Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Κοριτσι μου την εκανες τη χοριακη;?

Καλησπέρα!!

Όχι τελικά δεν πήγα. Είπα ν περάσω ένα ήρεμο σκ χωρίς απογοήτευση θ πάω Δευτέρα πρωί πρωί.

9 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

καλή επιτυχία εύχομαι να μην χρειαστείς άλλη.. εγώ είχα στην αντίστοιχη ημέρα κάπου 170 και πήραμε 4.

Δεν θέλω να σου πω ψέματα, λογικά θα είχε δείξει έβδομη ημέρα. Σ'εμένα όμως καθαρά έδειξε την όγδοη, την έβδομη το είχα πετάξει γρήγορα γιατί δεν έβγαλε κατευθείαν γραμμή.

η αλήθεια είναι κ εγώ γρήγορα το πέταξα. Στην πρώτη μου εμβρυομεταφορα είχε βγει καραμπινατο θετικό 2 μέρες πριν την χοριακη. Στις άλλες δύο έβγαινε αρνητικό αλλά στη μία η χοριακη ήταν γύρω στο 30 κ δεν πήγε καλά καμία από τις 2. Οπότε ξέρω ότι έχω λίγες ελπίδες. Είπα ν πάω Δευτέρα να περάσω ένα ήρεμο σκ οσο γίνεται χωρίς απογοήτευση

• Μου αρέσει 2

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...