Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , kate82 είπε:

Μαζί θα οδεψουμε λογικά και εγώ αδιαθετισα Σάββατο μόλις μίλησα με κέντρο θα πάω για ορμονικές και αύριο που θα έχω τ αποτέλεσματα θα με πουν πως προχωράω ,καλή μας επιτυχία εύχομαι 

Καλή επιτυχία να πάνε όλα καλά! Ποιο είναι το πλάνο σας, εμένα δε μου έδωσε εξετάσεις θα κάνουμε υπέρηχο και ξεκινάω λογικά με cyclacur.. 

Cafe Οκτωβρίου 2013

markela35

Recommended Posts

τωρα εισαι ξαπλα αννα;

εγω παλι ειμαι σιγουρη οτι δε πινω αρκετα υγρα! ειναι φορες που διψαω παρα πολυ και δεν ειναι καλο αυτο ειναι το πρωτο σημαδι αφυδατωσης αλλα και παλι δε μπορω να πιω πολλα υγρα με πιανει δυσφορια...

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα ομορφες!

περιπετειες και εσυ αννουλα μου!περαστικα!

κοριτσια να προσεχετε ερχεται και καυσωνας πολλα υργα και σε κλιματισμο!

ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ μου τι κανεις εσυ?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

;););););););););););););););););););););););););););)

ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013

1. ΝΟΥΝΟΥ ΠΗΤ 30/09/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ

2. Thanoula ΠΗΤ 01/10/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ

3. Zouzounakiii ΠΗΤ 04/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

4.maria1106 ΠΗΤ 06/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΙΑΣΩ

5.Maraki Hope ΠΗΤ 07/10/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΗΤΕΡΑ

6. mpanti84 ΠΗΤ 07/10/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ

7.Παραμυθένια ΠΗΤ 11/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

8. vagelio ΠΗΤ 14/10/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ

9. dike ΠΗΤ 17/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

10. gianna_p ΠΗΤ 18/10/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

11. nasia79 ΠΗΤ 18/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

12. annat29 ΠΗΤ 20/10/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ

13. ngn1980 ΠΗΤ 20/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

14. Anna0 ΠΗΤ 23/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

15. caramello ΠΗΤ 24/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

16. liannap ΠΗΤ 26/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΡΕΑ

17. nikx ΠΗΤ 28/10/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ ΙΑΣΩ

18. Λία33 ΠΗΤ 30/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Εριξα μια ματια στη λιστα..κανονικα η πητ μου ειναι 22! Αν δε βαριεστε να το διορθωσετε,,,,αν και με πρωτη καισαρικη σιγα μη με παλεψουν εδωπανω για φυσιολογικο...τεσπα θα δουμε...

Καλα ειμαι μαρακι μου...το βραδυ δε κοιμηθηκα καθολου καλα και δε ξερω γιατι συνηθως βρισκω το λογο, τωρα δεν ηξερα τι μου φταιει παρολο που η μικρη κοιμηθηκε σχετικα καλυτερα.Ειχε ξυπνησει για πρωι κι εγω δε μπορουσα ν ανοιξω τα ματια μου απ τη νυστα...:|

Εσυ πως εισαι;

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε;;

Εγώ με το καλό θα γεννήσω στο ΡΕΑ.

Πως πάνε οι εγκυμοσνούσες;;; Εγώ έχω συσπάσεις ΄και πονάει τρομερά η μέση μου.. έχω πάρει 9 κιλά και δυσκολεύομαι πάρα πολύ και στο να περπατήσω και στο κρεβάτι δε βολεύομαι με τπτ...

oczZp2.png

Va8Np3.png

5brsp2.png

εγω 8 κιλα εχω μπαντι αλλα μεχρι να φτασω στις εβδομαδες σου στανταρ θα σε εχω φτασει μη σου πω και θα σε περασω χαχα!

ουφ...κι εσυ συσπασεις; πετρωματα η πονους περιοδου; ποσες περιπου εχεις τωρα;

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε;;

Εγώ με το καλό θα γεννήσω στο ΡΕΑ.

Πως πάνε οι εγκυμοσνούσες;;; Εγώ έχω συσπάσεις ΄και πονάει τρομερά η μέση μου.. έχω πάρει 9 κιλά και δυσκολεύομαι πάρα πολύ και στο να περπατήσω και στο κρεβάτι δε βολεύομαι με τπτ...

καλημερα τι κανεις?

εμεις παμε μαζι χερρι χερι η πητ μας!!

χαχα

εσυ γιατι εχεις συσπασεις τις προπαρασκευαστικες εννοεις?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

εγω 8 κιλα εχω μπαντι αλλα μεχρι να φτασω στις εβδομαδες σου στανταρ θα σε εχω φτασει μη σου πω και θα σε περασω χαχα!

ουφ...κι εσυ συσπασεις; πετρωματα η πονους περιοδου; ποσες περιπου εχεις τωρα;

έχω και πετρώματα στη κοιλιά όταν χαλαρώνω στο κρεβάτι αλλά και πόνους περιόδου... υπολογίζω γύρω στις 5 φορές γίνεται αυτό... θα πρέπει να ρωτήσω κ τον γιατρό μου.. ειδικά στη μέση πονάω αφόρητα άστα.. :cry::cry:

maria1106, πετρώνει η κοιλιά μου για λίγα δευτερόλεπτα και πονάει και φαίνεται σα να πετρώνει απο μέσα το μωρό φαίνεται δλδ σα το σχήμα που έχει το μωρό μέσα στη κοιλιά... σου έχει τύχει εσένα αυτό;;;

oczZp2.png

Va8Np3.png

5brsp2.png

Διαφημίσεις

έχω και πετρώματα στη κοιλιά όταν χαλαρώνω στο κρεβάτι αλλά και πόνους περιόδου... υπολογίζω γύρω στις 5 φορές γίνεται αυτό... θα πρέπει να ρωτήσω κ τον γιατρό μου.. ειδικά στη μέση πονάω αφόρητα άστα.. :cry::cry:

maria1106, πετρώνει η κοιλιά μου για λίγα δευτερόλεπτα και πονάει και φαίνεται σα να πετρώνει απο μέσα το μωρό φαίνεται δλδ σα το σχήμα που έχει το μωρό μέσα στη κοιλιά... σου έχει τύχει εσένα αυτό;;;

αυτες ειναι συσπασεις αλλα μαλλον ειναι προπαρασκευαστικες ,δεν ειναι ανησηχητικες!

οι πονοι ειναι επειδη ανοιγουν τα οστα της λεκανης και ετσι ποναει και η μεση επισης σε αυτην την φαση ειναι αυξημενη η προγεστερονη μας η οποια προκαλει πονους στα κοκαλα στην πλατη!

θα μετρησεις ποσες συσπασεις εχει εντος μιας ωρας και θα το πεις στον γιατρο !

μην αγχωνεσαι παντως τις εχουμε απο μια εβδομαδα και μετα ουτως η αλλως ειναι φυσιολογικο να υπαρχουν προετοιμαζουν τηνν μητρα για το τοκετο!ανησηχητικες γινονται οταν ειναι συντονισμενες δλδ για πανω απο μια ωρα να εχουν συγκεκριμενη διαρκεια και αποσταση μετασξυ τους!εμενα ας πουμε εχω καθε 5 λεπτα ακι διαρκουν 20 δευτερα!αυτο σημαινειν οτι ειναι οργανωμενες και οδηγουν σε τοκετο οι αλες ειναι φυσιολογικες και τις εχουν ολες!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

5 φορες δεν ειναι ανησυχητικο...ειναι καλο....εγω εχω 15-20!

μεσα στην μερα εννοεις ή μεσα στην ωρα?

μαλλον για μερα εννοεις αλλιως θα ειχες αν 3λεπτα!

νομιζω οτι και οι 15-20 την ημερα ειναι φυσιολογικες πες το ομως μηπως σου αυξησει το μαγνησιο!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Σε ευχαριστώ πολύ Μαρία, εγώ τις έχω συνήθως το απόγευμα ή το βράδυ που ξαπλώνω κ χαλαρώνω... υπομονή σε λίγο καιρό θα κρατάμε τα μπεμπάκια μας στην αγκαλιά μας και θα τα έχουμε ξεχάσει όλα αυτά!!!

oczZp2.png

Va8Np3.png

5brsp2.png

Σε ευχαριστώ πολύ Μαρία, εγώ τις έχω συνήθως το απόγευμα ή το βράδυ που ξαπλώνω κ χαλαρώνω... υπομονή σε λίγο καιρό θα κρατάμε τα μπεμπάκια μας στην αγκαλιά μας και θα τα έχουμε ξεχάσει όλα αυτά!!!

δεν ειναι τπτ τοτε εισαι μια χαρα!

υπομονη κανω και ισα ισα που δεν βιαζομαι καθολου να κρατησω την μπεμπα αγκαλια θελω να μεινει εκει μεσα τουλαχιστον 7 εβδομαδες ακομα!!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...