Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2η γεννα με καισαρικη? συμφυσεις?


iaaa

Recommended Posts

:?γεια σας ηθελα να ρωτησω κατι για οποια γνωριζει να με διαφωτησει , ειμαι εγκυος στο 2ο μπεμακι μου στο 1ο εκανα καισαρικη και απο οτι μου ειπε ο γιατρος μου μαλλον και στο 2ο θα κανω καισαρικη ,στο 1ο υπηρχε λογος τωρα ομως ο μονος λογος ειναι οτι εχω κανει στο πρωτο καισαρικη.καποιοι ομως με φοβησαν λιγο αναφεροντας μου οτι ειναι καλυτερα φυσιολογικα γιατι οπως κ να το κανεις καισαρικη = χειρουργειο και μου ανεφεραν κατι για συμφυσεις .πειτε μου τη γνωμη σας please !!!!!!!!!!!!!!!:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 4 months later...

φαντάζομαι θα έχεις γεννήσει πια:)αλλά τώρα έγινα μέλος και μόλις είδα το ερώτημά σου!Πράγματι είναι ένα σοβαρό χειρουργείο αν και ...ρουτίνας πλέον, μια καισαρική κι ανάλογα με την περίπτωση έχει και αντίστοιχες απαιτήσεις.Κι εγώ είχα συμφήσεις τελικά όμως δεν γινόταν να μην γίνει καισαρική.Ο γιατρός αν συστήνει καισαρική,έχει σίγουρα τους σοβαρούς του λόγους και ειδικά αν η 2η εγκυμοσύνη είναι σε πολύ κοντινή χρονική απόσταση από την προηγούμενη.


Εσύ έχεις το δρόμο σου.

Εγώ έχω το δρόμο μου.

Όσο για τον σωστό και μοναδικό δρόμο,είναι κάτι που δεν υπάρχει.Νίτσε

Link to comment
Share on other sites

  • 2 χρόνια μετά...

Pουτίνας πλέον, μια καισαρική κι ανάλογα με την περίπτωση έχει και αντίστοιχες απαιτήσεις.Κι εγώ είχα συμφήσεις τελικά όμως δεν γινόταν να μην γίνει καισαρική.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Δημιουργία νέου...