Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 8 λεπτά , Blue Velvet είπε:

      Οπότε απ' όσο καταλαβαίνω,αυτό μπορεί να συμβεί και με τον προεμφυτευτικο.Να είναι ένα έμβρυο τσεκαρισμενο υγιές και κατά τη διαίρεση να προκύψει κάποια ανωμαλία..άρα είναι τελείως θέμα τύχης..

      τι να σου πω, αν το καλοσκεφτεις έχει κάποια λογικη στο δικό μ μυαλό! ναι μεν ο προεμφυτευτικος σου αυξάνει τις πιθανότητες για εμφύτευση  γιατί είναι εξ αρχής ένα υγιές έμβρυο αλλά είναι μέχρι την ημέρα που πήραν κύτταρα για εξέταση, μετά τι γινεται; ίσως βέβαια κάνω και λάθος , δεν επιμένω!  ίσως τα κορίτσια που έχουν ασχοληθεί περισσότερο με τον προεμφυτευτικο ξέρουν καλύτερα ! θυμαμαι όμως ότι μ είχαν πει αυτό και συγκεκριμένα την ημέρα της αποξεσης που ήμουν έτσι ψυχολογικά πιεσμένη ειπα πως την επόμενη φορά θα κάνουμε προεμφυτευτικο και μ απάντησε η μαια , μη νομίζεις ότι ο προεμφυτευτικος είναι πανάκεια ! 

τέστ ωορρηξίας


Recommended Posts

Καλησπέρα!!!!είναι η πρώτη φορά που μπαίνω στην παρέα σας και θα ήθελα αν κάποια κοπέλα γνωρίζει κάτι σχετικό με τα παρακάτω να μου πει τη γνώμη της!!!εδώ και ένα χρόνο έχω σταθερό κύκλο διάρκειας περίπου 32 ημερών.προσπαθώντας τους τελευταίους μήνες για δεύτερο παιδάκι χρησιμοποίησα τα τεστ ωορρηξίας της clearblue.τον τελευταίο μήνα τα έκανα από τη 13 μέχρι τη 18 ήμερα αλλά δεν μου έδειξαν κάτι.αμέσως μετά πήρα από ενα μαγαζί με ιατρικά είδη ακόμα 7 τεστ τα οποία δεν είναι ψηφιακά.τη 19 ημέρα μου εδειξαν θετικό αποτέλεσμα και χαρηκα. όμως και την 20 αλλα και τη 21 ημέρα μου έδειξαν το ίδιο και σήμερα που είναι 22, αλλα λιγότερο έντονα.αυτό που θέλω να ρωτησω είναι πόσο τελικά διαρκούν οι γόνιμες μέρες και πόσο η ωορρηξία?να τα εμπιστευτω αυτα τα τεστ ή δείχνουν ότι θέλουν?ευχαριστω για το χρόνο σας!!!!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

όταν λέμε θετικό εννοούμε η γραμμή η δική σου να είναι το ίδιο έντονη ή εντονότερη από τη γραμμή αναφοράς. Το τεστ να το κάνεις απόγευμα πάντα για να δείχνει σωστα και φυσικά να έχεις κάποια ώρα να πας τουαλέτα, διότι αν έχεις συχνοουρία δεν θα δείχνει τη σωστή ένταση.

Αχνή γραμμή μπορεί να εμφανίζεται καθόλη τη διάρκεια του κύκλου σου, πολύ έντονη όμως μόνο όταν πραγματικά ανέβει η LH.

Προσωπικά προτίμησα τα τεστ μέσω ίντερνετ κι όχι τα clearblue λόγω τιμής τους. Μπορείς να τα βρεις μέσω ebay, ή στο hometest.gr. Πέφτουν μέσα, υπερηχογραφικά βεβαιωμένο.

Link to comment
Share on other sites

σ ευχαριστώ πολύ για την αναλυτική απάντηση σου!!!!γνωρίζεις μήπως πόσο τελικά διαρκούν οι γόνιμες μέρες και πόσο η ωορρηξία γιατί εχω μπερδευτεί με αυτά που ακούω!!!

Link to comment
Share on other sites

Γεια σου, tsafouni.

Η ωορρηξία (απελευθέρωση του ωαρίου) γίνεται σε μία μέρα και το ωάριο ζει κάπου 24 ώρες, από κει και πέρα υπολογίζεις τις γόνιμες μέρες σου σε σχέση και με τη ζωή των σπερματοζωαρίων (κατά μέσο όρο 48 ώρες ζωής, ανάλογα και με το περιβάλλον της μήτρας, την ποιότητα της τραχηλικής βλέννης κλπ), οπότε στατιστικά και σαν γενικός κανόνας οι γόνιμες μέρες είναι +/- 2 πριν και μετά την ημέρα της ωορρηξίας. Αυτά, όμως, "παίζουν" πάρα πολύ από γυναίκα σε γυναίκα, από άντρα σε άντρα και, τελικά, από ζευγάρι σε ζευγάρι!

Καλή επιτυχία!


NuWHp2.png

InJWp3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...