Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Souri είπε:

Με το καλό, καλή επιτυχία! Πόσα εμβρυάκια θα παραλάβεις; 

Ένα θα βάλω γιατί έχω περίεργο ιστορικό.στην προηγούμενη ετ έβαλα δύο κ έγιναν τρία τα έμβρυα κ αναγκάστηκα πήγαμε σε μειώσει κ δεν είναι κ το πιο ευχάριστο.

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

γεια σου Κριστακι...

χαιρομαι που εισαι καλα και πιστευω οτι σιγα σιγα θα εισαι καλυτερα με την αλλαγη του χαπιου!!!ευτυχως δεν εχει και πολυ ζεστη αυτες τις μερες και πιστευω να σε ευνοησει κι αυτο.

Αγοραρος θα'ναι τελικα??χαχαχα κρυφτουλι παιζει το ζουζουνακι σου,αστα τα ροζ και τα γαλαζια κατα μερος για αργοτερα να το σιγουρεψετε το πραγμα....:P:p:p:p:p ασε μην παθετε καμια νηλα!!!!

Οσον αφορα τις δουλειες επειδη εχω γινει πολυ χεστρου κανω συνεχως διαλειματα και απο βαρη τιποτα...ασε που δεν θα μ'αφηνε και ο αντρουλης μου!!!μολις μου πεσει κατι, κατω τρεχει να το μαζεψει για να μην σκυψω.Οποιος καει με το χυλο....καταλαβαινεις!!!αν συνεχισει η εγκυμοσυνη καλα θα παρω και γυναικα να με βοηθαει.

φιλακια πολλα πολλα να 'σαι καλα και καθε μερα καλυτερα.....ματσ μουτσ

Σε ευχαριστω κοριτσακι! Ολα καλα θα πανε και θα χρειαστεις γυναικα σιγουρα....

Το μελι δεν κανει να το τρωμε εμεις τα γλυκα κοριτσια, εμενα μου το εχει απαγορευσει. Οπως επισης και τις πιτες, τις πιτσες, τις σουπες, τους χυμους, τον αρακα, τα σταφυλια, τα συκα και το ρυζι!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

Κριστακι μου σ'ευχαριστω για τις πληροφοριες με εχεις βοηθησει πολυ..

παντως και το μηχανακι ειναι σουπερ γιατι βλεπω ακριβως ποιες ειναι οι τροφες που δεν κανουν για μενα!!!Τουλαχιστον ενα σουβλακι με αλαδωτη πιτα και χωρις πατατες μπορω να το τρωω προς το παρον τουλαχιστον,η μετρηση εδειξε 110!!!ουφ ευτυχως!:P

καλα για γλυκά δεν το συζητω εχουμε τσακωθει!!!Στην προηγουμενη εγκυμοσυνη ετρωγα μελι καθημερινα οποτε οπως καταλαβαινεις το ζαχαρωσα μαλλον το φασολακι μου...!

Τωρα πως νιωθεις??ζαλιζεσαι??

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

καλημερα κουκλες!

ο επομενος μηνας να ειναι τυχερος και για τις 2! απλα δεν θελει αγχος, εγω οταν αγχωθηκα εκανα 6-7 μηνες να πιασω και οταν ξεχαστηκα με την εξεταστικη μου επιασα με την μια επαφη!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

κοριτσάκια καλημέρα!!! ο καιρός άρχησε να φτιάχνει λίγο αν και ακόμα έχει ψυχρούλα!!!!

Amaryllis μου χάρικα με τα νέα σου!!!! μπράβο που πάνε όλλα καλά!!! νομίζω οτι φέτος είναι αγοροχρονιά όπως λέμε και εδώ!!! μήπως να περιμένω για του χρόνου?? χιχιχ:tongue:

Κριστάκι μου υπομονή κοπέλα μου αφού το ζουζουνάκι σου είναι καλά όλα καλά!!! όσο για τις συσπάσεις και τα βάροι εγώ δεν τα πιστεύω..... η γειτόνησά μου σήκωνε μέχρι τέλος καρπούζια και 6άδες με νερά και η ζουζού δεν έπαθε τίποτα!!! και εγώ ήμουν ξάπλα και ξέρεται το αποτέλεσμα.... αν θέλει να βγει δεν το κρατάει τίποτα, ο γιατρός μου είπε οτι και ανάποδα να ήμουνα πάλι το ίδιο αποτέλεσμα θα είχα οπότε παρακαλάς να μην αποφασήσει να βγεί χιχι!!

IOLH,blue_velvet τον άλλο μήνα κορίτσια με περισότερες προσπάθειες!!!!

ΝΙΚΑΚΙ μου καλά??? εμένα το μέλι ούτε να το μυρίσω δεν με άφηνε:roll:

magda περιμένουμε .......;)

Δομνίνα μου ο Αύγουστος είναι πολύ κοντά....

Ιπποκαμπάκι μου περιμένουμε τα νέα σου όταν με το καλό πας σπιτάκι σου!!!

αν ξέχασα καμία sorry!!! φιλάκια πολλά σε όλλα τα κοριτσάκια και στα ζουζουνάκια τους!!!!:-D

πως τα καταφέρνω και κάθε φορά που μπαίνω δεν είναι καμία μέσα:confused:

Καλημέρα κοριτσάκια!

Συννεφιά και βροχή πάλι σήμερα εδώ αλλά εμένα μου αρέσει πάρα πολύ γιατί υπέφερα με την ζέστη λόγω υπότασης....

Χαίρομαι που σε βοήθησε! Μπορείς να μάθεις τα πάντα εκεί για τις πτήσεις!

Αχ, βελουδένια μου στο εύχομαι γλυκιά μου! και αν είσαι εγκυούλα θα την βρεις την άκρη με τις εξετάσεις, μην ανησυχείς!!;)

Έλα Χιωτάκι μου! Μπανάκια τώρα με τις βροχές γιοκ....δεν πειράζει όμως έχει δροσούλα!

Ρε κορίτσια, έχω ανησυχήσει πραγματικά με την πατουσίτσας...Της έστειλα μήνυμα και στο φέις και δεν μου απάντησε....Αχ, ελπίζω όλα να είναι καλά, ανησυχω....Μακάρι να διακοπάρει και να μας έχει ξεχάσει γιαυτό...

και εγω ανυσηχω ρε γμτ εχασα και το κιν της ρε γμτ!

το εχω γραψει στην ατζεντα μου στο γραφειο αλλα γραφειο δεν παω ....

Γεια σας κοριτσια εύχομαι σε όσες είναι εγκυουλες το καλύτερο και σε όσες το επιθυμούν το συντομότερο. Πριν λιγες μέρες σε μια συζήτηση για παλινδρομες στο φορουμ η christy28 μας συνεστησε το καφε σας και ετσι να' μαι κι εγω. Είναι σα να σας ξέρω τις περισσότερες αφου διαβάζω τα μηνυματα σας στο φορουμ. Έχω και εγω 2 παλινδρομες μετα το γιο μου και ξέρω πως όποιος το χει περασει καταλαβαίνει καλύτερα τις αγωνίες σου. Ενα χρονο μετα την πρωτη ατυχια και μισο μετα τη δεύτερη περιμένω την 1-7 τις απαντήσεις των εξετάσεων απο το Ελενα. Και εκει που τα πρώτα δείγματα είναι καλά αφου το πακέτο για θρομβοφιλία ήταν φυσιολογικο μου σκάει θετικό ουρεοπλασμα που είχα ξανακανει εξετάσεις πριν τη δευτερη παλινδρομη προληπτικα και ηταν όλα ενταξει. Αυτό με έχει αγχώσει λίγο γιατί ήθελα να βάλω εμπρός αν όλα τα άλλα είναι εντάξει. Τώρα ξεκίνησα αντιβίωση(μαζι με το συζυγο) για 16 μερες και πρέπει αφου περάσουν άλλες 10 να επαναλάβω την εξέταση. Διάβασα διαφορα στο φορουμ και είδα διάφορες αποψεις που περισσότερο με άγχωσαν παρα με καθησύχασαν. Τελοσπαντων σας ζάλισα με τα δικά μου. Εύχομαι το καφε μας να γεμίσει καλά νεα και θα τα λέμε.

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Ελενιτσα μου, μην ανυσηχεις αφου βρηκες τι μπορει να εφταιξε όλα θα πανε καλά!!:)

θα τα λεμε και θα μοιραζομαστε τις ανησυχιες μας!!!!:) Εχουμε πολύ ωραιο κλιμα!!! και πολύ θετική ενέργεια!!!

Κοριτσια κανενα νεο απο το Ιπποκαμπάκι μας και το πατουσάκι???

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα σας. Εγω αδιαθετησα.... Οι υπολοιπες καλα?

Το Ιπποκαμπακι μας τι να κανει αραγε?

Βελουδένια μου, γερά για τον επόμενο μήνα!!!

και εγω ανυσηχω ρε γμτ εχασα και το κιν της ρε γμτ!

το εχω γραψει στην ατζεντα μου στο γραφειο αλλα γραφειο δεν παω ....

Να πάρει....Ήσουν η τελευταία μου ελπίδα!

Γεια σας κοριτσια εύχομαι σε όσες είναι εγκυουλες το καλύτερο και σε όσες το επιθυμούν το συντομότερο. Πριν λιγες μέρες σε μια συζήτηση για παλινδρομες στο φορουμ η christy28 μας συνεστησε το καφε σας και ετσι να' μαι κι εγω. Είναι σα να σας ξέρω τις περισσότερες αφου διαβάζω τα μηνυματα σας στο φορουμ. Έχω και εγω 2 παλινδρομες μετα το γιο μου και ξέρω πως όποιος το χει περασει καταλαβαίνει καλύτερα τις αγωνίες σου. Ενα χρονο μετα την πρωτη ατυχια και μισο μετα τη δεύτερη περιμένω την 1-7 τις απαντήσεις των εξετάσεων απο το Ελενα. Και εκει που τα πρώτα δείγματα είναι καλά αφου το πακέτο για θρομβοφιλία ήταν φυσιολογικο μου σκάει θετικό ουρεοπλασμα που είχα ξανακανει εξετάσεις πριν τη δευτερη παλινδρομη προληπτικα και ηταν όλα ενταξει. Αυτό με έχει αγχώσει λίγο γιατί ήθελα να βάλω εμπρός αν όλα τα άλλα είναι εντάξει. Τώρα ξεκίνησα αντιβίωση(μαζι με το συζυγο) για 16 μερες και πρέπει αφου περάσουν άλλες 10 να επαναλάβω την εξέταση. Διάβασα διαφορα στο φορουμ και είδα διάφορες αποψεις που περισσότερο με άγχωσαν παρα με καθησύχασαν. Τελοσπαντων σας ζάλισα με τα δικά μου. Εύχομαι το καφε μας να γεμίσει καλά νεα και θα τα λέμε.

Καλώς την!

Εύχομαι να βρεις μια άκρη με όλα αυτά.Από τα λίγα που έχω διαβάσει για το ουρεόπλασμα είναι άτιμο μικρόβιο...Οπότε τώρα που το ανακάλυψες και παίρνεις αγωγή είσαι καλό δρόμο....Όπως θα διαπιστώσεις αυτό το καφέ είναι τόσο φιλόξενο που αφού μείνεις έγκυος δεν θα θες να φύγεις...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καλημερα.δυστηχως υποψιαζομαι οτι το ονειρο τελειωσε εχθες το απογευμα.πηγαμε την πεμπτη και μας ειπαν οτι και τα 10 εμβρυα γινανε βλαστοκυστες,μου βαλανε 3 αριστης ποιοτητας βλαστοκυστες,''φτου.φτου να μην τα ματιασω'' ελεγε ο γιατρος,και 4 καταψυξανε.τα βαλαμε ,ηρθαμε και κατευθειαν ξαπλωσα μεχρι που εχθες (σαββατο) πηγα wc και ειδα καφετια που εχω μεχρι και τωρα αλλα λιγοστεψαν προς το παρων.πηρα τηλ.και μου ειπαν οτι μπορει να ειναι ορμονικο,μου αυξησαν τα utrogenstan στα 8.εγω δεν την πιστευω,ετσι το ειπε για να με ησυχασει γιατι με ακουγε αναστατωμενη και κλαμενη.τζαμπα ο κοπος,ο χρονος,τα εξοδα,παλι στο μηδεν.περιοδο περιμενω στις 8 ιουλιου.δεν ξερω τι συνεβει.κλεινω δεν ειμαι καλα,θα τα πουμε αργοτερα.

Ιπποκαμπάκι δεν ξέρω τι να πω. Εύχομαι μόνο να κάνεις λάθος και στις 10 Ιουλίου να έχεις μια τεράστια χοριακή.. Υπομονή!

Ελένη το ουρεόπλασμα αντιμετωπίζεται και μετά όλα καλά. Στον ένα μήνα θα κολλήσουμε;

Σούζυ.. Νομίζεις!!!! ότι μετά θα τρως ό,τι θες.... Θα έχεις την tounts-γκεστάπο πάνω από το κεφάλι σου :-)

Έχασα άλλα 600 γραμμάρια. Έφτασα τα 64!!! (Αλλά δεν μπορώ από το σπίτι να αλλάξω το τίκερ. Έχω τον κωδικό στο γραφείο)

Συμφωνώ με την Άντζελα. Κι εγώ ήμουν ξαπλωμένη από την αρχή της εγκυμοσύνης και έπαθα και αποκόλληση και πρόωρο τοκετό.. Δυστυχώς αν είναι να συμβεί δεν τη γλιτώνεις.. :-(

Τον Ιούλιο (μετά την περίοδο) θα πάω στο γιατρό για εξετάσεις και κουβέντα. Ο Σεπτέμβρης είναι κοντά.

Μην ανησυχείτε για την Πατουσίτσας.. Δεν πιστεύω να έχει συμβεί κάτι. Απλώς αποφάσισε να απέχει ίσως. Έτσι ανησυχούσαμε και για τη mama4 και όλα είναι καλά.

Ας σκεφτόμαστε όσο μπορούμε θετικά. Έτσι ιπποκαμπάκι; Έτσι..έτσι!!!!

καλημερα.δυστηχως υποψιαζομαι οτι το ονειρο τελειωσε εχθες το απογευμα.πηγαμε την πεμπτη και μας ειπαν οτι και τα 10 εμβρυα γινανε βλαστοκυστες,μου βαλανε 3 αριστης ποιοτητας βλαστοκυστες,''φτου.φτου να μην τα ματιασω'' ελεγε ο γιατρος,και 4 καταψυξανε.τα βαλαμε ,ηρθαμε και κατευθειαν ξαπλωσα μεχρι που εχθες (σαββατο) πηγα wc και ειδα καφετια που εχω μεχρι και τωρα αλλα λιγοστεψαν προς το παρων.πηρα τηλ.και μου ειπαν οτι μπορει να ειναι ορμονικο,μου αυξησαν τα utrogenstan στα 8.εγω δεν την πιστευω,ετσι το ειπε για να με ησυχασει γιατι με ακουγε αναστατωμενη και κλαμενη.τζαμπα ο κοπος,ο χρονος,τα εξοδα,παλι στο μηδεν.περιοδο περιμενω στις 8 ιουλιου.δεν ξερω τι συνεβει.κλεινω δεν ειμαι καλα,θα τα πουμε αργοτερα.

Ιπποκαμπάκι, δεν ανησυχώ καθόλου. Είμαι σίγουρη ότι είναι ορμονικό κι όλα θα πάνε καλά. Ηρέμησε και μην κάνεις αρνητικές σκέψεις, επειδή ήρθαν λίγα καφέ. Μια φίλη είχε αίμα μέχρι και τον 6ο μήνα και γέννησε τα παιδάκια της υγιέστατα.

Κάνεις ηπαρίνες? Αν ναι, μπορεί να είναι κι από τις ηπαρίνες.

Μην βιάσεσαι να προδικάσεις το αποτέλεσμα από τώρα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...