Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 1 ώρα πρίν, Anastasia14 είπε:

      Dfi δεν έχουμε κάνει, ο ουρολόγος δε ζήτησε ποτέ και ο γυναικολόγος μου λέει πως και να κάνουμε δε θα δούμε καλό αποτέλεσμα εφόσον έχουμε μικρόβιο και 1-2% τυπικές μορφές. Όσο για βελτίωση πέρα απο αντιβιοτικά όποτε κρινει ο γιατρος, παίρνει ούτως ή άλλως συστηματικά προβιοτικα vi....xx και συμπληρώματα, οπότε δε νομίζω πως μπορούμε να κάνουμε και κατι παραπανω.    Πιστεύω όμως ότι ο καινούριος ουρολόγος ίσως μας ζητήσει. Η amh μου ήταν το Νοέμβριο 0.38 😅 γελάω για να μην κλαίω. Σ' ευχαριστώ πολύ!

      Κι εμείς όμως τώρα με μικρόβιο το dfi 10% βγήκε με πολύ μεγάλη βελτίωση και κάτι που θυμήθηκα χθες και δεν το αναφέραμε σε κανέναν, πέρασε ίωση πριν 1,5 μήνα με 39 πυρετό. Τελοσπαντων οι άνδρες έχουν μεταβλητότητα, ποτέ μην λες ποτέ, σταδιακά θα αρχίσει να βελτιώνεται εφόσον έφυγαν τα σοβαρά μικρόβια. Απλα θέλει χρόνο και εκσπερματώσεις τακτικές. Αυτο που μας είπε και ο ανδρολόγος και ο γυναικολόγος είναι να μην αφήνει μεγάλα διαστήματα χωρίς, να ανανεώνεται το σπερμα τακτικά. 
      Κάτι άσχετο που θυμήθηκα με την χαμηλή σου ΑΜΗ, παρακολουθώ στο YouTube ένα ζευγάρι από Αμερική, η κοπέλα έχει επίσης πολύ χαμηλή ΑΜΗ και στην πρώτη διέγερση της δεν πήρε σχεδόν τίποτα. Τωρα που κάνει επαναλαμβανόμενες διεγέρσεις για να μαζέψει ωάρια έχει δει τεράστια διαφορά στην ανταπόκριση κι ας έχει χαμηλή ΑΜΗ, αυτό που κάνει διαφορετικό είναι πως κάνει βελονισμό. Και μου έκανε εντύπωση γιατί από 1-2 ωάρια έφτασε να πάρει 7 ή 9 δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά ήταν πολλά. Οκ αν εξαιρέσεις τον βελονισμό δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να ανταποκριθείς σωστά στα φάρμακα και να δώσεις έναν καλό κύκλο. Σου εύχομαι να είναι αυτός! 🤞

ΥΠΟΚΟΡΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΥΞΕΝΗΣ


alina38

Recommended Posts

Ψάχνω υποκοριστικο για Πολυξένη...σας παρακαλω πολυ-πολυ βοηθηστε με....έχετε καμια ιδεα για κάποιο ομορφο και ιδιαιτερο υποκοριστικο ? το τζένη σας αρέσει καθολου ??

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Διαφημίσεις

alina38 ξένια εννοείται...

real thing ξένια με λένε από πολυξένη κι εμένα ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξηηηηηηηηη κι εγω λάτρεύω το όνομά μου... :D ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΤΡΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΕΙ...ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!! :P οπότε και γω ξένια προτείνω!!! φιλάκιααααααα ;)

Link to comment
Share on other sites

Και παλι ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας...το τζένη δηλαδη το απορρίπτετε???

To Τζένη δεν είναι καν υποκοριστικό της Πολυξένης. Το Τζένη είναι υποκοριστικό της Ευγενίας. Να σου ζήσει!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


  • 9 months later...
  • 3 εβδομάδες μετά...

Έλξη

Λένη

Τα έχω ακούσει και τα δυο και είναι πολύ ιδιαίτερα!

Ειδικά το 'Ελξη...!

Και να σου πω και κάτι? Γενικά βγαίνουν δε βγαίνουν απο το βαπτιστικό δεν έχει μεγάλη σημασία, υποκοριστικά είναι! Το μόνο που πρέπει να έχουν είναι να σας αρέσουν! Πολλές φορές είναι και άσχετα τελείως κι εκεί θέλει προσοχή, την άλλη της έμεινε απο μικρή να τη φωνάζουν Μπουμπού! (τώρα που είναι βέβαια 55 είναι ολίγον άκυρον!)


2014.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...