Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Πουλάω ένα κουτί g...l 900 κλειστο και στο ψυγειο το οποίο λήγει τον επομενο μήνα. Δεν το χαρίζω γιατί δυστυχως το ειχα πληρώσει κι εγώ σε άλλη κοπέλα και τα οικονομικά μας δεν το επιτρέπουν, το δίνω όμως κάτω από το μισό της αξίας του. Βρίσκομαι Αττική. Αν ενδιαφερεται κάποια ας μου στείλει μήνυμα.

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Καλησπερα !!

Μομενακι μη πιανεσαι απο τα συμπτωματα και φυσικα μην αγχωνεσαι !! Και ητουρτιτσα δεν ειχε κανενα απολυτως συμπτωμα ακομα κ καιρο μετα τη χοριακη !! Αντε κι εφτασε το Σαββατο!!! χιχιχι!!!

Μαριλου μου...μου θυμιζεις εμενα και εχεις αρχισει να με θυμιζεις πολυ!! Ηρεμησε καρδουλα μου και ολα ολα θα πανε καλα..εντοπισατε ενα προβλημα το οποιο αντιμετωπιζεται !! Φαντασου να μην το ειχατε εντοπισει....ελα γιατι δεν το χω σε πολυ να ρ8ς να παιξουμε ασανσερακι !!!!!

Τουρτιτσα μου ευχαριστω για το κουραγιο που μου εδωσες !! Ολοψυχα να πανε ολα καλα αυρι και να μπεις να μας ενημερωσεις !! Αχ μακαρινα δειτε και τα φυλλα !

Δομνινακι καλα κανεις και επεμβαινεις...παντα μας δινεις τα φωτα σου αλλωστε !!!

Μαρια10 θα πανε ακομα καλυτερα αν εξελιχθουν 5-4 εμβρυα σε βλαστοκυστες ετσι ωστε να μπορουμε να καταψυξουμε...

Νικολ μου...αχ αυτες οι δουλειες...και εγω ειμαι υστερικη δυστυχως και εχω αρχισει να αγχωνομια για το διαστημα της ξαπλας τι θα γινει....ευτυχως ηρ8ε σημερα γυναικα εκανα γενικη..αλλα την πεμπτη παλι μεσα ση σκονη θα ειναι..ρετιρε πο μπαζει απο παντου..

Δεσποινακι σιγουρα ολοι εχουμε καποιο γιατρο για να μετανιωσουμε....κι εγω εχω 2 !! Πιστεψε με... τα καλυτερα ειναι μπροστα μας !!! Περιμενω κ εγω εντυπωσεις απο τον Παντο!!!

Μαρια1981 εμεις παντως πηγαμε στη ψυχολογο του κεντρου...και το σμπερασμα της ηταν.."δεν εχω να σας προτεινω καμια λυση...δεν μπορω να σας βοηθησω"

Ανυπομονω για την τεταρτη...και περισοτερο απο ολα με ευχαριστει που δε θα πατησω στη δουλεια για 10 μερες γιουυυυυπι!!!

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

:rolleyes:

Στελλίτσα πήγες να αγοράσεις παντοφλες για τη μέση σου;

Oxi δεν πηγα... Πρεπει ομως γιατι ποναω καθε μερα και πιο πολύ....

Ολες να πάρετε ανατομικες. Περυσι στην εγκυμοσυνη ουτε τσιμπηματακι δεν ειχα που τις φορουσα. Τις χαλασα όμως.:rolleyes:

:rolleyes:

Oxi δεν πηγα... Πρεπει ομως γιατι ποναω καθε μερα και πιο πολύ....

Ολες να πάρετε ανατομικες. Περυσι στην εγκυμοσυνη ουτε τσιμπηματακι δεν ειχα που τις φορουσα. Τις χαλασα όμως.:rolleyes:

ανατομικες παντοφλες? και για εξω απο το σπιτι τι φοραγες??? τι μαρκα ειναι που τις βρισκεις??

οχι μονο δουλευω αυριο στελλιτσα μου αλλα πρεπει να παω κ πιο πριν κ ικα κ εφορια και 9 να μαι στο κεντρο της Αθηνας !!

Το απογευματακι θελεις να παμε????

EsnLp2.png

PmLSp3.png

:-P:razz::-P:razz:

οχι μονο θακανουμε διδυμα αλλα θα βγαινουμε οοοολες μαζι για καφε με τα δυδιμοκαροτσακια μας και θα καμαρωνουμε !!!

Εγω θελω να κανω διδυμα..ενα αγορι κ ενα κοριτσακι γιατι γλυκοκοιταζω το βασιλακη για γαμπρο !!!! Στελλιτσα θα ειμαι καλη πεθεραααααααα

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

ανατομικες παντοφλες? και για εξω απο το σπιτι τι φοραγες??? τι μαρκα ειναι που τις βρισκεις??

οχι μονο δουλευω αυριο στελλιτσα μου αλλα πρεπει να παω κ πιο πριν κ ικα κ εφορια και 9 να μαι στο κεντρο της Αθηνας !!

Το απογευματακι θελεις να παμε????

Castor. Εχει στο παντοφλάδικο στο δημαρχειο διπλα στην εθνικη στη Θησεως. 43 ευρω. Αξιζουν. Θα ξαναμιλησουμε για το απογευμα. Αν δεν βρεχει...

Castor. Εχει στο παντοφλάδικο στο δημαρχειο διπλα στην εθνικη στη Θησεως. 43 ευρω. Αξιζουν. Θα ξαναμιλησουμε για το απογευμα. Αν δεν βρεχει...

και για παπουτσια τι προτεινεισ???

EsnLp2.png

PmLSp3.png

οχι μονο θακανουμε διδυμα αλλα θα βγαινουμε οοοολες μαζι για καφε με τα δυδιμοκαροτσακια μας και θα καμαρωνουμε !!!

Εγω θελω να κανω διδυμα..ενα αγορι κ ενα κοριτσακι γιατι γλυκοκοιταζω το βασιλακη για γαμπρο !!!! Στελλιτσα θα ειμαι καλη πεθεραααααααα

Θελω και εγω δυδυμακια.....

Τουρτιτσα μου χρειαζομαι παλι τα φωτα σου....Θυμαμαι οτι ειχες κανει μια εξεταση στον αιματολογο του κεντρου για θρομβοφιλια....μπορεις να μου θυμισεις πως λεγεται η εξεταση γιατι σκεφτομαι και να την κανω...ααααα και να μας πεις τα νεα απο αυριο..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...