Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

αντιπηκτική κ έχω θα ξεκινήσω μετά την ετ.αλλα εσυ επερνες πάρα πολυ προγεστερονη λογικο να ζαλίζεσαι .μιλα με το γιατρό σου να δούμε τι θα σου πει.μηπως Επειδή είχες δίδυμα γιαυτο σου έδινε τόσο πολύ ;

Οχι, τα δίδυμα τώρα είναι 12 χρονών 😊 Πάω για τρίτο παιδάκι με τον δεύτερο άντρα μου. Έκανα διέγερση τον Φεβρουάριο και από τα 9 που γονιμοποιήθηκαν έμειναν 4 βλαστοκύστες. Δύο 2ΑΑ μία 2ΑΒ και άλλη μια 1ΑΑ. Την ημέρα της εμβρυομεταφοράς μας ενημέρωσαν ότι χάσαμε την μία 2ΑΑ πριν τη μεταφέρουμε οπότε έβγαλαν την αμέσως επόμενη 2ΑΑ όπου δυστυχώς δεν πήγε καλά.  Οπότε το δίλυμμα είναι να βάλουμε και τις δύο που έμειναν και να ρισκάρουμε τη μικρή πιθανότητα να πιάσουν και οι δύο, αλλά να γλυτώσουμε χρόνο και χρήμα ή να το πάμε εκ του ασφαλούς με μία-μία.. Όταν καθαρίσω και πάμε για υπέρηχο θα γίνει αναλυτική συζήτηση με τον γιατρό να παρθεί απόφαση. Και τη πρώτη μου εξωσωματική με τον ίδιο γιατρό ήμουν. Αυτός ξεγέννησε και τα δίδυμα.  

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Ηρθαμε σπιτι μας !

ολα καλα...πηραμε τα 3 βλαστοκυστομωρακια μας και ηρθαμε

το οτι εχω ενοχλησεις χαμηλα φανταζομαι ειναι λογικο ε?

απο το πρωι ειχα πιει μονο ενα καφε κ οταν πηγα εκει ηπια 3 ποτηρια νερο και δεν πιεστηκα κα8ολου μετα...ευτυχως ουτε που το καταλαβα αυτο το κομματι...

Kαλωσορίσατε μανοήλα και μπεμπάκια!!!! Το λοιπόν τρία μικρά βλαστοκυστομωράκια να συγκεντρωθείτε και να βρείτε μια ζεστή γωνίτσα να μείνετε στη μανούλα! Ακούτε; :tongue:

Αντε ξάπλα τώρα και θετικές σκέψεις εεεεεεεε!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Ντεσκολορ μου , καλως τα δεχτηκες ....τελεια τα νεα , δεν θα χρειαστεις βρε κατεψυγμενα , θα πανε ολα καλα...μακαρι να μου πανε και εμενα ολα τοσο καλα...

Απο σημερα θα προσεχεις , θα ξεκουραζεσαι και δεν θα αφηνεις κανεναν και τιποτα να σε συγχιζει...Και στις 27 Νοεμβριου που θα εχω και γενεθλεια θα εχεις μια ταιραστια χοριακη....φιλια πολλα , χαρηκα παρα πολυ σημερα....

descoloriraki καλώς τα δέχτηκες και απο εμένα.Να τους μιλάς και να τους πείς να μείνουν εκεί που είναι.Να τους λές οτι θα είσαι καλή μανούλα και οτι θα τα αγαπάς πολύ πολύ.Καλή ξεκούραση τώρα.Επιτελους θα ξεφύγεις λίγο και απο το τρελοκομείο της δουλειάς.

Maraki1981 πήγες σήμερα για υπέρυχο?΄

Στελίτσα μου δυστηχώς τα πρωινά δουλευω.Αλλα ότι θές πές μου,αν θές στείλε μου πμ.

Δομνινάκι μήπως να έπαιρνες κάποια στιγμή το γιατρό σου να τον ρωτήσεις πληροφοριακά με τί φάρμακα θα κάνεις την αλλη προσπάθεια?Ειναι κρίμα να τα δώσω αλλού,αν κάνεις πάλι τα ίδια.Θα περιμένω λίγο ακόμα και τέλος του μήνα θα μπώ στο καφέ της εξωσωματικής να δώ μηπως τα θέλει κάποια άλλη κοπέλα.Θα στα φυλάω.Εντάξει?

Φιλάκια σε όλες και αλλη μια μεγάλη αγκαλιά στην τουρτίτσα μας.Σε σκεφτόμαστε....

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Διαφημίσεις

Νασούλι μου γλυκό..

Σ' ευχαριστώ πολύ για τη σκέψη σου.. Αλλά μας προέκυψε κι ένα άλλο θεματάκι και μάλλον η προσπάθειά μου θα πάει κατά τον Απρίλη.. θα προχωρήσει ο άνδρας μου σε επέμβαση κιρσοκήλης τον Γενάρη.. κι έτσι σίγουρα Φλεβάρη - Μάρτη δεν θα είμαστε έτοιμοι για την καινούργια προσπάθεια..

Εγώ στο γιατρό μου θα πάω Γενάρη διότι τα φάρμακα για τη δεύτερη προσπάθεια του ΙΚΑ μπορώ να τα προμηθευτώ μέχρι αρχές Φλεβάρη..

Δώσε τα σε όποιο άλλο κοριτσάκι τα έχει ανάγκη.. Και πάλι σ' ευχαριστώ!

L2qIp2.png

Νασούλι μου γλυκό..

Σ' ευχαριστώ πολύ για τη σκέψη σου.. Αλλά μας προέκυψε κι ένα άλλο θεματάκι και μάλλον η προσπάθειά μου θα πάει κατά τον Απρίλη.. θα προχωρήσει ο άνδρας μου σε επέμβαση κιρσοκήλης τον Γενάρη.. κι έτσι σίγουρα Φλεβάρη - Μάρτη δεν θα είμαστε έτοιμοι για την καινούργια προσπάθεια..

Εγώ στο γιατρό μου θα πάω Γενάρη διότι τα φάρμακα για τη δεύτερη προσπάθεια του ΙΚΑ μπορώ να τα προμηθευτώ μέχρι αρχές Φλεβάρη..

Δώσε τα σε όποιο άλλο κοριτσάκι τα έχει ανάγκη.. Και πάλι σ' ευχαριστώ!

Εντάξει Δομνινάκι,θα μπώ στο καφέ της εξωσωματικής να ρωτήσω αν τα θέλει κάποια άλλη κοπέλα αλλιώς θα τα δώσω στον γιατρό μου.

Τελικά θα την κάνετε την επέμβαση ε?Σας είπαν οτι θα βελτιωθεί το σπέρμα,με αυτόν τον τρόπο?Ξαναπήγατε στον ουρολόγο?.

Εμένα ο άντρας μου παίρνει αντιβίωση σχεδόν ενα μήνα τώρα και την Παρασκευή θα κάνει επαναληπτικό σπερμοδιάγραμμα για να δούμε αν υπήρξε κάποια βελτίωση.Και την άλλη εβδομάδα θα πάμε στον ουρολόγο να μας πεί πώς να συνεχίσουμε.Αντε να δούμε.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Νασούλι ο γιατρός μας έδωσε πιθανότητες 98% να βελτιωθούν αρκετά τα πράγματα.. Και είπαμε να την κάνει διότι αν δεν την έκανε και προχωρούσαμε σε προσπάθεια και παρ' ελπίδα ήταν και πάλι αρνητική η αμφιβολία θα μας έτρωγε..

Κι εμένα ο άνδρας μου παίρνει αντιβίωση και βιταμίνες.. Τέλος του μήνα αρχές Δεκέμβρη θα κάνουμε κι εμείς ένα επαναληπτικό για να δούμε που βρισκόμαστε και θα πάμε στο γιατρό για να κλείσουμε την ημερομηνία της επέμβασης..

Πολύ χαίρομαι που σε έχουμε και πάλι κοντά μας!

L2qIp2.png

Νασούλι ο γιατρός μας έδωσε πιθανότητες 98% να βελτιωθούν αρκετά τα πράγματα.. Και είπαμε να την κάνει διότι αν δεν την έκανε και προχωρούσαμε σε προσπάθεια και παρ' ελπίδα ήταν και πάλι αρνητική η αμφιβολία θα μας έτρωγε..

Κι εμένα ο άνδρας μου παίρνει αντιβίωση και βιταμίνες.. Τέλος του μήνα αρχές Δεκέμβρη θα κάνουμε κι εμείς ένα επαναληπτικό για να δούμε που βρισκόμαστε και θα πάμε στο γιατρό για να κλείσουμε την ημερομηνία της επέμβασης..

Πολύ χαίρομαι που σε έχουμε και πάλι κοντά μας!

Καλή επιτυχία Δομνινάκι,μέσα απο την καρδιά μου.

Να σου πώ είμαι απο σπόντα μέσα αυτές τις μέρες για να μαθαίνω τα νέα απο τα κοριτσάκια που προχωράνε αυτο το καιρό.Κατα τ'αλλα μου κάνει καλό που δεν είμαι όλη την ώρα πάνω απο τον υπολογιστή,όπως ήμουν παλιά.Ξεχνάω λίγο το πρόβλημά μου.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Εγω πηγα σημερα για υπερηχο και ειδαμε 8 αυγουλακια αριστερα και 4 δεξια , ειχαμε ομως ενα τεχνικο θεμα....η δεξια ωοθηκη ειχε καλυφθει-κρυφτει πισω απο το εντερο που παρεπιμπτωντος εχω προβλημα και μου ειπε οτι το Σαββατο που θα παω για υπερηχο να κανω το προηγουμενο βραδυ ενα κλισματακι για να καθαρισει το εντερακι μου και να εχουμε καλυτερη εικονα...Ελπιζω να ειναι περισσοτερα στην δεξια και απλα να ειναι κρυμενα...Θα φανει το Σαββατο....Παντως εαν ειναι μονο 12 τωρα θα πρεπει να αποχαιρητησω την ελπιδα για βλαστοκυστες που τοσο θα ηθελα....Με πηραν και μου ειπαν οτι και η οιστραδιολη μου ειναι πολυ καλη αλλα επειδη ημουν στη δουλεια και πνιγομουν ξεχασα να ρωτησω το νουμερο....Αυτα τα δικα μου νεα !!!

Διαφημίσεις

γεια σας και παλι !!

Νασουλι μου προσπαθω ακομα να το παρω χαμπατι τι εχει γινει...και μην ξανα πεις "το προβλημα σου" δεν εχεις κανενα προβλημα αγαπη μου απλα απφασισετε να προχωρησετε ενα μηνα μετα...

Δομνινακι μου δες την καθυστερηση σαν ενα βημα πιο κοντα στο στοχο, με περισσοτερες ελπιδες!

Μομεντακι μου μακαι να μεινουν και τα δικα σου και τα δικα μου στις θεσεις τους !! Εσυ πως τα πας???

Μαρια1981 μου εδωσαν χοριακη στις 26/11 (15 μερες μετα την ωοληψια) αλλα επειδη πεφτει Παρασκευη εγω θα παω την προηγουμενη στις 25 ετσι ωστε η επαναληπτικη να γινει σαββατο...και να μην περασω ενα σαββατοκυριακο μεσα στην αγωνια....αλλα ολα αυτα σε περιπτωση που εχουμε καποιο θετικο αποτελεσμα!!

Οσο για το εντερακι...αστα κι εγω το ιδιο προβλημα εχω...με ζουπαγε απο πανω για να το μετακινησει !! Μετα την ωοληψια το ενετρακι τα δε ολα...και δεν λειτουργουσε και οι πονοι μου ηταν εις διπλουν! Μια λυση που εγω δυστυχως εφαρμοσα καθυστερημενα ειναι..μηλο αχλαδι και γαλα στο μπλεντερ και μαμ μετα...εσυ καντο απο την 1η μερα να μην εχεις προβλημα...

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Εγω πηγα σημερα για υπερηχο και ειδαμε 8 αυγουλακια αριστερα και 4 δεξια , ειχαμε ομως ενα τεχνικο θεμα....η δεξια ωοθηκη ειχε καλυφθει-κρυφτει πισω απο το εντερο που παρεπιμπτωντος εχω προβλημα και μου ειπε οτι το Σαββατο που θα παω για υπερηχο να κανω το προηγουμενο βραδυ ενα κλισματακι για να καθαρισει το εντερακι μου και να εχουμε καλυτερη εικονα...Ελπιζω να ειναι περισσοτερα στην δεξια και απλα να ειναι κρυμενα...Θα φανει το Σαββατο....Παντως εαν ειναι μονο 12 τωρα θα πρεπει να αποχαιρητησω την ελπιδα για βλαστοκυστες που τοσο θα ηθελα....Με πηραν και μου ειπαν οτι και η οιστραδιολη μου ειναι πολυ καλη αλλα επειδη ημουν στη δουλεια και πνιγομουν ξεχασα να ρωτησω το νουμερο....Αυτα τα δικα μου νεα !!!

Μαρια ουτε εγώ βλέπω προβλημα... Γιατι εχεις την εντυπωση οτι πρεπει να έχεις τουλαχιστον 20 αυγουλάκια για να προχωρησουν σε βλαστοκύστες... Ποτε δε ξέρεις... Μπορει να ειναι τυχερα!!!:-D

γεια σας και παλι !!

Νασουλι μου προσπαθω ακομα να το παρω χαμπατι τι εχει γινει...και μην ξανα πεις "το προβλημα σου" δεν εχεις κανενα προβλημα αγαπη μου απλα απφασισετε να προχωρησετε ενα μηνα μετα...

Δομνινακι μου δες την καθυστερηση σαν ενα βημα πιο κοντα στο στοχο, με περισσοτερες ελπιδες!

Μομεντακι μου μακαι να μεινουν και τα δικα σου και τα δικα μου στις θεσεις τους !! Εσυ πως τα πας???

Μαρια1981 μου εδωσαν χοριακη στις 26/11 (15 μερες μετα την ωοληψια) αλλα επειδη πεφτει Παρασκευη εγω θα παω την προηγουμενη στις 25 ετσι ωστε η επαναληπτικη να γινει σαββατο...και να μην περασω ενα σαββατοκυριακο μεσα στην αγωνια....αλλα ολα αυτα σε περιπτωση που εχουμε καποιο θετικο αποτελεσμα!!

Οσο για το εντερακι...αστα κι εγω το ιδιο προβλημα εχω...με ζουπαγε απο πανω για να το μετακινησει !! Μετα την ωοληψια το ενετρακι τα δε ολα...και δεν λειτουργουσε και οι πονοι μου ηταν εις διπλουν! Μια λυση που εγω δυστυχως εφαρμοσα καθυστερημενα ειναι..μηλο αχλαδι και γαλα στο μπλεντερ και μαμ μετα...εσυ καντο απο την 1η μερα να μην εχεις προβλημα...

26 γιορταζω.... Θα εχουμε σαμπανιες... Καλή επιτυχια!:tongue:

καλημερα φιλεναδες μου!!!!

καλως την ντεσκολοριτα με τα ντεσκολοριτακια της...

τι καλαααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

εχω χαρει πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.....στις 24 του μηνος θα μαθουμε τα ευχαριστα..

μην σου περασει απο το μυαλο να κουνησεις ουτε το μικρο σου δαχτυλακι...τ'ακους???

μην κανεις καμια μ@λ@κι@!!!!!

αντε στον ξαπλοπουλο κ συ απο δω κ περα...

να στειλω ενα μεγαλο φιλι στο μαρακι μας κ να της πω να σταματησει να σκεφτεται ποσα ωαρια κ ποσα θα γινουν βλαστοκυστες...ενα ενα βημα την φορα αγαπακι μου...

θα δεις που ολα θα πανε σουπερ...το πιστευω...

εγω πηγα εχτες στην γιατρο...κοριτσια εχω τις καλυτερες εντυπωσεις....ειναι παρα πολυ καλη επιστημονας,παρα πολυ προσιτη γυναικα κ παρα πολυ γατα γιατι ξερει πως να συμπεριφερθει στον καθε ασθενη...θα κανω μια ενεσουλα καθε μερα κ καθε μηνα που θα κανω την εξεταση θα επικοινωνουμε...

πληρωσαμε τα 80? κ φυγαμε...

ντεσκολορ οταν με το καλο βγει η χοριακη να πας να κανεις θρομβοφιλια...κ οποια κοριτσια δεν εχουν κανει...ειναι πολυ συχνο φαινομενο κοριτσια...τοσα λεφτα εχουμε δωσει...λιγα ακομα δεν χαλασε ο κοσμος..ειναι σημαντικη εξεταση...

μου ειπε πως το πρωτο εαν δεν το εχανα απο αυτο σιγουρα πιο μετα θα το εχανα κ θα ητνα πιο επωδυνο λογο της θρομβοφιλιας...

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...