Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • On 5/6/2026 at 2:50 ΜΜ, little miracle είπε:

      Παρα πολυ καλη ανταποκριση ειχρς και παλι!! Θυμησε μου, τα στειλατε για προεμφυτευτικο;; Καλα αποτελεσματα!

      Τι κανεις εσυ κοριτσι μου σε τι φαση εισαι ;

      Ναι ευχαριστώ!! Ναι, τα στείλαμε για προεμφυτευτικό και αναμένουμε.. 

      On 5/6/2026 at 3:46 ΜΜ, Pepi88 είπε:

      Στην ίδια φάση είμαστε !!!Πραγματικα δεν περνάνε οι μέρες δεν ξέρεις να ελπίζεις ή όχι πολύ δύσκολο κομμάτι …Είχες πολύ καλή ανταπόκριση μπράβο !Ευχομαι αυτή η τελευταία προσπάθεια να είναι και η τυχερή σας!εμεις στείλαμε 8 αν και οι δύο χαμηλότερης ποιότητας είπαν να δώσουμε μια ευκαιρία ποτέ δεν ξέρεις …Ελπίζω να μας πάνε όλα καλά !!!Σκεφτομαστε αισιόδοξα και έχουμε θετική σκέψη όσο μπορούμε !!!

      Ευτυχώς έχω ναι και για άλλη  μια φορά μου φούντωσαν τα μυαλά τις πρώτες μέρες.

      Αλλά όπως λες, δε περνάν οι μέρες.. Τη προηγούμενη φορά είχα αποτελέσματα ακριβώς 30 ημέρες από την ωοληψία. Αν γίνει το ίδιο, θα ξέρουμε 26-27 του μήνα που θα είμαστε και διακοπές, οπότε έχω προσγειωθεί και δε μου επιτρέπω να κάνω ούτε ένα όνειρο. Κάθε φορά που πάω να το σκεφτώ θετικά με μαζεύω. 

      Καλύτερα να έρθει έκπληξη παρά να γκερμοτσακιστούμε πάλι. Οτι θέλει ας γίνει.. ! Με το καλό εύχομαι και σε εσένα να έχετε ιδανικά αποτελέσματα!! 

       

      Καλή δύναμη σε όλες μας κορίτσια!  

Πινακας Ανακοινώσεων: Θεσσαλία


CoffeeFilter

Recommended Posts

Αγαπητά μέλη ,

Σε αυτό το τοπικ θα μπορείτε να δημοσιεύετε μέσω των συντονιστών,

(στείλτε μας ένα πμ με τα κείμενα), θέματα τα οποία αφορούν συγκεντρώσεις, συναντήσεις, εκδηλώσεις, σεμινάρια, παραστάσεις, είτε για παιδιά είτε για γονείς, που συμβαίνουν στον τόπο σας.

Για να δημοσιευτούν στείλτε τα στοιχεία μέσω πμ.

Θα δημοσιεύονται μόνο ΠΛΗΡΗ (ποιός, πού, πότε, τι) κείμενα σε μορφή απλού κειμένου. Δημοσιεύονται ΟΛΕΣ οι μεμονωμένες δραστηριότητες, εκδηλώσεις.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Διαφημίσεις

Το Ινστιτούτο Ψυχοκοινωνικής Ανάπτυξης (Ι.Ψ.Α.)

διοργανώνει την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010, ομιλία με θέμα:

"Πως Μιλάμε για την Απώλεια στα Παιδιά και τους Εφήβους".

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Ινστιτούτου

(Μ. Αλεξάνδρου 21, έναντι Δικαστικού Μεγάρου, Λάρισα)

και ομιλήτρια της εκδήλωσης θα είναι η κα Δήμητρα Παπαδήμα, ΜΑ, Σύμβουλος Παιδιών - Ψυχοθεραπεύτρια, ειδικός σε θέματα πένθους.

Ώρα έναρξης της ομιλίας: 19:3ο.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε στο 2410258040.

Ινστιτούτο Ψυχοκοινωνικής Ανάπτυξης (Ι.Ψ.Α.)

Μ. Αλεξάνδρου 21, 41222, Λάρισα

τηλ/φαξ: 2410 258040, e-mail: ipsyd(at)otenet.gr

Link to comment
Share on other sites

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
×
×
  • Δημιουργία νέου...