Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

δομνινα μου,μακαρι να βρειτε ακρη γιατι ειναι μεγαλο το ποσοστο,ολα να πανε καλα,και πες την μεθοδο αυτην.(αχρειαστη να ειναι).:rolleyes::rolleyes::rolleyes:,στο μεταξυ οι βιταμινες θα τον βοηθησουνε,τρια κουτια τον δωσανε τον δικο μου.

Διαφημίσεις

κοριτσάκι μου όλα καλά θα πάνε, δε θα τραβάς πάντα εσύ το ίδιο λαχείο. Υπομονή, επιμονή και αισιοδοξία, έχεις δείξει ότι τα διαθέτεις όλα. Και που'σαι κοπελιά...κάνε διακοπές τώρα γιατί του χρόνου τέτοιο καιρό προβλέπω να είσαι με μωρό στο β@*ί....φιλάκια

mIdZp3.png

Αννιώ μου και ιπποκαμπάκι μου.. όντως πρέπει να πάω επειγόντως διακοπές για να μαζέψω δυνάμεις για το ερχόμενο καλοκαίρι διότι προμηνύεται καυτό....(λόγω μωρών εννοείται)!

L2qIp2.png

Καλημερα κοριτσια...

τι κανετε σημερα?τι νεα??

εγω καλα ειμαι,ζεσταινομαι απο τωρα οποτε θα παει full to aircondition σημερα!!!ψαχνω στο internet για ομορφες παραλιες στην ευβοια...εχετε να μου προτεινετε καμια?Απο 1 Αυγουστου θα'μαστε Ωρωπο και λεμε μηπως κανουμε εξορμησεις προς τα 'κει!!!!μου ειπαν πως προς τη μερια του Αιγαιου εχει πολυ ωραιες παραλιες και ψαχνω να τις βρω...!

1a0fd6e0b8.png

Καλημερα κοριτσια...

τι κανετε σημερα?τι νεα??

εγω καλα ειμαι,ζεσταινομαι απο τωρα οποτε θα παει full to aircondition σημερα!!!ψαχνω στο internet για ομορφες παραλιες στην ευβοια...εχετε να μου προτεινετε καμια?Απο 1 Αυγουστου θα'μαστε Ωρωπο και λεμε μηπως κανουμε εξορμησεις προς τα 'κει!!!!μου ειπαν πως προς τη μερια του Αιγαιου εχει πολυ ωραιες παραλιες και ψαχνω να τις βρω...!

καλημέρα Σούζυ! Από Εύβοια δεν ξέρω τίποτα. Θυμάμαι μόνο μια χρονιά (στα πολύ νιάτα μου) που είχαμε πάει με τους γονείς μου διακοπές στη Β.Εύβοια στις Ροβιές νομίζω; Ωραία ήταν! Αλλά τώρα δεν ξέρω πώς θα είναι..

Ευχαριστω Τουντσακι...

βρηκα καποιες πολυ ωραιες στο internet αλλα δεν ξερω ποσο μακρυα ειναι και πως ειναι ο δρομος!!!!θα δουμε αν και δεν ειμαστε φετος για πολλες πολλες ανακαλυψεις!!!τι κανεις εσυ??

Κριστακι σου'χω στειλει πμ...

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Καλημερα στα κοριτσια μας.

Πηρα τις πρωτες απαντησεις απο τις εξετασεις.

Εδειξε λιγο ανεβασμενα αντισωματα θυροειδους (οπως παντα εξαλλου) και ανεβασμενα τα ΝΚ λεμφοκυτταρα. Περιμενω καποιες ακομα ανοσολογικες, ωστε να βγαλει συμπερασμα η ανοσολογος με τα ΝΚ.

Βρε κοριτσια, εχει καποια αλλη απο εσας προβλημα με τα ΝΚ? Αποτι καταλαβα, οταν μενεις εγκυος, τα ΝΚ επιτιθονται στο εμβρυακι και το ξεκανουν καθως το θεωρουν ξενο σωμα. Λετε να ηταν αυτο το προβλημα μου? Και πως αντιμετωπιζεται ? Τα εχει καταφερει καποια απο εσας με τετοιο προβλημα?

Εμενα ηταν ανεβασμενα, εκανα τα αντιπατρικα εμβολια και επαιρνα κορτιζονη στην 3η εγκυμοσυνη και απεβαλα με μεγαλη επιτυχια γιατι το προβλημα μου ηταν το σακχαρο και με την κορτιζονη που μου εδωσαν αυξηθηκε κατακορυφα και εγινε το παιδι σιροπιαστο! Λιγο πριν μεινω εγκυος αυτη τη φορα τα ξαναεκανα και βγηκαν φυσιολογικοτατα, μου ειπαν εκ των υστερων οτι παιζει ρολο ποσο διαστημα μετα την αποβολη κανεις την εξεταση. Για μενα ολα αυτα ειναι μπουρδες και ο τωρινος γιατρος μου τραβαγε τα μαλλια του!!!

Μετα τις 10 Αυγουστου θα παμε στην Λιμνη Ευβοιας ειναι κοντα στις Ροβιες που εγραφε το τουντσακι! Οσοι εχουν παει μου ειπαν οτι ειναι ωραια!

Κριστακι σου'χω στειλει πμ...

παλι δεν το εστειλες :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Κριστακι μου καλημερα....

το'χω στα απεσταλμενα μου,το στειλα την Τριτη!στο ξαναστελνω ομως δε με πειραζει......:tongue:

Σούζυ σταμάτησες να τρως κι άρχισες να ψεύδεσαι; :mad: φτου σου!

κοριτσάκια μου καλησπέρα!!!

μιας και είπα αυτό ήταν τώρα θα κάνει καλοκαίρι να σου πάλι τα συνεφάκια:( σήμερα δεν σας κρύβω οτι χρειάζεσαι και ζακετούλα για να καθήσεις έξω.... που να πας για μπάνιο:confused: οεοοοο!!!!!!

κατα τα άλλα τρέχω τρέχω στον διάδρομο, διατροφή αυστηρότατη.....και τα κιλάκια μου ακλόνητα!!:mad:

λέω μήπως είναι επειδή περιμένω να αδιαθετήσω:rolleyes: τι να πω.... θα δω και μετά τις 14....

Νικάκι μου καλά κάνεται και πάτε διακοπούλες!!!! να κάνετε και κανένα μπανάκι!! εμείς μόνο Οκτώμβριο μπορούμε:rolleyes:

christy μου καλά? δρόσισε ο καιρός και θα είσαι μια χαρά:-D

anniw καλά?

Ιπποκαμπάκι μου πότε θα μάθουμε πόσα είναι τα ιπποκαμπάκια σου?:D

Δομνίνα μου μακάρι και για σένα και για εμένα!! ;)

τα υπόλοιπα κοριτσάκια τι κάνετε καλέ και έχει ερημώσει το καφέ μας?

Μαγδούλα ελπίζω να περνάς καλά στις διακοπούλες σου και όταν έρθεις με το καλό ελπίζω να έχουμε ευχάριστα.....:mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...