Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτωβρίου 2013

markela35

Recommended Posts

Παραμυθένια, για τον δικό μου γιατρό εξαρτάται από το είδος των συσπάσεων. Αν είναι λίγες ακανόνιστες μέσα στη μέρα δεν τον ενδιαφέρει καθόλου. Μάλιστα τις θέλει, γιατί βοηθούν τη μήτρα να ετοιμαστεί για τον τοκετό. Ειδικά αφού μέχρι την προηγούμενη εξέταση ο τράχηλος ήταν θεόκλειστος... Τον ενδιαφέρει πάρα πολύ όμως αν είναι σε τακτικά διαστήματα (ακόμα και άν το διάστημα είναι δίωρο) και ιδιαίτερα αν συνοδεύεται από πόνο σαν περιόδου (μου είπε).

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμένα μου έχει πει ότι είναι από το τέντωμα της μήτρας. Πάντως πόνο δε νιώθω. Κι ο εμβρυολόγος μου επιβεβαίωσε αυτό που γράφεις, ότι παίζει ρόλο και το μήκος του τραχήλου. Ξεκούραση λοιπόν και όχι άγχος και όλα καλά θα πάνε! Θετική ενέργεια χρειαζόμαστε!!!

jbssp3.png

Συμφωνω απολυτα με θανουλα!Μεχρι ενα σημειο ειναι φυσιολογικα τα πετρωματα.Προετοιμαζουν τη μητρα.Αλλα αν αποκτησουν ρυθμο και πονο το προσεχουμε.Οταν γεννουσα παντως οι πονοι ηταν περιοδου οχι πετρωματα...

εμενα καποια πετρωματα παντως ειναι αρκετα εντονα και εχουν πονο...Θα αυξησω μονιμα το μαγνησιο κι ας λεει αυτος οτι ειναι αρκετη η δοση...

Μεχρι τωρα σημερα ευτυχως μονο ενα ειχα!

Τι μπερδεμα ρε παιδι μου αυτη η καμπυλη.Τουλαχιστον στα σημαντικα πραγματα δε μπορον να εχουν ΜΙΑ αποψη ολοι οι γιατροι;

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Παιζει ρολο και η μαρκα του μαγνησιου για τη δοσολογια.δλδ εγω επαιρνα ενα sandoz αναβραζον και μου λεει δεχρειαζεται δευτερο.Θα παιρνω ομως.Θα κοιταξω τωρα να σας πω ποσα mg ml ειναι το ενα...να συγκρινουμε απο περιεργεια,,,Οταν επαιρνα το mag2 στην πρωτη επαιρνα 2 και αργοτερα 3

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

καλημερα κι απο εμενα.

βρε ΝGN ποιος σε εχει μουτζωσει κοριτσι μου? δεν ξερω τι να πω πια σε εχει παει τοσο χαλια απο την αρχη.....υπομονη τι αλλο να σου πω? και πριν κανεις ινσουλινη μιλα πρωτα με την ενδοκρινολογο σου.

νασια μου κι εμενα πλεον με ποναει καθημερινα η ουρα μου, ειδικα οταν ειμαι ξαπλωμενη και παω να αλλαξω πλευρο τοτε με ενοχλει πολυ....οχι τοσο πολυ οσο αναφερεις σε εσενα αλλα ενα πονο τον νιωθω.

με το καλο να ερθει και η κουνια σας. κι εμεις απο μερα σε μερα την περιμενουμε.:D τελικα απο που την παραγγειλες? απο το μαγαζι που λεγαμε?

Παραμυθενια μου κι εγω την ιδια απορια ειχα με τις συσπασεις και τα πετρωματα. ουτε εγω καταλαβαινω τη διαφορα.

caramello εγω θα σου ελεγα να πηγαινες και να εκανες μια καμπυλη ζαχαρου. δεν εχεις να χασεις τιποτα. ενα τσιμπημα παραπανω ειναι. ζητα και απο εναν γιατρο να στη γραψει και πηγαινε καντην να εισαι σιγουρη.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Πόσο μαγνήσιο παίρνετε; Εγώ αύξησα τη δόση από 2 σε 3 και νομίζω βλέπω κάποια διαφορά...

(Μα γιατί δε μου βγάζει την υπογραφή μου;;; )

εγω δεν περνω μαγνησιο. δεν μου το εχει δωσει ακομα.

οταν τους ειπα οτι εχω πονακια συνεχεια (ενα φεγγαρια δηλαδη που με ειχαν πιασει) , μου εδωσε γιουτοπαρ.....αλλα δεν τα επινα γιατι με μισο χαπακι κοντεψε η καρδια μου να ανατιναχτει.

με την υπογραφη κατι θα εχεις κανει λαθος για να μην εμφανιζεται......

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Υπάρχει και sandoz αναβράζον μαγνήσιο; Γιατί εμένα τέτοιο είναι το ασβέστιο και είναι...Μπιάχ! Είναι το μόνο που δυσκολεύομαι να πάρω. Εγώ παίρνω τα γνωστά trofocard. Πάντως αυτό με τους γιατρούς είναι όντως μπέρδεμα! Μεγάλο μπέρδεμα!!!

jbssp3.png

εγω δεν περνω μαγνησιο. δεν μου το εχει δωσει ακομα.

οταν τους ειπα οτι εχω πονακια συνεχεια (ενα φεγγαρια δηλαδη που με ειχαν πιασει) , μου εδωσε γιουτοπαρ.....αλλα δεν τα επινα γιατι με μισο χαπακι κοντεψε η καρδια μου να ανατιναχτει.

με την υπογραφη κατι θα εχεις κανει λαθος για να μην εμφανιζεται......

Το yutopar είναι για τις συσπάσεις!!!

Μα τι έχω κάνει λάθος;;; Μήπως μπορεί κάποια να μου εξηγήσει;

jbssp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κι απο εμενα.

βρε ΝGN ποιος σε εχει μουτζωσει κοριτσι μου? δεν ξερω τι να πω πια σε εχει παει τοσο χαλια απο την αρχη.....υπομονη τι αλλο να σου πω? και πριν κανεις ινσουλινη μιλα πρωτα με την ενδοκρινολογο σου.

νασια μου κι εμενα πλεον με ποναει καθημερινα η ουρα μου, ειδικα οταν ειμαι ξαπλωμενη και παω να αλλαξω πλευρο τοτε με ενοχλει πολυ....οχι τοσο πολυ οσο αναφερεις σε εσενα αλλα ενα πονο τον νιωθω.

με το καλο να ερθει και η κουνια σας. κι εμεις απο μερα σε μερα την περιμενουμε.:D τελικα απο που την παραγγειλες? απο το μαγαζι που λεγαμε?

Παραμυθενια μου κι εγω την ιδια απορια ειχα με τις συσπασεις και τα πετρωματα. ουτε εγω καταλαβαινω τη διαφορα.

caramello εγω θα σου ελεγα να πηγαινες και να εκανες μια καμπυλη ζαχαρου. δεν εχεις να χασεις τιποτα. ενα τσιμπημα παραπανω ειναι. ζητα και απο εναν γιατρο να στη γραψει και πηγαινε καντην να εισαι σιγουρη.

Καλημέρα Γιάννα μου! Ξέρω γω τι έχει γίνει με μένα???? Είναι για να μην ηρεμώ ποτέ. Εννοείται οτι θα πάω στην ενδοκρινολόγο πρώτα και βλέπουμε.

Καλημέρα και στα υπόλοιπα κορίτσια!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

ναι magnesium sandoz αναβραζον.Αρωμα λεμονι.Δεν εχω προβλημα να το πιω.Ειναι και στον ανθρωπο!

Τα γιουτοπαρ ειναι για πιο εντονες περιπτωσεις.Το μαγνησιο ειναι βοηθητικο αλλα δε σωζει μια δυσκολη κατασταση.

Κι εγω με το γιουτοπαρ κοντεψα να πεθανω.Μια κοπελα μου ειπε οτι της εβαλε ενα αυτοκολλητο στην κοιλια που δρα τοπικα και περιεχει γιουτοπαρ και δεν ειχε καμια παρενεργεια! Ο γιατρος μου δε το ηξερε.Ισως ειναι καινουριο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...