Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, marion83 είπε:

@dimi.tra όχι δεν πήγαιναμ καθόλου καλά στην διέγερση τα ωοθυλάκια . Δεν μεγάλωναν . Ναι Δήμητρα μου δυστυχως τα έχω δοκιμάσει όλα glucophgae glucofree glucostop και μέχρι κ το σιρόπι το lyscis πήρα κόντεψαν να πεθάνω με αυτό έκανα 20 φορές εμετό κόντεψαν να με πάνε στο νοσοκομείο 

Το σιρόπι δεν θα το έπαιρνα με τίποτα, εδώ με τα glucostop που είναι αναβράζοντα και κάθε φορά μου ερχόταν εμετός και έλεγα κάνε υπομονή είναι για καλό. Τελικά και υπομονή έκανα και αποτυχημένη ήταν η προσπάθεια. Τουλάχιστον τώρα με τα retaform δεν νιώθω άσχημα μου έχουν κάτσει καλά και δεν ζορίζομαι πάρα την μεγάλη δόση. Βέβαια όπως σου είπα και πιο πάνω νερό, πάρα πολύ νερό γιατί αν μια μέρα χαλαρώσω αμέσως αρχίζω και νιώθω άσχημα, με πιάνει πονοκέφαλος και μπορεί και ημικρανία. Δοκίμασε με το νερό να δεις αν σε βοηθάει κάπως και μεγάλη προσοχή στην διατροφή. Αν δεν τα αντέχεις καθόλου ίσως θα πρέπει να δείτε άλλους τρόπους πχ μέτρηση σακχάρου με μηχανάκι και ίσως σε ακραίες περιπτώσεις και ινσουλίνη αν κάνεις μεγάλες υπεργλυκαιμίες.

Προσπαθεις συλληψης για δευτερο παιδακι..

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια μου!!!

Τζενακι ειδατε το μωρακι σου??

περιμενουμε νεα!!!

Ευακι μου τα εκτος κοιλιτσας που εχω εγω,

οπως το λες μονο οταν κοιμαται ειναι σκετο αγγελουδι, τις υπολοιπες ωρες, πολυ τρεξιμο βρε κοριτσια...

αφου με παει σερι απο της 9 - 9:30 το πρωι που ξυπναει μεχρι τις 11 το βραδυ. Πριν κοψουμε το θηλασμο δεν ηταν ετσι,

γυριζω απο τη δουλεια. εγω σερνομαι αυτη, πεταει!!!

για μεσημερινο υπνο δεν γινεται λογος.

αληθεια πειτε μου ιδεες, τι μπορω να κανω?

σημειωνω οτι και να την ξυπνησω νωριτερα γκρινιαζει απιστευτα και δεν ξυπναει τελικα!!!

φιλακια σε ολες!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σας κορίτσια!! Τι υπέροχη μέρα που έχει σήμερα, φεύγουμε σε λίγο για βόλτες :D Εσείς πώς είστε;; Χάθηκα λίγο αυτή την εβδομάδα, τα 'παιξα με τη δουλειά..Εγκυούλες της παρέας να προσέχετε τον εαυτό σας!

Και για εμάς τις μη-εγκυούλες, θα σας πω την "επιφοίτηση" που είχα τις προάλλες: Λοιπόν, αυτές τις μέρες λείπει η μαμά μου που μας κρατάει τον μικρό όταν βγαίνουμε..Την Τετάρτη λοιπόν που μας πέρασε ήταν μια δύσκολη μέρα γιατί έπρεπε να πάμε σε κάτι κοινωνικές υποχρεώσεις με τον άντρα μου, για φαγητό το μεσημέρι, μετά για καφέ και το βράδυ για ποτό. Αναγκαστικά είχαμε και τον μικρό μαζί...ε κορίτσια, τα είδα όλα!! Ούτε κατάφερα να φάω, ούτε να πιω καφέ, καλά για το ποτό δεν το συζητάμε καν, στο αμάξι την έβγαλα..! Σκεφτόμουν λοιπόν ότι με ένα δεύτερο παιδάκι θα ζορίσουν πολύ τα πράγματα γιατί η μαμά μου σίγουρα δεν θα μπορεί να κρατάει και τα δύο για να βγαίνουμε, οπότε όσο χαρούμε τώρα! One is fun, two is family δεν λένε;; Άντε λοιπόν, να χαρούμε κι εμείς όσο μπορούμε ακόμα :D :D

Εμένα τελικά μου ήρθε χθες το βράδυ και ξεμπέρδεψα!!!!Τελικά αν κρίνω απο το μέγεθος του κύκλου έγινε η ωορρηξία.Αν και για να πω την αμαρτία μου αυτό με αγχώνει πιο πολύ....Τουλάχιστον αν δε γίνει ωορρηξία ξέρεις οτι δεν υπάρχει περίπτωση κυησης.Τώρα όμως τί φταίει???

Ευάκι καταλαβαίνω απόλυτα το άγχος σου..Θα σου πω όμως το εξής: Αν δεν είχα τις δύο παλλίνδρομες, κι εγώ έτσι θα αγχωνόμουν και θα σκεφτόμουν ακριβώς το ίδιο, μα καλά γιατί δεν έμεινα έγκυος αφού είχα ωορρηξία..Μετά τις παλλίνδρομες όμως θα ένιωθα ανακούφιση, που το σώμα μου "ανίχνευσε" αμέσως ότι δεν θα πάει καλά και επέλεξε να μην γίνει τίποτα..Είναι θέμα προοπτικής ;) Το σημαντικό είναι ότι έχεις ωορρηξία, εγώ έτσι το βλέπω :)

g8Sbp2.png

σημειωνω οτι και να την ξυπνησω νωριτερα γκρινιαζει απιστευτα και δεν ξυπναει τελικα!!!

φιλακια σε ολες!!!

Margioula, το ίδιο θέμα έχουμε κι εμείς με τα ωράρια του ύπνου και πλέον έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά..Φεύγω τώρα και δεν προλαβαίνω να σου γράψω, θα σ'τα πω το βράδυ! Φιλάκια

g8Sbp2.png

Καλημερα κοριτσακια μου!!!

Τζενακι ειδατε το μωρακι σου??

περιμενουμε νεα!!!

Ευακι μου τα εκτος κοιλιτσας που εχω εγω,

οπως το λες μονο οταν κοιμαται ειναι σκετο αγγελουδι, τις υπολοιπες ωρες, πολυ τρεξιμο βρε κοριτσια...

αφου με παει σερι απο της 9 - 9:30 το πρωι που ξυπναει μεχρι τις 11 το βραδυ. Πριν κοψουμε το θηλασμο δεν ηταν ετσι,

γυριζω απο τη δουλεια. εγω σερνομαι αυτη, πεταει!!!

για μεσημερινο υπνο δεν γινεται λογος.

φιλακια σε ολες!!!

γεια σου κοριτσι...

οχι δεν πηγαμε ακομα στο γιατρο,την παρασκευη 9 του μηνος εχουμε ραντεβου..

απλα εχω αγχωθει λιγακι γιατι ειναι αρκετες μερες ακομα και φοβαμαι μην γινει κατι κακο (μακρια απο δω),γιατι ειχα πονακια και ενοχλησεις και τωρα 3 μερες δεν εχω τιποτα.

μου λεει ο αντρας μου εχεις ενοχλησεις φοβασαι,δεν εχεις παλι φοβασαι,τι θελεις πια??δικαιο εχει ο ανθρωπος,αλλα λεμε να παμε σ ενα γιατρο αλλον ν ακουσουμε καρδουλα τουλαχιστον γιατι ειναι πολλες οι μερες μεχρι το ραντεβου..

ή αλλη επιλογη ειναι να κανω μια χοριακη απο δευτερα να δουμε αν εχει ανεβει ικανοποιητικα,η τελευταια που εκανα ητανε 9000..

αυτα τα νεα μου προς το παρον,οταν εχω νεοτερα θα σας ενημερωσω

Margioula το δικό μου αν και δε κοιμόταν στην αρχή το έβαζα για υπνο κάθε μεσημέρι την ίδια ωρα.Ηταν η ώρα της ησυχίας αλλά ξάπλωνω κι εγω.Σιγα σιγα έγινε συνήθεια.Μωρο ήταν τέλειο!το έβαζα στην κούνια κι εφευγα!Περίπου 18 μηνών που πήδαγε κι έβγαινε απ την κούνια άρχισε το μαρτύριο.....

Marilou01 ελπίζω να εχεις δίκιο :D

jeni-jeni μην μπαίνεις στη διαδικασία των χοριακών!!σε αυτα τα νούμερα ανεβαίνει διαφορετικά και θα αγχωθείς περισσότερο!!!Ολα καλά θα πάνε!Εγω πονουσα εντονα μεχρι τον 4ο.Αλλάζει θεση η μήτρα.

Διαφημίσεις

Margioula το δικό μου αν και δε κοιμόταν στην αρχή το έβαζα για υπνο κάθε μεσημέρι την ίδια ωρα.Ηταν η ώρα της ησυχίας αλλά ξάπλωνω κι εγω.Σιγα σιγα έγινε συνήθεια.Μωρο ήταν τέλειο!το έβαζα στην κούνια κι εφευγα!Περίπου 18 μηνών που πήδαγε κι έβγαινε απ την κούνια άρχισε το μαρτύριο.....

Marilou01 ελπίζω να εχεις δίκιο :D

jeni-jeni μην μπαίνεις στη διαδικασία των χοριακών!!σε αυτα τα νούμερα ανεβαίνει διαφορετικά και θα αγχωθείς περισσότερο!!!Ολα καλά θα πάνε!Εγω πονουσα εντονα μεχρι τον 4ο.Αλλάζει θεση η μήτρα.

Καλημέρα κοριτσια και καλή εβδομάδα!!

Jeni-Jeni μου καταλαβάινω το αγχος σου αλλά ολα θα πάνε καλά!!Οι πόνοι οπως λεει και η ευη ειναι φυσιολογική, εγώ που μπήκα στον εκτο και τους εχω!Οχι εντονα οπως πριν αλλά υπαρχουν.

Κορίτσια εμεις έχουμε με το μικρό το ιδιο πρόγραμμα υπνου απο τότε που ήταν 6 μηνών..τον βάζαμε 7 η ώρα και ξυπνόυσε στις 6..οι ενδιάμεσοι ύπνοι χαθήκανε σταδιακά αλλά ο μεσημεριανός ακόμη υπαρχει..και το μεσημέρι μπορει να κοιμηθεί αρκεταααα...και διωρο ακόμη.τωρα τελευταία τον αφήνουμε λίγο λιγοτερο για να κοιμάται καλά τη νυχτα γιατι ξυπναει και ερχεται να κοιμηθει στο κρεβατι μας...και αυτό ειναι και το προβλημά μας εδω και μερικούς μήνες και δεν ξέρω ποιος να του το κόψω...

Βεβαια το καλοκαιρι με την αλλαγή της ωρας κοιμαται μια ωρα πιο αργα, αλλά γενικά το προγραμμα του ειναι οκ...Δεν θα άντεχα αλλιως..εχει τοση πολλή ενέργεια που αν δεν κοιμότανε και νωρίς θα τα ειχα παίξει προ πολλου!!

φιλιά σε ολες σας!

zBmhp2.png

BVsxp2.png

Είμαι πολύ χαρούμενη που σας βρήκα!!!

Έχω βαρεθεί να με ρωτάνε πότε το καλό το δεύτερο... Είμαι 36 και κάτι ψιλά, έχω ένα αγοράκι 2,5 ετών και προσπαθούμε για το δεύτερο 7 μήνες. Στην αρχή πολύυυυ χαλαρά και τους 3 τελευταίους μήνες με καταγραφή του κύκλου, θερμοκρασίες και τεστάκια ωορρηξίας. Σε αυτούς τους μήνες είχα 2 βιοχημικές. Γενικά προσπαθώ να μένω αισιόδοξη και κάθε φορά να λέω ότι αυτός θα είναι ο τυχερός μήνας :D. Εχω πει στον εαυτό μου ότι θα προσπαθήσω 2 ακόμα κύκλους και μετά θα ψαχτώ μήπως κάτι πάει στραβά. Το πρώτο μωρό ήρθε αμέσως στον πρώτο κύκλο προσπαθειών και νόμιζα ότι και το δεύτερο θα ήταν το ίδιο :(. Ελπίζω να τα λέμε συχνά από εδώ και πέρα και να έχουμε όσες προσπαθούμε ένα άμεσο θετικό τεστάκι!!!

ru7rp2.png

Κοριτσακια μου καλημερα..χαθηκα...εγιναν διαφορα..αλλα τωρα ολα πανε καλα.Εκανα αυχενικη χθες..μια χαρα το φασολακι...εχω πονακια..ειχα και μια μερα λιγο αιμα..ξαπλα και ουτρογεσταν.Ελπιζω να πανε ολα καλα απο δω και μπρος.Ο γιατρος μου ειπε πως τετοιου ειδους "αιμορραγιες" ειναι φυσιολογικες...ειδομεν.Ευτυχως κρατησε 1 μερα..

Εσεις τι κανετε; ολα καλα;

Να καλοσορισω και το νεο μελος ...sinagrida...θα ρθει το αδερφακι μην ανησυχεις...κι εγω ειχα 2 αποβολες πριν ξαναμεινω..αυτα δυστυχως συμβαινουν..

φιλακια τσουπρες μου

Yvqjp3.png4s09p3.png

Nikdora, μπράβο για τα καλά αποτελέσματα της αυχενικής!! Φύλο σας είπαν?

Μην ανησυχείς για το λίγο αίμα, οι περισσότερες που ξέρω λίγο ή πολύ αιματάκι το είχαν... όλα καλά θα πάνε! Αφού πέρασες την αυχενική από εδώ και πέρα χαλαρώνεις και απολαμβάνεις την εγκυμοσύνη σου!!

ru7rp2.png

Είμαι πολύ χαρούμενη που σας βρήκα!!!

Έχω βαρεθεί να με ρωτάνε πότε το καλό το δεύτερο... Είμαι 36 και κάτι ψιλά, έχω ένα αγοράκι 2,5 ετών και προσπαθούμε για το δεύτερο 7 μήνες. Στην αρχή πολύυυυ χαλαρά και τους 3 τελευταίους μήνες με καταγραφή του κύκλου, θερμοκρασίες και τεστάκια ωορρηξίας. Σε αυτούς τους μήνες είχα 2 βιοχημικές. Γενικά προσπαθώ να μένω αισιόδοξη και κάθε φορά να λέω ότι αυτός θα είναι ο τυχερός μήνας :D. Εχω πει στον εαυτό μου ότι θα προσπαθήσω 2 ακόμα κύκλους και μετά θα ψαχτώ μήπως κάτι πάει στραβά. Το πρώτο μωρό ήρθε αμέσως στον πρώτο κύκλο προσπαθειών και νόμιζα ότι και το δεύτερο θα ήταν το ίδιο :(. Ελπίζω να τα λέμε συχνά από εδώ και πέρα και να έχουμε όσες προσπαθούμε ένα άμεσο θετικό τεστάκι!!!

Γειά σου Συναγρίδα!!!Ετσι ειναι μερικές φορες το δευτερο μας ταλαιπωρει.Εγω εχω ενα γιο που θα γινει 3 τον φεβρουαριο και ειμαι προχωρω στην 23η εβδομάδα, και ενω για το πρωτο τα πραγματα ήταν πολύ ευκολα για το δευτερο οχι..αλλά τελικά σημασια εχει να καταφερνουμε. Ηλιακά ειμαστε το ιδιο οποτε ειχα και ενα αγχος με την ηλικία μου!Ομως θα δεις..ολα θα πανε καλα και σε σε σενα..Η νικιδωρα μας και η τζένι μας ειναι ηδη εγκυες στο δευτερο επισης..

εδω θα μαστε και θα τα λεμε!!

zBmhp2.png

BVsxp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου καλημερα..χαθηκα...εγιναν διαφορα..αλλα τωρα ολα πανε καλα.Εκανα αυχενικη χθες..μια χαρα το φασολακι...εχω πονακια..ειχα και μια μερα λιγο αιμα..ξαπλα και ουτρογεσταν.Ελπιζω να πανε ολα καλα απο δω και μπρος.Ο γιατρος μου ειπε πως τετοιου ειδους "αιμορραγιες" ειναι φυσιολογικες...ειδομεν.Ευτυχως κρατησε 1 μερα..

Εσεις τι κανετε; ολα καλα;

Να καλοσορισω και το νεο μελος ...sinagrida...θα ρθει το αδερφακι μην ανησυχεις...κι εγω ειχα 2 αποβολες πριν ξαναμεινω..αυτα δυστυχως συμβαινουν..

φιλακια τσουπρες μου

Αχ κοριτσάκι μου ετσι ειναι ...οι αιμορραγίες ειναι φυσιολογικες..εγώ θυμασαι ποσες είχα???απο την 9η μεχρι και ην 12η εβδομαδα μια μερα ήταν στάνταρ να εχω, και τελευταια φορα την εβδομάδα 15η...σε καταλαβαίνω για το αγχος απολυτα..απλα ξεκουράσου,ειναι καλό αφου σου εδωσε και ουτρογεστάν!!εδω εμενα δε μου δωσαν τιποτα και ολα πηγαν οκ!!συγχαρητήρια και για την αυχενική!!ολα θα πάνε καλά αυτή τη φορα!!εχω καλό προαίσθημα!! σου ειπαν ΠΗΤ??

να μπαινεις να μας λες τα νέα σου!!!

zBmhp2.png

BVsxp2.png

Αχ κοριτσάκι μου ετσι ειναι ...οι αιμορραγίες ειναι φυσιολογικες..εγώ θυμασαι ποσες είχα???απο την 9η μεχρι και ην 12η εβδομαδα μια μερα ήταν στάνταρ να εχω, και τελευταια φορα την εβδομάδα 15η...σε καταλαβαίνω για το αγχος απολυτα..απλα ξεκουράσου,ειναι καλό αφου σου εδωσε και ουτρογεστάν!!εδω εμενα δε μου δωσαν τιποτα και ολα πηγαν οκ!!συγχαρητήρια και για την αυχενική!!ολα θα πάνε καλά αυτή τη φορα!!εχω καλό προαίσθημα!! σου ειπαν ΠΗΤ??

να μπαινεις να μας λες τα νέα σου!!!

Σας ευχαριστω κοριτσια μου...τα σταματησα τα ουτρογεσταν..παμε καλα..μια μερα ηταν αλλα τρομαξα αρκετα!!!!τελος παντων....

πητ.....18 μαιου πρωτα ο Θεος!!!

Εσυ Pani μου ποτε με το καλο;

ουτε ξαπλα ειμαι..μου ειπε απλα οχι πολλες δουλειες..μακαρι να πανε ολα καλα..το ευχομαι για ολες μας.

Ευτυχως εχω το αγορακι μου που μου δινει δυναμη...ειμαι σιγουρη πως και τα δικα σας μικρακια σας δινουν κουραγιο και δυναμη να αντιμετωπισετε τα παντα...

Yvqjp3.png4s09p3.png

Σας ευχαριστω κοριτσια μου...τα σταματησα τα ουτρογεσταν..παμε καλα..μια μερα ηταν αλλα τρομαξα αρκετα!!!!τελος παντων....

πητ.....18 μαιου πρωτα ο Θεος!!!

Εσυ Pani μου ποτε με το καλο;

ουτε ξαπλα ειμαι..μου ειπε απλα οχι πολλες δουλειες..μακαρι να πανε ολα καλα..το ευχομαι για ολες μας.

Ευτυχως εχω το αγορακι μου που μου δινει δυναμη...ειμαι σιγουρη πως και τα δικα σας μικρακια σας δινουν κουραγιο και δυναμη να αντιμετωπισετε τα παντα...

εγώ εχω ΠΗΤ 11.03 αλλά ξερεις...καμια φορά ερχονται στην ώρα τους καμια φορά λίγο νωρίτερα ή και λιγο αργοτερα!!!:tongue: ας πάνε καλά ολα μέχρι τελους και το ποτε.....θα βγει ετσι και αλλιως!:P:p εχει αρχίσει και δινει γερους κλώτσους για τη ωρα...με το καλό να περάσουν οι εβδομάδες να το ακούσεις και εσυ!!

zBmhp2.png

BVsxp2.png

Γεια σας και καλο Σαββατοκυριακο σε ολες!!!

Τελευταια χοριακη 4 οποτε τη γλιτωσαμε την αποξεση!!!

Εχω πεσει βρε κοριτσια μου... εχω ξεκινησει να μιλαω με γιατρους και εχουν ηδη αρχισει να με κουραζουνε.... λεω να παω στο Αρεταιειο που εμαθα οτι, εχουνε ενα καλο τμημα για τον ελεγχο της θρομβοφιλιας..... απο την αλλη κοιταζω το κοριτσακι μου και δεν πιστευω οτι, μπορει να υπαρχει κατι....μπορει να ειναι και λαθος αυτο που λεω!!!!

ειμαι λιγο χαμενη...δεν ξερω αν πρεπει να μπω στην διαδικασια των εξετασεων ειναι τοσοοοοοοοοο κουραστικο, χωρια οτι με τη δουλεια τα εχω ηδη παιξει και το χειροτερο δεν εχω ρεπο να τρεξω!!!

Καλως ηρθες sinagrida με το καλο το δευτερο παιδακι σου!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Ειναι κουραστικο το κομματι των εξετασεων αλλα καλο ειναι να γινονται...εχω κι εγω ενα αγορακι 4 ετων..θελαμε πολυ ενα αδερφακι...μετα απο 2 αποβολες το εψαξα "κακος"..απ την αρχη επρεπε!!!και ναι εχω θρομβοφιλια..ετυχε και στην πρωτη κυηση δεν ενεργοποιηθηκε//////"ετυχε"///////

Δεν ειναι τιποτα...απλα αυτες οι εξετασεις κοστιζουν δυστυχως,δεν ξερω αν τις καλυπτουν τα ταμεια..εγω τις εκανα εξω...

Ψαξτο οταν θα εισαι ετοιμη..οταν θα εχεις χρονο...μην βιαστεις να ξαναμεινεις πριν το ψαξεις!!!!Μπορει να ειναι οντως τυχαιο γεγονος και να μην εχεις τιποτα..αλλα καλο ειναι να ξερεις και να μην πας στα τυφλα!!

Αυτα απο μενα..ευχομαι να πανε ολα καλα margioula μου..να χαιρεσαι το κοριτσακι σου

Yvqjp3.png4s09p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...