Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • Καλησπέρα σε ολες! 'Οποια θελει μπορει να μου στειλει προσωπικό μηνυμα για γιατρους που ασχολουντε αρκετα με εξωσωματικές με δότριες (εχουν μικρες αναμονες και "καλες" επιλογές σε δότριες). Ψαχνουμε και στην Ισπανια εδω και 1.5 μήνα αλλα χωρί αποτέλεσμα προς το παρόν και θέλουμε να εχουμε και αλλες εναλλακτικές. Ευχαριστώ πολύ κορίτσια! 

βοη8ειαα........


Recommended Posts

κοριτσια καλησπερα!!!ειμαι η δημητρα και εχω τρια παιδακια και περιμςνω το τεταρτο!!!!!τον τελευταιο καιρο αντιμετωπιζουμε ενα προβλημα .η μπουμπου μας ξυπναει το βραδυ και κλαει...κλαιει ομως πλ και με δειαρκεια,,,,,,,δν υσηχαζει αν δεν την παρουμε στο κρεβατι μας .....αυτο εχει ως συνεπεια ομως να ξυπνανε και τα αλλα δυο και το πρωι ο ενας να εχει νευρα και αλλο να μην θελει να παει στο νηπιο.......!!!!!!!τι να κανω βρε κοριτσια??σας εχει συμβει κατι παρομοιο>???ευαριστω προκαταβολικα!!!!!!


Ozbgp2.pngZzpop2.pngC5Onp2.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλημέρα. Κατ' αρχήν να σου πω ότι είσαι μια πανάξια μανούλα που έχεις ήδη 3τρία παιδάκια, και μάλιστα το 3ο μωρό, και περιμένεις και 4ο. Μπράβο και σε εσένα και στον καλό σου :P:p:p:p. Προσωπικά μου φαίνεται πολύ φυσιολογικό να ξυπνάει η μικρή σου. Μπορεί κάτι να τη φοβίζει, είναι σε αυτή την ηλικία, ή να την ενοχλούν τα δοντάκια ή απλά να έχει καταλάβει ότι θα την πάρετε στο κρεβάτι σας και έτσι να έχει βρει το κουμπί σας. Και η δικιά μου ξύπναγε περίπου μέχρι τα 2 για διάφορους λόγους όπως δόντια, όνειρα κλπ αλλά γενικά μέχρι εκείνη την ηλικία αν ξύπναγε δεν ξανακοιμόνταν μόνη της. Ήθελε ''στοργή'' :tongue::tongue::tongue:. Μεγαλώνοντας ξεπεράστηκε. Τώρα το ότι ξυπνάνε και τα μεγάλα σου και δημιουργειται έτσι αναστάτωση στην οικογένεια είναι ένα άλλο θέμα. Εδώ δεν μπορώ να σε βοηθήσβ γιατί ακόμα δεν το έχω ζήσει.

Διάβασε λίγο εδώ και ίσως βρεις απαντήσεις. Και στο νετ όμως αν ψάξεις υπάρχουν πολλά σχετικά άρθρα. Καλή επιτυχία.

http://www.eimaimama.gr/2011/12/giati-to-mwro-mou-ksupnaei-mia-fora-kathe-vradu.html


27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

 

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα! αυτό μου θυμίζει τρόμο. Συμβαίνει σε όλα τα παιδάκια κάποια στιγμή να ξυπνάνε (μου κάνει εντύπωση που δεν ξυπνούσανε τα μεγαλύτερα το βράδυ). Πιστεύω πως σε αυτή την περίπτωση το καλύτερο είναι να τα παίρνουμε αγκαλιά μέχρι να ηρεμήσουν εντελώς. χωρίς ομιλίες, φώτα κτλ. αλλά αυτή είναι μια δική μου θεωρία :)

Μάλλον κάτι προσωρινό είναι και σύντομα θα ξανακοιμάται καλά!


C5lUp3.pngMWF6p2.png
Link to comment
Share on other sites

GiovannaXA ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια ...να χαιρεσαι την κουκλαρα σου και με ενα πονο το δευτερο μωρο σου!!!!!!sunsun να σου ζησουν τα παιδακια σου!!!!ευχαριστ πλ για τις συμβουλες!!!!γενικα τα αλλα δυο ηταν πιο καουλοβολα....ειχαμε βρει το κουμπι τους και ηρεμουσαν αλλα τοτε δεν ειχαμε τοση κουραση....για τα δοντακια ξυπναγε πολυ κατα τους 9μηνες .....εκτοτε ειχαμε ηρεμησει απο το σεπτεμβρη που χρονισε κοιμοταν 10ωρα....το θθεμα ειναι οτι 1)μου λενε να μην την παιρνω στο κρεβαι γιατι μετα δεν θα κοιματε=αι στο δικο της και 2)δεν ηρεμει αμεσως οτανν την παιρννουμε μαζι μαςς!!!!!!


Ozbgp2.pngZzpop2.pngC5Onp2.png
Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...