Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Souri είπε:

Με το καλό, καλή επιτυχία! Πόσα εμβρυάκια θα παραλάβεις; 

Ένα θα βάλω γιατί έχω περίεργο ιστορικό.στην προηγούμενη ετ έβαλα δύο κ έγιναν τρία τα έμβρυα κ αναγκάστηκα πήγαμε σε μειώσει κ δεν είναι κ το πιο ευχάριστο.

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Καλως το μαρακι !!!

Δικιο εχεις...αλλα οσο μακρια και να ειναι δεν παυει να εχεις την ιδεα ... εμας παντως μας ειπαν οτι αυτο θα γινει αν μετα απο 5 χρονια δεν μπορουν να μας βρουν...μετα την 5ετια αν θελουμε τα παιρνουμε και σπιτι μας....!!! πλακα θα χει αυτο !!!

Τωρα εχω παρι πονσταν και δεν ποναω...αν το απογευμα που θα εχει περασει η επηρεια ποναω παλι ετσι πολυ θα παρω τηλ τον εφημερευοντα γιατρο..

Εχω πολυ αγχος για αυριο...θελω να ακουσω οτι ολα πηγαν καλα και παμε σε βλαστοκυστες... και τελικα να παμε την τεταρτη και να εχουμε 6 αντε..5 βλαστοκυστες ! Για χρηση και καταψυξη...(γιατι αδυνατω να ξαναπερασω ολα αυτα...)

Ποπο πως θα περασουν αυτες οι μερες μεχρι την τεταρτη

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Καλως το μαρακι !!!

Δικιο εχεις...αλλα οσο μακρια και να ειναι δεν παυει να εχεις την ιδεα ... εμας παντως μας ειπαν οτι αυτο θα γινει αν μετα απο 5 χρονια δεν μπορουν να μας βρουν...μετα την 5ετια αν θελουμε τα παιρνουμε και σπιτι μας....!!! πλακα θα χει αυτο !!!

Τωρα εχω παρι πονσταν και δεν ποναω...αν το απογευμα που θα εχει περασει η επηρεια ποναω παλι ετσι πολυ θα παρω τηλ τον εφημερευοντα γιατρο..

Εχω πολυ αγχος για αυριο...θελω να ακουσω οτι ολα πηγαν καλα και παμε σε βλαστοκυστες... και τελικα να παμε την τεταρτη και να εχουμε 6 αντε..5 βλαστοκυστες ! Για χρηση και καταψυξη...(γιατι αδυνατω να ξαναπερασω ολα αυτα...)

Ποπο πως θα περασουν αυτες οι μερες μεχρι την τεταρτη

Μακαρι να πανε ολα οπως τα θες!!! Κ οι μερες θα περασουν κ ουτε θα το καταλαβεις.. κ να παιρνουμε σειρα κ οι επομενες..!!!!!!

αυριο θα ξερεις νεοτερα??θα σε παρουν το πρωι??

Z58Ip2.png

Μακαρι να πανε ολα οπως τα θες!!! Κ οι μερες θα περασουν κ ουτε θα το καταλαβεις.. κ να παιρνουμε σειρα κ οι επομενες..!!!!!!

αυριο θα ξερεις νεοτερα??θα σε παρουν το πρωι??

αυριο πρωι πρωι θα με παρουν να μου πουν αν τελικα θα προχωρησουμε σε βλαστοκυστες ή θα παμε επιτοπου για εμβρυομεταφορα....

φανατζεστε να με παρουν αυριο το πρωι και να μου πουν...λυπομαστε αλλα δεν προχωρησε κανενα απο τα 9....

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

αυριο πρωι πρωι θα με παρουν να μου πουν αν τελικα θα προχωρησουμε σε βλαστοκυστες ή θα παμε επιτοπου για εμβρυομεταφορα....

φανατζεστε να με παρουν αυριο το πρωι και να μου πουν...λυπομαστε αλλα δεν προχωρησε κανενα απο τα 9....

Ειπαμε θα πανε ολα καλα , τα μωρακια σου θα τα παρεις σπιτι την Τεταρτη οχι νωριτερα... Τωρα εισαι καλυτερα ή πονας ακομα ??? Και τις ανακατοσουρες γιατι τις εχεις ??? Τι φαρμακα παιρνεις , μηπως αυτα στα προκαλουν ??

Παμε τωρα στα δικα μου νεα....Εγω ξεκινησα τις gonal την Πεμπτη αργησε να μου ερθει η περιοδος αρα αργησε να κατεβει και η οιστραδιολη , κανω 225 μοναδες καθε μερα και συνεχιζω κανονικα και τις αρβεκαπ , το πρωτο μου υπερηχο μετα τις γκοναλ ειναι την Τεταρτη να δουμε ποσα αυγουλακια θα εχουμε...Την πεμπτη παντως που εκενα υπερηχο χωρις να εχω ξεκινησει τις γκοναλ ειχα 9 δεξια και 7 καταβολες αριστερα...θελωνα πιστευω οτι με τα φαρμακα θα κανω πολλα αυγουλακια και ελπιζω να ειναι καλης ποιοτητας για να μπορω και εγω να παω σε βλαστοκυστες....θα δειξει , εχω λιγο καιρο ακομα μπροστα μου...

Σε σενα αγαπη μου περασαν πολυ γρηγορα οι μερες....εγω κανω ηδη ενεσεις 18 μερες και εχω ακομα μελλον...

Κατι αλλο που ηθελα να ρωτησω , την καταψυξη ποσο τη χρεωνουν ξερετε ??

Η τριδυμομανουλα της παρεας μας τι κανει ??? Για εμετους και ανακατοσουρες διαβαζω , θυμασε που αναζητουσες στην αρχη συμπτωματα εγκυμοσυνης , σε ακουσαν λοιπον και ηρθαν...

Μαριλουκο μου ελπιζω να εισαι καλυτερα σημερα....τωρα που το ξερεις ολα θα πανε καλα , θα κανεις την καταλληλη αγωγη και ολα θα πανε κατ'ευχην....μην στεναχωριεσαι μωρο μου γιατι στεναχωρεις και τα Μαριλουκακια μας...

Ιονελιτακι μου , τι κανεις.....τα μωρακια μας τι κανουν, ποτε θα πας ξανα για υπερηχο ???

Μαρακι μου , τι κανεις....Τα πηρες τελικα τα φαρμακα ?? Οι εξετασεις σου βγηκαν ολες ??

Κουκου μου που εισαι καλε ????? εχω μεινει λιγο πισω , την ιστολογικη την πηρες , τι εγινε ???

Νασουλα μου Πολλα πολλα φιλακια !!!!

Μομεντακι μου , πωε εισαι ??? Πολλα φιλακια στα Μομεντακια μας...

Στελλιτσα μου...καλε προσεχε λιγο , ειπαμε εχεις ευκολη εγκυμοσυνη αλλα μην το παρακανεις κιολας...φιλακια πολλα στον κουκλο μας !!!

Νικολ μου , θα περασει ο καιρος και να δεις που η δευτερη θα ειναι και η τυχερη σου προσπαθεια...

Δεσποινακι μου ,θυμαμαι ειχες πολλα ωαριακια , δεν εχετε καταψυξει στον Παρασχο εμβρυακια ?? Παντως σου πηρε παρα πολλα λεφτα....Ελεος πια...ειπαμε...Εμενα μου ζητησε 3000 € (ωοληψια-γονιμοποιηση-εμβρυομεταφορα) ο δικος μου γιατρος ...Να απας στον Παντο , πολυ καλα θα κανεις..

Φιλακια και σε οποιο κοριτσακι ξεχναω !!!!!!!

Διαφημίσεις

Γεια σου μαρακι!! Ολες οι εξετασεις ηταν καλες μονο που βρηκαν στον αντρα μου μικροβιο στο σπερμα κ παιρνει αντιβιωση.

πηρα κ εγω προληπτικα μια βδομαδα αν κ γιατρος ειπε δεν χρειαζεται

γιατι οι δικες μου εξετασεις ηταν καθαρες.

τωρα πως γινεται αυτο τι να σου πω??:confused::confused:

τα φαρμακα θα μου ταστειλουν αυτη τη βδομαδα.

να σε ρωτησω, για τις αρβεκαπ τι βελονες χρησιμοποιεις?

τις κανεις στην κοιλια??

Z58Ip2.png

ιονελιτα πηγατε για φαγητο? πως τα περασες??

Πολυ ομορφα!Να'ταναι και αλλο!Πρειστικα σαν μπαλονι,χι χι ,και δεν μπωρω να κειμιθω παρολ 'που νυσταζω!Εσυ πως τα περασες σημερα?

Πολυ ομορφα!Να'ταναι και αλλο!Πρειστικα σαν μπαλονι,χι χι ,και δεν μπωρω να κειμιθω παρολ 'που νυσταζω!Εσυ πως τα περασες σημερα?

Τεμπελιαζω ολη μερα σημερα κ τρωω...

Τιποτα το ιδιαιτερο.. Αυριο παλι δουλεια.. Βαριεμαι..!!

Z58Ip2.png

Διαφημίσεις

Τεμπελιαζω ολη μερα σημερα κ τρωω...

Τιποτα το ιδιαιτερο.. Αυριο παλι δουλεια.. Βαριεμαι..!!

Χαρουμενη να εισαι που εισαι ολη μερα σχεδον εξω απο το σπιτη.Εγω οποτε βγενω νιωθω σαν φιλακισμενος που περνει την αδεια του!

Χαρουμενη να εισαι που εισαι ολη μερα σχεδον εξω απο το σπιτη.Εγω οποτε βγενω νιωθω σαν φιλακισμενος που περνει την αδεια του!

Αχ βρε ιονελιτα μου, κανε λιγο υπομονη κ σε λιγο καιρο θα βγαινεις

παρεα με τα μωρακια βολτιτσα κ τοτε θα ναι τελεια!!!

Οι καλυτερες βολτες!!!!!

Z58Ip2.png

Αχ βρε ιονελιτα μου, κανε λιγο υπομονη κ σε λιγο καιρο θα βγαινεις

παρεα με τα μωρακια βολτιτσα κ τοτε θα ναι τελεια!!!

Οι καλυτερες βολτες!!!!!

Και'συ εκμεταλευσου της ελευτερες στιγμες!Βολτες ,οποτε βρεισκεις ευκερια και τωρα που μπωρεις!:D

Η τριδυμομανουλα της παρεας μας τι κανει ??? Για εμετους και ανακατοσουρες διαβαζω , θυμασε που αναζητουσες στην αρχη συμπτωματα εγκυμοσυνης , σε ακουσαν λοιπον και ηρθαν...

Μαριλουκο μου ελπιζω να εισαι καλυτερα σημερα....τωρα που το ξερεις ολα θα πανε καλα , θα κανεις την καταλληλη αγωγη και ολα θα πανε κατ'ευχην....μην στεναχωριεσαι μωρο μου γιατι στεναχωρεις και τα Μαριλουκακια μας...

Ιονελιτακι μου , τι κανεις.....τα μωρακια μας τι κανουν, ποτε θα πας ξανα για υπερηχο ???

Μαρακι μου , τι κανεις....Τα πηρες τελικα τα φαρμακα ?? Οι εξετασεις σου βγηκαν ολες ??

Κουκου μου που εισαι καλε ????? εχω μεινει λιγο πισω , την ιστολογικη την πηρες , τι εγινε ???

Νασουλα μου Πολλα πολλα φιλακια !!!!

Μομεντακι μου , πωε εισαι ??? Πολλα φιλακια στα Μομεντακια μας...

Στελλιτσα μου...καλε προσεχε λιγο , ειπαμε εχεις ευκολη εγκυμοσυνη αλλα μην το παρακανεις κιολας...φιλακια πολλα στον κουκλο μας !!!

Νικολ μου , θα περασει ο καιρος και να δεις που η δευτερη θα ειναι και η τυχερη σου προσπαθεια...

Δεσποινακι μου ,θυμαμαι ειχες πολλα ωαριακια , δεν εχετε καταψυξει στον Παρασχο εμβρυακια ?? Παντως σου πηρε παρα πολλα λεφτα....Ελεος πια...ειπαμε...Εμενα μου ζητησε 3000 ? (ωοληψια-γονιμοποιηση-εμβρυομεταφορα) ο δικος μου γιατρος ...Να απας στον Παντο , πολυ καλα θα κανεις..

Φιλακια και σε οποιο κοριτσακι ξεχναω !!!!!!!

Μας ελειψες...μακαρι να πανε ολα καλα στη δευτερη προσπαθεια μας...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...