Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Neverstop είπε:

Σου είπε διαστάσεις? Δεν πιστεύω πως όγδοη ημέρα μπορεί κανείς να βγάλει συμπεράσματα. Εμένα πχ που έχω και μεγαλούτσικο κύκλο αργούσαν να πάρουν μπρος. Φυσικά και να κάνεις ξανά υπέρηχο. 

Όχι, είπε ότι είναι καταβολές μόνο, ότι είναι πολύ μικρά.

Εντωμεταξύ και η Ε2 είναι μόνο 14 και η LH30. Δεν ξέρω πόσο θα έπρεπε να ήταν με τα Femara.

Εγώ έχω μικρό κύκλο, όμως. Μου ήρθε στις 21 μέρες με όλα αυτά που παίρνω... Και κρατάει και περισσότερο από ότι συνήθως από τότε που άρχισα φάρμακα ενέσεις κλπ. 8η μέρα κι έχω ακόμη καφέ.

😥

Ταξιδεύοντας στο Κιλκίς

CoffeeFilter

Recommended Posts

aigiorgis.jpg

Τοποθετήστε εδώ φωτογραφίες και περιγραφές απο τα αγαπημένα σας μέρη στο Κιλκίς

Δημιουργώντας έναν κατάλογο με όμορφα μέρη και φωτογραφίες, προωθούμε το να γνωρίσουν οι υπόλοιποι αναγνώστες τον τόπο μας αλλά και να τον επισκεφτούν, με έναν τρόπο πιο άμεσο.

Παρακαλώ: Φωτογραφίες που δημοσιεύονται απο εκπροσώπους επιχειρήσεων θα αφαιρούνται. Επιτρέπονται μόνο δημοσιεύσεις οι οποίες προέρχονται απο τους ίδιους τους γονείς/αναγνώστες, και είναι απαραίτητο να μην εχουν κάποια επαγγελματική σχέση με την επιχείριση στην οποία αναφέρονται.

Εάν είστε εκπρόσωπος επιχείρισης η οποία σχετίζεται με τον τουρισμό, μπορείτε να δείτε εδώ ένα παράδειγμα με το οποίο μπορείτε να προβάλετε την επιχείρησή σας στην ιστοσελίδα μας: http://parents.org.gr/prosfores Η ίδια διαδικασία θα ανακοινωθεί και στο www.parentscafe.gr με επιχειρήσεις που αφορουν τον τουρισμό ή άλλα προιόντα.

Επεξεργάστηκαν by CoffeeBean

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...