Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 12 λεπτά , Andreas81 είπε:

      Ευχαριστώ πολύ. Το θέμα είναι οτι νιώσαμε ότι ούτε σημασία ανάλογη μας δώσαν ξέροντας πόσο βασανιστήκαμε. Το κέντρο που πήγαμε ήταν σαν ένα εργοστάσιο. Και ο μεγαλογιατρός που εμπιστευτήκαμε άθλιος.  Ξανακούσατε να ξεκινάτε κύκλο διέγερσης και η μόνη αιματολογική εξέταση που μας ζ̌ήτησε να είναι  η ε2 την δεύτερη μέρα? 

      Προσωπικά στην δικη σας περίπτωση θα έψαχνα ήδη για άλλο γιατρό που αν δεν μου έκανε το «κλικ» πριν ξεκινήσουμε την διαδικασία δεν θα ξεκινούσα. Και ο δικός μου γιατρός δεν λέει πολλά πολλά, αλλά ότι κ αν εγώ ρωτήσω απαντάει ξεκάθαρα κ μας κάνει να νιώθουμε σιγουριά. 
      Εγώ βρίσκομαι στην πρώτη διέγερση όποτε δεν έχω πολύ μεγάλη εμπειρία, εμείς κάναμε πρωτόκολλο με ανταγωνιστές που διαρκεί 10 ημέρες. Από την δεύτερη μέρα περιόδου κάναμε ε2 & προγεστερονη. Αντίστοιχα την 6η,8η,10η μαζί με υπέρηχο κ 13η τώρα την Δευτέρα θα κάνουμε ωοληψια. Άλλες κοπέλες κάνουν κ lh, όποτε θεωρώ είναι κ κάπως ανάλογα με τον γιατρό. 
      Όλοι εδώ καταλαβαίνουμε την δυσκολία της απογοήτευσης άσχετα αν δεν έχουμε βρεθεί ΑΚΡΙΒΩΣ στην ίδια θέση έχουμε φάει όλοι τα χαστούκια μας. 
      Ανασυγκροτηθείτε παρτε ανάσα κ ραντεβού σε καποιον άλλο γιατρό που θα σας «κερδίσει» κ θα νιώθετε ασφαλεια !!!

       

Πίνακας Ανακοινώσεων: Αιγαίο


CoffeeFilter

Recommended Posts

Αγαπητά μέλη ,

Σε αυτό το τοπικ θα μπορείτε να δημοσιεύετε μέσω των συντονιστών,

(στείλτε μας ένα πμ με τα κείμενα), θέματα τα οποία αφορούν συγκεντρώσεις, συναντήσεις, εκδηλώσεις, σεμινάρια, παραστάσεις, είτε για παιδιά είτε για γονείς, που συμβαίνουν στον τόπο σας.

Για να δημοσιευτούν στείλτε τα στοιχεία μέσω πμ.

Θα δημοσιεύονται μόνο ΠΛΗΡΗ (ποιός, πού, πότε, τι) κείμενα σε μορφή απλού κειμένου. Δημοσιεύονται ΟΛΕΣ οι μεμονωμένες δραστηριότητες, εκδηλώσεις.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
×
×
  • Δημιουργία νέου...