Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

roubies ήθελα να γράψω ότι οι τσάντες των κοριτσιών είναι τέλειες!!!! Καπου πήγε το σχόλιο......χιχιχιιχιχιχιχι

Σε ευχαριστώ κουκλίτσα μου...κι εγώ πολύ πολύ χαίρομαι!!!

Από την παρέα ξεχώρισα 2-3 και κρατάμε επαφή στο fb οι άλλες ακόμα κακαρίζουν....

fRj7p3.png

Διαφημίσεις

Και κάτι τελευταίο!!!

Ρε σεις δεν σας προλαβαίνω.....τι θα κάνω θα μείνω μεταξεταστέα Σεπτέμβρη??? Θα κάνω ιδιαίτερα τις βραδυνές ώρες που πεφτω πτώμα από τη κούραση????Πρώτα κλείνουν τα μάτια μου και μετά πε΄φτω για ύπνο...

Ζητώ συγνώμη εάν κάτι ξέχασα .....είστε τόσες πολλές και θα ηθελα τόσα να σας ρωτήσω να νοιωσω πιο οικέια κι εγώ....

φιλάκια σε όλες

Καλό και όμορφο βράδυ να έχετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

υ.γ. αυτά τα τρελά emoticon Πού τα βρίσκω????

Η αλήθεια είναι ότι είμαστε πολυλογούδες.Θα μας συνηθίσεις και θα μας μάθεις σιγά σιγά!!!!

roubies ήθελα να γράψω ότι οι τσάντες των κοριτσιών είναι τέλειες!!!! Καπου πήγε το σχόλιο......χιχιχιιχιχιχιχι

Σε ευχαριστώ κουκλίτσα μου...κι εγώ πολύ πολύ χαίρομαι!!!

Από την παρέα ξεχώρισα 2-3 και κρατάμε επαφή στο fb οι άλλες ακόμα κακαρίζουν....

Ε καλά άμα τραβάει τόσο πολύ το σκοινί καλά έκανες!!!Δεν μας χρειάζονται αυτά.Έχουμε πολλά προβλήματα για να δημιουργούμε και άλλα χωρίς λόγο!!!!

Η αλήθεια είναι ότι είμαστε πολυλογούδες.Θα μας συνηθίσεις και θα μας μάθεις σιγά σιγά!!!!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΊΝΑΙ ΟΤΙ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ.............ΑΣΤΑ..........ΓΛΩΣΣΟΥΔΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΤΕ ΜΕΝΑ...ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΉ

Εγώ το λέω και μόνη μου.Σ'αυτό το θέμα είμαι φρικιό!!!!Ο άντρας μου με δουλεύει συνεχώς μ'αυτό το θέμα του προγραμματισμού.

Διαφημίσεις

Και εγώ έχω κανονικό σημειωματάριο για να χωράει και τα μαθήματά μου.Η διαφορά είναι ότι εγώ δεν σβήνω τις δουλειές.Τις αφήνω ως έχουν,απλά αν δεν προλάβω κάτι το σβήνω από εκεί που ήταν και το μεταφέρω!!!!Στην αρχή τις γράφω με μολύβι και όταν τις κάνω τις γράφω με στυλό.Αυτό σημαίνει ότι έγιναν.Και αυτό γίνεται γιατί δεν μου αρέσουν καθόλου οι μουτζούρες,οπότε αν κάτι αλλάξει μέρα για τον οποιονδήποτε λόγο ούτε μπλάνκ ούτε μουτζούρες.Σβήνω με γόμα και το βάζω σε νέα ημερομηνία.Είναι επίσημο,είμαι φρικιό τελικά.

Και αυτο καλο...

Εγω θελω να τα σβηνω ομως για να εχω τη χαρα οτι τελειωσαν...:oops:

Πες μου οτι εχεις και αρχειο excel με εσοδα-εξοδα......

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Εγώ το λέω και μόνη μου.Σ'αυτό το θέμα είμαι φρικιό!!!!Ο άντρας μου με δουλεύει συνεχώς μ'αυτό το θέμα του προγραμματισμού.

ΕΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ..........ΤΙ ΝΑ ΚΆΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΊΝΑΙ ΟΤΙ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ.............ΑΣΤΑ..........ΓΛΩΣΣΟΥΔΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

m1306.gif

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Και αυτο καλο...

Εγω θελω να τα σβηνω ομως για να εχω τη χαρα οτι τελειωσαν...:oops:

Πες μου οτι εχεις και αρχειο excel με εσοδα-εξοδα......

Έχω μοιράσει με τον άντρα μου αυτές τις δουλειές για να μην τα έχω όλα επάνω μου.Σε αυτά που αναλαμβάνω εγώ έχω,αλλά όχι excel λόγω κακής σχέσης με τον υπολογιστή,όμως θα το σκεφτώ γιατί σίγουρα διευκολύνει περισσότερο!!!!

Διαφημίσεις

Έχω μοιράσει με τον άντρα μου αυτές τις δουλειές για να μην τα έχω όλα επάνω μου.Σε αυτά που αναλαμβάνω εγώ έχω,αλλά όχι excel λόγω κακής σχέσης με τον υπολογιστή,όμως θα το σκεφτώ γιατί σίγουρα διευκολύνει περισσότερο!!!!

Ειναι πολυ βολικο...κανει και πραξεις το excel βολευει πολυ για εσοδα-εξοδα του μηνα ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Να χαίρεται που τα προγραμματίζω και δεν αφήνω τίποτα στην τύχη.Άμα περίμενα από εκείνον σώθηκα.

Εννοειται....και γω...;)

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ.......ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ......:P

Μη μιλας εσυ λιονταρακι...εχουμε ραμματα για τη γουνα σου! :tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Ειναι πολυ βολικο...κανει και πραξεις το excel βολευει πολυ για εσοδα-εξοδα του μηνα ;)

Αυτό είναι αλήθεια.Αλλά τα περισσότερα οικονομικά τα έχει αναλάβει ο άντρας μου.Να κάνει κάτι και εκείνος.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...