Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

εγώ ήμουν τυπικότατη από μικρή γιατί κολυμπούσα και φοβόμουν για μικρόβια. Κάθε χρόνο λοιπόν έκανα τεστ ΠΑΠ και υπέρηχο! Ποτέ δεν είχαν δει κάτι. Όταν έμεινα έγκυος, είχα αιμάτωμα, μετά αποκόλληση και μετά έσπασαν τα νερά και απέβαλλα... Μετά, μου πρότειναν να κάνω υστεροσαλπιγγογραφία και εκεί είδαμε τη μήτρα μου να έχει περίεργο σχήμα. Έτσι έκανα υστεροσκόπηση και αφαιρέθηκε αυτό το δίχτυ (που λες κι εσύ) το οποίο ήταν κολλημένο στο αριστερό μέρος της μήτρας και μου είπαν ότι δεν θα μπορούσε να διακρίνεται από υπέρηχο..

Κατά τ' άλλα πιάσ'το αυγό και κούρευ'το! Στη θέση σου θα έβρισκα ένα γιατρό που να με εμπνέει από ένστικτό και θα έκανα ό,τι πει αυτός.. Αλλιώς δεν βγάζεις άκρη ..

εγω ειχα κανει σαλπιγγογραφια πριν την αποβολη και ηταν ολα ανοιχτα τωρα υποπτευεται μηπως απο την αποξηση εχω κανει εμφυσυσεις και δεν μπορει να γινει καμια διαδικασια οπως σπερματεχυσεις λογω του οτι μπορει να εκλεισαν οι σαλπιγγες.

Pj2hp3.png

Διαφημίσεις

εγω ειχα κανει σαλπιγγογραφια πριν την αποβολη και ηταν ολα ανοιχτα τωρα υποπτευεται μηπως απο την αποξηση εχω κανει εμφυσυσεις και δεν μπορει να γινει καμια διαδικασια οπως σπερματεχυσεις λογω του οτι μπορει να εκλεισαν οι σαλπιγγες.

οι συμφύσεις είναι πολύ συχνό φαινόμενο μετά από απόξεση. Κάνε την υστεροσκόπηση, να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Δεν πονάει καθόλου. Μπαίνει μια καμερίτσα στη μήτρα και βλέπουν το εσωτερικό. Αν χρειαστεί να αφαιρέσουν κάτι, θα το κάνουν εκείνη τη στιγμή. Θα ξυπνήσεις και θα πας σπίτι σου. Απλά! Και αν έχεις και ιδιωτική ασφάλεια, θα πάρεις και το 80% των χρημάτων που θα δώσεις, πίσω!

καλημέρα και από μένα....συγχαρητήρια σε όλες τις καινούριες εγκυούλες....

πολλά και χαρούμενα νέα

ρε κορίτσια, τα φώτα σας. Ο καρυότυπους εμβρύου πόσο καιρό κάνει να βγεί? 17 ιουνίου έγινε η επέμβαση

επίσης, οι εξετάσεις για θρομβοφιλία πόσο καιρό κάνουν να βγούν?

ευχαριστώ προκαταβολικά.

mIdZp3.png

Καλημέρα σε όλα τα όμορφα κοριτσάκια.. Τι μου κάνετε; ελπίζω να είστε καλά και η ροή επιτυχών αποτελεσμάτων να είναι ασταμάτητη από εδώ και στο εξής..

Αννιώ μου για τον καρυότυπο εμβρύου δεν ξέρω να σου πω.. Για τις εξετάσεις θρομβοφιλίας όμως εξαρτάται από το αν τις έχεις κάνει σε ιδιωτικό ή δημόσιο (νοσοκομείο). Εγώ που τις έκανα σε ιδιωτικό τους πήρε νομίζω μια βδομάδα ενώ έχω ακούσει ότι όταν τις κάνεις σε Δημόσιο (Έλενα, Αλεξάνδρας) κάνουν ένα μήνα.

Blue-velvet κι εμένα τα ΝΚ μου είναι στα ανώτατα επιτρεπτά όρια αλλά σε συνδυασμό με κάποια άλλα αποτελέσματα αιματολογικών εξετάσεων που έκανα δεν μας ανησυχούν. Εγώ πάσχω από αντιφωσφολιπιδικό σύνδρομο (αν διαβάσεις την καταχώρησή μου την Παρασκευή 2/7 θα δεις αναλυτικά περί τίνος πρόκειται) το οποίο σε κατάσταση εγκυμοσύνης ενεργοποιείται και ευθύνεται για αποβολές και παλίνδρομες α' τριμήνου.

Η θεραπεία των ΝΚ γίνεται με κάποιες ενέσεις που νομίζω περιέχουν κάποια αντισώματα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι επιτυχημένη μιας και η θεωρία αυτή τείνει να εκλείψει.. Θα σου έλεγα να περιμένεις και τα άλλα αποτελέσματα για να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη άποψη.

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

και ποιον θα κοροϊδεύω εγώ τώρα; :( Πάει η Σούζυ :(

χαχαχαχα....ελα ελα αν ειναι να χαμογελας μπορεις να ....συνεχισεις!!!:tongue:

οσο για τη μεση θα περασει που θα παει...

ποτε φευγεις με αδεια??που θα πας??

παντως κοριτσια οποια δεν εχει παει Ελαφονησο να παει οπωσδηποτε,η θαλασσα ειναι παραδεισενια!

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Blue-velvet κι εμένα τα ΝΚ μου είναι στα ανώτατα επιτρεπτά όρια αλλά σε συνδυασμό με κάποια άλλα αποτελέσματα αιματολογικών εξετάσεων που έκανα δεν μας ανησυχούν. Εγώ πάσχω από αντιφωσφολιπιδικό σύνδρομο (αν διαβάσεις την καταχώρησή μου την Παρασκευή 2/7 θα δεις αναλυτικά περί τίνος πρόκειται) το οποίο σε κατάσταση εγκυμοσύνης ενεργοποιείται και ευθύνεται για αποβολές και παλίνδρομες α' τριμήνου.

Η θεραπεία των ΝΚ γίνεται με κάποιες ενέσεις που νομίζω περιέχουν κάποια αντισώματα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι επιτυχημένη μιας και η θεωρία αυτή τείνει να εκλείψει.. Θα σου έλεγα να περιμένεις και τα άλλα αποτελέσματα για να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη άποψη.

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια!

Αυτο με τα εμβολια το ξερω και εγω. Παντως αν μου προτεινει κατι τετοιο η γιατρος, δεν ξερω αν θα το δεχτω. Ειναι και επικινδυνα πραγματα αυτα τα εμβολια απ'οτι λεγεται....

Αντιφωσφολιπιδικο συνδρομο δεν εχω, καθως εκανα αυτη την εξεταση καθως και την θρομβοφιλια και ολα ειναι ΟΚ. Διαβαζοντας στο ιντερνετ, βρηκα οτι αν μια γυναικα εχει προβλημα με ΗPV, τοτε εχει και ανεβασμενα ΝΚ καθως ο οργανισμος για καλο σκοπο ανεβαζει την αμυνα σε εκεινη την περιοχη λογω της λοιμοξης. Αν εγω τωρα εκανα μια θεραπεια για να καταστηλω τα ΝΚ δεν θα ηταν επικινδυνο με το HPV που κουβαλαω??

Με τον καλο μου καναμε ελευθερα την Κυριακη και την Τεταρτη εχω ωορρηξια. Το ειπα της γιατρου και μου ειπε οτι μπραβο, καλα κανω, και οτι και αυτη μαζι μου ειναι και οτι συφωνει.

Αντε να δουμε ρε κοριτσια... Εγω ποτε θα ακουσω μια καρδουλα να χτυπα στον υπερηχο?

χαχαχαχα....ελα ελα αν ειναι να χαμογελας μπορεις να ....συνεχισεις!!!:tongue:

οσο για τη μεση θα περασει που θα παει...

ποτε φευγεις με αδεια??που θα πας??

παντως κοριτσια οποια δεν εχει παει Ελαφονησο να παει οπωσδηποτε,η θαλασσα ειναι παραδεισενια!

Σούζυυυυυυυυυυ!!!! :lol: Ωωωωωωω!!!! Σούζυυυυυυυ!!!!!!!!!!:lol:

Που λες, φεύγω 31 Ιούλη για Κύθνο. Είχαμε πάει και πέρυσι και μας άρεσε πολύ.

Ελαφόνησο πήγα μια φορά για 10 μέρες. Ευχαριστήθηκα την υπέροχη θάλασσα μία μέρα και τις άλλες 9 φύσαγε τόσο πολύ που δεν μπορούσαμε να σταθούμε... :roll:

Διαφημίσεις

αστα ιπποκαμπακι δεν θα ξερεις πιο να πρωτο ταισεις πιο να πρωτο αλλαξεις κ ολα θα κλενε μαζι χιχιχιχι

3 εβαλες?

3 ολοκληρα,και ηταν και τα 3 καλα.την δευτερα θα παω να τα μετρησω.:tongue::tongue::tongue::tongue:

θα εχω σε μονιμη βαση την καφετιερα με καφε,χωρις ζαχαρη και χωρις γαλα.πορολο που το πινω γλυκο με πολυ γαλλλα.ολα θα μπουν σε ρεγουλα,ολα θα ειναι υπο ελεγχο.!!!χαχαχαχα!!!

Καλημερα στα κοριτσια μας.

Πηρα τις πρωτες απαντησεις απο τις εξετασεις.

Εδειξε λιγο ανεβασμενα αντισωματα θυροειδους (οπως παντα εξαλλου) και ανεβασμενα τα ΝΚ λεμφοκυτταρα. Περιμενω καποιες ακομα ανοσολογικες, ωστε να βγαλει συμπερασμα η ανοσολογος με τα ΝΚ.

Βρε κοριτσια, εχει καποια αλλη απο εσας προβλημα με τα ΝΚ? Αποτι καταλαβα, οταν μενεις εγκυος, τα ΝΚ επιτιθονται στο εμβρυακι και το ξεκανουν καθως το θεωρουν ξενο σωμα. Λετε να ηταν αυτο το προβλημα μου? Και πως αντιμετωπιζεται ? Τα εχει καταφερει καποια απο εσας με τετοιο προβλημα?

ναι,ετσι ειναι,στο κεντρο εξωσωματικης γνωρισα 3 κοπελες με αυτο το προβλημα,οι 2 βαλανε εμβολιο (μπορει να κοστιζει 1000€) και η αλλη πηρε χαπια.παντως θα πρεπει να το τακτοποιησεις.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:,ρωτα τον γιατρο σου.

3 ολοκληρα,και ηταν και τα 3 καλα.την δευτερα θα παω να τα μετρησω.:tongue::tongue::tongue::tongue:

θα εχω σε μονιμη βαση την καφετιερα με καφε,χωρις ζαχαρη και χωρις γαλα.πορολο που το πινω γλυκο με πολυ γαλλλα.ολα θα μπουν σε ρεγουλα,ολα θα ειναι υπο ελεγχο.!!!χαχαχαχα!!!

όταν έχεις ευτυχία, τι να τον κάνεις τον έλεγχο;

(ουπς φιλοσοφίες άρχισα πάλι..)

Blue_velvet νομίζω πως μόνο ο γιατρός σου θα μπορούσε να σου απαντήσει υπεύθυνα για το συγκεκριμένο θέμα.. Ελπίζω πάντως ότι κι αν είναι να λυθεί το συντομότερο δυνατό..

L2qIp2.png

Αυτο με τα εμβολια το ξερω και εγω. Παντως αν μου προτεινει κατι τετοιο η γιατρος, δεν ξερω αν θα το δεχτω. Ειναι και επικινδυνα πραγματα αυτα τα εμβολια απ'οτι λεγεται....

Αντιφωσφολιπιδικο συνδρομο δεν εχω, καθως εκανα αυτη την εξεταση καθως και την θρομβοφιλια και ολα ειναι ΟΚ. Διαβαζοντας στο ιντερνετ, βρηκα οτι αν μια γυναικα εχει προβλημα με ΗPV, τοτε εχει και ανεβασμενα ΝΚ καθως ο οργανισμος για καλο σκοπο ανεβαζει την αμυνα σε εκεινη την περιοχη λογω της λοιμοξης. Αν εγω τωρα εκανα μια θεραπεια για να καταστηλω τα ΝΚ δεν θα ηταν επικινδυνο με το HPV που κουβαλαω??

Με τον καλο μου καναμε ελευθερα την Κυριακη και την Τεταρτη εχω ωορρηξια. Το ειπα της γιατρου και μου ειπε οτι μπραβο, καλα κανω, και οτι και αυτη μαζι μου ειναι και οτι συφωνει.

Αντε να δουμε ρε κοριτσια... Εγω ποτε θα ακουσω μια καρδουλα να χτυπα στον υπερηχο?

εχεις HPV? εξωτερικα ή εσωτερικα? ειχα και εγω εσωτερικα,αλλα τα νκ ειναι χαμηλοτερα απο το κανονικο,τωρα επειδη εφυγε ο ιος-εφυγαν τα νκ,δεν ξερω.:confused::rolleyes:.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...