Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Οκτωβρίου 2013

markela35

Recommended Posts

Καλημέρα!

Εμενα πάλι μεσα στο σπίτι είναι γενικες γραμμες καλος.με ακούει και προσεχει.έξω γίνεται αλλο παιδι.μας έχει φαει και ενα μηχάνημα που βγάζει κουκλακια.αν δεν πιάσουμε γίνεται πανικός.χτυπιέται σαν το χταπόδι και μου έρχεται να τον δειρω.

ελα μωρε!!

εμενα ολη μερα ειναι μεσα στο σπιτι λογο καταστασης τωρα που ειμαι κρεβατωμενη σε γενικες γραμμες δεν εχω παραπονο ειναι συνεργασιμος αλλα τον πιανουν και τα νευρα και η αντιδραση και διαφορα!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρωταω αν υπαρχει προβλημα με τα λιγα η τα μειων κιλα γιατι πρωτον δε μου εχει τυχει:tongue: και δευτερον η νυφη μου που εχει εμετους και εχει χασει κι αυτη της λεει ο γιατρος οτι θελει μεχρι το σεπτεμβρη να εχει παρει 1μισι κιλο.Γι αυτο ρωταω αν λεει κατι ο γιατρος σας.Εννοειται αφου το βαρος ειναι καλο του παιδιου δε χρειαζομαστε τα επιπλεον τι να τα κανουμε αλλα γιατι της ειπε τοτε οτι θελει να παρει; ειναι ακομα στις 16 εβδομαδες.Μηπως ακομα δε μπορει να υπολογισει αν ειναι καλο το βαρος του παιδιου;:confused:

Θανουλα...αλλο ενα μηνυμα σου που ειναι σα να μιλαω εγω....προχτες της εριξα για πρωτη φορα ξυλια στον πωπο.Φυσικα μετα εσκασα απο στεναχωρια αλλα με τρελανε.Και γενικα εχω υπομονη αλλα δε παλευεται.και εκει που μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι ηταν στην αλλαξιερα που μου κλωτσαει την κοιλια με ολη της τη δυναμη και ενω της εξηγω ηρεμα μπλα μπλα συνεχιζει και το κανει επιτηδες και μου ριξε μια πολυ καλη.Εκει ξεφυγα.Την εχει πιασει η αρνηση και αρνειται τα παντα γιατι απλα μπορει! Και μετα στα 2 επομενα δευετρολεπτα ξαναλλαζει 2 φορες γνωμη!Απο εκπαιδευση τουαλετας παλι αρνηση.Αν την εχω χωρις πανα οταν συνεργαζεται και πηγαινουμε συχνα τουαλετα δε λερωνει.Αλλα τωρα δε δελεαζεται με τιποτα αντε να την καταφερω μια δυο φορες και μετα ουρλιαζει δε θες δε θες και τρεχει και φυσικα καποια στιγμη της φευγουνε.Δε θελω να την πιεζω.Γενικοτερα αλλα και ειδικοτερα για την τουαλετα γιατι ειναι και σχετικα νωρις αλλα προφανως το θεμα ειναι παντου και οχι μονο στην τουαλετα.Και οταν θελει κατι αρχιζει τη γκρινια το κλαμα και τις φωνες...Παντα ηταν δυσκολο παιδακι....απο τις πρωτες μερες της.Αλλα εχει αρχισει και μεταμορφωνεται σε κ***παιδακι. Ειναι φασεις που ειναι το καλυτερο παιδι και φασεις που θελω να χτυπησω το κεφαλι μου στον τοιχο...Μαλλον ετσι ειναι τα παιδια...:rolleyes: Υπομονη ..ο Θεουλης να φυλαει τα τερατακια μας και να μας δινει υπομονη και αντοχες!!:P

αυτο το εχουν να μεταμορφονονται απο αγγελοι σε τερατα και το αντιθετο!

και εγω του εριξα μια προχτες στο κωλο και ηταν και τσιτσιδος και εκανε σπλατσ και μου ειπε " γιατι μαμα σπλατσ κωλο μου?"

και εβαλα τα κλαματα του ειπα συγνωμη που σε χτυπησα!

αλλα ρε γαμωτο εκει που ημουν ξαπλα πηρε φορα και επεσε στην κοιλια μου του εξηγησα ηρεμα 1 φορα το ξανακανε και γελαγε και του την εριξα δεν αντεξα!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Καλημερα!!

ΑΑΑααααχχχ..Θανουλα την ιδια φαση περνανε τα παιδια μας μαλλον!! Τι παθαινουν με την πανα και δε θελουν να αλλαξουν;;;

μαρια μου ακριβως αυτο επαθα κι εγω χτυπουσε την κοιλια μου και γελυσε σατανικα , ενα χαρακτηριστικο γελιο του το κανω επιτηδες, και της εξηγουσα και αυτη εκει κλωτσαγε...ε μετα την εφαγε ηρεμησε αρρωστησα εγω απο στεναχωρια και μια χαρα στρωσαμε...

Κι εμεις δε κοιμηθηκαμε καλα...Εφαγα πολυ κλωτσιδι σημερα αφου μου ηρθε στο κρεβατι απο νωρις....Εδω δεν ειχα πολυ ζεστη αλλα εχει τυχει να με πιασει και αυπνια ολο το βραδυ ενω η μικρη κοιμαται μια χαρα και να μη καταλαβαινω γιατι βρυκολακιασα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

αυτο το εχουν να μεταμορφονονται απο αγγελοι σε τερατα και το αντιθετο!

και εγω του εριξα μια προχτες στο κωλο και ηταν και τσιτσιδος και εκανε σπλατσ και μου ειπε " γιατι μαμα σπλατσ κωλο μου?"

και εβαλα τα κλαματα του ειπα συγνωμη που σε χτυπησα!

αλλα ρε γαμωτο εκει που ημουν ξαπλα πηρε φορα και επεσε στην κοιλια μου του εξηγησα ηρεμα 1 φορα το ξανακανε και γελαγε και του την εριξα δεν αντεξα!

Εντάξει. συγγνώμη αλλά γέλασα. Μία φορά της έδωσα και εγώ μια στον γυμνό ποπό, μου είχε σπάσει τα νεύρα που "Όχι πάνα, όχι βρακάκι" και όντως ακούστηκε σπλάτσ. Αλλά είπε "μη χτυπάς μαμά, δεν χτυπάμε!! " και με έκανε να νιώσω η χειρότερη μαμά του κόσμου. Και μάλλον πρέπει να λέω πάλι καλά που δεν με έχει χτυπήσει επίτηδες στην κοιλιά...

Με τη ζέστη έχω θέμα και εγώ. Ευτυχώς το σπίτι έχει προσανατολισμό να είναι βόρεια οι κρεβατοκάμαρες, οπότε αν φυσάει έστω και λίγο κάτι γίνεται. Αλλά ήδη τρεις φορές σηκώθηκα και ήρθα και κοιμήθηκα στο σαλόνι με τον ανεμιστήρα να φυσάει πάνω μου. Και αν θυμάμαι καλά, στην πρώτη είχα τρελλό θέμα με τη ζέστη στον ένατο, μιλάμε Μάρτιο, να έχει κοντά στο μηδέν έξω, ο άντρας μου να κοιμάται με κουβέρτα και πάπλωμα και εγώ με τη πιτζάμα μόνο. Τώρα τι θα γίνει δεν ξέρω...

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

Καλημέρα κορίτσια και από μένα!!!

Εμένα ο γιος μου είναι το αντίθετο. Από τον Απρίλιο που άρχισε να βγαίνει στην αυλή, με το γκαζόν και τα παιχνίδια του και κάνει και τα μπανάκια του στην θάλασσα είναι το καλύτερο παιδί του κόσμου. Τον χειμώνα μας είχε βγάλει το λάδι. Πωπω κορίτσια είμαι που είμαι κρεβατωμένη δεν θα άντεχα να είναι και μέσα στην γκρίνια. Τον χειμώνα δεν ξέρω πως θα είναι που θα ξανακλειστούμε αλλά προς το παρόν είναι άγγελος!!!! (Φτου-φτου).

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Εμείς είμαστε ακριβώς αντίθετο...

Στο εξοχικό γίνεται άλλο παιδί ξεσαλωνει τρελαίνεται!!!

Στο σπίτι είναι αρκετά συνεργασιμος δεν μπορώ να πω...μεγάλωσε το παιδάκι μου

qOUNp2.png.

Καλησπέρα κορίτσια!

Οταν διαβαζω αυτα που σας κανουν τα μικρα σας με πιανουν τα γελια :-P αλλα οταν θα ερθει η σειρα μου τοτε να δουμε :evil:. Εγω ειχα να κοιμηθω σαν ανθρωπος πολλα μεσημερια και βραδια. Χθες βραδυ ομως ξεραθηκα και σημερα λεω σε ολους οτι "χθες κοιμηθηκα, χθες κοιμηθηκα" και με κοιτουν σαν εξωγηινη. Με εχει τσακισει η ζεστη. Νιωθει κουρασμενη λες και ολη μερα σκαβω ενω δεν κανω σχεδον τιποτα. Νομιζω οτι και για πρωτη φορα με εχουν πιασει και τα ψυχολογικα μου. Καιρος ηταν! Χαλια τα νευρα μου! Δεν θελω να με ενοχλει τιποτα και κανενας και ουτε να με ζοριζουν καθολου. Α πα πα! :oops:

mTTwp2.png?OQgwOGTP

Με εχουν ταραξει οι ξινιλες.οτι και αν φαω υποφέρω. Και μαζι με αυτες επέστρεψαν οι αναγουλες που γίνονται εμετοί.Ευτυχώς που υπάρχετε και εσεις να πω τον πονο μου,που καταλαβαίνετε...γιατι όλοι οι άλλοι είναι στην κοσμάρα τους...

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Με εχουν ταραξει οι ξινιλες.οτι και αν φαω υποφέρω. Και μαζι με αυτες επέστρεψαν οι αναγουλες που γίνονται εμετοί.Ευτυχώς που υπάρχετε και εσεις να πω τον πονο μου,που καταλαβαίνετε...γιατι όλοι οι άλλοι είναι στην κοσμάρα τους...

Οχ βρε κοριτσι μου. Τι κακο ειναι αυτο; Δεν εχετε ορισμενες ησυχασει καθολου με το στομαχι σας :evil:. Λες και ειστε ακομη στο πρωτο τριμηνο. Υπομονη!!!!!!!!!

Κοριτσια; Ερωτηση! Ποσες βαμβακερες πανες θα παρετε; Επίσης ποσες βρεφικες πετσετες; Σκεφτομαι να αγορασω δυο σετ βρεφικες (ετσι για να λεμε οτι πηραμε) και αλλα δυο σετ πετσετες για μεγαλους που αρχικα θα τις χρησιμοποιω μονο για το μωρο αλλα τουλαχιστον θα μεινουν μετα και για μας. Τι λετε οι εμπειρες; :shock:

mTTwp2.png?OQgwOGTP

Οχ βρε κοριτσι μου. Τι κακο ειναι αυτο; Δεν εχετε ορισμενες ησυχασει καθολου με το στομαχι σας :evil:. Λες και ειστε ακομη στο πρωτο τριμηνο. Υπομονη!!!!!!!!!

Κοριτσια; Ερωτηση! Ποσες βαμβακερες πανες θα παρετε; Επίσης ποσες βρεφικες πετσετες; Σκεφτομαι να αγορασω δυο σετ βρεφικες (ετσι για να λεμε οτι πηραμε) και αλλα δυο σετ πετσετες για μεγαλους που αρχικα θα τις χρησιμοποιω μονο για το μωρο αλλα τουλαχιστον θα μεινουν μετα και για μας. Τι λετε οι εμπειρες; :shock:

Καλα θα κανεις να πάρεις για μεγάλους.τωρα που μεγάλωσε φαίνονται μια σταλιτσα οι άλλες και δεν βολεύουν.παρε και 2 μπουρνουζακια με κουκουλιτσα μωρουδιστικα.το τυλιγεις και ειναι τέλεια.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Συμφωνώ κατά βάση με την nikx. Ή πάρε αρχικά ένα βρεφικό μπουρνούζι (με κουκουλίτσα), εμένα τα είχαν βρει χαριτωμένα και μου φέραν άλλα δύο. Ψιλοβολεύουν γιατί καλύπτεις κατευθείαν και τα μαλλάκια του μωρού, αλλά είναι για λίγο καιρό. Από πετσέτες πάρε κανονικό μέγεθος με παιδικά σχέδια. Να τις έχει το παιδί για χρόνια. Μην ξοδεύεις πολλά σε βρεφικά, είναι marketing και σχεδόν άχρηστα.

Πάνες εγώ είχα 7-8. Είναι χρήσιμες γιατί όλο και κάποιο (πολλά) βόδι θα έρθει στο νοσοκομείο φορώντας δύο λίτρα κολώνια και μετά θα την βάλεις στα άπλυτα. Θα τις κατουράει, θα τις χ....Εγώ τις χρησιμοποιούσα και για σκέπασμα μέσα στο σπίτι τα μεσημέρια και κυρίως στο καρότσι, αλλά είχα γεννήσει Μάρτιο, οπότε όταν αρχίσαμε τις βόλτες ήταν μόλις 2 μηνών και βόλευε στο μέγεθος. (Στα τζάμπο έχει πολύ ωραία σχεδιάκια, αλλά τα καλά υφάσματα δεν διαφέρουν και πολύ σε τιμή από αυτά που θα βρεις σε μαγαζιά- όχι ακριβές αλυσίδες)

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

Καλημέρα! Και μένα μου επέστρεψαν οι εμετοί και έχω φρικάρει. Λες και περνάω λίγα. Αχ δεν μπορώ! Ότι τρώω μου κάθεται σαν πέτρα. Έχω και το κ..λοζάχαρο και πρέπει να τρώω πολλές φορές και έχω τρελαθεί!!!!:evil::evil::evil::evil:

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Βλέπω πολύ καλά είμαστε κάποιες!!!!:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Το μόνο θετικό είναι οτι αύριο πάω για υπέρηχο. Άντε να δω την μπέμπα μου μπας και ανέβω ψυχολογικά γιατί τα έχω φτύσει. Με έχει λαλήσει αυτή η εγκυμοσύνη.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...