Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, επέστρεψα και εγώ μετά από πολλή άρνηση και αποστασιοποίηση να μοιραστώ τον πόνο μου, όχι ότι αυτό θα αλλάξει κάτι στην κατάσταση. Τελείωσα το δεύτερο κύκλο διέγερσης με νέο φάρμακο, είχα μεγάλες προσδοκίες ότι μου ταίριαξε καλύτερα από το πρώτο γιατί βλέπαμε 10 ωοθυλάκια και η δεύτερη μέτρηση της οιστραδιόλης έφτασε 3 χιλιάδες... Χθες έγινε η ωοληψία και έμαθα ότι πήραμε 6 γιατί τα 3 ήταν άδεια. Σήμερα μου είπαν ότι τα 4 γονιμοποιηθηκαν. Ο άντρας μου λεει οκ τα ίδια με την πρώτη φορά που ουσιαστικά μείναμε με 4 των 3 ημερών..Τώρα φυσικά εγώ σκέφτομαι πόσα θα φτάσουν τελικά 3η ημέρα και ότι δεν αξίζει να κάνω όλο αυτό για 1 προσπάθεια/ευκαιρία... Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα σε ρίχνει εκεί που πας να ανέβεις λίγο ψυχολογικά..

Κούκλα μου δεν είναι άσχημα τα έξι ωάρια και τέσσερα γονιμοποιημένα.. νομίζω πρέπει να δεις λίγο πιο αισιόδοξα την κατάσταση και να μην συγκρίνεις!

Καλό μήνα με υγεία

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Καλησπέρα!!

Ταμτα λυπάμαι πολύ για το αρνητικό σου αποτέλεσμα είναι πολυ ψυχοφθόρο όλο αυτό που περνάμε αλλά σου εύχομαι η επόμενη προσπαθεια σου να έχει θετικό αποτέλεσμα!

Μία κοπέλα από το καφέ μας η Δέσποινα έχει κάνει εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο οπότε εκείνη γνωρίζει να σε κατατοπήσει αλλά δυστυχώς έχει πολύ καιρό να γράψει ελπίζω να δει το μηνυμά σουκαι να εμφανιστεί!! οι υπόλοιπες κοπέλες έχουν κάνει τις προσπαθειές τους σε κέντρα εξωσωματικής και υπάρχουν πολύ καλές κριτικές για το κέντρο του Παντου και του Αθανασίου. Εγώ έκανα τις προσπαθειες μου στην Κρήτη οπότε δεν μπορώ να σε κατατοπήσω για τους γιατρούς στην Αθήνα.

Αλήθεια τι πρόβλημα έχετε εσείς?

Δομνίνα πλάκα κάνεις? ακόμα να ετοιμάσεις τα ρουχαλάκια? Αντε καλέ πλησιάζει ο καιρός!!!

Μελετινάκι εσύ που είσαι? Εχεις αρχίσει και εσύ τις ετοιμασίες για το μωράκι?

Καραμελίτσα τώρα η μικρή θηλάζει μόνο πρωί και βράδυ ή και μέσα στην ημέρα? Ρωτάω από περιέργεια γιατί από τώρα σκέφτομαι όταν θα πάω στην δουλειά ποσο θα μπορέσω να παρατείνω τον θηλασμό!

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Διαφημίσεις

Κουκακι μου θηλαζε πρωι, μετα κατα τις 12 ,μετα μεσημερι κατα τις 4 και μετα βραδυ κατα τις 10 και οσες φορες ξυπνουσε το βραδυ.Τωρα εχουμε κοψει των 12 εκτος οταν επιμενει πολυ και εγω θελω πχ να μιλησω στο τηλ και λυσσαει ,γαουα γαααουααα!Αλλα προσπαθω να το κρατησω και να μη της δινω...δυσκολακι αλλα καλα τα παμε...

Οποτε τωρα εχουμε 3 φορες τη μερα και οσες φορες το βραδυ που μπορει να ειναι απο μια εως 101! Αυτο που λες ομως ειναι εφικτο μην ανησυχεις.Πολλες κοπελες που δουλευουν θηλαζουν μονο πρωι και βραδυ.Ποσες φορες θηλαζετε τωρα;Θα μειωσετε σταδιακα και με προσοχη να αποσυμφοριζεις λιγο το στηθος με το χερι η με θηλαστρο οταν νιωθεις γεματη, αλλα λιγο οχι κανονικο γευμα!λιγο να ανακουφιστεις!και θα ρυθμιστει σε λιγες μερες το στηθος!

Ποτε επιστρεφεις δουλεια;

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Σήμερα μπορώ να πω ότι εγώ κοιμήθηκα κάπως καλύτερα.. Ξύπνησα βέβαια πολλές φορές το βράδυ αλλά με ξανάπαιρνε ο ύπνος.. Ο άνδρας μου όμως ταλαιπωρήθηκε διότι λέει ότι ροχάλιζα! Αν είναι δυνατόν.. και ξύπνησε στις 4 και μετακόμισε στον καναπέ.. Ε δεν πειράζει.. ας κάνει μια θυσία και αυτός!

Κουκάκι μου αλήθεια σου λέω.. Δεν έχω ξεκινήσει ακόμη να πλένω και να σιδερώνω, ούτε έχω αγοράσει οτιδήποτε μπορεί να χρειαστώ.. π.χ. σελτεδάκια, πάνες αγκαλιάς, σαλιάρες, πανάκια για γουλίτσες και για να σκουπίζουμε τον πωπό μας.. πάντως έκανα πρόοδο.. χθες έκανα τη λίστα! οπότε νομίζω ότι αν και αργά προχωράω σταθερά!

Καραμέλλο μου για Δευτέρα πρωί ή Τετάρτη το βλέπω να συναντιόμαστε, τι λες;

L2qIp2.png

Καλημεραα!!

Δομνινα μου συζηταμε η δευτερα η τεταρτη να παμε και πεθερα.δεν ειναι σιγουρο ακομα.Θα σου πω μολις ξερω.Απλα αναρωτιομουν αν μπορεις και σκ που εχει εκφρασει επιθυμια η ντεσκο να ειναι κι αυτη!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Koritsia den kserw ti egine me to internet me petaei ekso sinexeia exw grapsei ena megalo mnm k xathike ((( na sas steilw ayrio kalytera paly...sas eyxaristw poly k kalo sas vrady!!!

όταν σε πετάσει έξω ξαναγράφε τα στοιχεία σου (όνομα χρήστη και password) και σύνδεση και σου ποστάρει το μήνυμα;)

Για να μην την ξαναπατήσεις γιατί είναι σπαστικό να γράφεις μία ώρα και μετά να χάνεις το μήνυμα...:? (το έχω πάθει πολλές φορές....:rolleyes:) κάνε μία αντιγραφή (ctr c) όλο το μήνυμα ούτως ώστε αν το χάσεις να κάνεις απλά επικόλληση και να το ποστάρεις!;):P

f13Fp2.png

Κουκακι μου θηλαζε πρωι, μετα κατα τις 12 ,μετα μεσημερι κατα τις 4 και μετα βραδυ κατα τις 10 και οσες φορες ξυπνουσε το βραδυ.Τωρα εχουμε κοψει των 12 εκτος οταν επιμενει πολυ και εγω θελω πχ να μιλησω στο τηλ και λυσσαει ,γαουα γαααουααα!Αλλα προσπαθω να το κρατησω και να μη της δινω...δυσκολακι αλλα καλα τα παμε...

Οποτε τωρα εχουμε 3 φορες τη μερα και οσες φορες το βραδυ που μπορει να ειναι απο μια εως 101! Αυτο που λες ομως ειναι εφικτο μην ανησυχεις.Πολλες κοπελες που δουλευουν θηλαζουν μονο πρωι και βραδυ.Ποσες φορες θηλαζετε τωρα;Θα μειωσετε σταδιακα και με προσοχη να αποσυμφοριζεις λιγο το στηθος με το χερι η με θηλαστρο οταν νιωθεις γεματη, αλλα λιγο οχι κανονικο γευμα!λιγο να ανακουφιστεις!και θα ρυθμιστει σε λιγες μερες το στηθος!

Ποτε επιστρεφεις δουλεια;

Αργώ ακόμα!!Μετά το καλοκάιρι επιστρέφω!!;) Απλά ήθελα να ξέρω έτσι ενημερωτικά!! Θα΄θελα πολύ να κρατήσω το θηλασμό όσο περισσότερο μπορέσω αλλά δεν ξέρω αν θα αντέξω να ξυπνάω το βράδυ και μετά να πρέπει να ξυπνήσω για να πάω στην δουλειά το πρωί...:rolleyes:

Εμάς το προγραμμά μας είναι 9 με 10 το πρωί που θα ξυπνήσει δηλαδή, μετά ανά περίπου 2 ώρες μέσα στην μέρα ή όποτε ζητήσει, περίπου 5 φορές δηλαδή και μετά τρώει στις 8 που κοιμάται και ξαναξυπνάει 02:30 με 03:00 το βράδυ και πάλι γύρω στις 06:30 το πρωί. Άρα γύρω στις 8 φορές την μέρα.

f13Fp2.png

Emeis me ton antra moy prispathoyme na kanoyme paidi parapamo apo 3 xronia....prin apo 1.5 xrono peripoy pige sto giatro k toy vrikan kirsokili...ekane spermodiagramma k den htan kalo 6 000000 spematazoaria me kinitikotita 25%... Egw den exw kanena provlhma ekana k salpingografia gia na sigoyreyto k htan ola kala... Omos me tetoio sperma perisi emeina egkyos alla apevala sthn 8-i vdomada dystyxws....apo tote kaname prospatheies monoi mas alla tipota..

K telika fetos kaname 2spermategxyseis apotyxymenes...omos to sperma exei veltiothei arketa me tis vitamines k ti diatrofi... Exei ftasei sta 16 000000 k 32 000000 thn allh mera(kaname 2 fores se ena kiklo) k kinitikotita 93% meta thn epeksergasia...eixame polles elpides k pithanotites na petyxoyme alladistyxws.... Exw apogoiteytei toso poly poy den fantazeste k eipa na kanw mia eksosomatikh na teleiwsoyme alla milisa me ton giatro moy k leei na kanoyme allh mia k meta vlepoyme...

Διαφημίσεις

Koritsia na sas rwthsw exete akoysei tipota gia thn kliniki toy Mamma poy kanoyn sperm-sh me 10 ml spermatos anti gia 4-5 ml poy kanoyn sinithws???lene oti exei 30-35% epityxias...exei kanei kamia apo esas ekei mipos??? Skeftomai na paw ekei perimenw na moy erthri h periodos prota...k elega na to kanw xwris farmaka se fisiko kiklo giati me to 2 serrpafar poy eperna thn hmera eixa 15 aygoylakia thn proth fora k giro sta 10 thn deyterh fora...k to endomitrio htan 10-14 mm opote lew na mh parw oute to utrogestan gia na mhn exw simptomata apo ta farmaka po me berdeyoyn toso poly...opote tha doyme... Koritsia eseis ti lete aksizei na kanw thn sp-sh h kalytera eksosomatikh amesos gia na mhn xasoyme to xrono???

Την καλησπερα μου σε ολα τα κορητσια!:D

Καραμελλο χαιρομαι που συνειλθες και το σπορακι σου πειγαινει τελεια!Η μικρη σου θα εχει μια διαφορα δυο χρονον με το μικρουλη οπως η δοικια μου.Πολυ καλα για εκεινες να ειναι κοντα στην ηλικια ,λιγο ζορικα για μας μεχρη να ξεπεταχτουνε αλλα χαλαλι τους!!!!!!!!!:D

Ταμτα αφου εμεινες εγκυος και απεβαλες το εψαξες γιατι εγεινε?Ο γιατρος σου ποιος ειναι?(Αν θες στειλε μου π.μ.)Με τοσο καλη ανταποκριση στα σερπαφαρ (φανταζομαι οτι εχεις μικρη ηλικια) και με τοσο καλο σπερμα μετα την επεξεργασια θεωρω οτι ειναι κριμα να πας τοσο νωρις για εξωσωματικη!Εκτος απο σαλπικογραφια τι αλλες εξετασεις εκανες?Οσο για το Μαμμα το ειχα ψαξε και 'γω αλλα το παρατεισα αφου δεν πειστεικα πρωτα για το ποσοστο 35% που λενε και αφου εχω περασει και ακουσει παρα πολλα τα αυτακια μου πειστευω οτι πιο σημαντικο ειναι να ειναι το σπερμα πολυ καλα επεξεργασμενο και η διαδικασια της σπερματεγχυσης να μην γινεται στο φλου (χωρις πολλες εξετασεις οπως για θυροιδη,θρομβοφιλια,σαλπικογραφια,προγεστερονη κτλ.) και χρονικα να ειναι οσο γινεται πιο ακριβεις(με αρκετα υπεριχα παρακουλουθισης).Ενθαριντικα σου λεω οτι ειμαι εγκυος τωρα με διαδικασια σπερματεγχυσεις και την μικρο μας θαυματακι 21 μηνων την κερδισαμε παλι με σπερματεγχυση!

Δονινα το ροχαλιτο στης τελευταιες ευδομαδες κυησεις ειναι κατι το πολυ συνιθισμενο.Αφου οταν γενεισα την Ανδριανα ειχα στο δωματιο μια κοπελα στο δωματιο που γεννεισε διδιμα(3 ωρες μετα απο μενα) και την πρωτη νυχτα με τρελανε με το ροχαλιτο της.Της το ειπα στην επομενη και δεν το πιστευε αφου μου ειπαι πρωτα οτι και ο ανδρας της της το ειχε πει στο σπιτη και δεν τον πειστευε.Αναγαστικα την επομενη νυχτα την τραβιξα στο κινητο βιδεο για κανενα πενταλεπτο και μετα την ξυπνεισα και της το εβαλα να πεξει.Εμεινε με το στομα ανοιχτο αλλα τουλαχιστον δεχτικε να κοιμιθει στο πλευρο (βοιθεισε παρα πολυ στην ενταση του ροχαλιτου)και ετσει γλαρωσα κα'γω μαζι της αφου ειμουν εξαντλιμενη!;)

Κουκακι μεχρη μετα το καλοκαιρη που θα πας για δουλεια ο μικρουλης μας θα εχει αρχισει να φαει και της κρεμουλες του οποτε θα σου ειναι πιο ευκολο να διατιρησεις και το θυλασμο αφου δεν θα φαει τοσο συχνα οπως τωρα!

Εμεις σημερα πειγαμε και καναμε υπεριχο να δουμε την μπεμπα πως μεγαλωνει και αν ειναι καλα αν και καθε μερα που περναει με ξετιναζει στης κλοτσιες τοσο πολυ που ποναω.Εφτασε σχεδον 600 γραμμαρια ,ειναι υγειεστατη και μακριποδαρουσα οπως και η Ανδριανα οποτε ηρεμισα μεχρη στης 30 μαρτιου που εχουμε ραντεβου με τον γυναικολογος μας!:DΑααα,εχει παρει και 7 μερες μπροστα συμφωνα με την ηλικια υπεριχου.;)Οσα γραμμαρια ελειπαν στην Ανδριανα μακαρι να τα παρει η μικρουλα.Απο συσπασεις χαλια παμε και πολλες φορες με πιανει πανικος αν και περνω τα ιουτοπαρ και προσεχω οσο μπορω.

Γιατί όχι Καραμελίτσα μου αν μου κάτσει θα είμαι πολύ χαρούμενη !!!!

Πότε φεύγεις για τα επάνω μέρη ????? Φαντάζομαι τον άντρα σου τι χαρά θα πήρε όταν του το είπες.

Εγω σου ευκομαι να σου κατσει οσο πιο συντομα γινεται!:D:D:D

Geia soy Ionelita! Ax ti wraia na soy zisei to mwraki k na apolayseis thn ekgymosinh soy!!! :-)

O giatros moy einai apo thn Eyboia alla doylevei k sthn Athina Papaeystathioy einai poly kalos ton exw empistosini... Otan emeina egkyos eixa poly dyskoles epoxes xorisa me ton antra moy tote k meta to ematha...sinexeia eixa kati ponoys sth koilia alla to mwraki megalone kanonika omos otan eirthe h wra na akoysoyme thn kardia stamathse...iexa paei se poloys giatroys alla moy eipan oti kanenas den kseerei ti eftege ekanan k mia eksetash apo to emvrio k den vrikan tpt kako...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...