Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

νασουλι μου οχι αυτη την εβδομαδα την αλλη εβδομαδα !!

αν κανω αρκετα αυγουλακια (στο αυριανο υπερηχο θα εχουμε μια πιο ξεκαθαρη εικονα) θα παμε σε βλαστοκυστες οποτε ..χοντρικα...τελος της αλλης εβδομαδας θα ξεκινησει η αναμονη μου...και μακαρι παναγια μου να πανε ολα καλα !

να ξεκινησεις τον ιανουαριο βεβαιως !!! το να πιεζεσαι να καθυστερησεις τη διαδικασα σου κανει μεγαλυτερο κακο..

και να μη μας ξεχνας!!

Η μαριλου μας την κατεβασαν με καρεκλα στις σκαλες για να παει στο γιατρο...ηταν η βασιλισσα στο θρονο της με τα 2 μωρακια στην κοιλιτσα της !!!

Πλάκα μου κάνεις,για την Μαριλού,της απαγορευσε εντελώς τις σκάλες?Ω ρε γλέντια....Βασίλισσα ε??

Εσύ μια χαρά θα τα πάς,θα έχεις πολλά αυγουλάκι,σίγουρα πάνω απο 10 οπότε θα πάς και σε βλαστοκύστες για καλύτερα αποτελέσματα.Ελπίζω όταν ξαναμπώ να μου πείς πολλά ευχάριστα.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Κοριτσάκια σας αφήνω,θα ξαναμπώ πολύ σύντομα.Χάρηκα που έμαθα τα νέα σας,σας είχα εννοια όλον αυτό τον καιρό.Σας ευχομαι καλή επιτυχία σε ότι κάνετε.Σας φιλώ και σας δίνω μια μεγάλη αγκαλιά.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Καλημέρα σε όλες!!!!

Νασούλαμου τι ευχάριστη έκπληξη ήτανε αυτή!!! Να μπαίνεις όσο πιο συχνά μπόρεις και μας δίνεις μεγάλη χαρά!!!!:D

Χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουνε και στα αγαπημένα μας πρόσωπα που γιορτάζουνε: Αγγελικές, Αγγελους, Γαβριήλ, Γαβριέλες, Μιχαήλ, Μιχάλης κλπ!

Καλή μας βδομάδαααααααααααααα!!!!! Με όμορφες εξελίξεις!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

καλημερα και απο μενα και καλη εβδομαδα!!

Χρονια πολλα στους εορταζοντες !!

Ποπο χαμος σημερα στο κεντρο...δεν ειχε καρεκλα να κατσουμε να φανταστειτε...!

Τα σημερινα νεα του υπερηχου ειναι....18 αυγα περιπου (ισως κ 19) μεγεθη απο 12 - 17) και ενδομητριο 14,8. Μου ειπε η μαια εκει οτι ενδεχομενως να μη μεγαλωσουν ολα, και οσα μεγαλωσουν θα ειναι σε 2 group τα πολυ καλα (μεγαλα) και τα νορμαλ. Ο γιατρος που μου εκανε τον υπερηχο ειπε μεχρι Δευτερα το αργοτερο η ωοληψια αν και πιο πιθανο το βλεπει τελος της εβδομαδος (παρασκευη-σαββατο). Ακομα καλυτερη εικονα θα εχουμε στο επομενο ραντεβου (μαλλον τεταρτη,.,,) Τωρα περιμενω τα αποτελεσματα της οιστραδιολης για να μου πουν πως θα συνεχισω με τα φαρμακα κ ποτε θα ειναι το επομενο ραντεβου.

Σας φιλω ολες..καλο μου κουραγιο στη δουλεια !! (Και σε οσες δουλευουν!)

Να εχουμε μια υπεροχη μερα και υπεροχη εβδομαδα!

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Καλημερααααααααααααααα!!!!!!!!!!

σημερα δοξα τον θεο ειμαι καλα προς το παρον.

αχ βρε νασουλι μου τι ωραια εκπληξη μας εκανες??κριμα που δεν ημουν μεσα.

με το καλο να μας ξαναρθεις...

ντεσκολορ μου κανω αρχικα την καρδια μου πετρα που με ξεχασες εχτες

κ συνεχισω να σου πω πως εισαι παρα μα παρα πολυ καλη κοτουλα...

εχεις ανταποκριθει σουπερ...καλα ρε φιλεναδα το ενδομητριο ποσο σουπερ μπορει να ειναι???εγω νομιζω ειχα 1ο με 12....καπου εκει δεν θυμαι....

φιλεναδα σε κοβω μεχρι το τελος της εβδομαδας να γινεται....σουπερρρρρ....

μομεντακι μου αυριο πας να παρεις τα παιδακια σου???η' κανω λαθος?

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχα

τα γραψα μεσα στο αγχος ρε συ

αλλα μετα εκανα κι αλλα ποστ με οσες ξεχασα εκ πρωτης αποψης...αντε παραπονιαρα...συγγνωωωωωωωωμη χιχιχι

τωρα που δεν εχεις πολλα μποφορια πιες κανα πρασινο τσαγακι βοηθαει !! Αντε και μακαρι να κυλησει ομαλα η μερα σου !

καλα με το ενδομητριο κι εγω κουφαθηκα !! μακαρι να πανε ολα καλα.. ! μεχρι τελους !!!

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

καλημερα και απο μενα και καλη εβδομαδα!!

Χρονια πολλα στους εορταζοντες !!

Ποπο χαμος σημερα στο κεντρο...δεν ειχε καρεκλα να κατσουμε να φανταστειτε...!

Τα σημερινα νεα του υπερηχου ειναι....18 αυγα περιπου (ισως κ 19) μεγεθη απο 12 - 17) και ενδομητριο 14,8. Μου ειπε η μαια εκει οτι ενδεχομενως να μη μεγαλωσουν ολα, και οσα μεγαλωσουν θα ειναι σε 2 group τα πολυ καλα (μεγαλα) και τα νορμαλ. Ο γιατρος που μου εκανε τον υπερηχο ειπε μεχρι Δευτερα το αργοτερο η ωοληψια αν και πιο πιθανο το βλεπει τελος της εβδομαδος (παρασκευη-σαββατο). Ακομα καλυτερη εικονα θα εχουμε στο επομενο ραντεβου (μαλλον τεταρτη,.,,) Τωρα περιμενω τα αποτελεσματα της οιστραδιολης για να μου πουν πως θα συνεχισω με τα φαρμακα κ ποτε θα ειναι το επομενο ραντεβου.

Σας φιλω ολες..καλο μου κουραγιο στη δουλεια !! (Και σε οσες δουλευουν!)

Να εχουμε μια υπεροχη μερα και υπεροχη εβδομαδα!

Τελεια νεα! Κοτουλααααααα.... Ειπαμε γα τα βαρη ε?

Αντε να μεγαλώσουν κι άλλο και να ειναι πολλα τα καλά!:cool:

Κοριτσάκια σας αφήνω,θα ξαναμπώ πολύ σύντομα.Χάρηκα που έμαθα τα νέα σας,σας είχα εννοια όλον αυτό τον καιρό.Σας ευχομαι καλή επιτυχία σε ότι κάνετε.Σας φιλώ και σας δίνω μια μεγάλη αγκαλιά.

Πού χάρηκα που εισαι καλήτερα... Με ρωτουσε ο Βασιλάκης τι κάνει αυτη η τσαχινουλα η Νασυ???? Μη μας ξεχνας!:tongue:

Γεια σας κοριτσια.....διαβασα τα μηνυματα σας.....συμφωνω οτι το μονο που θελουμε ολες ειναι ενα μωρακι να μας ομορφυνει τις ζωες!

ισως σας ακουστηκε εγωιστικο το οτι δεν ηθελα να μεινω εγκυος ετσι αλλα ειμαι σιγουρη οτι σαν πρωτη σκεψη ολες το σκεφτομαστε.....ειδικα σε εμενα οταν δεν με εχει βαλει να κανω καμια απολυτως εξεταση ουτε εγω ουτε ο αντρας μου.

ειχα κανει καποιες ορμονικες πριν κανα χρονο γιατι τα τελευταια δυο χρονια αντιμετωπιζα συνεχως καθυστερησεις λογω μιας κυστης που σχηματιζοταν καθε φορα μετα την περιοδο 4 εκατοστα στην αριστερη ωοθηκη...την καταπολεμουσα και μετα παλι τα ιδια χωρις καμια αιτια ειπαν διαφοροι γιατροι που με ειδαν μεχρι που τελικα μια γιατρος απο χαλκιδα μου εδωσε αντισυλλιπτικα για να σπασει και μου ειπε μεχρι να προσπαθησω να μεινω εγκυος να τα παιρνω.....αφου λοιπον διευθετησα το θεμα του θυροειδη μου τα εκοψα και ξεκινησα τις προσπαθειες....

το οτι δεν εχω κανει καμια εξεταση ηταν και ο λογος που αιφνιδιαστηκα απο την προταση του γιατρου......ο οποιος ειναι απο επαρχια αλλα εχω ακουσει καλος

Για σας κοριτσια!

Jasmin καλος σε βρεικα!Αμα περναει παραπανω ο καιρος και το μωρο ακομη να εμφανιστει θα ξεχασεις αυτες της σκεψεις.Σου ευκομαι να ερθει απο μονο του αλλα αν δεν γεινεται?Υποχρεοτικα,για να φτασεις στον στοχο σου θα μπεις στο χορο!

Διαφημίσεις

Δεσκολοριρα το εσχεισες το αθλημα!Και μολει ειχα πει στον αντρα μου οτι δεν υπερχει ουτε ενα αυγο στο ψυγειο!Θα μου φερεις κανενα?:D8-)χι χι

Πως περασε τοσο γριγορα ο καιρος!Συντομα θα τα εχεις στην κοιλιτσα σου!Αχ Παναγιτσα μου,ολα καλα να πανε!:D

μου ειπε ο γιατρος να το κανουμε μετα τις εκλογες αλλα εχω μια μικρη καθυστερηση.....βασικα εχω πολυ μικρο κυκλο 21-23 μερες και σημερα ειναι η 27η μερα....δεν το λες καθυστερηση.

ειχα ξανα το καλοκαιρι εκανα τεστ με ειδε ο γιατρος και μετα περιοδος.....συναντησα μια κοπελα στο γιατρο την τελευταια φορα και μου ειπε οτι προσπαθουσε 2 χρονια και δεν μπορουσε να μεινει εγκυος οταν τελικα αναπαντεχα πεθανε ο πατερας της και ξεφυγε απο το θεμα της εγκυμοσυνης εμεινε αμεσως εγκυος...μου συστησε να μην αγχονομαι αλλα δεν ξερω πως να το κανω αυτο....

βασικα περιμενω να ερθει η περιοδος για να κανονισω την σπερματεγχυση

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...