Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 5/6/2026 at 2:50 ΜΜ, little miracle είπε:

Παρα πολυ καλη ανταποκριση ειχρς και παλι!! Θυμησε μου, τα στειλατε για προεμφυτευτικο;; Καλα αποτελεσματα!

Τι κανεις εσυ κοριτσι μου σε τι φαση εισαι ;

Ναι ευχαριστώ!! Ναι, τα στείλαμε για προεμφυτευτικό και αναμένουμε.. 

On 5/6/2026 at 3:46 ΜΜ, Pepi88 είπε:

Στην ίδια φάση είμαστε !!!Πραγματικα δεν περνάνε οι μέρες δεν ξέρεις να ελπίζεις ή όχι πολύ δύσκολο κομμάτι …Είχες πολύ καλή ανταπόκριση μπράβο !Ευχομαι αυτή η τελευταία προσπάθεια να είναι και η τυχερή σας!εμεις στείλαμε 8 αν και οι δύο χαμηλότερης ποιότητας είπαν να δώσουμε μια ευκαιρία ποτέ δεν ξέρεις …Ελπίζω να μας πάνε όλα καλά !!!Σκεφτομαστε αισιόδοξα και έχουμε θετική σκέψη όσο μπορούμε !!!

Ευτυχώς έχω ναι και για άλλη  μια φορά μου φούντωσαν τα μυαλά τις πρώτες μέρες.

Αλλά όπως λες, δε περνάν οι μέρες.. Τη προηγούμενη φορά είχα αποτελέσματα ακριβώς 30 ημέρες από την ωοληψία. Αν γίνει το ίδιο, θα ξέρουμε 26-27 του μήνα που θα είμαστε και διακοπές, οπότε έχω προσγειωθεί και δε μου επιτρέπω να κάνω ούτε ένα όνειρο. Κάθε φορά που πάω να το σκεφτώ θετικά με μαζεύω. 

Καλύτερα να έρθει έκπληξη παρά να γκερμοτσακιστούμε πάλι. Οτι θέλει ας γίνει.. ! Με το καλό εύχομαι και σε εσένα να έχετε ιδανικά αποτελέσματα!! 

Καλή δύναμη σε όλες μας κορίτσια!  

ΓΕΝΝΗΣΕ Η GLYKOULA26 ΜΑΣ!!

χαρα25

Recommended Posts

Η ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙς 10,30 ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΠΙΑΣΕΙ ΠΟΝΟΙ ΓΕΝΝΑΣ ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΕΝΑ ΑΝΤΡΑΚΛΑ 2850.

ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑς ΠΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ.. ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Γλυκούλα μου να σου ζήσει ο παίδαρος!!!!

Γερός,δυνατός,χαρούμενος και ευτυχισμένος!!!

Έχω συγκινηθεί πολύ!!!!

Δώσε πολλά φιλάκια στα μικρά του πατουσάκια....

1884423wh6zet3jos.gif

empty.gif

1832577gcltq2pl11.jpg

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Γλυκούλα να σου ζήτησει το αντράκι σου κοριτσάκι μου! Εύχομαι να είστε και οι δύο πάντα γεροί και ευτυχισμένοι! Να μας βάλεις καμιά φώτο να τον θαυμάσουμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Γλυκουλα!Να σου ζησει κοριτσαρα μου το παλικαρακι σου!!Να ειναι γερος και δυνατος και να τον καμαρωσεις οπως επιθυμεις!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...