Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

κριστι μου καλησπερα

βρε ποτε πηγες 18 εβδομαδων!!!

εδω θα μου πεις η μαρια εφι πηγε 14 πω πω βρε πως περναει ο καιρος

οταν ολα κυλουν ομαλα ο καιρος περναει γρηγορα. οταν αντιμετωπιζεις προβληματα και εισαι σε αναμονη δεν παιρναει με τιποτα!!!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

αστα ιπποκαμπακι δεν θα ξερεις πιο να πρωτο ταισεις πιο να πρωτο αλλαξεις κ ολα θα κλενε μαζι χιχιχιχι

3 εβαλες?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

κοριτσια καλησπερα εχω καιρο να γραψω αλλα παρακολουθω ολα τα νεα σας.Μολις γυρισα απο εναν καινουργιο ωστε να παρω και μια αλλη γνωμη αφου με τους αλλους δεν ειδα προκοπη.Γιατι αυτο το μηνα κλεινω ενα χρονο απο την προηγουμενη εγκυμοσυνη η οποια οδηγησε σε αποβολη.Το μονο που μου προτεινε και μαλιστα κατηγορηματικα ειναι να κανω υστεροσκοπηση γιατι λεει οτι μετα την αποξηση υπαρχουν καποιες πιθανοτητες να εχω δημιουργησει ενφυσυσεις καθως και ενα σαν διχτυ μεσα στην μητρα το οποιο δεν αφηνει να ενφυτευει.με τρομαξε αρκετα μπορω να πω.Ποια ειναι η γνωμη σας και θα ηθελα να με βοηθησει καποια αν το εχει κανει

Pj2hp3.png

εσενα 4η μερα στην καθυστερηση ειχες 1100,εγω 4η μερα πριν την καθυστερηση εχω 1055.

δεν μπορω να καταλαβω τα νουμερα στην προηγουμενη εξωσωματικη,στο ιδιο εργαστηριο στην 2η εβδομαδας εμβρυομεταφορας ειχα 145,και τωρα στην 1η εβδομαδα 244 και σε 1,5 εβδομαδα 1055.τελος παντων.εγω παντως απο την μια χαιρομαι και απο την αλλη φοβαμαι να παω για υπερηχο μηπως και δεν το-τα δω.παντως ξεκινησαν πολυ δυναμικα μπορω να πω.χαλαλι η βολτες στην αθηνα.:tongue::tongue::tongue::tongue:

καλα με τετοια χοριακη πριν την καθυστερηση τα διδυμα τα 'χεις στο τσεπακι σου.....για την ακριβεια στην κοιλιτσα σου....χιχιχιχιχιχι!!!!:D

οσο για τον υπερηχο μη φοβασαι καθολου,κι εγω εκει που περιμενα πως ειχαν τελειωσει ολα,πηγαμε για τον υπερηχο και το σπορακι ηταν μια χαρα!

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

οταν ολα κυλουν ομαλα ο καιρος περναει γρηγορα. οταν αντιμετωπιζεις προβληματα και εισαι σε αναμονη δεν παιρναει με τιποτα!!!

ποσο πολυ συμφωνω,μες το αγχος για καθε επομενη φαση...αλλα τουλαχιστον ελπιζω πως το αποτελεσμα θα μας ανταμειψει...:)

1a0fd6e0b8.png

Ιπποκαμπάκι μου τι χοριακή είναι αυτή:D:D:D τρελάθηκαααααα:D:D:D μπράβο κοπέλα μου σου αξίζει!!!!!!! άντε και όταν με το καλό καταυθάσουν θα σου στείλω δώρο μία σγυρίχτρα να διευθύνεις την ομάδα χιχιιχ!!!!;):D

ΝΙΚΑΚΙ μου είναι λογικό να έχουμε άγχος, αλλα στο τέλος όλα θα πάνε καλά θα το δείς!!!:D και όπως λες το αποτελεσμα θα μας ανταμειψει!!!!;)

GIOTAPC δεν είναι τίποτα! γίνεται με μέθη και διαρκεί κανένα 15'. ξυπνάς σου δίνουν ένα παυσίπονο και πας στο σπίτι σου!!! το έχω κάνει μία φορά και λόγο του τελευταίου γεγονότος θα το ξανακάνω μάλλον τον Δεκέμβριο.αυτά, αν θες καμία άλλη πληροφορία εδώ θα είμαι;)

τα υπόλοιπα κοριτσάκια καλά?

τα ζουζουνάκια του καφέ μας καλά?:D

κοριτσια καλησπερα εχω καιρο να γραψω αλλα παρακολουθω ολα τα νεα σας.Μολις γυρισα απο εναν καινουργιο ωστε να παρω και μια αλλη γνωμη αφου με τους αλλους δεν ειδα προκοπη.Γιατι αυτο το μηνα κλεινω ενα χρονο απο την προηγουμενη εγκυμοσυνη η οποια οδηγησε σε αποβολη.Το μονο που μου προτεινε και μαλιστα κατηγορηματικα ειναι να κανω υστεροσκοπηση γιατι λεει οτι μετα την αποξηση υπαρχουν καποιες πιθανοτητες να εχω δημιουργησει ενφυσυσεις καθως και ενα σαν διχτυ μεσα στην μητρα το οποιο δεν αφηνει να ενφυτευει.με τρομαξε αρκετα μπορω να πω.Ποια ειναι η γνωμη σας και θα ηθελα να με βοηθησει καποια αν το εχει κανει

εγώ έκανα υστεροσκόπηση και βρέθηκε και αφαιρέθηκε ένα ινώδες διάφραγμα που όμως ο γιατρός μου είπε ότι μάλλον το είχα εκ γενετής και προκάλεσε την αποκόλληση και τον πρόωρο τοκετό/αποβολή.. Αλλά αν το έπαθα μετά την απόξεση και άρα δεν φταίει αυτό, δεν το ξέρω. Πάντως η υστεροσκόπηση, γίνεται με νάρκωση και δεν καταλαβαίνεις τίποτα.

Έκανε και η Ιόλη υστεροσκόπηση και της βρήκαν/αφαίρεσαν διάφραγμα.

Διαφημίσεις

GIOTAPC δεν είναι τίποτα! γίνεται με μέθη και διαρκεί κανένα 15'. ξυπνάς σου δίνουν ένα παυσίπονο και πας στο σπίτι σου!!! το έχω κάνει μία φορά και λόγο του τελευταίου γεγονότος θα το ξανακάνω μάλλον τον Δεκέμβριο.αυτά, αν θες καμία άλλη πληροφορία εδώ θα είμαι;)

Δεκέμβρη; Γιατί Δεκέμβρη;:roll:

εγώ έκανα υστεροσκόπηση και βρέθηκε και αφαιρέθηκε ένα ινώδες διάφραγμα που όμως ο γιατρός μου είπε ότι μάλλον το είχα εκ γενετής και προκάλεσε την αποκόλληση και τον πρόωρο τοκετό/αποβολή.. Αλλά αν το έπαθα μετά την απόξεση και άρα δεν φταίει αυτό, δεν το ξέρω. Πάντως η υστεροσκόπηση, γίνεται με νάρκωση και δεν καταλαβαίνεις τίποτα.

Έκανε και η Ιόλη υστεροσκόπηση και της βρήκαν/αφαίρεσαν διάφραγμα.

Δεν ξερω τι να κανω μου ειπε οτι αυτο συνηθως δημιουργητε αν εχεις κανει αποξηση.Την εχω πατησει απο ειδη δυο γυναικολογους και εχω χασει την εμπιστοσυνη μου στους γιατρους και δεν ξερω αν μου το προτεινει γιατι πρεπει η μονο για τα λεφτα.Μου ειπε και εμενα οτι μπορει να εχω δημιουργησει και εγω κατι σαν το δικο σου.εσενα το εβλεπε στον υπερηχο

Pj2hp3.png

Ιπποκαμπάκι μου τι χοριακή είναι αυτή:D:D:D τρελάθηκαααααα:D:D:D μπράβο κοπέλα μου σου αξίζει!!!!!!! άντε και όταν με το καλό καταυθάσουν θα σου στείλω δώρο μία σγυρίχτρα να διευθύνεις την ομάδα χιχιιχ!!!!;):D

ΝΙΚΑΚΙ μου είναι λογικό να έχουμε άγχος, αλλα στο τέλος όλα θα πάνε καλά θα το δείς!!!:D και όπως λες το αποτελεσμα θα μας ανταμειψει!!!!;)

εσενα εβλεπε τιποτα στον υπερηχο και για ποιο λογο σου το προτεινε.Επισης γιατι πρεπει να ξανακανεις αν δεν ειμαι αδιακριτη

Pj2hp3.png

Καλημερα στα κοριτσια μας.

Πηρα τις πρωτες απαντησεις απο τις εξετασεις.

Εδειξε λιγο ανεβασμενα αντισωματα θυροειδους (οπως παντα εξαλλου) και ανεβασμενα τα ΝΚ λεμφοκυτταρα. Περιμενω καποιες ακομα ανοσολογικες, ωστε να βγαλει συμπερασμα η ανοσολογος με τα ΝΚ.

Βρε κοριτσια, εχει καποια αλλη απο εσας προβλημα με τα ΝΚ? Αποτι καταλαβα, οταν μενεις εγκυος, τα ΝΚ επιτιθονται στο εμβρυακι και το ξεκανουν καθως το θεωρουν ξενο σωμα. Λετε να ηταν αυτο το προβλημα μου? Και πως αντιμετωπιζεται ? Τα εχει καταφερει καποια απο εσας με τετοιο προβλημα?

Δεν ξερω τι να κανω μου ειπε οτι αυτο συνηθως δημιουργητε αν εχεις κανει αποξηση.Την εχω πατησει απο ειδη δυο γυναικολογους και εχω χασει την εμπιστοσυνη μου στους γιατρους και δεν ξερω αν μου το προτεινει γιατι πρεπει η μονο για τα λεφτα.Μου ειπε και εμενα οτι μπορει να εχω δημιουργησει και εγω κατι σαν το δικο σου.εσενα το εβλεπε στον υπερηχο

εγώ ήμουν τυπικότατη από μικρή γιατί κολυμπούσα και φοβόμουν για μικρόβια. Κάθε χρόνο λοιπόν έκανα τεστ ΠΑΠ και υπέρηχο! Ποτέ δεν είχαν δει κάτι. Όταν έμεινα έγκυος, είχα αιμάτωμα, μετά αποκόλληση και μετά έσπασαν τα νερά και απέβαλλα... Μετά, μου πρότειναν να κάνω υστεροσαλπιγγογραφία και εκεί είδαμε τη μήτρα μου να έχει περίεργο σχήμα. Έτσι έκανα υστεροσκόπηση και αφαιρέθηκε αυτό το δίχτυ (που λες κι εσύ) το οποίο ήταν κολλημένο στο αριστερό μέρος της μήτρας και μου είπαν ότι δεν θα μπορούσε να διακρίνεται από υπέρηχο..

Κατά τ' άλλα πιάσ'το αυγό και κούρευ'το! Στη θέση σου θα έβρισκα ένα γιατρό που να με εμπνέει από ένστικτό και θα έκανα ό,τι πει αυτός.. Αλλιώς δεν βγάζεις άκρη ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...