:p:p:p

Θα σκεφτεσαι εκεινη την στιγμη το μωρακι που θα ερθει και θα την κανεις...ειναι απλο....εγω αυτο κανω....!στο παρελθον δεν ειχα καμια επαφη με ενεσουλες και φαρμακα..!τρομαζα στην εικονα τους..και τωρα?περιμενω να ξεκινησω πως και πως....!!καλη αρχη!!!!!!!!!

με το καλο κοριτσάκι μου. καλή αρχή να εχεις με ένα τελειο αποτέλεσμα.!

προφανώς είναι η πρωτη φορά ε?

πιστεψε με δεν είναι τίπτα οι ενέσεις, και δεν θα κάνεις καμία μ.......:lol:

θα σου δείξουν πως θα την κανεις, μαλιστα μπορείς αν εχεις αγχος την πρωτη να την κανεις στο κεντρο σου και μετά να τις κανεις μονη σου. αλλα σε διαβεβαιώνω οτι δεν εχεις κανενα λογο να αγχώνεσαι! ειναι μεχρι να κανεις την πρωτη . μετά θα σου φαίνεται παιχνιδάκι. ολα θα πανε καλα.!!:lol::lol:

Σε ευχαριστω gorgina μου.

Ναι η πρωτη και τυχερή θα ειναι...!!!!!!;);)

Απ οτι κατάλαβα για σένα δεν θα ειναι η 1η προσπάθεια????

Συγνώμη για τις ερωτησεις αλλα εχω πολλές μερες να μπω και εχω μεινει πισω

clip_image001.gifΣας χαιρετω γιατι σχολαω σε λιγο!!να περνατε ομορφα.....!!καλο μεσημερι και καλη ορεξη...!!παω για σιδερωμα....και βαριεμαι.......!θα τα πουμε αργοτερα!!!φιλακια στα μουτρακια σας!!

Group φθινοπωρου-χειμωνα! 2011-2012!!!!!!!!!!!!!!storch.jpg

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ138482.gif

Βασω75- θα μας ανακοινωσει οταν ειναι ετοιμη....πρωτα ο θεος...!!

Αγγελικη-χ-περιμενουμε νεα των εξετασεων!!ολα θα πανε καλα πρωτα ο θεος!!

νικολ-τε -13/1/12 ειναι καναπεδατη!χοριακη 24/1!θα γινει και επισημα μανουλα!με το καλο!!

αρετη 18/8 -ξεκιναει!! με το καλο θα γινει μανουλα στο 2012...εχει παγωτακια!!!

Τινα29 -Εχει ήδη ξεκινησει!θα μας ειδοποιησει πριν την χοριακη!!καλη τυχη!!

Melitta -ειναι σε καλο δρομο....!εχει ξεκινησει ήδη με τις εξετασουλες!!καλη αρχη!

Ιωαννα-Θα επιστρεψω με νεο πλανο προσπαθειας!!καλη τυχη!!!

Μαρα- ειναι καναπεδατη!!με το καλο να μας ανακοινωσει την θετικη χοριακη της!!

Ναφι-οτι και να αποφασισει.....ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!!

Μομεντς-νεος γιατρος,νεα ξεκινημα!!καλη αρχη!!!

Λιανα?οταν ξεκινησει με το καλο θα μας το ανακοινωσει!!!καλυ τυχη!!

Vivoula-ξεκιναει υπερηχους!καλο καναπεδιασμα..!θα γινεις μανουλα!καλη επιτυχια!!!

Γιωτα?κανουμε εξετασουλες και βουρ στην τελευταια και τυχερη προσπαθεια!!με το καλο!

Μvas-ξεκιναει πρωτα ο θεος τελος Ιανουαριου!θελει να γινει μανουλα!καλο ξεκινημα!!!

Λια-?συντομα θα ξεκινησει και θα μας το ανακοινωσει!!καλο ξεκινημα!!

Roze- πρωτα ο θεος θα ξεκινησει με το νεο ετος!μανουλα θα γινει!!!καλη επιτυχια!!

Gorgina- ξεκιναει πρωτα ο Θεος Ιανουαριο!!θα μας ανακοινωσει!!καλη αρχη!!

Αρετουσα80-ειναι μαζι μας!!το 2012 θα πανηγυρισουμε την εγκυμοσυνη μας!με το καλο!

Faii-θα μας ανακοινωσει την προσπαθεια της....εχει παγωτακια!!με το καλο!!

Εβελινα-ξεκιναει πρωτα ο θεος...!μακαρι να ερθει με το καλο!!καλη αρχη!

Αναστασια- θα περιμενουμε νεα της!θελει να γινει μανουλα και θα γινει!με το καλο!

Ρινουλα- στις 19/1/12 θα ειναι καναπεδατη!θα γινει μανουλα το 2012!!καλη επιτυχια!!

Santa- συντομα θα μας ανακοινωσει το νεο της ξεκινημα!!τυχερο να ειναι!!!

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣmurielle-3.gif

Ροδουλα-ΠΗΤ 7/8/!!

Marxar -ΠΗΤ ?

xristina83 - ΠΗΤ 14/2 κοριτσακι!!!

baby - ΠΗΤ 9/3/12 κοριτσακι!!!

Κριστιμ-ΠΗΤ 22/2/12 αγορακι!!!

Melli-?ακουσαμε καρδουλα.......!

Mxara-?

Χρυσουλακι-?

Stell-?

ΣΙΛΕΝΑ-κατηγορια απο μονη της!........love_kisses-464.gif

11.jpg?w=296&h=170

Κατερινα-Ειναι διδυμομανουλα!!κοριτσακι & αγορακι!!Να της ζησουν!!

Hellen-11/11/11!!Εγινε μανουλα!!!Αγορακι!!!!να της ζησει!

Φιορουλινι-Ειναι μανουλα...αγορακι....!να της ζησει!

Χουχουλινα-Ειναι διδυμομανουλιτσα!!κοριτσακι & αγορακι!!Να της ζησουν

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...