Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Ρε συ και εγώ στην Βιοιατρική την έκανα και πλήρωσα 40 κάτι ευρώ.Και δεν είναι πια και τόσος καιρός πίσω που την έκανα.Την Μεγάλη Πέμπτη είχα πάει.Πάντως μια χαρά σου ήρθε!!!Τέλεια.Καλά αποτελέσματα εύχομαι!!!!

α και για την σύφιλη πλήρωσα 4?..........δεν ξέρω άκουσα οτι έχει κατεβάσει πολύ τις τιμές για να χτυπήσει όλους τους άλλους......

Διαφημίσεις

α και για την σύφιλη πλήρωσα 4?..........δεν ξέρω άκουσα οτι έχει κατεβάσει πολύ τις τιμές για να χτυπήσει όλους τους άλλους......

Άρα δίκιο είχε η Ντάντα χθες που είπε ότι κάνει 4 ευρώ.

Μας συμφέρει εμάς αυτό!!!Τι θα κάνετε σήμερα??Δεν θα πάτε καμία βολτούλα???

Ούτε που θα το καταλάβουμε πότε θα περάσουν!!!!Σκέψου σε δύο εβδαμάδες θα έρθεις σπίτι και θα πίνουμε καφεδάκι και θα κουτσομπολεύουμε από κοντά επιτέλους.

αχ τι καλά .....να περάσει γρήγορα...........και έχουμε να πούμε και πολλάααααααα.......θέλω να κάνω δουλειές.....πρέπει να σηκωθώ.......αυριο λέμε να πάμε στην θάλασσα.......οχι οτι θα μπω.......αλλά ετσι για βόλτα......

Άρα δίκιο είχε η Ντάντα χθες που είπε ότι κάνει 4 ευρώ.

Μας συμφέρει εμάς αυτό!!!Τι θα κάνετε σήμερα??Δεν θα πάτε καμία βολτούλα???

μπα.......πήγαμε το πρωί στο κέντρο.....το μεσημέρι πήγαμε με τους φίλους μας για φαγητό...........οπότε τώρα.........μέσα...........

αχ τι καλά .....να περάσει γρήγορα...........και έχουμε να πούμε και πολλάααααααα.......θέλω να κάνω δουλειές.....πρέπει να σηκωθώ.......αυριο λέμε να πάμε στην θάλασσα.......οχι οτι θα μπω.......αλλά ετσι για βόλτα......

Γιατί βρε να μην μπεις???Πήγαινε κάνε ένα μπανάκι να δροσιστείς.

Άντε πάλι με τις δουλειές!!!!Βρε πάρε τον άντρα σου και πηγαίνετε για ένα ποτάκι!!!!

Διαφημίσεις

μπα.......πήγαμε το πρωί στο κέντρο.....το μεσημέρι πήγαμε με τους φίλους μας για φαγητό...........οπότε τώρα.........μέσα...........

Ααααα τώρα το είδα.Αφού βγήκατε το μεσημέρι καλά.

Γιατί βρε να μην μπεις???Πήγαινε κάνε ένα μπανάκι να δροσιστείς.

Άντε πάλι με τις δουλειές!!!!Βρε πάρε τον άντρα σου και πηγαίνετε για ένα ποτάκι!!!!

είσαι τρελήηηηηηηηηηηη..........δεν φοράω μαγιό εγω...............πρέπει να κάνω ......έχω μέρες να κάνω......

είσαι τρελήηηηηηηηηηηη..........δεν φοράω μαγιό εγω...............πρέπει να κάνω ......έχω μέρες να κάνω......

Συγγνώμη εγώ είμαι η τρελή ή εσύ????Πάλι τα ίδια θα λέμε???Πήγαινε κοπέλα μου να χαρείς το καλοκαιράκι.Για όνομα του Θεού.Η μόνη παχουλούλα είσαι????Ευτυχώς που επιτρέπεις στον εαυτό σου να κυκλοφορεί κιόλας!!!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...