Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτωβρίου 2013

markela35

Recommended Posts

τωρα εγω με ενα μηνα μπανια ντρεπομαι και που το λεω (γυρισα και ξαναφευγω) αλλα πραγματικα στο πρωτο παιδι τα εκανα ολα κατα γραμμα...τωρα.....οτι ναναι ευτυχως τα κιλα μου παραμενουν 15 κι ο μικρος εγινε σχεδον 2,500 κιλα....ειναι παρα πολυ χοντρουλης ο γλυκουλης μου!!!21 αυγουστου τελευταια φορα κανω την μηνιαια επισκεψη και μετα καθε εβδομαδα αφου ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΟΥ!!!να πω την αληθεια μου νιωθω και λιγο αβολα που πανε ολα καλα ενω σε αλλα κοριτσια ειναι μια δυσκολη περιοδος!!σημερα εβγαλα ολα τα βρεφικα και τα επλυνα!!!επρεπε να γινει κι αυτο μη μας ερθει το μωρο νωριτερα και τρεχουμε.και κατι αλλο για το μπανιο στην θαλασσα.αν ειναι καθαρη και δεν εχετε προβληματα να κανετε μπανακι..βοηθαει παρα πολυ στον τοκετο.οχι εντονο κολυμπι και οχι πολυ βαθια μην παθουμε καμια κραμπα και δεν μπορουμε να βγουμε...

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα,

Τελικα πηγα σημερα στην γιατρο μου το γατονι και ειχες λυσεις για την περιπτωση μου!!! Υπαρχει ενα νεο τεστ με αποτελεσματα 99.6% για το down και τις τρισωμιες ολες που ελεγχουν στην αυχενικη.Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει εργαστηριο στην ελλαδα που να το κανει , ολα τα δειγματα πανε στην αμερικη και απο εκει παιρνεις την απαντηση.Δοξα το θεο υπαρχει ενα εργαστηριο στην θεσσαλονικη που συνεργαζεται με αυτους...οποτε με μια εξεταση αιματος και χωρις να σταματησω την αγωγη μου ,που τοσο την εχω αναγκη θα μαθω τι γινεται τελικα!!! απο σεπτεβριο θα το κανουμε και το κοστος ειναι 1000ευρω ακριβο αλλα ακριβειας και χωρις ρισκο να χασω το μωρακι!!!ΟΥΦ ΗΡΕΜΗΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

αυτο ειναι το τεστ http://www.verinata.com/providers/provider-overview/

WvYwp2.png I9Cbp2.png

εμενα αυχενικη-Β επιπεδου-Ντομπλερ=βιοφυσικο προφιλ ολα σε πιστοιποιημενο Γιατρο με στελνει ο γιατρος μου δεν τα κανει αυτη.

Κανονικα πρεπει να εχεις πιστοποιηση δεν την εχουν ολοι οι γιατροι...

WvYwp2.png I9Cbp2.png

τωρα εγω με ενα μηνα μπανια ντρεπομαι και που το λεω (γυρισα και ξαναφευγω) αλλα πραγματικα στο πρωτο παιδι τα εκανα ολα κατα γραμμα...τωρα.....οτι ναναι ευτυχως τα κιλα μου παραμενουν 15 κι ο μικρος εγινε σχεδον 2,500 κιλα....ειναι παρα πολυ χοντρουλης ο γλυκουλης μου!!!21 αυγουστου τελευταια φορα κανω την μηνιαια επισκεψη και μετα καθε εβδομαδα αφου ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΟΥ!!!να πω την αληθεια μου νιωθω και λιγο αβολα που πανε ολα καλα ενω σε αλλα κοριτσια ειναι μια δυσκολη περιοδος!!σημερα εβγαλα ολα τα βρεφικα και τα επλυνα!!!επρεπε να γινει κι αυτο μη μας ερθει το μωρο νωριτερα και τρεχουμε.και κατι αλλο για το μπανιο στην θαλασσα.αν ειναι καθαρη και δεν εχετε προβληματα να κανετε μπανακι..βοηθαει παρα πολυ στον τοκετο.οχι εντονο κολυμπι και οχι πολυ βαθια μην παθουμε καμια κραμπα και δεν μπορουμε να βγουμε...

καλε εσυ περιμενεις το τριτο ???

με το καλο !!!με ενα πονο και ολα καλα!

βρε τι νοιωθεις τυψεις που σε καποιες δεν πανε καλα τα πραγματα σταβρωνε την κοιλια σου και μην λες βλακειες!

εγω ειμαι κρεβατωμενη οσον αφορα τη θαλασσα δεν με αφηνεις η γυναικολογος μου γιαιτ γυναικες μη εγγυες κολαν μυκητες δε3ν θα με αφηνε δλδ και να μην ημουν στο κρεβατι1

Ασχετο το νικ ναμε σου που το κεφτηκες σε ρωταω γιατι ο πρωην μου με ελεγε ετσι και τον ελεγα ετσι και επαθα πλακα με το ΝΟΥΝΟΥ χιχι!

με το καλο και να χαιρεσαι και τα παιδακια σου κουκλα μου!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Τελικα πηγα σημερα στην γιατρο μου το γατονι και ειχες λυσεις για την περιπτωση μου!!! Υπαρχει ενα νεο τεστ με αποτελεσματα 99.6% για το down και τις τρισωμιες ολες που ελεγχουν στην αυχενικη.Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει εργαστηριο στην ελλαδα που να το κανει , ολα τα δειγματα πανε στην αμερικη και απο εκει παιρνεις την απαντηση.Δοξα το θεο υπαρχει ενα εργαστηριο στην θεσσαλονικη που συνεργαζεται με αυτους...οποτε με μια εξεταση αιματος και χωρις να σταματησω την αγωγη μου ,που τοσο την εχω αναγκη θα μαθω τι γινεται τελικα!!! απο σεπτεβριο θα το κανουμε και το κοστος ειναι 1000ευρω ακριβο αλλα ακριβειας και χωρις ρισκο να χασω το μωρακι!!!ΟΥΦ ΗΡΕΜΗΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

καλε το συζητας ειναι ακριβειας δεν θα θεσειος σε κινδυνο την υγεια και την εγγυμοσυνη καντο!!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Μαρκέλα κι εμένα μου το είχε πεί ο γιατρός μου αυτό είναι λέει 100% έγκυρο οπότε ούτε να το σκέφτεσαι βουρ!!!!

UQTep2.png

Xgjmp2.png

Καλημέρα κορίτσια διάβασα εν τάχει τα νέα σας κ όλα βλέπω ότι πάνε κατ'ευχήν!

Εγώ συνεχίζω τη ξάπλα αλλά αύριο φεύγω Χαλκιδική για 5 μερουλες για να ξεφύγω λιγάκι!

Από αγορές πώς πάτε?

qOUNp2.png.

Καλημέρα κορίτσια διάβασα εν τάχει τα νέα σας κ όλα βλέπω ότι πάνε κατ'ευχήν!

Εγώ συνεχίζω τη ξάπλα αλλά αύριο φεύγω Χαλκιδική για 5 μερουλες για να ξεφύγω λιγάκι!

Από αγορές πώς πάτε?

Καλημέρα Άννα! Πως πας???? Και εγώ στο κρεβάτι παραμένω. Τι έγινε???? Ξαναείδες αίμα???? Δεν θυμάμαι με τον τράχηλο είχες κάποιο πρόβλημα ή μόνο συσπάσεις είχες????

Καλές διακοπούλες!!!!

Οι υπόλοιπες εγκυούλες τι κάνετε????? Καλέ είσαστε καλά που αισθάνεστε και άσχημα που πάτε μια χαρά??????? Μην το ξανακούσω αυτό!!!!!:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Αυτή είναι η φυσιολογική ροή και όχι η δικιά μας!!!!!!

Που θα πάει όμως θα το ξεπεράσουμε και μεις!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Ευτυχώς τελευταία φορά που πήγα στο γιατρό ο τράχηλος μου ήταν στα φυσιολογικά

Θα με βλέπει κάθε 15 μέρες τώρα.

Κορίτσια υγραντηρα θα αγοράσετε?

Η παιδίατρος μου επειδή θα ανάβω κλιματιστικό μου είπε να αγοράσω.

Εσείς τι γνώμη έχετε???

qOUNp2.png.

Αχ μαρκέλλα πάλι καλά είδες άντε οπότε τέρμα το άγχος!!!

annat33, εμείς τώρα αγοράσαμε τα περισσότερα, όπως πορτ μπεμπέ διάφορα ρουχαλάκια του μπέμπη μας και πολλά άλλα.. αλλά δεν τα έχω τακτοποιήσει ακόμα...

Λοιπόν κορίτσια, χθες πήγαμε στον γιατρό είχα πάρει τα αποτελέσματα των εξετάσεων μου και στις παρατηρήσεις μου έγραψε θρομβοπενία.. καλά το τι λαχτάρα πήρα δε φαντάζεστε.. πάμε λοιπόν στον γιατρό το απόγευμα και μου ειπε δεν είναι τπτ είναι φυσιολογικό στην εγκυμοσύνη... είδαμε το μωράκι και είναι 1,700 γρ. είναι μια χαρά μας είπε... και να μην ανησυχώ... τον ρώτησα για ντόπλερ και μου είπε ότι αφού στα βλέπω όλα εγώ δε χρειάζεται όλα πάνε μια χαρά... τι να πω βρε κορίτσια....

ααα επίσης μου είπε οτι θα πηγαίνω κάθε 15 μέρες τώρα..

Αύριο είναι και η τελευταια μου μέρα στη δουλειά... επιτέλους θα είμαι σπιτάκι να ξεκουραστώ και να ξεκινήσω να φτιάχνω το δωματιάκι του μπέμπη :) :)

oczZp2.png

Va8Np3.png

5brsp2.png

Διαφημίσεις

Αχ μαρκέλλα πάλι καλά είδες άντε οπότε τέρμα το άγχος!!!

annat33, εμείς τώρα αγοράσαμε τα περισσότερα, όπως πορτ μπεμπέ διάφορα ρουχαλάκια του μπέμπη μας και πολλά άλλα.. αλλά δεν τα έχω τακτοποιήσει ακόμα...

Λοιπόν κορίτσια, χθες πήγαμε στον γιατρό είχα πάρει τα αποτελέσματα των εξετάσεων μου και στις παρατηρήσεις μου έγραψε θρομβοπενία.. καλά το τι λαχτάρα πήρα δε φαντάζεστε.. πάμε λοιπόν στον γιατρό το απόγευμα και μου ειπε δεν είναι τπτ είναι φυσιολογικό στην εγκυμοσύνη... είδαμε το μωράκι και είναι 1,700 γρ. είναι μια χαρά μας είπε... και να μην ανησυχώ... τον ρώτησα για ντόπλερ και μου είπε ότι αφού στα βλέπω όλα εγώ δε χρειάζεται όλα πάνε μια χαρά... τι να πω βρε κορίτσια....

ααα επίσης μου είπε οτι θα πηγαίνω κάθε 15 μέρες τώρα..

Αύριο είναι και η τελευταια μου μέρα στη δουλειά... επιτέλους θα είμαι σπιτάκι να ξεκουραστώ και να ξεκινήσω να φτιάχνω το δωματιάκι του μπέμπη :) :)

εκεινος ξερει καλυτερα!

αντε καλη ξεκουραση τωρα να μπορεσεις να αρχισεις σιγα σιγα τις ετοιμασιες σου !

1700 γρ μια χαρα για τις εβδομαδες μας ειναι αχ τι καλα!αντε μπαινουμε σιγα σιγα στην τελικη ευθεια!

Για υγραντηρα δεν θυμαμαι ποια ρωτησε εγω πηρα στον γιο μου της medissana και ειναι αθορυβος και καλος αλλα δεν τον πολυ χρησιμοποιησα καλο ειναι να παρεις και ενα μετεορολογικο δεικτη εμεις πηραμε ενα που δειχνει υγρασια και θερμοκρασια και δεν εχει χρειαστει να το ανοιξουμε !

τα αιρ κοντισιον αν ειναι καλο συντηρημενα και αν πλενεις τα φιλτρα μια φορα το μηνα τα θεωρουν ποιο υγειηνα απο το καλοριφρε τι να πω δεν ξερω!εμενα μου ειχε πει οτι αν θελω αιρ κοντισιον να αφηνω λιγω το παραθυρο ανοιχτο!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Κορίτσια καλησπέρα τι κάνετε; Εμείς γυρίσαμε απ' το γιατρό το μωρό μας γύρισε πήρε θέση μάχης και είμαι πολύ χαρούμενη!!!! Όοσ για την απόκλιση παραμένει μία βδομάδα δεν αυξήθηικε αυτή τη βδομάδα πήρε 210 γραμμάρια καλά δεν είναι; Έφτασε τα 1350. Μας είπε προς το παρόν να μην ανησυχούμε και την άλλη Τετάρτη έχουμε doppler και καρδιοτοκογράφο στο Ιασώ!!! Μακάρι να χει μεγαλώσει κι άλλο!!! Πάντως φαίνεται οι μπριζόλες και τ' ασπράδια κάνουνε δουλειά!!!Το πρωί πήγαμε με τον άντρα μου στο Ιασώ και παρακολουθήσαμ ετα μαθήματα προγεννετικής , ήταν τέλεια νπολύ αναλυτικά και φαίνεται να υποστηρίζουν πολύ το θηλασμό!!!Μετά μας έδιξαν την αίθουσα ωδινών, είδμα εκια νεογέννητα μωράκια από μακρυά και τέλος τα δωμάτια τα οποία μου φάνηκαν πολύ καλά και ευρύχωρα!!! Εμείς λέμε για τρίκλινο superior και με rooming in. Κατά τ' άλλα έχουν φτιάξει σχεδόν το δωμάτιο τα αυτοκόλλητα μας λείπουν και έχουμε αγοράσει ρουχαλάκια και προίκα καρότσι τα ρούχα του μαιευτηρίου για μένα. Μας μένουν κάτι ψιλά μαξηλάρι θηλασμού, μάρσιπος, ρηλάξ, τα καλλυντικά και το φαρμακείο του μωρού! Αυτά τα νέα μου .Εύχομαι να πηγαίνουν σε όλες μας τα πράγματα όλο και καλύτερα!!!!

UQTep2.png

Xgjmp2.png

Ασχετο το νικ ναμε σου που το κεφτηκες σε ρωταω γιατι ο πρωην μου με ελεγε ετσι και τον ελεγα ετσι και επαθα πλακα με το ΝΟΥΝΟΥ χιχι!

αχαχα ετσι με λεει ο αντρας μου...λες να ειναι ο πρωην σου??:P

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Κορίτσια καλησπέρα τι κάνετε; Εμείς γυρίσαμε απ' το γιατρό το μωρό μας γύρισε πήρε θέση μάχης και είμαι πολύ χαρούμενη!!!! Όοσ για την απόκλιση παραμένει μία βδομάδα δεν αυξήθηικε αυτή τη βδομάδα πήρε 210 γραμμάρια καλά δεν είναι; Έφτασε τα 1350. Μας είπε προς το παρόν να μην ανησυχούμε και την άλλη Τετάρτη έχουμε doppler και καρδιοτοκογράφο στο Ιασώ!!! Μακάρι να χει μεγαλώσει κι άλλο!!! Πάντως φαίνεται οι μπριζόλες και τ' ασπράδια κάνουνε δουλειά!!!Το πρωί πήγαμε με τον άντρα μου στο Ιασώ και παρακολουθήσαμ ετα μαθήματα προγεννετικής , ήταν τέλεια νπολύ αναλυτικά και φαίνεται να υποστηρίζουν πολύ το θηλασμό!!!Μετά μας έδιξαν την αίθουσα ωδινών, είδμα εκια νεογέννητα μωράκια από μακρυά και τέλος τα δωμάτια τα οποία μου φάνηκαν πολύ καλά και ευρύχωρα!!! Εμείς λέμε για τρίκλινο superior και με rooming in. Κατά τ' άλλα έχουν φτιάξει σχεδόν το δωμάτιο τα αυτοκόλλητα μας λείπουν και έχουμε αγοράσει ρουχαλάκια και προίκα καρότσι τα ρούχα του μαιευτηρίου για μένα. Μας μένουν κάτι ψιλά μαξηλάρι θηλασμού, μάρσιπος, ρηλάξ, τα καλλυντικά και το φαρμακείο του μωρού! Αυτά τα νέα μου .Εύχομαι να πηγαίνουν σε όλες μας τα πράγματα όλο και καλύτερα!!!!

γεια σου vaggelio.χαιρομαι πολυ για σενα.να δεις ου ολα θα πανε καλα και πως η αποκλιση δεν προκειται να μεγαλωσει.εγω εχω ντοπλερ στις 21/8 δλδ θα ειμαι στην 32η εβδομαδα.εχω πολλη αγωνια και δεν περνανε οι μερες με τπτ.μακαρι και μενα να εχει παχυνει:rolleyes::rolleyes:

chuTp2.png

Πιστεύω πάντως πως το μόνιμο άγχος μας από δωκαι πέρα θα είναι το ανκαι πόσο παχαίνει ο μωρό και όχι η δική μας σιλουέτα. Αχ πως αλλάζουν οι προτεραιότητες και οι έγνοιες με τα μωράκια. Είμαι πεπεισμένη ότι ότι έχω κοροϊδέψει θα το λουστώ στον αίσχιστο βαθμο!!! Άντε με το καλό τα μωράκια μας!!!!

UQTep2.png

Xgjmp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...