Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, anemonii είπε:

βρε κορίτσια, να σας ρωτήσω. Ξεκίνησα σήμερα τα utrogestan. Πήρα δύο από το στόμα πριν μια ώρα περίπου και νιώθω σάμπως και έχω πάρει τίποτα άλλο, παραέχω χαλαρώσει. 😅 Είναι φυσιολογικό αυτό;;;

Ναι ναι μπορεί να σ φέρει και ζαλάδα 

1 hour ago, anemonii είπε:

θα δω άμα συνεχίσω έτσι και τις επόμενες μέρες να τον ρωτήσω μήπως τα πάρω κολπικά. διάβασα ότι είναι λιγότερες οι παρενέργειες.

Κολπικά δεν θα έχεις σχεδόν τίποτα 

• Ευχαριστώ 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Να τρως καλά αγαπούλα μου γιατί απ'ότι φαίνεται το χοροπηδηχτούλι μας είναι ζωηρούλι!!!!
μπράβο μικρή μου, έτσι σε θέλω.

Το χοροπηδηχτούλι μια χαρά είναι και θα είναι και μαζί και η μανούλα πρέπει να είναι καλά γι αυτό να τρως καλά, ναι ????

Από σήμερα κορίτσια θα τρωω μονο κρέας-κοτόπουλο-ψάρι!

Οχι λαδερά, οχι μακαρόνια όχι πίτες.

Μόνο πρωτεΐνες.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα στην ομορφη παρέα. Τί κανετε?

Μiou miou καλωσορισες! Να σας ζήσει το μωράκι σας και ευχομαι ο γιατρός να εχει κανει λαθος και συντομα να αποκτησετε και το 2ο.

Δημητρουλι φαε λιγο μοσχαρι παραπανω, πρεπει ο αιματοκριτης να παρει τα πανω του.

Στα κοριτσια που εχουνε καθυστερηση να πω ότι βοηθαει πολυ το αβγο.

Φατε ενα αβγο παρτε και βιταμ. Ε και θα αδιαθετησετε την επομενη. Γιατρος μου το εχει πει. Σε μενα πιανει πάντα(αν δεν ειστε εγκυουλες που σας το ευχομαι)....

Λοιπον οσο για εμενα ειμαι 35 ετων, 2 εξωσωματικες αποτυχημενες, 4 χρονια παντρεμενη, Ταυρος στο ζωδιο και μενω ΒορειοΑνατολικα.

Φιλια

Βορειοανατολικά μένω και εγώ.Που μένεις?Εγώ Αγ. Παρασκευή.Είμαστε κοντά????Το έχουμε ξαναπεί άραγε????Δεν θυμάμαι καθόλου.

Τι κάνει το αφτάκι σου σήμερα????

Μiou miou καλωσορισες! Να σας ζήσει το μωράκι σας και ευχομαι ο γιατρός να εχει κανει λαθος και συντομα να αποκτησετε και το 2ο.

Δημητρουλι φαε λιγο μοσχαρι παραπανω, πρεπει ο αιματοκριτης να παρει τα πανω του.

Φατε ενα αβγο παρτε και βιταμ. Ε και θα αδιαθετησετε την επομενη. Γιατρος μου το εχει πει. Σε μενα πιανει πάντα(αν δεν ειστε εγκυουλες που σας το ευχομαι)....

Λοιπον οσο για εμενα ειμαι 35 ετων, 2 εξωσωματικες αποτυχημενες, 4 χρονια παντρεμενη, Ταυρος στο ζωδιο και μενω ΒορειοΑνατολικα.

Φιλια

Καλημέρα μπέμπα!

Πως είναι το αφτί σου σήμερα?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Παντρεμένη το '06 και το '11 έκανα το παιδάκι μου!!! Είπες τίποτα??? χαχχαχα!!

Πολύ ταλαιπωρία!!!

Λέων!!! 35 κλείνω Βόρεια προάστεια!!!! χαχαχχαχαχαχα

Εσύ????

Kalimera kai kalws irthes!!! Ki egw prosfath sto pareaki, 33 etwn, lewn menw kai voreia proasteia. Les na gnwriozomaste? mouuuuuuuuuuuu ha ha ha ha

Kalimera se ola ta koritsia!!

Διαφημίσεις

Βορειοανατολικά μένω και εγώ.Που μένεις?Εγώ Αγ. Παρασκευή.Είμαστε κοντά????Το έχουμε ξαναπεί άραγε????Δεν θυμάμαι καθόλου.

Τι κάνει το αφτάκι σου σήμερα????

bon jour Ναντιακι. Το αυτι ειναι καλυτερα.... Βυρωνα μενω.... Η Αγ. Παρασκευη δεν ειναι βορεια προαστεια? ετσι νομιζω:P

Κανε ενα τεστακι και αν βγει αρνητικο φαε ενα αβγουλακι;) για να ξεκινησεις μια ωρα νωριτερα..:P

Φιλια

Ναστάζια τί γίνεται με το αφτί σου???

Πώς το είπες? Αυγό +βιτάμ? Δηλαδή π.χ. να φάω βραστό αυγό και μετά μια κουταλιά βιτάμ?

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια !!!

Αναστασία μου καλή επιτυχία κορίτσι μου !!! Όλα καλά θα πάνε !!!

miou miou καλώς ήρθες στη παρέα μας. Να σου ζήσει το παιδάκι σου και σου εύχομαι να έρθει και το δεύτερο γρήγορα. Μένω στο Γέρακα.

Εγώ είμαι η Ντανιέλα-Νταντά. Είμαι 38, ταύρος με ωροσκόπο σκορπιό. Δεν είμαι παντρεμένη ακόμα αλλα είμαστε 4 χρονια μαζί.

Μια φυσιολογική εγκυμοσύνη, εξωμήτριο δυστυχώς. 2 εξωσωματικές, μια αρνητική, δεύτερη θετική αλλα δυστυχώς παλινδρόμησε.

Μετά το καλοκαίρι πάμε για την επομενη !!!

Yv7Sp2.png

Σκέφτομαι την Αναστασία μας. ..

Θα είναι ζαλισμένο τώρα το κοριτσάκι μας...

και εγώ την ώρα κοιτούσα και έλεγα τώρα ή θα είναι μες τη ζαλούρα ή θα ξανακοιμάται ....

Μόνο να μην πονάει και να είναι καλά το κοριτσάκι μας ....

ΣΑΣΑΚΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ...

get-well-prayer.gifGet_Well_Soon_Flowers_Heart.gif

url]

Καλημέρα μπέμπα!

Πως είναι το αφτί σου σήμερα?

Καλυτερα... υποχωρει το πρηξιμο σιγα σιγα. Ελπιζω να φυγει και το ελαχιστο πυον απο το στηθος(αυτο δεν σας το ειπα για να μην σας αγχωνω). Θα ξαναπαρω το γιατρο σημερα..... Νομιζω οτι τελευταια με εχουνε μουτζωσει.... ολο κατι παθαινω.... δεν μπορω αλλο....... κλαταρα...:confused:

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσουδια μου, δεν μπορω να μπαινω πολυ γιατι νιώθω πολυ κουρασμενη τελευταια σερνομαι και περνω και δυο σιδηρο και δυο filicine.

Δημητρα κι εγω εχω χαμηλο αιματοκριτη και φεριτινη και μου αυξησε το σίδηρο πες του το ήδη ενιωθα καλήτερα ειναι και η ζεστη.

Pink hat εγω τι να πω που εχω παρει 10 κιλα και εχουμε διαφορα 6 εβδομαδες? δεν μου ειπε τιποτα ο γιατρος μονο να προσεχω οσο μπορω, πολυ καλα εκανε και σε εβγαλε σε αδεια κανε οτι μπορεις απο το σπίτι να περναει και η ωρα και ολα θα πανε τελεια θα δεις.

Αναστασια μου καλη επιτυχια σήμερα στην υστεροσκοπηση αντε και συντομα μανουλα.

Roubaki μου μακαρι να ερθει η Αλεκα αλλα κια αν οχι μακαρι να ερθει το μπεμπακι ετσι ανελπιστα και ομορφα.

Christine1012 τι υπεροχες στιγμες που ζειτε αντε με το καλο τα αγορακια σου γερα και δυνατα σίγουρα θα εχουν παρει βαρος και συντομα θα τα εχεις αγκαλιτσα πολυ χαιρομαι για σενα ολα θα πανε υπεροχα θα δεις! Ειναι υπεροχο που τα ξεχωριζεις απο τωρα. πολυ συγκινητικο. Πολλα φιλια

Μορφω συχνα τα αλλαζεις τα σεντονια εγω το πολυ δυο φορες την εβδομαδα αχ θελω να σε δω εγκυουλα να δω τι θα κανεις με τοσες δουλειες!

Ζεττουλα μου μην προβληματιζεσαι με τα εμβρυακια θα κανεις αλλα και πιο δυνατα ειπαμε, εγω παντως σε αντιθεση με αυτο που γραφει η κοπελα στην μαρτυρια της οσες φορες εβαλα βλαστοκύστες τζίφος και τις δυο εγκυμοσυνες τις πετυχα με 3 ημερων ειναι θεμα οργανισμου? τυχης? γιατρου? ολα μαζι.

Λιν που εισαι μακαρι ολα να ειναι καλα και την Παρασκευη να μαθουμε τα ευχαριστα παναγιτσα μου προσευχομαι για σενα.

Η κale που χαθηκε ελπιζω ολα να ειναι καλα.

Μiou miou καλωσήρθες στην παρεα μας, να χαιρεσαι το αγορακι σου και συντομα να πανε ολα καλα και να ερθει η ανατροπη με ενα γερο μωρακι ευχομαι τα καλήτερα. Εγω ειμαι η Λαμπρινη ειμαι 34 και περιμενω το δευτερο μωρακι μου. Ειμαι διδυμος μενω Δυτικα προαστεια και εχω κανει 7 εξωσωματικες μια παλινρομη κυηση και δυο επιτηχημενες.

Σκεφτομαι να ξαναφυγουμε αυριο για Κιατο μαλλον θα παρει αδεια ο ανδρας μου Παρασκευη τουλαχιστον να ηρεμησουμε πριν μπει η μαμα νοσοκομειο.

Nastazia περαστικα κουκλιτσα δεν σε μουτζωσαν απλα περνας μια κακη φαση αλλα ως εδω καιι τελος!!! Τωρα μονο ωραια πραγματα θα μας συμβαινουν.!

Πολλα φιλια σε ολες!!!!

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Ναστάζια τί γίνεται με το αφτί σου???

Πώς το είπες? Αυγό +βιτάμ? Δηλαδή π.χ. να φάω βραστό αυγό και μετά μια κουταλιά βιτάμ?

Καλημερα.... φυσικα ετσι που το εγραψα που να καταλαβεις..... ξανθο παιδί μου..... θα φας ενα αβγο και θα παρεις βιταμινη Ε -εviol.

filia

Καλυτερα... υποχωρει το πρηξιμο σιγα σιγα. Ελπιζω να φυγει και το ελαχιστο πυον απο το στηθος(αυτο δεν σας το ειπα για να μην σας αγχωνω). Θα ξαναπαρω το γιατρο σημερα..... Νομιζω οτι τελευταια με εχουνε μουτζωσει.... ολο κατι παθαινω.... δεν μπορω αλλο....... κλαταρα...:confused:

ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΤΑΥΡΟΣ!!!!!!!!!!!!!

Δεν λες τίποτα εεε???

Ιδια ο άντρας μου....

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια !!!

Αναστασία μου καλή επιτυχία κορίτσι μου !!! Όλα καλά θα πάνε !!!

miou miou καλώς ήρθες στη παρέα μας. Να σου ζήσει το παιδάκι σου και σου εύχομαι να έρθει και το δεύτερο γρήγορα. Μένω στο Γέρακα.

Εγώ είμαι Η Ντανιέλα-Νταντά. Είμαι 38, ταύρος με ωροσκόπο σκορπιό. Δεν είμαι παντρεμένη ακόμα αλλα είμαστε 4 χρονια μαζί.

Μια φυσιολογική εγκυμοσύνη, εξωμήτριο δυστυχώς. 2 εξωσωματικές, μια αρνητική, δεύτερη θετική αλλα δυστυχώς παλινδρόμησε.

Μετά το καλοκαίρι πάμε για την επομενη !!!

Νταντακι καλημερα.. δεν ηξερα οτι ειχε και φυσιολογικη εγκυμοσυνη.... Μηπως να το προσπαθησετε παλι? ή εχει δημιουργηθει απο το εξωμητριο προβλημα στις σαλπιγγες?

ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΤΑΥΡΟΣ!!!!!!!!!!!!!

Δεν λες τίποτα εεε???

Ιδια ο άντρας μου....

βασανιζομαι μονη μου.... ετσι.... γιατι να βασανιζω και τους άλλους???? τεσπα νομιζω οτι θα φυγει.... το σπυρι εφυγε.... το πυον οχι... απλα ειναι πανω στην θηλη γι αυτο δεν μπορω να κανω και πολλα:confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...