Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
 Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί, ή σας είναι άγνωστη, παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! 
Reset Password: Στο παρελθόν τα κριτήρια password ήταν χαμηλής ασφάλειας, με αποτέλεμα κάποιοι λογαριασμοί μελών να χακάρονται. Εάν συμβεί αυτό, στέλνουμε μήνυμα στο E-Mail σας για αναγκαστική ανανέωση του password.
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • On 4/11/2026 at 1:54 ΜΜ, cris88 είπε:
      On 4/11/2026 at 1:54 ΜΜ, cris88 είπε:

      Έχω σκοπό να επισκεφθώ τον Ταρλατζη. Είναι στη fivi, διαβαλκανικό. Έχει καμία εμπειρία μαζί του;

      Συγνώμη  που επεμβαίνω. Επειδή και εγώ είμαι Θεσσαλονίκη στο Embryolab να ρωτήσω που ήσουνα και θέλεις να αλλάξεις γιατρό; 

      On 4/11/2026 at 1:54 ΜΜ, cris88 είπε:
      On 4/11/2026 at 1:54 ΜΜ, cris88 είπε:
      On 4/11/2026 at 1:54 ΜΜ, cris88 είπε:
      On 4/11/2026 at 1:54 ΜΜ, cris88 είπε:

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκαν

Γεράσιμε μου όντως επανήλθαμε στους κανονικούς μας ρυθμούς και προσπαθούμε να ανασυγκροτηθούμε!!!

Χαιρετώ όόόόόλες τις κοπέλες! Πάω να μαγειρέψω και θα τα πούμε μετά!!!


Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!


Διαφημίσεις

Δημοσιεύτηκαν

Κουκου μου, σε μας μπορεις να πεις τα παντα , μη ζητας συγγνωμη. Σε καταλαβαινουμε απολυτα. Δυστυχως καποιος που δε το εχει περασει δε μπορει να το καταλαβει, αλλα κανεις τους δεν εχει κακη προθεση. Απλα θελουν να βοηθησουν και δε ξερουν τι αλλο να πουν και βγαινει αυτη η καραμελα που σου σπαει τα νευρα. Μπορεις να τους πεις ηρεμα οτι δε θες να το συζητησεις αλλο. Η μπορεις και να μη πεις τιποτα και θα "ξεχαστει" . Απλα μαλλον στην επομενη μη το ανακοινωσεις.

Σαντυ μου, κοπελα μου καλη αρχη!! Να εισαι τυχερουλα και ολα να σου πανε καλα! Θυμησε μου τι ακριβως θα κανεις. Ισως οι αλλες κοπελες θυμουνται αλλα βοηθησε με λιγο!:mrgreen: σορρυυυυ!!:oops:


[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Δημοσιεύτηκαν
Κουκου μου, σε μας μπορεις να πεις τα παντα , μη ζητας συγγνωμη. Σε καταλαβαινουμε απολυτα. Δυστυχως καποιος που δε το εχει περασει δε μπορει να το καταλαβει, αλλα κανεις τους δεν εχει κακη προθεση. Απλα θελουν να βοηθησουν και δε ξερουν τι αλλο να πουν και βγαινει αυτη η καραμελα που σου σπαει τα νευρα. Μπορεις να τους πεις ηρεμα οτι δε θες να το συζητησεις αλλο. Η μπορεις και να μη πεις τιποτα και θα "ξεχαστει" . Απλα μαλλον στην επομενη μη το ανακοινωσεις.

Σαντυ μου, κοπελα μου καλη αρχη!! Να εισαι τυχερουλα και ολα να σου πανε καλα! Θυμησε μου τι ακριβως θα κανεις. Ισως οι αλλες κοπελες θυμουνται αλλα βοηθησε με λιγο!:mrgreen: σορρυυυυ!!:oops:

Σε ευαχαριστώ Καραμελλίτσα μου... μην ζητάς συγγνώμη είναι λογικό τόσες που είμαστε να ξεχνάμε την ιστορία της κάθε μιας από εδώ μέσα...ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ θα κάνω..

Δημοσιεύτηκαν
Σε ευαχαριστώ Καραμελλίτσα μου... μην ζητάς συγγνώμη είναι λογικό τόσες που είμαστε να ξεχνάμε την ιστορία της κάθε μιας από εδώ μέσα...ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ θα κάνω..

Αντε κοριτσι μου! Καλη επιτυχια να εχεις! Μακαρι να τελειωσουν εδω τα βασανα σου!


[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Δημοσιεύτηκαν
Αντε κοριτσι μου! Καλη επιτυχια να εχεις! Μακαρι να τελειωσουν εδω τα βασανα σου!

Σε ευχαριστω πολύ Καραμελλάκι μου...από το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί!!!!!!


Διαφημίσεις

Δημοσιεύτηκαν

μπαινω στα πολυ γρηγορα γιατι σημερα εχω ''δυσκολους''πελατες!στελλιτσα χαιρομαι τοσο που εισαι καλυτερα!να προσεχεις αγαπη μου μεχρι την τελευταια στιγμη...

sandy ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!

Meletina...με καλυψες!!!!!!!!!ενιωσα οτι εγραφα εγω το μηνυμα σου!!!!!οσον αφορα την επεμβαση της κιρσοκηλης το εχουμε ψαξει πολυ και επιβαλλεται να την κανουμε γιατι οι τιμες του αντρα μου χειροτερευουν λογω κιρσοκηλης οσο περναει ο καιρος..ταχουμε τσεκαρει ολα..πιστεψε με!!!!θα μιλησουμε και καποια στιγμη..

koukou.....ποσες μα ΠΟΣΕΣ φορες εχω ακουσει τα ιδια Θεουλη μου!:mad::-x:-x

φιλια σε ολες!!!!!!!!!!!

Δημοσιεύτηκαν

Δομνίνα, σε ΔΕΚΟ δουλεύω και ίσως να πάρω το μειωμένο ωράριο μετά. Αλλά δεν θέλω να σκέφτομαι και πολύ παρακάτω, όπως και αυτά για την πεντάμηνη άδεια δεν είναι ούτε μήνας που τα έψαξα ;). Για τον ίδιο λόγο που μέχρι τώρα δεν έχω πάρει ούτε ένα ζιπουνάκι, γενικώς τίποτα που να έχει αμυδρή σχέση με μωρό. Εντάξει, δεν ανησυχώ τόσο όσο στο πρώτο τρίμηνο, αλλά με τόσα που ακούει κανείς... Ε, και αυτά που περάσαμε δεν ήταν και παιδική χαρά ακριβώς... Ο πρώτος υπέρηχος που δεν ρώτησα "Ζούνε???" με το που ξάπλωσα, ήταν ένα μήνα μετά τη β'επιπέδου.

Nicole, όσον αφορά την ομοιοπαθητική, ο άντρας μου είναι οπαδός! Μάλιστα είχε ξεκινήσει - για άλλο λόγο - λίγους μήνες πριν την ωοληψία, και παραδόξως τα νούμερα στο σπερμοδιάγραμμα εκείνη τη μέρα ήταν κάπως λιγότερο χάλια από όλες τις προηγούμενες φορές. Ο ομοιοπαθητικός ισχυρίζεται ότι στα ομοιοπαθητικά οφειλόταν αυτό, εγώ κρατάω μια πισινή γιατί εκείνες τις μέρες τον είχα στουμπώσει και με βιταμίνες Eviol. Ότι και να ήταν από τα δυο, εμάς μας βόλεψε ;). Το σίγουρο ήταν ότι δεν βελτιωθήκαμε λόγω ακατάσχετων εναγκαλισμών ;), εκείνο τον καιρό ήμουν σε άλλο πλανήτη, γαλαξία κλπ.

Μομεντάκι μου, μάλλον δεν μπορούν να χαρακτηριστούν σακουλάκια με δρακουλίνια, το σακουλάρες θα ταίριαζε περισσότερο! Προσπαθώ να συγκρατηθώ αλλά είναι ακαταμάχητες όλες οι τσιπσο-λιχουδιές. Σήμερα έκανα και τη δεύτερη ένεση και λέω να μη φάω ούτε καν πακοτίνια. Με μαλώσατε όλοι!

Μελετινάκι, κρίμα που ούτε η δεύτερη χοριακή δε σου έφερε χαρούμενα νέα... Θα δεις όμως η επόμενη!!!!

Κούκου, ετοιμάσου για άδειες κυήσεως πολύύύ πριν τα Χριστούγεννα... Ε, εγώ θεωρητικά τελείωσα σήμερα με τη δουλειά, αλλά θα περάσω τη Δευτέρα μια βόλτα για διάφορες μικροεκκρεμότητες που δεν πρόλαβα σήμερα, για τακτοποίηση συρταριών, καθώς και για να χαιρετήσω, γιατί σήμερα δεν πρόλαβα να μιλήσω σε άνθρωπο. Επίσης ξέχασα να τσιμπήσω τίποτα, νηστική την έβγαλα :( . Χμμμ, εκτός από τη maria10, ακόμα περισσότερο καιρό έχουμε να δούμε την ionelita μας... Ιονελίτα, που είσαι???????

Κούκου, ξανα απαντώ για το δεύτερο μήνυμά σου! Είναι πολύ φυσιολογικό να μη θες ούτε να ακούσεις να σου μιλάνε για εξωσωματικές κλπ αυτό τον καιρό. Κι εμείς το είχαμε πει, πριν την επιχειρήσουμε, στις δυο οικογένειες και σε 5 φίλους (καθώς και στη δουλειά μου, για να τους προετοιμάσω για το τι ερχόταν. Ευτυχώς που τους προετοίμασα από τόσο νωρίς κι έτσι έκαναν τον τέλειο προγραμματισμό οι άνθρωποι). Το σούπερ επιστημονικά τεκμηριωμένο "μην αγχώνεστε, βιαστήκατε για αυτό το βήμα, μπορούσατε να περιμένετε" το έχω ακούσει πολλές φορές και κάθε φορά μου έρχεται να τους κολλήσω μια συγκεκριμένη εξέταση στη μούρη, αλλά κρατιέμαι. Εκεί που πραγματικά εντυπωσιάστηκα από το σουρεαλισμό ήταν όταν το άκουσα και από την οικογένεια του άντρα μου, που τους είχαμε πει τι ακριβώς έπαιζε. Τώρα, όσον αφορά το άγχος μου κατά την εξωσωματική, θα έλεγα ότι σε μια κλίμακα από το 1 έως το 10 εγώ ήμουν στο 10.

Στελλίτσα, λες πραγματικά σε μια εβδομάδα να κρατάς το μωράκι σου? Πωπω, τι όμορφα νέα είναι αυτά! Και στα δικά μας...


8He6p3.png

oiFnp3.png

Δημοσιεύτηκαν

Καλησπερα Τουρτιτσα και και τουρτακια. Και στα δικα σας!

Ολο το καλοκαιρι θα εχουμε συνεχεια γεννες στο καφε μας καιελπιζω και ευχαριστα νεα για εγκυοσυνες!!!

Δημοσιεύτηκαν
Ελπιδάκι με είδε μόλις έγινε η σπερματέγχυση...δεν είχαν σπάσει τα αυγά. Το σπέρμα μια χαρά ήταν.

Εμένα Τετάρτη ήταν 23 το αυγό τα μεσάνυχτα έκανα ovitrel και Παρασκευή απόγευμα 16:00πριν με βάλει Μμεσα με είδε και είχε σπάσει κι εγω το είδα δεν υπηπρχε και προχώρησε ...τώρα άν γίνεται να κάνει σπερματέγχυση και να μην έχει σπάσει τι να πω !!κι άν ΄εσπασε μετα από 1/μισή μέρα το σκέρμα ρι να βρει ...?τι να πω βρε καρδούλα μου μετά την ένεση πότε πήγες για τη σπερματέγχυση;


Διαφημίσεις


Δημοσιεύτηκαν
Καλημερα σε όλες. Πως ειστε?

kalimera!!!!

mporw na pw oti eimaste kalutera!!!!

egw mporei na min apektisa sporaki alla apektisa 2 fountwta xnoudwta kounelakia mikroulika dwro apo ton antra mou gia na asxoloumai me auta leei

kai na ksexastw ligo.....

ante mono kala nea apo dw kai pera to prwto nomizw itan pou efuge i xazo kusti apo to momentaki perimenoume na akousoume se ligo kairo kai to euxaristo!!!!!

ema8a kai ena allo sugklonistiko nai nai i geitonisa mas perimenei to ennato nai kala eidate to enato ki egw akoma oute miso.... gera na einai mporw na pw mia xara ta megalwnei..... 30 xronwn 9 paidia ax 8ee mou dwse ena kai se emas ena mono ena toso duskolo einai!!!!!!

auta ta nea mou koritsia...

polla filia se oles !!!!!!!!

Δημοσιεύτηκαν

9 παιδια?? Ουαου! Αν μπορει να τα μεγαλωνει και αξιοπρεπως τα συγχαρητηρια μου.

Κι εγω εμαθα σημερα για μια φιλη που εγκυμονει! Μιαμιση βδομαδα πιο μεγαλη απο μενα! Μολις χτες εκανε υπερηχο. Πολυ χαρηκα.

Αλλα εχω και λιγα νευρα. Θεε μου σχωρα με. Σαν οικογενεια ειμαστε πολυ φιλοζωοι εχουμε και γατακια και σκυλακια , αλλα χτες μου κουβαλησε η μαμα ενα μωρο γατι, με το ζορι ενος μηνος , που θα το παταγανε δε το συζηταμε καλα εκανε και το εσωσε. Το πηγε και στο γιατρο και ειναι υγιες και του εδωσε και αντιπαρασιτικο. Αλλα τωρα εχει παει στη δουλεια και αυτο σκουζει και καθε τρεις και λιγο τρεχω. Δε φταιει το καημενακι. Ειναι μια σταλιτσα γλυκυτατο. Αλλα εγω δεν ειχα καμια ορεξη τωρα για κατι τετοιο. Δε ξερω αν ακουγομαι κακια και εγωιστρια. Ολα τα μωρακια του κοσμου εχουν δικαιωμα για βοηθεια. Και υποφερω με τα αδεσποτα πραγματικα. Ολα μας τα ζωα τα εχουμε μαζεψει απο το δρομο. Αλλα τωρα ειμαι σε πολυ ευαισθητη φαση και φοβαμαι. Μπορει να μην εχω δικιο...:(


[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Δημοσιεύτηκαν
Τα γατακια ουτε εγω τα θελω. Δεν εχω ακουμπησει ποτε γατα. Σε εγκυμοσυνη να ξερεις απαγορευονται οι γατες. Ο Νο1 κινδυνος για τοξοπλασμα....

Εκανα εξεταση για τοξοπλασμα πριν ξεκινησω την προσπαθεια και εχω περασει παλιοτερα και εχω αντισωματα. Δε κινδυνευω απο αυτο. Δε το πιανω φυσικα. Απλα του μιλαω λιγο να σταματησει να σκουζει.


[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...