Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τον Νοέμβριο είχαμε την διέγερση από τότε ήταν τα έμβρυα. Είχαμε κάνει σπερμοδιάγραμμα και τότε απλά δεν είχαμε κάνει dfi, η διαφορά του τότε με το τώρα είναι από 8% στο 9% η μορφολογία και η κινητικότητα στα ίδια περίπου με μια ελαφριά βελτίωση τώρα. Το τελευταίο dfi ήταν τον Αύγουστο στο 22%. Ετοιμάζομαι για διέγερση αν είναι καλός ο κύκλος μου τον επόμενο μήνα. Περιμέναμε να δούμε το σπερμοδιάγραμμα για να μου γράψει τα φάρμακα να τα πάρω από τον ΕΟΠΠΥ. Ελπίζω να πάει καλύτερα αυτή η διέγερση και η γονιμοποίηση. Θα κάνω και βελονισμό με μπούκωσαν και στις βιταμίνες και ελπίζουμε. 

Το ξέρω είναι η αλήθεια απλά κάποιες φορές με κατακλύζουν οι σκοτεινές σκέψεις. Αν τις βγάλω από μέσα μου θα τις δω και θα πω τι μλκιες σκέφτομαι 😂 Αλλά άνθρωπος είμαι κ εγώ θα σκεφτώ και βλακείες. 

Ε μια χαρά τότε σίγουρα θα έχεις καλά αποτελέσματα! Μπορεί Κ να έτυχε τότε να μην υπήρχε καλη γονιμοποίηση . Οπότε τώρα πατε με καλύτερες προϋποθέσεις 

• Μου αρέσει 2

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

περαστικά Μάγδα.. Ίσως είναι κι από τη ζέστη..

Νικάκι!! είμαι πολύ χαρούμενηηηηη για σένα!! Γιούυυυυπιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!

Άντζελα μην τις ακούς. Από Σεπτέμβρη δεν είπαμε;.. Να έχουμε ωραίες καλοκαιρινές αναμνήσεις για τις μέρες της αναγκαστικής ξάπλας.. Εγώ έτσι σκέφτομαι πάντως.

Ιπποκαμπάκι, καλώς να μας έρθεις. Θα λείψω το ΣΚ, αλλά θα αφήσω θετική ενέργεια στον Αθηναϊκό αέρα να την αναπνεύσεις! (τι ποιητικά που μιλάω όμως..)

Αννιώ η χοριακή;

Τουντσάκι μου εμεις θα την πεισουμε την Αγγελικούλα το ΣΚ που θα λειπεις!!! ΧΙΧΙΧΙ

ναι,ναι κι εγω θα σιγονταρω!!!!!!!αμ αφου φευγεις εμεις θα δρασουμε!!!;)

φευγεις πως φευγεις...και που πας δηλαδη??δεν φτανει που λειπεις τοσες μερες τωρα θα φυγεις κιολας!!!

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

γεια σας ξανά!!!!

vasdelaki μου πρόληψη πάνω απο όλα!!! εξάλλου έτσι και αλλιώς στο β τρίμηνο γίνεται καμπύλη ζαχάρου!!

magdaκi μήπως δεν είναι απο φαγητό?;) μακάρι δηλαδή!!!

tountsaki μου δεν είμαι μόνη μου.... έχω και έναν αντρούλη που μόλις δει μωρό αμέσως με βλέπει όπως βλέπει ένα κουτάβι. θέλει ένα μωράκι και μου λέει ότι μου είπε και ο γιατρός μου,οτι πρέπει να ξεκινήσουμε προσπάθειες γιατί δεν ξέρουμε πότε θα ξαναέρθει!!! η αλήθεια είναι οτι έχω αρχησει και το ψιλοσκέπτομαι και εγώ μέσα στο φόβο μου.... είδα και σήμερα το νεογέννητο της φιλεναδούλας μου.... θα δούμε....:?

εσύ για που το έβαλες το ΣΚ??? εκδρομούλα??? μπράβο κοριτσάκι, θα δροσίσει λίγο και ο καιρός, μια χαρά!!!:D:D

mama χαίρομαι που είσαι καλά!!!:-D

Αννιώ τι έγινε? πήρες αποτελέσματα???

περαστικά Μάγδα.. Ίσως είναι κι από τη ζέστη..

Νικάκι!! είμαι πολύ χαρούμενηηηηη για σένα!! Γιούυυυυπιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!

Άντζελα μην τις ακούς. Από Σεπτέμβρη δεν είπαμε;.. Να έχουμε ωραίες καλοκαιρινές αναμνήσεις για τις μέρες της αναγκαστικής ξάπλας.. Εγώ έτσι σκέφτομαι πάντως.

Ιπποκαμπάκι, καλώς να μας έρθεις. Θα λείψω το ΣΚ, αλλά θα αφήσω θετική ενέργεια στον Αθηναϊκό αέρα να την αναπνεύσεις! (τι ποιητικά που μιλάω όμως..)

Αννιώ η χοριακή;

βρε,βρε καλως την περδικα!!!που εισαι ρε τουντσακι.ειδες,το νικακι τον εφερε τον πελαργο.και στα δικα μας.καλα ρε ,ερχομαι εγω,και εσυ φευγεις!!!??:tongue::tongue::tongue:(πλακα κανω),να πατε οπου θελετε,εγω θα κανω την ωοληψουλα μου και θα την κανω.θα σας αφησω τα μωρουλια μου εκει,κανονιστε να μου τα προσεχετε!!!icon10.gificon10.gificon10.gificon10.gificon10.gificon10.gif

μαμα και Αντζελακι ευχαριστω για την αισιοδοξια που μου δινεται....

Αντζελα υπαρχει περιπτωση να σε πεισουμε η τσαμπα τα λεμε??

ιπποκαμπακι κανα 45λεπτο ειναι περιπου....τι καλα μας ερχεσαι!!!!παρε κανενα ανεμιστηρα μαζιιιιιιι..........:mrgreen:

Μαγδακι υπομονηηηηη.....τι εφαγες καλε???

1a0fd6e0b8.png

γεια σας ξανά!!!!

vasdelaki μου πρόληψη πάνω απο όλα!!! εξάλλου έτσι και αλλιώς στο β τρίμηνο γίνεται καμπύλη ζαχάρου!!

magdaκi μήπως δεν είναι απο φαγητό?;) μακάρι δηλαδή!!!

tountsaki μου δεν είμαι μόνη μου.... έχω και έναν αντρούλη που μόλις δει μωρό αμέσως με βλέπει όπως βλέπει ένα κουτάβι. θέλει ένα μωράκι και μου λέει ότι μου είπε και ο γιατρός μου,οτι πρέπει να ξεκινήσουμε προσπάθειες γιατί δεν ξέρουμε πότε θα ξαναέρθει!!! η αλήθεια είναι οτι έχω αρχησει και το ψιλοσκέπτομαι και εγώ μέσα στο φόβο μου.... είδα και σήμερα το νεογέννητο της φιλεναδούλας μου.... θα δούμε....:?

εσύ για που το έβαλες το ΣΚ??? εκδρομούλα??? μπράβο κοριτσάκι, θα δροσίσει λίγο και ο καιρός, μια χαρά!!!:D:D

mama χαίρομαι που είσαι καλά!!!:-D

Αννιώ τι έγινε? πήρες αποτελέσματα???

....ναι,ναι σε πολυ καλο δρομο εισαι....συνεχισε!αν και δε θελει και πολυ πολυ σκεψη γιατι ετσι κι αλλιως δεν ερχεται κι αμεσως!!!;)

1a0fd6e0b8.png

βρε,βρε καλως την περδικα!!!που εισαι ρε τουντσακι.ειδες,το νικακι τον εφερε τον πελαργο.και στα δικα μας.καλα ρε ,ερχομαι εγω,και εσυ φευγεις!!!??:tongue::tongue::tongue:(πλακα κανω),να πατε οπου θελετε,εγω θα κανω την ωοληψουλα μου και θα την κανω.θα σας αφησω τα μωρουλια μου εκει,κανονιστε να μου τα προσεχετε!!!icon10.gificon10.gificon10.gificon10.gificon10.gificon10.gif

ιπποκαμπακι μου θα σε κολλησω οπωσδηποτε τωρα που θα'ναι και τοσο κοντα τα αυγουλακια σου!!!θα δεις!!!!ποιο ειναι το επομενο βημα της ωοληψιας και ποτε??

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

μαμα και Αντζελακι ευχαριστω για την αισιοδοξια που μου δινεται....

Αντζελα υπαρχει περιπτωση να σε πεισουμε η τσαμπα τα λεμε??

ιπποκαμπακι κανα 45λεπτο ειναι περιπου....τι καλα μας ερχεσαι!!!!παρε κανενα ανεμιστηρα μαζιιιιιιι..........:mrgreen:

Μαγδακι υπομονηηηηη.....τι εφαγες καλε???

μην με λες τετοια!!!τοσο χαλια.!!ευτυχως το hotel,το αυτ/το,και το ιατρικο κεντρο εχουν air condition.και ειδικα μετα την ωοληψια(θα να με ναρκωσουν) καταλαβαινεις οτι δεν θα αντεχω την πολυ ζεστη.golden hall και γενικα μερη με δροσια.

ναι,ναι κι εγω θα σιγονταρω!!!!!!!αμ αφου φευγεις εμεις θα δρασουμε!!!;)

φευγεις πως φευγεις...και που πας δηλαδη??δεν φτανει που λειπεις τοσες μερες τωρα θα φυγεις κιολας!!!

Θα πάω για camping.. Να μην πάω; Εσύ καλά πήγες για τα σκι σου, για τα τένις σου, για τα σουβλάκια σου (Σούζυ τρως!!!) τα ξέχασες τα δικά σου; Ορίστε μας!!! :?

τη Δευτέρα έρχομαι και εγώ στα μέρη σας εύχομαι να δροσίσει λίγο γιατί δεν με βλέπω με αυτές τις ζέστες να βγω έξω απο το ξενοδοχείο, αγκαλιά με το αιρκοντίσιον με βλέπω να την βγάζω χιχιχι!!!

μην με λες τετοια!!!τοσο χαλια.!!ευτυχως το hotel,το αυτ/το,και το ιατρικο κεντρο εχουν air condition.και ειδικα μετα την ωοληψια(θα να με ναρκωσουν) καταλαβαινεις οτι δεν θα αντεχω την πολυ ζεστη.golden hall και γενικα μερη με δροσια.

αμ... στα λεω γιατι η ζεστη ειναι αφορητη αν και απο αυριο θα δροσισει λιγο απ'οτι εχουν πει!aircondition και παλι aircondition!!!!

1a0fd6e0b8.png

Θα πάω για camping.. Να μην πάω; Εσύ καλά πήγες για τα σκι σου, για τα τένις σου, για τα σουβλάκια σου (Σούζυ τρως!!!) τα ξέχασες τα δικά σου; Ορίστε μας!!! :?

τουντσάκι για ελεύθερο camping?? τι καλά!!! το έχουμε βάλει και εμείς στο πρόγραμμα φέτος το καλοκαιράκι!!:D

κοριτσάκια μου σας αφήνω ήρθε ο αντρούλης για φαεί!! κερνάω μουσακά σήμερα!! με δικά μας υλικά χιχιχ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...