Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Anastasia14 είπε:

Σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Εμένα ειχε ουρεοπλασμα πριν 5 χρόνια, ίσως και λιγο περισσότερο, μαζί πάντα με σταφυλόκοκκο ή κάποιο άλλο κόκκο.. ο,τι αντιβιωση και να επαίρνε δεν εφευγε, κάποια στιγμη τα παρατήσαμε γιατι θα εμπαινε φαντάρος, οπότε ετσι κι αλλιώς τότε δεν μπορούσαμε να κανουμε κατι. Αργότερα γυρισε και ειχε κάνει καλλιεργεια σε ενα συνοικιακο διαγνωστικο, ειχε βγει στειρα, παρα το γεγονός ότι ειχε ενοχλήσεις. Περασαν κάποιοι μηνες, πήγαμε σε εξειδικευμενο εργαστηριο και βρηκαμε χλαμυδια και πάλι κόκκο (δε θυμαμαι αν ηταν σταφυλόκοκκος ή εντερόκκος). Αντιβιωσεις κι εκει τέλος Αυγουστου επιτελους στειρα καλλιέργεια! Στο καπάκι βρισκουμε την υδροσαλπιγγα, κανω χειρουργειο και αρχές του '25 καλλιεργεια ξανα ο άντρας μου, εγώ είχα ήδη ξεκινησει την πρώτη διεγερση. Ε εκει βρηκαμε staphylococcus aureus, πάααλι αντιβιωση και στον επανελεχγο e. coli. Είναι το πιο light συγκριτικά με όλα τα υπόλοιπα, στην αρχη το αφησαμε χωρις, μετά πήρε αντιβιωση για εκανα εγώ δεύτερη διεγερση και γονιμοποιήσαμε το ένα μου καλο ωάριι, αλλά 4η μέρα σταμάτησε η αναπτυξη.. Μας ειπαν πως έφταιγε το σπέρμα γιατι οι συνεχείς λοιμώξεις ανα τα χρονια μας έφτασαν ακομα και στο 0% τυπικές μορφές μετά τα χλαμυδια, 2 % το Γενάρη και 1% τον Απρίλιο. Όπως καταλαβες τον πόνο μου λέω.. τέλος του μήνα εχουμε ραντεβού και σε γνωστό ουρολογο, γιατι αυτός που πήγαμε περσυ πεταγε χαρταετο! Τουλάχιστον αν δεν ειχαμε μικροβια θα προσπαθουσαμε και μόνοι μας, χανουμε τοσους μηνες..

Εύχομαι να έχετε καλύτερα αποτελέσματα αυτή τη φορά! Εγώ κάνω μακρυ πρωτοκολλο, για να δουμε μπας και.. 

Καλημέρα! Αυτά τα μικρόβια είναι δύσκολα να αντιμετωπιστούν σταφυλόκοκκος πχ κάνουν εύκολα ανθεκτικές μορφές και επιμένουν. Τα εντεροβακτηρίδια μπροστά σε αυτά είναι εντελώς ασήμαντα. Ο δικός μου με εντεροκοκκο και τώρα με ecoli μια χαρά ανέβηκαν οι τιμές στο σπερμα. Αντε πες ίσως λίγο στην ταχεία κινητικότητα να επηρεάζουν αλλά στην μικρογονιμοποίηση δεν μας νοιάζει αν κινούνται. Εγώ αυτό που έχω καταλάβει από τον ανδρολογο που πάει είναι ότι αν υπάρχει ποσότητα και ένα μικρό ποσοστό από το σπερμα να είναι οκ στην εξωσωματική μας φτάνει. Το θέμα είναι το dfi να μην επηρεαστεί γιατί εκεί μιλάμε για βλάβες στο dna που παίζουν ρόλο στις διαιρέσεις και στην ανάπτυξη των εμβρύων. Εννοείται πως πριν την γονιμοποίηση το θέλουμε στην καλύτερη του κατάσταση και κατά προτίμηση χωρίς μικρόβια γι αυτό και οι αντιβιώσεις πριν την διέγερση. DFI έχετε κάνει; 
      Σου εύχομαι να σου ταιριάξει καλύτερα το μακρύ και να πάρεις κάτι καλύτερο από ωάρια. Πόσο είναι η ΑΜΗ σου; Αν θυμάμαι καλά είχες πει είναι χαμηλή. 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Μαριαεφάκι μου ποσο χαρηκα που σε άκουσα!!!!

Ευχομαι όλα καλα να πανε στην αυχενικη και να μπεις να μας ενημερωσεις!!! Το Νικακι μας ειναι εγκυουλα και ευχομαι να γκαστρωσουμε και την Ανριαννα γιατι μας ζαλισε...ΧΙΧΙΧΧΙ θελουμε να την ξεφωρτοθούμε ΧΙΧΙΧΙ (πλακα κανω)

Τουντσακι εγω πηρα ενα ολοκληρω κιλο τωρα ειμαι 53!!! εχω βαλει στοχο να σε φτάσω!!!! εχω μια κοιλια τεραστια!!!:):):)

το ειχα πει εγω!!!α δεν το πιστευω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

ωωωχ υπομονη καρδουλιτσα τουλαχιστον το εμβρυακι σου μεγαλωνει μια χαρα:):):)

αχ κι εγω ειμαι μια γκαστρουλα πλεον οπως λεει η Αντριανουλα μας,θυμασαι οτι το ειχες προβλεψει??τελικα εχεις σωστη διαισθηση!!!!!!!!!

Να εισαι καλα κι εσυ και το φασολακι σου:P

koyklitsa moy μπραβο μπραβο!!!!!!!!!τελεια νεα!!ολα θα πανε καλα και επισης θα κανεις ενα γερο παιδι και συντομα θα δειτε οτι και η Μαγδουλα θα μεινει!εεπισης νομιζω οτι ιπποκαμπακι αυτην φορα θα ειναι πολυ "τυχερο" και θα μαθουμε αν οχι τριδυμα δυδυμα σιγουρα!!!

εισαι θεα παιδι μου.....εχεις τρομερη διαισθηση!μ'εχεις πεισει,ησουν η μονη που το προεβλεψες και επεσες μεσα:):):):):):)Μαριαεφακι μου ειμαι πολυ χαρουμενη και αγχωμενη αλλαθα το ξεπερασω που θα μου παει!!!!!!!!Σ'ευχαριστω για τις ευχες :tongue:

Ελπιζω κι εσενα να σου περασουν οι αναγουλες και να νιωσεις καλυτερα;);)

1a0fd6e0b8.png

καλημερα κοριτσαρες γκαστρωμενες και μη.τελικα σημερα θα κατεβουμε στην αθηνα με το αυτ/το,με επιβεβαιωσε η εμβρυολογος οτι δεν υπαρχει προβλημα μετακινησης.εχω αγχωθει στο κοκκινο,πηρα τηλ.σημερα αλλα και παλι δεν μπορουν να τα ενοχλησουν,μακαρι να μεγαλωνουν γιατι αμα παω αυριο και μου πουν οτι σταματησαν φυσικα σταματαει και η διαδικασια.:?:-?:?:-?:?icon11.gificon11.gificon11.gificon11.gificon11.gif

καλημερουδια....

ιπποκαμπακι μου τα εμβρυακια σου μεγαλωνουν και σε περιμενουν αυτο θα σκεφτεσαι...αυριο θα μπουν με το καλο στη φωλιτσα τους και μετα απο λιγες μερες θα'χεις μια φουσκωμενη χοριακη!μην αφηνεις χωρο για αρνητικες σκεψεις αυριο ειναι πολυ μεγαλη μερα!!!!:)

καλως να μας ερθεις και καλη επιτυχια μεσα απο την καρδια μου:-D

τι ωρα ξεκινατε??

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

ιπποκαμπάκι βαθιές ανάσες!!! Όλα καλά θα πάνε! Το αξίζεις!!!! Βάλε cd στο δρόμο (ξέρεις εσύ:wink: ) και τραγούδα!!!! Του χρόνου θα διηγείσαι τις στιγμές αυτές και θα γελάς! Αν προλαβαίνεις βέβαια με τόσα μωρά που θα χεις :wink:

κοριτσάκια μου καλημέρα απο τη βροχερη Χίο!!! τελικά ήρθαμε εχθές το απογευμα λόγο των απεργιων!!!

Νικάκι μου είναι ωραία, βάβαια πρέπει να ξέρεις μέρη που δεν έχει τουρισμό για να κάνεις μπανάκια σε καθαρές παραλίες!!! Σε περιμένω!!!!

τα υπόλοιπα κοριτσάκια καλά??

Δομνίνα μου σου στέλνω την θετική μου ενέργια για τα αποτελέσματά σας!!!

Θα ήθελα να σας πω κορίτσάκια οτι εγώ μπαίνω μόνο στο συγκεκριμένο καφέ για να διαβάσω μόνο τα δικά σας νέα.στην αρχή διάβαζα διάφορα θέματα και μαζί με το δικό μου πρόβλημα κόντευα να τρελαθώ!!!!

Οσο για το αν σκεπτόμαστε πόσο μηνών θα είμαστε διαβάζοντας για άλλες κοπέλες μέσα εδώ θα ήθελα να σας πώ οτι αυτό γίνεται και στην ζωή μας, εγώ για παράδειγμα είχα τη γειτόνισά μου που είμασταν μαζί εγκυούλες και τώρα γέννησε το κοριτσάκι της, ε!! δεν μπορώ να μην σκέπτομαι οτι τώρα θα είχα και εγώ το δικό μου αγκαλίτσα:(. αυτό δυστιχώς δεν μπορούμε να το απφύγουμε!!!

κοριτσάκια μου καλημέρα απο τη βροχερη Χίο!!! τελικά ήρθαμε εχθές το απογευμα λόγο των απεργιων!!!

Νικάκι μου είναι ωραία, βάβαια πρέπει να ξέρεις μέρη που δεν έχει τουρισμό για να κάνεις μπανάκια σε καθαρές παραλίες!!! Σε περιμένω!!!!

Θα ήθελα να σας πω κορίτσάκια οτι εγώ μπαίνω μόνο στο συγκεκριμένο καφέ για να διαβάσω μόνο τα δικά σας νέα.στην αρχή διάβαζα διάφορα θέματα και μαζί με το δικό μου πρόβλημα κόντευα να τρελαθώ!!!!

Οσο για το αν σκεπτόμαστε πόσο μηνών θα είμαστε διαβάζοντας για άλλες κοπέλες μέσα εδώ θα ήθελα να σας πώ οτι αυτό γίνεται και στην ζωή μας, εγώ για παράδειγμα είχα τη γειτόνισά μου που είμασταν μαζί εγκυούλες και τώρα γέννησε το κοριτσάκι της, ε!! δεν μπορώ να μην σκέπτομαι οτι τώρα θα είχα και εγώ το δικό μου αγκαλίτσα:(. αυτό δυστιχώς δεν μπορούμε να το απφύγουμε!!!

συμφωνώ απόλυτα!!! Μαζί σου!

καλημερουδια....

ιπποκαμπακι μου τα εμβρυακια σου μεγαλωνουν και σε περιμενουν αυτο θα σκεφτεσαι...αυριο θα μπουν με το καλο στη φωλιτσα τους και μετα απο λιγες μερες θα'χεις μια φουσκωμενη χοριακη!μην αφηνεις χωρο για αρνητικες σκεψεις αυριο ειναι πολυ μεγαλη μερα!!!!:)

καλως να μας ερθεις και καλη επιτυχια μεσα απο την καρδια μου:-D

τι ωρα ξεκινατε??

κατα τις 3-4 σε 4,5 ωρες ειμαστε αθηνα.και στο ξενοδοχειο που παμε βλεπουμε την μιση αθηνα,και λεω ''αα,καπου εδω μενουνε οι αγνωστες φιλες μου'',και βλεπω κανενα ωραιο σπιτι και λεω ''μηπως μενουν εδω'',σας νιωθω κοντα μου και ηρεμω.

κατα τις 3-4 σε 4,5 ωρες ειμαστε αθηνα.και στο ξενοδοχειο που παμε βλεπουμε την μιση αθηνα,και λεω ''αα,καπου εδω μενουνε οι αγνωστες φιλες μου'',και βλεπω κανενα ωραιο σπιτι και λεω ''μηπως μενουν εδω'',σας νιωθω κοντα μου και ηρεμω.

εμένα το σπίτι μου δεν φαίνεται από το golden hall, παρόλο που είναι κοντά... αλλά φαίνεται η δουλειά μου. Σε αυτά τα μέρη τριγυρίζω πάντως..

Θα σε σκέφτομαι και θα σου στέλνω θετική ενέργεια!!! Καλώς να μας έρθεις!!!

Διαφημίσεις

εμένα το σπίτι μου δεν φαίνεται από το golden hall, παρόλο που είναι κοντά... αλλά φαίνεται η δουλειά μου. Σε αυτά τα μέρη τριγυρίζω πάντως..

Θα σε σκέφτομαι και θα σου στέλνω θετική ενέργεια!!! Καλώς να μας έρθεις!!!

και εγω πολυ πιο κατω μενω,μεσα στην αθηνα στο golden halls παω γι την δουλεια.κοριτσια σας αφηνω,παω να ετοιμαστω και να φυγουμε.θα μπω την δευτερα παλι,3 ημερες μετα θα ειμαι ξαπλα.καλη δευτερα,καλα να περασετε.φιλια!!!!:P:p:p:p:p:p:p

Αντζελα μου θα μας φιλοξενησει η κολλητη μου που ειναι απο κει και συγκεκριμενα απο Δαφνωνα οποτε πιστευω οτι θα μας παει στα καλυτερα!δεν ξερεις για το αεροπλανο περιπου τιμη??το πιο γρηγορο καραβι ειναι πεντεμιση ωρες??

συμφωνω απολυτα μ'αυτα που γραφεις....ουτως η αλλως και η κοινωνικη μας ζωη ειναι γεματη απο εγκυουλες,τι να κανουμε τωρα το παιρνουμε αποφαση καποια στιγμη και προχωραμε οχι επειδη το γουσταρουμε αλλα επειδη δεν υπαρχει αλλος τροπος.Οσο πιο γρηγορα το συνειδητοποιησουμε αυτο τοσο πιο γρηγορα απολαβανουμε και παλι τα ομορφα της ζωης!!!;)

1a0fd6e0b8.png

και πολυ καλα κανεις γιατι γι'αυτο ειναι οι φιλες...:)

κι εγω απο το βραδακι θα βγαινω στο μπαλκονι μου και θα σε νιωθω πολυ κοντα,τοσο κοντα που μπορω να σε κολλησω οξεια γκαστριτιδα.......χαχαχαχα:P:p:p:p:p στο λεπτο!!!!!!!!!!!!!

1a0fd6e0b8.png

koyklitsa moy μπραβο μπραβο!!!!!!!!!τελεια νεα!!ολα θα πανε καλα και επισης θα κανεις ενα γερο παιδι και συντομα θα δειτε οτι και η Μαγδουλα θα μεινει!εεπισης νομιζω οτι ιπποκαμπακι αυτην φορα θα ειναι πολυ "τυχερο" και θα μαθουμε αν οχι τριδυμα δυδυμα σιγουρα!!!

Για μένα δεν έχεις προαίσθημα, άρα να μην ελπίζω, ε?

Τουντσάκι, πώς πάνε τα γραμμάρια? Εμένα έχει κολλήσει η ζυγαριά στα 56,8. Μου έχει μείνει 1,8 ακόμη, αλλά που θα πάει, θα τα καταφέρω!

Ιπποκαμπάκι, χθες έμαθα για μια φίλη που κάνει εξωσωματική ότι είχε θετική χοριακή. Τώρα θα περιμένω εσένα και σε λίγες μέρες άλλη μια φίλη. Είμαι σίγουρη ότι και οι δυο σας θα έχετε θετικές χοριακές! Σου στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια!

Νικάκι, πότε πας για υπέρηχο? Άντε με το καλό ν' ακούσεις καρδούλα και μετά βουρ για ΧΙΟ!

Αντζελάκι, ήρθες κι έφυγες, σαν σίφουνας!

βασδελάκι και μαγδάκι, τι κάνετε?

Α, χθες βράδυ γνώρισα τη Δομνίνα! Είχαμε βγει με κάτι άλλα κορίτσια από το φόρουμ και περάσαμε τέλεια!

Εύχομαι κάποια στιγμή να γνωρίσω και τις υπόλοιπες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...