-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:
Κοιτα εγώ είμαι σε φάση που δεν εμπιστεύομαι άνθρωπο τώρα. Δλδ αν μου έλεγες πως τη μέρα νύχτα, θα τσέκαρα έξω να σιγουρευτώ.
Το πρωί είχα πάει για υπέρηχο Β φάσης στον Σφακ όπου είδαμε 2 ωοθηλακια. Ενα 18 και ένα 10. Προφανώς το 10 δε προλαβαίνει οπότε θα παίρναμε το 18 αύριο, Τέταρτη.
Πάμε στον Μαστρ μετά τη δουλειά χθες το απόγευμα και μας είπε πως 3 γονιμοποιήσεις και 0 βλαστοκυστες στα 8-9 ωαρια είναι λίγα συγκριτικά με τα στατιστικά μας πριν και δε μπορεί να εξηγήσει γιατί. Με ρώτησε ποια η γνώμη του Σφακ για τα νούμερα. Του είπα πως θεωρεί πώς είναι τυχαιος παράγοντας και κάποια στιγμή θα βρεθεί το καλό. Αυτο που μου έχει πει δλδ.
Μετα ο Μαστρ είπε πως διαφωνεί με το prp διότι δε το πιστεύει. Αυτο το ήξερα. Ε και μετά μου είπε για τη Β φάση πως μπορούμε να παίρνουμε ωάρια αν θέλω αλλά δε θα το πήγαινε χωρίς καθόλου φάρμακα όπως κάνω τώρα. Θα έδινε μικρή δόση από ενέσιμα στη Β φάση για 2-3 μέρες (dual stim δλδ) γιατί δε πιστεύει πως υπάρχει νόημα αν δε προλάβουν να ωριμάσουν. Ε και γενικά μου εξήγησε πως πρέπει να κάνω orgalutran όπως έκανα πριν στους κύκλους. Συζητήσαμε για femara, serpafar κλπ..
Συζητήσαμε και για τα χάπια που παίρνω για το σάκχαρο και γενικά όσα έγιναν όλο αυτό το διάστημα. Έδωσε μεγάλη σημασία στην οικονομική και ψυχολογική επιβάρυνση όλο αυτό τον καιρό. Το τόνισε πολλες φορες. Εκτιμώ που δε μίλησε με άσχημο τρόπο για τον συνάδελφο γιατί δε μου αρέσει όταν το κάνουν αυτό οι γιατροί. Μου είπε να κάνω διάλειμμα 2-3 μήνες και να πάω να κάνω εμβρυομεταφορά αυτά που έχω και του είπα πως δε θέλω, θέλω να μαζέψω κάνα 2 βλαστοκύστες ακόμα.. Τέλος μου είπε πως το ωάριο Β φάσης αν θέλω να το κάνω ωοληψια προτείνει να το αφήσω κανα 2 μέρες ακόμα αντί να το πάρω αύριο λόγω μεγέθους.Έτσι όπως τα έγραψες εμένα με έκανε ένα κλικ ο δεύτερος
-
CAFE ΜΑΡΤΙΟΥ 2013
-
Θέματα
-
- 13.301 απαντήσεις
- 1.346.821 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 139 απαντήσεις
- 159.618 εμφανίσεις
-
- 11.406 απαντήσεις
- 2.296.612 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 524.245 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 160.768 εμφανίσεις
-
-
-
- 13.301 απαντήσεις
- 1.346.821 εμφανίσεις
-
- 98 απαντήσεις
- 5.397 εμφανίσεις
-
- 107 απαντήσεις
- 5.147 εμφανίσεις
-
- 3 απαντήσεις
- 104 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 60 εμφανίσεις
-
- 2.817 απαντήσεις
- 175.903 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 32 εμφανίσεις
-
- 12 απαντήσεις
- 7.025 εμφανίσεις
-
Αποβολη
Από mafi, in Ιατρικά & Υγεία
- 3 απαντήσεις
- 2.372 εμφανίσεις
-
- 2.012 απαντήσεις
- 295.755 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα