Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • Καλησπέρα σε όλη την ομάδα,

      Πρώτη φορά γράφω σε forum αλλά επειδή κοντεύω να τρελαθώ από την αγωνία έπρεπε κάπου να τα πω που ξέρω ότι θα με καταλάβουν.

      Την Τρίτη 26/03 έκανα την πρώτη μου εμβρυομεταφορά με 2 άριστες βλαστοκύστες όπως μου είπαν και στο κέντρο αλλά και ο γυναικολόγος μου. Το θέμα ήταν στο σπέρμα εγώ δόξα το θεό κανένα θέμα δεν είχα. Αλλά από την επόμενη της εμβρυομεταφοράς με έπιασε άγχος αγωνία μήπως έκανα κάτι λάθος μήπως από το άγχος μου δεν πετύχει και ξεκινάει ένας φαύλος κύκλος προσπαθώ να ηρεμήσω αλλά όλο εκεί γυρνάει το μυαλό. Πως θα περάσει αυτό το διάστημα πραγματικά δεν ξέρω. 

εκκλησια κοντα σε θαλασσα για βαπτιση?


evi2010

Recommended Posts

καλησπερα μανουλες?μηπως γνωριζετε καποια ωραια εκκλησια για να βαφτισουμε το γιο μας το καλοκαιρακι,κοντα σε θαλασσα αλλα να ειναι σε αποσταση το πολυ μιας ωρας απο την αρτα???

ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!


5LOMp3.png

wkcLp3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Στο Κανάλι υπαρχει μια εκκλησια που τη χωριζει μονο ο δρομος απο τη θαλασσα.

Εχει και ωραιο κηπο. Λεγεται Παναγια....κατι (δεν θυμαμαι)

Επισης στη Βιγλα υπαρχει η Παναγια Ροδιας. Πανεμορφη!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 εβδομάδες μετά...

Επισης ειναι και Αγ.Δημητριος (νομιζω) ειναι στο Καναλι ψηλα σ΄ενα λοφο (ειναι πανω απο την κεντρικη εκκλησια του Καναλιου. Ωραια ειναι επισης και μια εκκλησια στη Λυγια, οπως κατεβαινεις απο την Εθνικη στο τελος του δρομου κανει μια διχαλα και μπροστα σου βλεπεις την εκκλησια.

Και οι δυο εχουν υπεροχη θεα και κοντινα ταβερνακια για φαγητο μετα.

Το ειχαμε ψαξει για το γαμο μας.


eNortjKzUjI0NDMwNVOyBlwwFWwC0A,,97.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

×
×
  • Δημιουργία νέου...