Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Πουλάω ένα κουτί g...l 900 κλειστο και στο ψυγειο το οποίο λήγει τον επομενο μήνα. Δεν το χαρίζω γιατί δυστυχως το ειχα πληρώσει κι εγώ σε άλλη κοπέλα και τα οικονομικά μας δεν το επιτρέπουν, το δίνω όμως κάτω από το μισό της αξίας του. Βρίσκομαι Αττική. Αν ενδιαφερεται κάποια ας μου στείλει μήνυμα.

Cafe Οκτωβρίου 2013

markela35

Recommended Posts

Και παρατήρησε το τικεράκι μου: Αύριο, ακριβώς εφτά μηνών έγκυος, θα είμαι 31 εβδ. και 2 ημερών. Δεν ταιριάζουν ακριβώς οι βδομάδες με τους μήνες, δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη αν προσπαθήσεις. Είναι άλλο "μετρικό σύστημα", σαν να μιλάς εσύ σε χιλιόμετρα και ο συνομιλητής σε πόδια (Αμερικάνος θα είναι φαίνεται).

ΚΑΛΕΕΕΕΕΕ, μπήκα στην 32ηηηηη

μην τολμήσει καμιά και γεννήσει πριν από εμένα, προηγούμαι, εντάξει; (αυτό είναι ευχή δια μέσου απειλής- ανάποδη ευχή πού λένε..)

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εμένα. Άμα ξέρεις τι θέλει να πει ο άλλος, είναι απολύτως κατανοητό. Αλλοιώς ίσως να είναι μπέρδεμα (όπως είναι για μένα το Α.Ε.Π.- σαράντα φορές μου το εξήγησαν δεν το χωράει το μυαλό μου, τι να κάνω τώρα;).

Είσαι θεά.

Καλέ, απλά είναι τα πράγματα, εγώ ας πούμε έχω ΠΗΤ 1 Οκτωβρίου. Ακριβώς τότε θα έχω κλείσει τους 9 μήνες. Όλος ο Σεπτέμβριος θα είναι ο 9ος μήνας και όλος ο Αύγουστος ο 8ος.

Σήμερα είναι η τελευταία μου μέρα στον έβδομο, τον κλείνω δηλαδή (τον τελειώνω) και πλέον μπαίνω στον όγδοο. Άρα στις 5 Αυγούστου θα είμαι 7 μηνών και 5 ημερών.

λοιπον αν με το Α.Ε,Π εννοεις το Ακαθαριστο Εγχωριο Προιον μπορω να σε διαφωτισω οσο για τους μηνες ωραια τα λες πραγματικα ο αυγουστος ειναι ο 8ος μηνας του ετους και ο σεπτεμβριος ο 9ος αλλα αυτο που κολλαει?????:confused::confused::confused::confused::confused:

ειμαι ξανθια καταβαθος εχει ποτισει μπορει να μην τα βαφω πλεον αλλα...

ωραια τα λες αλλα παλι μπερδευομαι πειραζει εγω που ειμαι 30 εβδ και 3 ημερων να λεω 7,5 μηνων και σε 2 εβδ να λεω 8 μηνων?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Και παρατήρησε το τικεράκι μου: Αύριο, ακριβώς εφτά μηνών έγκυος, θα είμαι 31 εβδ. και 2 ημερών. Δεν ταιριάζουν ακριβώς οι βδομάδες με τους μήνες, δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη αν προσπαθήσεις. Είναι άλλο "μετρικό σύστημα", σαν να μιλάς εσύ σε χιλιόμετρα και ο συνομιλητής σε πόδια (Αμερικάνος θα είναι φαίνεται).

ΚΑΛΕΕΕΕΕΕ, μπήκα στην 32ηηηηη

μην τολμήσει καμιά και γεννήσει πριν από εμένα, προηγούμαι, εντάξει; (αυτό είναι ευχή δια μέσου απειλής- ανάποδη ευχή πού λένε..)

σου δινω την σειρα μου απλοχερα δεν ξερεις ποσο πολυ θελω να γεννησω τον οκτωβριο!!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

λοιπον αν με το Α.Ε,Π εννοεις το Ακαθαριστο Εγχωριο Προιον μπορω να σε διαφωτισω οσο για τους μηνες ωραια τα λες πραγματικα ο αυγουστος ειναι ο 8ος μηνας του ετους και ο σεπτεμβριος ο 9ος αλλα αυτο που κολλαει?????:confused::confused::confused::confused::confused:

ειμαι ξανθια καταβαθος εχει ποτισει μπορει να μην τα βαφω πλεον αλλα...

ωραια τα λες αλλα παλι μπερδευομαι πειραζει εγω που ειμαι 30 εβδ και 3 ημερων να λεω 7,5 μηνων και σε 2 εβδ να λεω 8 μηνων?

ΝΑΙ, πειράζει. Είσαι 6,5 μηνών, έχεις τελειώσει με τους έξι πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης σου και διανύεις τον έβδομο. Σε δύο βδομάδες θα είσαι 7 ΄μηνών. Για αυτό σου λέω το δικό μου παράδειγμα, τελευταία [περίοδος ήταν 24 Δεκεμβρίου. Είμαι έγκυος συνεχόμενα όλο το 2013. Στο 2013 έχουν περάσει οι 7 πρώτοι μήνες. Άρα δεν μπορεί να είμαι 8 μηνών έγκυος. Κάνε την αναγωγή για 'σενα αφαιρώντας δύο εβδομάδες.

Άμα καταλάβεις από εμένα, θα ανατρέψω όλη τη θεωρία μου που λέει ότι αν είχα γίνει καθηγήτρια θα έπρεπε να με απολύσουν, δεν έχω μεταδοτικότητα. Πάντως προσπαθώ...

ΝΑΙ, πειράζει. Είσαι 6,5 μηνών, έχεις τελειώσει με τους έξι πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης σου και διανύεις τον έβδομο. Σε δύο βδομάδες θα είσαι 7 ΄μηνών. Για αυτό σου λέω το δικό μου παράδειγμα, τελευταία [περίοδος ήταν 24 Δεκεμβρίου. Είμαι έγκυος συνεχόμενα όλο το 2013. Στο 2013 έχουν περάσει οι 7 πρώτοι μήνες. Άρα δεν μπορεί να είμαι 8 μηνών έγκυος. Κάνε την αναγωγή για 'σενα αφαιρώντας δύο εβδομάδες.

Άμα καταλάβεις από εμένα, θα ανατρέψω όλη τη θεωρία μου που λέει ότι αν είχα γίνει καθηγήτρια θα έπρεπε να με απολύσουν, δεν έχω μεταδοτικότητα. Πάντως προσπαθώ...

καλα ακου εμενα τελευταια περιοδος ηταν 31/12/2013 εχουμε 5 ημερες διαφορα χαχα!

ποσο ειμαι να ξερω τι θα λεω!?????

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Ναι εννοειται θανουλα οτι ειναι μπερδεμα κι εμενα στην αρχη μια ωρα μου το εξηγουσαν! ελπιζω να μη παρεξηγηθηκα οτι παω να το παιξω εξυπνη η κατι τετοιο...:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Ναι εννοειται θανουλα οτι ειναι μπερδεμα κι εμενα στην αρχη μια ωρα μου το εξηγουσαν! ελπιζω να μη παρεξηγηθηκα οτι παω να το παιξω εξυπνη η κατι τετοιο...:(

οχι καλε απλα εγω ειμαι χαζη μην αγχωνεσαι!

που θα μου παει καποια στιμη θα το μαθω τωρα θα ειναι για δικα μου παιδι ή για τα εγγονια μου δεν ξερω!χιχι

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Δεν εισαι χαζη! ειναι μπερδεμα! Σου λεω ο αντρας μου πρωτοδεσμιτης και εγω στεουρναρι σε τι εχει σχεση με αριθμους και δεν εχει καταφερει να το καταλαβει ουτε στη δευτερη εγκυμοσυνη! Μου λεει πες μου απλα ποσο εισαι! χαχαχ!Δεν ειναι θεμα εξυπναδας!Εγω οταν τα εβαλα κατω στο ημερολογιο σωθηκα!:tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Μαρία, λέγε το σε βδομάδες και όποιος κατάλαβε έχει καλώς. Στο κάτω- κάτω τι σε νοιάζει ποιός κατάλαβε; Φτάνει που ξέρεις εσύ. Λες και θα γεννηθεί το μωρό ακριβώς στην ΠΗΤ. Και εγώ έτσι κάνω, σε βδομάδες το λέω, μη νομίζεις...

Α, και εγώ, απόφοιτος Πολυτεχνίου (αυτό το λέω για να αποδείξω την άριστη σχέση μου με τους αριθμούς) το κατάλαβα μετά την πρώτη εγκυμοσύνη. Απλά σε αυτήν την περίοδο της ζωής μας λίιιιγο χαζεύουμε, τι να κάνουμε τώρα, όλο το σώμα επικεντρώνεται στο να στείλει αίμα εκεί που πρέπει και δεν περισσέυει για πολύπλοκα πράγματα. Τα οποία δεν έχουν και τόση σημασία στο κάτω- κάτω...

Αλήθεια, εσείς έχετε "χαζέψει"; Εγώ πολύ ρε παιδιά, δεν μου έφτανε που δεν θυμάμαι γενικά, τώρα χειροτέρεψε φρικτά με την εγκυμοσύνη και πολλές φορές δεν καταλαβαίνω τι μου λένε. ΄Πρέπει να μου το πούνε με΄αλλα λόγια για να το καταλάβω. Επίσης έγινα πολύ άτσαλη, όχι ότι ήμουν ποτέ χαριτωμένη στις κινήσεις μου, αλλά τώρα παρέγινε. Όλη την ώρα μου πέφτουνε πράγματα από τα χέρια. Ήρθε η κόρη μου πριν λίγες μέρες όταν έσπασα ένα πιάτο πλένοντάς το και με ρώτησε "Τι ζημιά έκανες πάλι μαμά;"

Δεν εισαι χαζη! ειναι μπερδεμα! Σου λεω ο αντρας μου πρωτοδεσμιτης και εγω στεουρναρι σε τι εχει σχεση με αριθμους και δεν εχει καταφερει να το καταλαβει ουτε στη δευτερη εγκυμοσυνη! Μου λεει πες μου απλα ποσο εισαι! χαχαχ!Δεν ειναι θεμα εξυπναδας!Εγω οταν τα εβαλα κατω στο ημερολογιο σωθηκα!:tongue:

καλα απλα εαν ειμαι 6,5 θελω 2,5 μηνες για να μπω στο μηνα μου?

ενω αν ειμαι 7,5 ισχυει αυτο που ειπε η γυναικολογος μου οτι θα μπω στο μηνα μου σε 1,5 μηνα!

αχ μην μου πειτε οτι δλδ αν γεννησω τωρα θα ειναι 6μηνητικο?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Μαρία, λέγε το σε βδομάδες και όποιος κατάλαβε έχει καλώς. Στο κάτω- κάτω τι σε νοιάζει ποιός κατάλαβε; Φτάνει που ξέρεις εσύ. Λες και θα γεννηθεί το μωρό ακριβώς στην ΠΗΤ. Και εγώ έτσι κάνω, σε βδομάδες το λέω, μη νομίζεις...

Α, και εγώ, απόφοιτος Πολυτεχνίου (αυτό το λέω για να αποδείξω την άριστη σχέση μου με τους αριθμούς) το κατάλαβα μετά την πρώτη εγκυμοσύνη. Απλά σε αυτήν την περίοδο της ζωής μας λίιιιγο χαζεύουμε, τι να κάνουμε τώρα, όλο το σώμα επικεντρώνεται στο να στείλει αίμα εκεί που πρέπει και δεν περισσέυει για πολύπλοκα πράγματα. Τα οποία δεν έχουν και τόση σημασία στο κάτω- κάτω...

Αλήθεια, εσείς έχετε "χαζέψει"; Εγώ πολύ ρε παιδιά, δεν μου έφτανε που δεν θυμάμαι γενικά, τώρα χειροτέρεψε φρικτά με την εγκυμοσύνη και πολλές φορές δεν καταλαβαίνω τι μου λένε. ΄Πρέπει να μου το πούνε με΄αλλα λόγια για να το καταλάβω. Επίσης έγινα πολύ άτσαλη, όχι ότι ήμουν ποτέ χαριτωμένη στις κινήσεις μου, αλλά τώρα παρέγινε. Όλη την ώρα μου πέφτουνε πράγματα από τα χέρια. Ήρθε η κόρη μου πριν λίγες μέρες όταν έσπασα ένα πιάτο πλένοντάς το και με ρώτησε "Τι ζημιά έκανες πάλι μαμά;"

μια απο τα ιδια και χειροτερα!

χαζη με την βουλα που λενε!

ο αντρας μου λεει οτι καμρωνε και με παντρευτηκε για το μυαλο μου κι του βγηκα στουρνος μετα απο 2 εγγυμοσυνες

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Κορίτσια σήμερα πήρα τα αποτελέσματα του θηροειδή:1,20 και τις γλυκωζιομένης:4,8. Τέλεια μου είπε ο γυναικολόγος μου. Ρε κορίτσια λέτε να γλυτώσω την ινσουλίνη????? Μακάρι!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Κορίτσια σήμερα πήρα τα αποτελέσματα του θηροειδή:1,20 και τις γλυκωζιομένης:4,8. Τέλεια μου είπε ο γυναικολόγος μου. Ρε κορίτσια λέτε να γλυτώσω την ινσουλίνη????? Μακάρι!!!!

ειναι τελειοτατα!!!!!!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...