Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Πως σας φαίνονται οι παρακάτω τιμές; 2η μέρα περιόδου. 

FSH 8.19

LH 5.29

E2 79.55

PRG 0.38

Ήταν να ξεκινήσω διέγερση σήμερα αλλά μου είπαν να πάω αύριο για υπέρηχο και αν είναι όλα καλά να ξεκινήσω αύριο. 

Μια χαρά είναι κορίτσι μου λίγο υψηλή η ε2 αλλά δεν νομίζω να έχεις θέμα 

Cafe Οκτωβρίου 2013

markela35

Recommended Posts

Καλημερα!

Μπαντι μηπως εννοεις για λιγα δευτερολεπτα;γιατι τοσο κραταει το πετρωμα, οχι λεπτα!

Μασαζ γενικα δεν ειναι καλο να κανουμε στην κοιλια στην εγκυμοσυνη.Αλλα εξαρταται και για τι μασαζ μιλαμε τι εντασης και τι διαρκειας.Να τα πεις ολα στο γιατρο και πες μας τι σου ειπε.

καλημερα!!!

τι κανεις εσυ πως παει με τον μικρουλη σου?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρία καλημέρα, ναι μαζί είμαστε, εγώ έχω ΠΗΤ 7/10/13 με το καλό!

Καλά όταν εννοώ μασαζ δε εννοώ κανονικά απλά ένα πολύ απαλό χαίδεμα στη κοιλίτσα και με χαλαρώνει αυτό... μπορεί να κρατάει και δευτερόλεπτα έχεις δίκιο αλλά δε το έχω προσέξει....

oczZp2.png

Va8Np3.png

5brsp2.png

Καλημερα!

Μπαντι μηπως εννοεις για λιγα δευτερολεπτα;γιατι τοσο κραταει το πετρωμα, οχι λεπτα!

Μασαζ γενικα δεν ειναι καλο να κανουμε στην κοιλια στην εγκυμοσυνη.Αλλα εξαρταται και για τι μασαζ μιλαμε τι εντασης και τι διαρκειας.Να τα πεις ολα στο γιατρο και πες μας τι σου ειπε.

Καλημέρα caramello θα ρωτήσω τον γιατρό μου έχω ραντεβού για τις 18/7 οπότε θα τον ρωτήσω!

oczZp2.png

Va8Np3.png

5brsp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα caramello θα ρωτήσω τον γιατρό μου έχω ραντεβού για τις 18/7 οπότε θα τον ρωτήσω!

Ναι ναι θυμησου να ρωτησεις και πες μας για να ενημερωνομαστε κι εμεις γιατι κι εγω αυτα που εχω διαβασει μεταφερω αλλα καμια φορα υπαρχουν πολλες αποψεις! Να μαθαινουμε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Καλημερα Μαρακι !

Κοριτσακια εχω και εντος και εκτος χιχι! καλα δοξα τω Θεω! Η μεγαλη λυσσαει κλασικα τα ιδια!

Εσυ πως πας;

πως σε καταλαβαινω εντος και εκτος μωρα!!!και εσενα το εκτος ειναι και πιο μικρο!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Μαρία καλημέρα, ναι μαζί είμαστε, εγώ έχω ΠΗΤ 7/10/13 με το καλό!

Καλά όταν εννοώ μασαζ δε εννοώ κανονικά απλά ένα πολύ απαλό χαίδεμα στη κοιλίτσα και με χαλαρώνει αυτό... μπορεί να κρατάει και δευτερόλεπτα έχεις δίκιο αλλά δε το έχω προσέξει....

αχ τι καλα και εγω 6/10

αυτα ειναι συσπασεις και μπορει αν χαλαρωσεις και με ενα ντουζακι ,μετρα μεσα σε μια μερα ποσες φορες συμβαινει και ποσο απεχει η μια απο την αλλη και ενημερωσε τον γιατρο σου!!!

εσυ μπεμπη ειπαμε?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

εγώ έχω αγοράκι απο μικρή όμως ονειρευόμουν κοριτσάκι με κοτσιδάκια και ροζουλάκια χιχι ελπίζω το 2 να είναι κοριτσάκι αλλά όπως κ να έχει να είναι υγειεστάτα τα μωρουλίνια μας αυτό είναι πιο σημαντικό!

caramello, να την χαίρεσαι τη ζουζούνα σου και με το καλό να πάρεις αγκαλιά και τη 2η μπουμπού σου!!

maria1106, καλά που μου το είπες ώστε να το πω στον γιατρό μου διότι απο ότι καταλαβαίνω παίζει ρόλο αυτό οπότε απο σήμερα θα το ελέγχω!!!

oczZp2.png

Va8Np3.png

5brsp2.png

Διαφημίσεις

εγώ έχω αγοράκι απο μικρή όμως ονειρευόμουν κοριτσάκι με κοτσιδάκια και ροζουλάκια χιχι ελπίζω το 2 να είναι κοριτσάκι αλλά όπως κ να έχει να είναι υγειεστάτα τα μωρουλίνια μας αυτό είναι πιο σημαντικό!

caramello, να την χαίρεσαι τη ζουζούνα σου και με το καλό να πάρεις αγκαλιά και τη 2η μπουμπού σου!!

maria1106, καλά που μου το είπες ώστε να το πω στον γιατρό μου διότι απο ότι καταλαβαίνω παίζει ρόλο αυτό οπότε απο σήμερα θα το ελέγχω!!!

αστα και εγω οταν ημουν εγγυος στον γιο μου κοριτσι ηθελα αλλα δεν τον αλλαζω με ολες τις τσουπρες του κοσμου εχω παθει ερωτα!!!

υποψιαζομαι οτι θα γινω και πολυ κακια πεθερα!

χαχα

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

κι εγώ το ίδιο μόλις είδα τη φατσούλα του στην β' επιπέδου σε φωτογραφία τρελάθηκα ήδη κοιτάω τη φώτο με το προσωπάκι του που είναι τόσοοοοοοοοοο γλυκούλικο και λέω που να το έχω αγκαλιά!!!! Μεγάλος έρωτας :) :)

oczZp2.png

Va8Np3.png

5brsp2.png

κι εγώ το ίδιο μόλις είδα τη φατσούλα του στην β' επιπέδου σε φωτογραφία τρελάθηκα ήδη κοιτάω τη φώτο με το προσωπάκι του που είναι τόσοοοοοοοοοο γλυκούλικο και λέω που να το έχω αγκαλιά!!!! Μεγάλος έρωτας :) :)

και που εισαι ακομα εγω ζηλευω μολις τον δω να φιλαει αλλη(καμια φιλη μυ κανα κοριτσακι στην παιδικι)παιθενω!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

χαχα εχετε πλακα οι αγορομανες! ολα τα παιδακια ειναι καλα και το καθε φυλο εχει τη χαρη του! γερα να ειναι ολα τα μωρακια μας!Ευχαριστω για τις ευχες! ολα καλα για ολες!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

ηρθα κι εγωωωω........:D

τι κανετε τσουπρες?

εγω εκανα εχτες εξετασουλες,γενικη αιματος+ουρων , τοξοπλασμα, κυταρρομεγαλοιο και tsh και ηταν ολες μια χαρα. στα ουρα μου εκανε και καλλιεργεια γιατι της φανηκαν της μικροβιολογου θαμπα και τελικα βγηκε αρνητικη και η καλλιεργεια.

οποτε ολα καλαααααα..........

ο μπιμπικος κλωτσαει συνεχως. το πρωι εριξα πολυ γελιο με τον αντρα μου. κοιμομασταν και ειχε βαλει το χερι του στην κοιλια μου χωρις να το καταλαβει.....και τον αρχιζει ο γιος του στα χτυπηματα......και τρομαξε ......τιναζεται πανω χαχαχχαχαχαχαχαχ μου λεει ρε Γιαννα γιατι κανει ετσι? τι επαθε? χαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα. εχει γινει πολυ δραστηριος ο μπεμπης, αφου οταν με κλωτσαει και ειμαι λιγο ξαπλωμενη φαινεται η κοιλια που ταλαντευεται.

Κοριτσια τι κανετε ??

Εγω πηγα στο γιατρο το ενα το φασολακι ειναι μια χαρα 25,55mm kai 158 χτυπους μας κουνουσε χερια ποδια...το αλλο μαλλον δεν θα προχωρησει γιατι δεν εχει μεγαλωσει αλλα εχει αποροφηθει ισα που φανηκε....Δεν πειραζει αρκει που εχω ενα γερο να ειναι και δεν με νοιαζει...

01/08 αυχενικη.

αχ ρε μαρκελακι πολυ λυπαμαι που δεν προχωρησαν και τα δυο. κανε το σταυρο σου κοριτσι μου και με το επομενο θα πανε ολα οπως πρεπει. το εχουμε πει εξαλλου....στο χρωσταει ο Θεος.

Καλησπέρα σε ολες!

Κορίτσια χθες και σημερα νομιζω οτι ενιωσα κατι περιεργο στην κοιλια μου. Στο κατω μερος της (κατω απο τον αφαλο) ενιωσα να σκληραινει πολυ ενω πανω μπορουσα να την ζουληξω ανετα. Δεν ξερω αν ειναι η ιδεα μου! Δεν ενιωσα καποιο πονο, ισως λιγο βαρος παραπανω. Σας εχει συμβει κατι παρομοιο; :confused:

να σου πω Νασια μου κι εγω το παθαινω και νομιζω οτι ειναι τα λεγομενα πετρωματα. βασικα νομιζω οτι σε καλυψε πληρως η caramello. συμφωνω απολυτα μαζι της σε οσα ανεφερε.

και που εισαι ακομα εγω ζηλευω μολις τον δω να φιλαει αλλη(καμια φιλη μυ κανα κοριτσακι στην παιδικι)παιθενω!

χαχαχαχαχαχαχα Μαρια εισαι απιστευτη......!!! απο τωρα βρε???? τι θα κανεις οταν μεγαλωσει????

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...