Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Anastasia14 είπε:

Σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Εμένα ειχε ουρεοπλασμα πριν 5 χρόνια, ίσως και λιγο περισσότερο, μαζί πάντα με σταφυλόκοκκο ή κάποιο άλλο κόκκο.. ο,τι αντιβιωση και να επαίρνε δεν εφευγε, κάποια στιγμη τα παρατήσαμε γιατι θα εμπαινε φαντάρος, οπότε ετσι κι αλλιώς τότε δεν μπορούσαμε να κανουμε κατι. Αργότερα γυρισε και ειχε κάνει καλλιεργεια σε ενα συνοικιακο διαγνωστικο, ειχε βγει στειρα, παρα το γεγονός ότι ειχε ενοχλήσεις. Περασαν κάποιοι μηνες, πήγαμε σε εξειδικευμενο εργαστηριο και βρηκαμε χλαμυδια και πάλι κόκκο (δε θυμαμαι αν ηταν σταφυλόκοκκος ή εντερόκκος). Αντιβιωσεις κι εκει τέλος Αυγουστου επιτελους στειρα καλλιέργεια! Στο καπάκι βρισκουμε την υδροσαλπιγγα, κανω χειρουργειο και αρχές του '25 καλλιεργεια ξανα ο άντρας μου, εγώ είχα ήδη ξεκινησει την πρώτη διεγερση. Ε εκει βρηκαμε staphylococcus aureus, πάααλι αντιβιωση και στον επανελεχγο e. coli. Είναι το πιο light συγκριτικά με όλα τα υπόλοιπα, στην αρχη το αφησαμε χωρις, μετά πήρε αντιβιωση για εκανα εγώ δεύτερη διεγερση και γονιμοποιήσαμε το ένα μου καλο ωάριι, αλλά 4η μέρα σταμάτησε η αναπτυξη.. Μας ειπαν πως έφταιγε το σπέρμα γιατι οι συνεχείς λοιμώξεις ανα τα χρονια μας έφτασαν ακομα και στο 0% τυπικές μορφές μετά τα χλαμυδια, 2 % το Γενάρη και 1% τον Απρίλιο. Όπως καταλαβες τον πόνο μου λέω.. τέλος του μήνα εχουμε ραντεβού και σε γνωστό ουρολογο, γιατι αυτός που πήγαμε περσυ πεταγε χαρταετο! Τουλάχιστον αν δεν ειχαμε μικροβια θα προσπαθουσαμε και μόνοι μας, χανουμε τοσους μηνες..

Εύχομαι να έχετε καλύτερα αποτελέσματα αυτή τη φορά! Εγώ κάνω μακρυ πρωτοκολλο, για να δουμε μπας και.. 

Καλημέρα! Αυτά τα μικρόβια είναι δύσκολα να αντιμετωπιστούν σταφυλόκοκκος πχ κάνουν εύκολα ανθεκτικές μορφές και επιμένουν. Τα εντεροβακτηρίδια μπροστά σε αυτά είναι εντελώς ασήμαντα. Ο δικός μου με εντεροκοκκο και τώρα με ecoli μια χαρά ανέβηκαν οι τιμές στο σπερμα. Αντε πες ίσως λίγο στην ταχεία κινητικότητα να επηρεάζουν αλλά στην μικρογονιμοποίηση δεν μας νοιάζει αν κινούνται. Εγώ αυτό που έχω καταλάβει από τον ανδρολογο που πάει είναι ότι αν υπάρχει ποσότητα και ένα μικρό ποσοστό από το σπερμα να είναι οκ στην εξωσωματική μας φτάνει. Το θέμα είναι το dfi να μην επηρεαστεί γιατί εκεί μιλάμε για βλάβες στο dna που παίζουν ρόλο στις διαιρέσεις και στην ανάπτυξη των εμβρύων. Εννοείται πως πριν την γονιμοποίηση το θέλουμε στην καλύτερη του κατάσταση και κατά προτίμηση χωρίς μικρόβια γι αυτό και οι αντιβιώσεις πριν την διέγερση. DFI έχετε κάνει; 
      Σου εύχομαι να σου ταιριάξει καλύτερα το μακρύ και να πάρεις κάτι καλύτερο από ωάρια. Πόσο είναι η ΑΜΗ σου; Αν θυμάμαι καλά είχες πει είναι χαμηλή. 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Δομνίνα μου, μπράβο! Πόσο χαίρομαι που σε ακούω αισιόδοξη! Όλα να πάνε καλά με τις υπόλοιπες εξετάσεις!

Καλά είναι δυνατόν; Να σου δίνουν ηπαρίνη ενω ενδέχεται να κάνεις αομορραγίες....δεν το ψάξανε πιο μπροστά;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Βασδελάκι μου τι να πω;

Πριν πάω στο κέντρο της εξωσωματικής τις εξετάσεις θρομβοφιλίας τις είχα πάει στο Γενικό Κρατικό "Γεννηματάς" σε έναν αιματολόγο που μου σύστησε η νονά της αδερφής μου η οποία ήταν γιατρός πολλά χρόνια εκεί. Κι εκείνος μου είχε πει ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα... τι να σου πω τώρα; ότι και να σου πω... λίγο είναι...

Το καλό είναι ότι τουλάχιστον ξέρω πια εμπεριστατωμένα ότι δεν έχω θρομβοφιλία...

Ας ελπίσουμε ότι ήταν το τελευταίο λανθασμένο αποτέλεσμα...

L2qIp2.png

Δομνίνα κι εγώ το ίδιο θεματάκι έχω, δηλ. δεν έχω θρομβοφιλία αλλά αιμορραγική προδιάθεση. Έκανα στον ιδιώτη αιματολόγο κάποιες εξετάσεις και μου είπε ότι δεν έχω πρόβλημα τελικά. Όμως η άλλη αιματολόγος στο δημόσιο νοσοκομείο μου είπε να πάω στο τμήμα αιμορροφιλίας του Ιπποκρατείου και να το ψάξω παραπάνω. Όμως δεν έχω πάει ακόμη και δεν βλέπω να πηγαίνω σύντομα, γιατί βαριέμαι.

Επίσης, η ίδια αιματολόγος μου είπε ότι η θρομβοφιλία έχει γίνει νέα μόδα και ότι, αν δεν το έψαχνα, όλα θα ήταν καλά, τώρα όμως που το έψαξα, κάτι βρήκα και πρέπει να το ξαναψάξω. Αρνούμαι να ψάξω ο,τιδήποτε.

Δεν έχω τίποτε, είμαι υγιέστατη.

Το μόνο που πρέπει να παίρνω είναι φιλισίν εφόρου ζωής. Εγώ καμιά φορά το ξεχνάω αλλά, όταν μείνω έγκυος, θα το παίρνω καθημερινά.

Δεν ξαναψάχνω τίποτε.

Άμα θέλει να έρθει και να μείνει, ας μείνει. Εγώ κουράστηκα να ψάχνομαι κάθε μέρα, να στενοχωριέμαι, να ελπίζω για κάτι που μπορεί να μην έρθει και θα αρκεστώ σε όλα τα ωραία πράγματα που έχω ήδη στη ζωή μου.

Βαρέθηκα που έχω εθιστεί στο πάρεντς, που ενώ το ανοίγω και με πιάνει ταχυκαρδία, αντί να το κλείσω και να ασχοληθώ με τίποτε άλλο, συνεχίζω να διαβάζω όλα τα θέματα από τα πιο πιθανά μέχρι τα πιο απίθανα.

Βαρέθηκα να έχω ξεσπάσματα, να περνάω μικροεπεισόδια κατάθλιψης που όλο και αυξάνονται, να περνάω μίνι κρίσεις πανικού με αδυναμία να αναπνεύσω. Τα βαρέθηκα όλα, θέλω τον εαυτό μου πίσω.

Ήμουν ένα γελαστό κορίτσι κι έχω γίνει μια τρελή που όλα της φταίνε.

Στο τέλος θα καταφέρω να χαλάσω τις σχέσεις μου με όλους και να χάσω και τον άντρα μου.

Και, όχι, δεν θα μπω στη διαδικασία να κάνω σπερματέγχυση. Θα καθίσω στην ησυχία μου και θα κάνω τις διακοπές μου.

Κι ας μην κάνω ποτέ παιδί. Εγώ πάντως προσπάθησα και θα συνεχίσω να προσπαθώ αλλά αρκετά πια με όλη αυτή την αγωνία και την προσπάθεια.

Συγγνώμη για το ξέσπασμα, δεν μου φταίτε τίποτε εσείς αλλά μόνο εσείς με καταλαβαίνετε.

Ιόλη μου....

Και πολύ καλά θα κάνεις! Κάτσε να ηρεμήσεις...

Μπορώ να σε καταλάβω...έστω και λίγο, έστω και γι' αυτούς τους 6 μήνες που προσπαθούσα και δεν ερχόταν...Ήταν πολύ δύσκολο...

Κάτσε να ηρεμήσεις, να κάνεις διακοπές, να χαλαρώσεις και θα έρθει κοπέλα μου....Μια χαρά μπορείς να συλλάβεις...

Σε μένα ήρθε τον μήνα που δεν είχα επαφές τις γόνιμες μέρες, που δεν έκανα τεστ ωορρηξίας και που το είχα ξεγράψει εντελώς...

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Ιολάκι μου γλυκό,

Σε καταλαβαίνω και σε νιώθω σε απίστευτο βαθμό... Κι εγώ πλέον δεν έχω όρεξη και διάθεση να ξημεροβραδιάζομαι στο parents... διαβάζω πλέον επιλεκτικά κάποια θέματα και αν νομίζω ότι μπορώ να βοηθήσω απαντώ..

Εσύ κοπέλα μου όντως μπορείς να συλλάβεις φυσιολογικά... και το έχεις αποδείξει δύο φορές... ας κάνει ο άνδρας σου το σπερμοδιάγραμμα και την κατάτμηση (ιδιαιτέρως αυτή) και εκεί θα ξεκαθαρίσουν όλα...

Μακάρι να μπορούσα να πω κι εγώ ότι άμα θέλει να' ρθει ας έρθει.. Σε μας όμως δεν είναι τόσο απλό.. Πάντως κι εγώ το έχω ξεπεράσει το άσχημο γεγονός που μου συνέβη... Το σκέφτομαι ελάχιστα πλέον και το μόνο που βλέπω μπροστά μου είναι η καινούργια προσπάθεια, όποτε και αν γίνει αυτή... Την προσπάθεια θα την κάνω γιατί το θέλω και όχι γιατί πρέπει...

Θα κάνω κι εγώ τις διακοπούλες μου, θα φροντίσω ώστε ο άνδρας μου να περνάει όσο καλύτερα γίνεται και φυσικά θα φροντίσω να μη στενοχωριέμαι και να μη χαλιέμαι με ανούσια πράγματα...

Βουρ για διακοπές Ιόλη!

L2qIp2.png

Αυτό θα κάνω βασδέλι μου, δεν μπορώ άλλο. Τα τεστ ωορρηξίας τα έχω κόψει εδώ και καιρό.

Αλλά δεν αντέχω αυτή την αναμονή. Όλο τον καιρό είμαι σχετικά καλά και μερικές μέρες πριν αδιαθετήσω, αρχίζω να ελπίζω κι όλο πιάνω τα βυζιά μου και τα τραβολογάω.

Φαντάσου ότι αυτόν τον μήνα είχα μόνο μία επαφή και παρόλα αυτά άρχισα από χθες να ελπίζω ότι δεν θα μου έρθει την Παρασκευή και τα πήρα στο κρανίο με τον εαυτό μου που δεν λέει να βάλει μυαλό.

Αυτό θα κάνω βασδέλι μου, δεν μπορώ άλλο. Τα τεστ ωορρηξίας τα έχω κόψει εδώ και καιρό.

Αλλά δεν αντέχω αυτή την αναμονή. Όλο τον καιρό είμαι σχετικά καλά και μερικές μέρες πριν αδιαθετήσω, αρχίζω να ελπίζω κι όλο πιάνω τα βυζιά μου και τα τραβολογάω.

Φαντάσου ότι αυτόν τον μήνα είχα μόνο μία επαφή και παρόλα αυτά άρχισα από χθες να ελπίζω ότι δεν θα μου έρθει την Παρασκευή και τα πήρα στο κρανίο με τον εαυτό μου που δεν λέει να βάλει μυαλό.

Πάντα έτσι γίνεται....δυστυχώς! Η ελπίδα παιθαίνει τελευταία που λένε...Όμως πράξε όπως είπες, κλείσε τον υπολογιστή, πήγαινε διακοπές, αγκάλιασε τον άντρα σου και θα έρθει, είμαι σίγουρη...

qwlrp3.png

Vasdeli μου ουτε κι εγω το πιστευω κι επειδη ειμαι μολις στην τριτη βδομαδα...φοβαμαι πολυ:rolleyes: και λεω να βαλω το τικερακι μας αφου ακουσουμε καρδουλα με το καλο!Για την πιεση δεν μπορεις να κανεις κατι για να τη ρυθμισεις??δεν εχεις αλλα συμπτωματα ομως, αυτο ειναι πολυ θετικο!αντε λιγος καιρος εμεινε για να περασει η ''επικινδυνη περιοδος'':)

Αντζελακι εγω ισως ερθω στη Χιο τον Αυγουστο σε μια φιλη,τα εισητηρια αεροπλανου ξερεις ποσο πανε περιπου απο Αθηνα???ολοι μου λενε οτι ειναι πανεμορφα στη Χιο:)

Δομνινα ετσι να συνεχισεις με αισιοδοξια εχεις καθε λογο αλλωστε.Σου ευχομαι να παει καλα και η εξεταση του αντρα σου.

Ιολη μου αστα ολα πισω και πηγαινε για διακοπες παιδι μου να χαλαρωσεις, να μαυρισεις και ολα θα γινουν:P:p

1a0fd6e0b8.png

κορίτσια, έχετε απόλυτο δίκιο. Δεν ξέρω, πραγματικά δεν ξέρω πως να εκφράσω αυτό που αισθάνομαι, για να μην παρεξηγηθώ. Πραγματικά το forum είναι ευχή και κατάρα. Στην αρχή βρίσκεις ανθρώπους με τους οποίους μπορείς να συζητήσεις ανησυχίες που δεν μπορείς να συζητήσεις με δικούς σου ανθρώπους....για να μην τους ανησυχήσεις, για να μην τους αγχώσεις, για να μην αγχωθείς και συ.

Μετά αρχίζεις και δένεσαι με κάποιο τρόπο με τις υπόλοιπες διαδικτυακά. Και υποδόρια συμπάσχεις. Και ανταγωνίζεσαι. Ξεκινάς θέλοντας να μείνεις έγκυος...και δεν μένεις. Κάποια στιγμή μένει κάποια άλλη κοπέλα απο΄εδώ για παράδειγμα, συνειδητοποιείς ότι αργείς. Ή μένεις έγκυος ταυτόχρονα με κάποια άλλη, η δική σου εγκυμοσύνη δεν πάει, δεν προχωράει. Και αρχίζεις άθελά σου κοιτώντας την πορεία τις δικής της να μπαίνεις σε σκέψεις τύπου "τώρα θα ήμουν 5 μηνών"κλπ κλπ.

Καλώς ή κακώς το parents δημιουργεί συνειρμούς-ταυτίσεις-προβληματισμούς-αναπαραστάσεις. Ανάλογα με τη συγκυρία-καλές ή κακές....Εγώ το απόλαυσα στην δεύτερη εγκυμοσύνη μου....

Πριν μείνω έγκυος στο τρίτο όμως, όταν ξεκίνησα τις προσπάθειες δεν με αναγνώριζα...έκανα 80 τεστ εγκυμοσύνης, τεστ ωορρηξίας, θερμόμετρα, βυζομετρήσεις άπειρες κλπ κλπ....5 μήνες δεν αναγνώριζα και γω τον εαυτό μου. Ευτυχώς κράτησα όλη αυτή την αγωνία μακριά από τον άντρα μου....ευτυχώς δεν πήρε χαμπάρι...τα άγχη και τις ανησυχίες μου.

Τώρα, μετά την παλλίνδρομη είμαι καλά...αλήθεια, είπα και αλλού, βοηθάνε τα παιδιά μου, βοηθάει ότι το έμαθα νωρίς, βοηθάει πολύ ο άντρας μου, είμαστε σα να μην έγινε, χαμογελάμε και πάμε μπροστά....και μπαίνω κάθε μέρα να δω τι? τι?

ό,τι και να διαβάζεις δεν παίρνει πίσω αυτό που έγινε. το ευχάριστο είναι να διαβάζεις για κοπέλες που μετά από παλλίνδρομες έμειναν έγκυες και έχουν τα παιδάκια τους αγκαλιά.....εκεί ανεβαίνεις, χαίρεσαι για κείνες, βλέπεις φως στο τούνελ. Και μετά διαβάζεις για 2η παλλίνδρομη, για καθέξιν αποβολές, για για για για....και τρελαίνεσαι, λες και αν μου συμβεί?

εγώ ήδη κάνω κακές σκέψ εις....τρέμω στην ιδέα μιας επερχόμενης κύησης, αν θα πάει καλά.

Είναι φορές που το φόρουμε με βοηθάει, είναι φορές που με πάει πολύ πίσω. Περιμένω να έρθει ο Αύγουστος, να μη βλέπω υπολογιστές, να μη βλέπω τίποτα. Περιμένω να πάω στο γιατρό μου να τα πούμε. Και περιμένω να μπω το Σεπτέμβρη να δω νέα καλά από όλες σας. Και να μοιραστώ τα δικά μου καλά νέα αργότερα.

Ιόλη σε καταλαβαίνω, όλες σε καταλαβαίνουμε

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

Η ανακοίνωση μιας νέας εγκυμοσύνης είναι πάντα το πιο χαρμόσυνο γεγονός. Ταυτόχρονα αποτελεί μια παρότρυνση να μην το βάζουμε κάτω και να προχωράμε. Και, όταν η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης αφορά μια ακόμη ταλαιπωρημένη γυναίκα, είναι λόγος για να κάνουμε πάρτυ!

Χθες έμαθα για μια φίλη που έμεινε έγκυος μετά από καιρό, το πρωί έμαθα για μια που απέβαλε και το μεσημέρι για μια ακόμη ταλαιπωρημένη ψυχή που τα κατάφερε μετά από 3 παλλίνδρομες!

Κι αυτή τη στιγμή πετάω από χαρά!

κατάλαβες τώρα γιατί το 'ριξα στα γραμμάρια Adnihor; ;) Γιατί αν ασχοληθώ με τα άλλα, θα σαλτάρω.. Ενώ τα γραμμάρια που φεύγουν μου δίνουν χαρά και κίνητρο για να χάσω κι άλλα!!

Αν και σήμερα δεν έχασα τίποτα, αλλά δεν πειράζει.. Κι αύριο μέρα είναι!!!

Angela μην τις ακούς... Από Σεπτέμβρη είπαμε!! Η περίδεση θέλει ακινησία και δεν ταιριάζει καθόλου με το καλοκαίρι.. :rolleyes:

Καλή επιτυχία ιπποκαμπάκι!!!

Κορίτσια έγκυες και μη.. Χαλαρώστε!!! Η ζωή είναι ωραία!!! :cool:

συγχαρητήρια στις φίλες σου κορίτσι μου, όλα να τους πάνε καλά....όλα θα πάνε καλά και για σένα

Νόμιζα ότι το γραψες για μένα!! Συγχαρητήρια στις φίλες μου, που με έχουν :mrgreen:... αλλά μετά κατάλαβα ότι πήγαινε στην Ιόλη.. :rolleyes:

Αννιώ μου, πιο παραστατικά δεν θα μπορούσες να τα πεις.. έτσι ακριβώς είναι... για όλες μας...

Πρέπει να κάνουμε μια αποτοξίνωση όσες κοπέλες πιστεύουμε ότι έχουμε επηρεαστεί σε υπερθετικό βαθμό... Σίγουρα θα δούμε διαφορά..

Αλλά η ελπίδα δεν πεθαίνει.. είναι εδώ και περιμένει να μας σφίξει το χέρι!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...