Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 1 hour ago, Fay_ είπε:

      Ναι δεν θα είχε αποτελεσμα λόγω χαμηλής ΑΜΗ. Δεν ξέρω πια αν έχω κουράγιο για άλλη προσπάθεια 😢

      Σ ευχαριστώ πάντως για τα λόγια σου! 

      Δεν υπάρχει απάντηση, δυστυχώς περιπτώσεις σαν εμάς ψάχνουμε ένα καλό ωάριο και ένα καλό έμβρυο. Φυσικά και το σπερμα παίζει ρόλο και υποθέτω σου κάνουν μικρογονιμοποιηση. Κορίτσια εγώ το μόνο που λέω για να το ακούω και εγώ φυσικά είναι πάλεψε το όσο αντέχεις, αλλιώς λύσεις υπάρχουν. Πιέζουμε τον εαυτό μας όσο μπορούμε. Η γνώμη μου είναι να συνεχίσεις με φυσικούς (δοκίμασε και φεμαρα), δώσε χρόνο και όπως πάει… αλλιώς παμε σε άλλους τρόπους!

Ring sling Αστερακι 25 ευρω


Recommended Posts

Καλημερα σας δινω ενα αστερακι ring sling χρησιμοποιημενο το πολυ. 10Φορες μαζι με το βιβλιο οδειγιων του. τιμη 25 ευρω.

Οποια κοπελα θελει μπορω να της στειλω μειλ την φοτο. Ειναι ριγε στους τονους του πορτοκαλι και κανει και για αγορακι και κοριτσακι.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...