Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια, επέστρεψα και εγώ μετά από πολλή άρνηση και αποστασιοποίηση να μοιραστώ τον πόνο μου, όχι ότι αυτό θα αλλάξει κάτι στην κατάσταση. Τελείωσα το δεύτερο κύκλο διέγερσης με νέο φάρμακο, είχα μεγάλες προσδοκίες ότι μου ταίριαξε καλύτερα από το πρώτο γιατί βλέπαμε 10 ωοθυλάκια και η δεύτερη μέτρηση της οιστραδιόλης έφτασε 3 χιλιάδες... Χθες έγινε η ωοληψία και έμαθα ότι πήραμε 6 γιατί τα 3 ήταν άδεια. Σήμερα μου είπαν ότι τα 4 γονιμοποιηθηκαν. Ο άντρας μου λεει οκ τα ίδια με την πρώτη φορά που ουσιαστικά μείναμε με 4 των 3 ημερών..Τώρα φυσικά εγώ σκέφτομαι πόσα θα φτάσουν τελικά 3η ημέρα και ότι δεν αξίζει να κάνω όλο αυτό για 1 προσπάθεια/ευκαιρία... Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα σε ρίχνει εκεί που πας να ανέβεις λίγο ψυχολογικά..

• Δύναμη! 1

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

όχι, δεν έχω μλήσει ακόμα μαζί του. αν δω όμως οτι μέχρι το απόγευμα δεν μου έχει έρθει πάλι....αφού αδιαθέτησα 14/2 το βράδυ και μου κράτησε μέχρι εχθές το μεσημεράκι σχεδόν. και φαντάσου οτι εχθές το πρωί πήρα το πρώτο χάπι. ούτε 3 μέρες δηλαδή:confused: έχω μπερδευτεί! τι είναι αυτό τώρα;

u1114782.png

dev364pfs__.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!Εχω μερες να σας μιλησω.Θελαμε λιγο χρονο να παρουμε τα πανω μας.Ευχαριστουμε πολυ για τα καλα σας λογια και την συμπαρασταση.Αυτες τις μερες προσπαθω πολυ να κρατησω την ψυχολογια της Ποπης σε χαλαρα επιπεδα.Ξαχνω να μας κλεισω ταξιδακι εκπληξη!!!!!Πιστευω οτι θα ειναι οτι καλυτερο και για τους δυο μας

Καλημερα κοριτσια!!!Εχω μερες να σας μιλησω.Θελαμε λιγο χρονο να παρουμε τα πανω μας.Ευχαριστουμε πολυ για τα καλα σας λογια και την συμπαρασταση.Αυτες τις μερες προσπαθω πολυ να κρατησω την ψυχολογια της Ποπης σε χαλαρα επιπεδα.Ξαχνω να μας κλεισω ταξιδακι εκπληξη!!!!!Πιστευω οτι θα ειναι οτι καλυτερο και για τους δυο μας

Καλημέρα Γεράσιμε!!!!! Σας σκεφτόμουν αν είστε καλά!!!! Έτσι είναι...χρειάζεται να περάσει λίγος χρονος να ηρεμήσετε. Τέλεια η ιδέα σου ταξιδάκι!!!! Κι εμείς έτσι κάναμε μετά την αποτυχία και πραγματικά μας βοήθησε πολύ!!!!Είναι τυχερή η Πόπη που την σκέφτεσαι και την βοηθάς τόσο!!!! Για πού σκέφτεσαι το ταξιδάκι?

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

όχι, δεν έχω μλήσει ακόμα μαζί του. αν δω όμως οτι μέχρι το απόγευμα δεν μου έχει έρθει πάλι....αφού αδιαθέτησα 14/2 το βράδυ και μου κράτησε μέχρι εχθές το μεσημεράκι σχεδόν. και φαντάσου οτι εχθές το πρωί πήρα το πρώτο χάπι. ούτε 3 μέρες δηλαδή:confused: έχω μπερδευτεί! τι είναι αυτό τώρα;

Όντως πολύ παράξενο ειδικά αν είχες σταθερό κύκλο κάθε φορά. Γιατί παίρνεις το συγκεκριμένο φάρμακο; Καλά κάνεις...περίμενε μέχρι το απόγευμα και αν δεν υπάρξει καμιά αλλαγή πάρε τον ένα τηλέφωνο να σου πει να μην αγχώνεσαι...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

μομεντάκι καλημέρα...και σε όποιο παιδί είναι μέσα!συγκινούμαι με αυτά που μου γράφεις! ευχαριστώ! αν μη τι άλλο ειμαι αισιόδοξη!!!

δεν εχω καταλάβει...που ειναι η πλου πλου οεο?

νατασα μου λυπάμαι δεν εχω ιδέα!

Διαφημίσεις

Γεράσιμε, είσαι υπέροχος σύζυγος! μπράβο σου...και ειλικρινά...εχασε λίγο το δρόμο αλλά έρχεται το μωράκι σας...φτιαγμένο από αγάπη, κατανόηση και πολύ λαχτάρα!

να περασετε όμορφα...και να θυμαστε ότι έχετε ο ένας τον άλλο!

προσωπικά μέσα στη διαδικασία των εξετάσεων κόντεψα να ξεχάσω ότι το σημαντικότερο είναι ότι έχουμε ο ένας τον άλλο..και έγινα επιθετική και αποστασιοποιημένη και αυτό είχε το αποτέλεσμα να χαλάσω γαι μια μακρά περίοδο τη σχέση μου! ευτυχώς διορθώθηκε το λάθος...οπότε...πραγματικά είσαι σε καλό δρόμο...τρυφερό και ρομαντικό!

μομεντάκι καλημέρα...και σε όποιο παιδί είναι μέσα!συγκινούμαι με αυτά που μου γράφεις! ευχαριστώ! αν μη τι άλλο ειμαι αισιόδοξη!!!

Καλημέρα chryssaki. Πώς είσαι σήμερα;

Η πλουπλού μεταφέρθηκε στην εξωσωματική...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

α ναι!

μια χαρά είμαι σήμερα...πολύ πολύ καλύτερα από χθες! ηρεμώ σιγά σιγά!

σκεπτομαι το μωράκι που θα έρθει...τη ζωή μου που θα αλλάξει...κι εχω και λίγους φόβους!...που θα τους παρέψω!!!κυρίως για τα φάρμακα που θα χρειαστεί αν πάρω...

moments μου σ'ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. τα χάπια αυτά τα παίρνω γιατί εδώ και πάρα πολύ καιρό προσπαθω για παιδάκι και τίποτα! έτσι λοιπόν είπαμε για σπερματέγχυση. και να 'μαι κι εγώ εδώ....να αγχώνομαι, να αναρωτιέμαι, να φοβάμαι, να στεναχωριέμαι, να χαίρομαι....ανάμεικτα συναισθήματα και όλα πολύ έντονα! τι να κάνουμε! και να φανταστείς οτι στον γιο μου δεν δυσκολεύτηκα να μείνω έγκυος! αλλά εδώ και 18 μήνες (21 είναι ο μικρός μου) ταλαιπωρούμαι κι εγώ και γι'αυτό είπαμε να προχωρήσουμε παρακάτω! ελπίζω να μας πάνε όλα καλά! σε όλους μας!!

chryssaki αυτό που έχω καταλάβει και πλέον είναι δεδομένο, είναι οτι πρέπει να κάνουμε θετικές σκέψεις! όταν όμως σου πάνε όλα στραβά είναι πολύ δύσκολο, το ξέρω! όμως αρκεί να προσπαθούμε για το καλύτερο!

γεράσιμε τι να πω για σένα; το μόνο που μπορώ να πω είναι οτι ΟΛΕΣ θα θέλαμε έναν τέτοιον άντρα! την αγαπάς πολύ την γυναικούλα σου και θα δεις που του χρ΄΄ονου τέτοια μέρα θα κρατάτε το μωράκι σας αγκαλιά!

βρε παιδιά να σας πω όμως κάτι; το θέμα δεν είναι το αν θα μείνουμε έγκυος ή όχι, αυτό αργά ή γρήγορα θα γίνει σίγουρα! το θέμα είναι να γεννιούνται ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΥΓΙΗ ΜΩΡΑΚΙΑ!!! έχω μια περίπτωση μιας φίλης μου αλλά δεν θέλω να σας τρομάξω τώρα! αυτή η κοπέλα αυτό που πέρασε ήταν ό,τι χειρότερο! γι'αυτό λέω, υπομονή και αυτό που θα πρέπει να μας νοιάζει είναι να γεννάμε γερά μωρά!

u1114782.png

dev364pfs__.png

moments μου σ'ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. τα χάπια αυτά τα παίρνω γιατί εδώ και πάρα πολύ καιρό προσπαθω για παιδάκι και τίποτα! έτσι λοιπόν είπαμε για σπερματέγχυση. και να 'μαι κι εγώ εδώ....να αγχώνομαι, να αναρωτιέμαι, να φοβάμαι, να στεναχωριέμαι, να χαίρομαι....ανάμεικτα συναισθήματα και όλα πολύ έντονα! τι να κάνουμε! και να φανταστείς οτι στον γιο μου δεν δυσκολεύτηκα να μείνω έγκυος! αλλά εδώ και 18 μήνες (21 είναι ο μικρός μου) ταλαιπωρούμαι κι εγώ και γι'αυτό είπαμε να προχωρήσουμε παρακάτω! ελπίζω να μας πάνε όλα καλά! σε όλους μας!!

chryssaki αυτό που έχω καταλάβει και πλέον είναι δεδομένο, είναι οτι πρέπει να κάνουμε θετικές σκέψεις! όταν όμως σου πάνε όλα στραβά είναι πολύ δύσκολο, το ξέρω! όμως αρκεί να προσπαθούμε για το καλύτερο!

γεράσιμε τι να πω για σένα; το μόνο που μπορώ να πω είναι οτι ΟΛΕΣ θα θέλαμε έναν τέτοιον άντρα! την αγαπάς πολύ την γυναικούλα σου και θα δεις που του χρ΄΄ονου τέτοια μέρα θα κρατάτε το μωράκι σας αγκαλιά!

βρε παιδιά να σας πω όμως κάτι; το θέμα δεν είναι το αν θα μείνουμε έγκυος ή όχι, αυτό αργά ή γρήγορα θα γίνει σίγουρα! το θέμα είναι να γεννιούνται ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΥΓΙΗ ΜΩΡΑΚΙΑ!!! έχω μια περίπτωση μιας φίλης μου αλλά δεν θέλω να σας τρομάξω τώρα! αυτή η κοπέλα αυτό που πέρασε ήταν ό,τι χειρότερο! γι'αυτό λέω, υπομονή και αυτό που θα πρέπει να μας νοιάζει είναι να γεννάμε γερά μωρά!

Έχεις απόλυτο δίκαιο ΄Νατάσα μου. Κι εγώ στο βάθος του μυαλού μου έχω τις ανησυχίες μου για το εκτός από το αν θα τα καταφέρουμε αν θα είναι και γερό το μωρό Αυτό είναι που έχει σημασία.

Να σου ζήσει το αγοράκι σου!

Ελπίζω να πανε όλα καλά σύντομα...Όπως είπες κι εσύ θετικές σκέψεις χρειάζεται...και υπομονή!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

α ναι!

μια χαρά είμαι σήμερα...πολύ πολύ καλύτερα από χθες! ηρεμώ σιγά σιγά!

σκεπτομαι το μωράκι που θα έρθει...τη ζωή μου που θα αλλάξει...κι εχω και λίγους φόβους!...που θα τους παρέψω!!!κυρίως για τα φάρμακα που θα χρειαστεί αν πάρω...

Chryssaki μου χαίρομαι που άρχισες να ηρεμείς και να βλέπεις τα πράγματα πιο καθαρά και πιο ήρεμα!

Τα φάρμακα δυστυχώς είναι πολλά...και μένα με χαλάει αυτή η σκέψη...αλλά τι να γίνει; Σκέφτομαι πως αυτά θα με βοηθήσουν να πετύχω το στόχο μου και πάω παρακάτω...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

ναι κοριτσια...θετική σκέψη! θα το ελεγα "συγκρατημένη αισιοδοξία" εγώ!

ότι φοβόμαστε είμαστε αναγκασμένες να το ζούμε πολλές φορές! από μικρή..και χωρίς να χω πρόβλημα...πήγαιναν όλα ρολόι (εκτός από μια κύστη που αφαιρεσα στα 23 απο την ωοθήκη μου...μια πολύ απλή ορώδη κύστη) είχα το φόβο μήπως δε μπορέσω να κάνω μωρό ...και δυστυχώς έτυχε αυτό με τον καλό μου και με έκανε σκεφτώ ότι δεν πρέπει να βάζουμε το κακό στο μυαλό μας γαιτι θα "πετυχουμε" αυτό που επιστημονικά ονομάζεται "αυτοεκπληρούμενη προφητεία"!!! οπότε...συμφωνώ και απαυξάνω...αλλά με τα φάρμακα δεν το παίζω άνετη...με τρωει! τι να γίνει όμως...όλα γαι τα δυδιμα που βλέπετε στο αβαταρ μου!!χαχαχαχα

Κοριτσάκια μου ομορφα καλησπερα. Ξερω οτι εχω απειρο καιρο να γραψω αλλα εχω παει διπλα (πλακα κανω).

Γερασιμε και Ποπη αν και δεν εχουμε συνομιλησει σχεδον ποτε ψυχραιμια! Και να ξερετε ενα πραγμα μονο. Η αγαπη που εχετε ο ενας για τον αλλο ειναι αυτο που χρειαζεται! ολα τα υπολοιπα, τα αγχη, τους τροπους και τα ποσοστα αφηστε τα στους γιατρους.

Eιρηνακι μου σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα κατ'ευχην και συντομα να κρατας στην αγκαλιτσα σου ενα στρουμπουλο μωρακι.

Kουκου αν και δεν γνωριζομαστε ευχομαι καλη καλη καλη καλη επιτυχια.

Χρυσακι δεν ξερω τι σε πληγωσε και πραγματικα με τρομαξε λιγο αυτο που γραφεις αλλα ξερεις καλα πως παντου υπαρχουν καλοι και κακοι ανθρωποι. Εδω μεσα ειμαστε γυναικες πληγωμενες, απογοητευμενες και πονεμενες και να σου πω την προσωπικη μου αποψη εδω απο πολλα κοριτσια βρηκα την συμπαρασταση και την στοργη που δεν εδειξαν πολλοι ανθρωποι που τους θεωρουσα δικους μου. Ευχομαι να μην χρειαστει καν να μπεις στην διαδικασια της σπερματεγχυσης και το μωρακι σου να ερθει ξαφνικα σαν δωρο απο τον ουρανο. (σε παρακαλω μην παρεξηγησεις τα λογια μου δεν θελω να σε κρινω σιγουρα εχεις καποιον σημαντικο λογο για να λειτουργησεις ετσι).

Κυπρια μου ομορφη δεν σε χαιρετω αφου σε βλεπω συχνα διπλα.

Σε οσα κοριτσια ξεχασα συγνωμη αλλα μια μεγαλη αγκαλια και απειρες ευχες να γεμισουμε μωρακια.

Ελπίζω συντομα να μεταφερθουμε ολες σε forum που θα μιλαμε για τις εγκυμοσυνες μας και πως κλωτσανε τα μωρακια μας.

Μια γλυκεια καληνυχτα και ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ.

Με συγχωρειτε αν εγραψα πολλα, απλα ειχα την αναγκη να σας αποχαιρετησω

Γεια σου plouplou μου τί ωραια που σε πετυχαινω κι εδω (κι εγω γραφω στο forum εξωσωματικης αλλα εδω ειμαστε πιο λιγες και σας εμαθα καλα). Πολυ καλα εκανες και εκλεισες ραντεβου με Μαστρομηνα. Κι εγω αν ημουν Αθηνα εκει θα πηγαινα. Εχω 2 γνωστες που ειχαν σοβαρο προβλημα και εμειναν εκει με την 1η φορα. Οποτε η ταλαιπωρια σου τελειωνει...

Ευχαριστω ολες για τις ευχες σας.

Τη σπερματεγχυση τελικα θα την κανω Δευτερα κατα τις 12. Σημερα εκανα υπερηχο και εχω 4 ωοθηλακια: 16, 14, 13 και 12 χιλιοστα. Αυριο θα παω για τον τελευταιο υπερηχο και τις οδηγιες για την τελευταια ενεση προκλησης ωορηξιας Ovitrell. Κοριτσια μου ειπε επισης οτι θελουμε επαφη (για την εκσπερματωση) 2-3 μερες πριν για καλυτερη ποιοτητα σπερματος. Oh yes!!! καλα θα περασουμε με τον αντρουλη μου.

Εκτος απο μενα περιμενουμε χοριακη ή καμια αλλη να κανει προσπαθεια ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχεις απόλυτο δίκαιο ΄Νατάσα μου. Κι εγώ στο βάθος του μυαλού μου έχω τις ανησυχίες μου για το εκτός από το αν θα τα καταφέρουμε αν θα είναι και γερό το μωρό Αυτό είναι που έχει σημασία.

Να σου ζήσει το αγοράκι σου!

Ελπίζω να πανε όλα καλά σύντομα...Όπως είπες κι εσύ θετικές σκέψεις χρειάζεται...και υπομονή!!!!

Natasa καλη επιτυχια με τα clomiphene. Δε ξερω τις παρενεργειες τους αλλα σε καποιες περιπτωσεις τα δινουν οι γιατροι. Ειναι πιο light απο τις ορμονικες ενεσεις...

Momentaki & Γερασιμε καλημερα. Το σημαντικο ειναι να ειμαστε θετικοι σε ολη αυτη τη διαδρομη και το σημαντικοτερο οταν γινει το θαυμα με τη βοηθεια του Θεου να βγουν υγιεστατα μωρακια. Ολα καλα θα πανε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Chryssaki μου ελπιζω να ηρεμησες και ολα θα πανε καλα. Απο φαρμακα αλλο τιποτα...κι εγω τη μερα 2 ενεσεις και ο αντρας μου 4 κουτια βιταμινες. Φαρμακειο εχουμε καταντησει αλλα ολα για καλο γινονται. Παντως μην αισθανεσαι ασχημα που σου βγηκε μια νευρικοτητα αρκει να καταλαβες οτι δε βοηθαει πουθενα και να συνηλθατε με τον αντρουλη σου. Κι εμεις τα περασαμε αυτα γλυκια μου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...