Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, επέστρεψα και εγώ μετά από πολλή άρνηση και αποστασιοποίηση να μοιραστώ τον πόνο μου, όχι ότι αυτό θα αλλάξει κάτι στην κατάσταση. Τελείωσα το δεύτερο κύκλο διέγερσης με νέο φάρμακο, είχα μεγάλες προσδοκίες ότι μου ταίριαξε καλύτερα από το πρώτο γιατί βλέπαμε 10 ωοθυλάκια και η δεύτερη μέτρηση της οιστραδιόλης έφτασε 3 χιλιάδες... Χθες έγινε η ωοληψία και έμαθα ότι πήραμε 6 γιατί τα 3 ήταν άδεια. Σήμερα μου είπαν ότι τα 4 γονιμοποιηθηκαν. Ο άντρας μου λεει οκ τα ίδια με την πρώτη φορά που ουσιαστικά μείναμε με 4 των 3 ημερών..Τώρα φυσικά εγώ σκέφτομαι πόσα θα φτάσουν τελικά 3η ημέρα και ότι δεν αξίζει να κάνω όλο αυτό για 1 προσπάθεια/ευκαιρία... Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα σε ρίχνει εκεί που πας να ανέβεις λίγο ψυχολογικά..

Κούκλα μου δεν είναι άσχημα τα έξι ωάρια και τέσσερα γονιμοποιημένα.. νομίζω πρέπει να δεις λίγο πιο αισιόδοξα την κατάσταση και να μην συγκρίνεις!

Καλό μήνα με υγεία

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

πάντως κορίτσια δεν υπάρχει διάθεση κουβεντούλας στο καφέ..

έχει ερημώσει............

Κορίτσια συγνώμη όντως απο μεριά μου δεν υπάρχει καμία διαθεση για κουβέντα!

Περνάω πολύ δύσκολες στιγμές και κάνω μάχη στο σπίτι μου και στην ψυχή μου για να είμαι δυνατή και σήμερα διαβασα όλα αυτά και έχω θυμώσει πολύ!

Μαλλον θα αποχωρήσω για λίγο καταλαβαίνω την αγωνία όλων αλλα ας κραταμε και τους τυπους εδω μέσα ειναι κόσμος που πονάει πολυ και λαχταράει...

Συγνώμη δεν γραφω άλλα έχω στεναχωρηθει!!!

Σας χαιρετώ φιλαράκια ;)

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Διαφημίσεις

Περνάω πολύ δύσκολες στιγμές και κάνω μάχη στο σπίτι μου και στην ψυχή μου για να είμαι δυνατή και σήμερα διαβασα όλα αυτά και έχω θυμώσει πολύ!

Μαλλον θα αποχωρήσω για λίγο καταλαβαίνω την αγωνία όλων αλλα ας κραταμε και τους τυπους εδω μέσα ειναι κόσμος που πονάει πολυ και λαχταράει...

Σας χαιρετώ φιλαράκια ;)

:confused::confused::confused: μάλλον έχω χάσει κάποιο επεισόδιο :confused::confused::confused:

ελπίζω να περάσουν πολύ γρήγορα τα blues και ο θυμός και να είσαι

καλύτερα και από πριν!!!!!

Σας χαιρετώ φιλαράκια ;)

Κοριτσια γιατι θυμοσατε? Κατι εχω χασει και εχω μαυρα μεσανυχτα...Αν θελετε λετε. Αν οχι δε πειραζει καποια ζητηματα δε θελουν και πολυ συζητηση.

Ξερετε τι γινετε αν καθυστερησεις να κανεις την ενεση ανατγωνιστης orgalutran για 1 ωρα και 15 λεπτα? Πρεπει να αλλαξεις την ωρα και την επομενη φορα? Ειμαι αφηρημενη,Τελειωσε!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοριτσια γιατι θυμοσατε? Κατι εχω χασει και εχω μαυρα μεσανυχτα...Αν θελετε λετε. Αν οχι δε πειραζει καποια ζητηματα δε θελουν και πολυ συζητηση.

Ξερετε τι γινετε αν καθυστερησεις να κανεις την ενεση ανατγωνιστης orgalutran για 1 ωρα και 15 λεπτα? Πρεπει να αλλαξεις την ωρα και την επομενη φορα? Ειμαι αφηρημενη,Τελειωσε!!!

πω πω κοριτσάκι αυστηρότητα στο χρονοδιάγραμμα.. βάλε την αφύπνιση στο κινητό για να μη ξεχνιέσαι!!

Σας χαιρετώ φιλαράκια ;)

Κούκου μου τι γίνεσαι; Γιατί θύμωσες με αυτά που διάβασες σήμερα; Θέλεις να το συζητήσουμε λίγο;

Όπως και να χει ελπίζω οι δύσκολες στιγμές που περνάς τώρα να περάσουν...και να γίνουν πιο εύκολες...πιο ανώδυνες!

Ό,τι καλύτερο σου εύχομαι!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Νομίζω eirinaki μου πως δεν επηρεάζει τόσο. Απλά προσπάθησε να την βάζεις πάνω κάτω την ίδια ώρα. Ρώτα και το γιατρό καλύτερα...κάτι παραπάνω ξέρει από μας:P

Δεν ξέρω τι συνέβηκε eirinaki μου στο φόρουμ. Εμείς είμαστε εδώ για να μιλάμε και να "ξεφορτώνουμε" και να μοιραζόμαστε!

Όχι να χαθούμε όλες!!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

πάντως κορίτσια δεν υπάρχει διάθεση κουβεντούλας στο καφέ..

έχει ερημώσει............

Kalliroi μου γεια σου! Πώς είσαι; Πώς πάει το ψάξιμο? Έχουμε κανένα νεότερο?

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Kalliroi μου γεια σου! Πώς είσαι; Πώς πάει το ψάξιμο? Έχουμε κανένα νεότερο?

Moments συνεχίζεται.. :P

τη Δευτέρα θα πάω στο γιατρό να συζητήσουμε τα περί σπερματέγχυσης με puregon & θα κλείσω ραντεβού ανάλογα με την περίοδο (περιμένω την Τρίτη)

για λαπαροσκόπηση/υστεροσκόπηση.

Εσύ τον έπεισες το γιατρό να μην κάνεις άλλη ένεση;;

γεια σαααααςςςς......τι κάνετε; μπορείτε να μου λύσετε μια απορία; παίρνω τα chomiphene και αύριο είναι η τελευταία μέρα που θα πάρω. αυτά τα παίρνουμε για να κάνουμε περισσότερα αυγουλάκια, ναι; και ρωτάω λοιπόν. εγώ γιατί πονάω τόσο πολύ κάτω χαμηλα (πόνοι περιόδου); μήπως λόγω του οτι "παράγω" πιο πολλά αυγουλάκια; παίζει ρόλο ή λέω βλακείες;

u1114782.png

dev364pfs__.png

τη Δευτέρα θα πάω στο γιατρό να συζητήσουμε τα περί σπερματέγχυσης με puregon & θα κλείσω ραντεβού ανάλογα με την περίοδο (περιμένω την Τρίτη)

Γεια σας φιλεβαδες μου,

ειχα πολλα πραγματα να τακτοποιησω τις προηγουμενες 2 μερες γιατι αν θυμαστε αυριο παω για την σπερματεγχυση και θα ειμα ξαπλα για 2 μερες. Τελικα με την καθυστερηση της Olgalutran μικρο το κακο. Μιλησα με το γιατρο και ειπε για 1 φορα δε πειραζει. Ετσι τις τελευταιες τις εκανα ακριβως την καθορισμενη ωρα.

Κοριτσακια θα σας χασω για Δευτερα, Τριτη γιατι εχω DESKTOP και θα αποφυγω να καθομαι σε καρεκλα για 2 - 3 μερες. Μετα θα επικοινωνουμε κανονικα, αφου γυριζω στη δουλεια και τους φυσιολογικους μου ρυθμους.

Natasa φυσιολογικο να εχεις πονακια και πρηξιμο χαμηλα στην κοιλια απο τα πολλα αυγουλακια. Με τον υπερηχο φαινεται ποσα ειναι....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

γεια σας, εγω κανω σπερματεγχυσεις στο νοσοκομειο Παπαγεωργιου. Εκανα μια με 8 αυγουλακια στις 29 Ιανουαριου αλλα τζιφος και τωρα θα ξανακανω τον Μαρτιο. Παιρνω φαρμακα γιατι εχω συνδρομο πολυκυστηκων και θελουν να βοηθησουν οι γιατροι λιγο την κατασταση. Βεβαια το προβλημα μας ειναι η κινητικοτητα ακομα και με τα norvadex που πηρε ο αντρας μου πανω απο 6 μηνες δεν υπηρξε ιδιατερη βελτιωση. θα δειξει........... Οφειλω να πω βεβαια οτι στεναχωρεθηκα πολυ, αλλα πηρα θαρρος και ελπιδες απο την κουμπαρα μου η οποια ειχε προβλημα με βουλωμενη σαλπιγγα ο αντρας επισης με κινητικοτητα, της ειπαν πρωτα εγχειρηση και μετα σπερματεγχυση, και εμεινε εγκυος φυσιολογικα, τωρα ειναι εγκυος 8 εβδομαδων......αν σε θελει η τυχη................ολα ειναι δυνατα, ακει να μην το βαλεις κατω και να μην σε παρει απο κατω. εγω ξερω ενα πραγμα θα προσπαθησω μεχρι τελικης πτωσης......

γεια σαααααςςςς......τι κάνετε; μπορείτε να μου λύσετε μια απορία; παίρνω τα chomiphene και αύριο είναι η τελευταία μέρα που θα πάρω. αυτά τα παίρνουμε για να κάνουμε περισσότερα αυγουλάκια, ναι; και ρωτάω λοιπόν. εγώ γιατί πονάω τόσο πολύ κάτω χαμηλα (πόνοι περιόδου); μήπως λόγω του οτι "παράγω" πιο πολλά αυγουλάκια; παίζει ρόλο ή λέω βλακείες;

Natasa μου παίζει ρόλο. Κι εγώ είχα τέτοιους πόνους και μάλιστα τις μέρες που πλησίαζε η ωορρηξία το βάρος που ένιωθα μεγάλωνε. Πόσα αυγουλάκια έκανες;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Γεια σας φιλεβαδες μου,

ειχα πολλα πραγματα να τακτοποιησω τις προηγουμενες 2 μερες γιατι αν θυμαστε αυριο παω για την σπερματεγχυση και θα ειμα ξαπλα για 2 μερες. Τελικα με την καθυστερηση της Olgalutran μικρο το κακο. Μιλησα με το γιατρο και ειπε για 1 φορα δε πειραζει. Ετσι τις τελευταιες τις εκανα ακριβως την καθορισμενη ωρα.

Κοριτσακια θα σας χασω για Δευτερα, Τριτη γιατι εχω DESKTOP και θα αποφυγω να καθομαι σε καρεκλα για 2 - 3 μερες. Μετα θα επικοινωνουμε κανονικα, αφου γυριζω στη δουλεια και τους φυσιολογικους μου ρυθμους.

Natasa φυσιολογικο να εχεις πονακια και πρηξιμο χαμηλα στην κοιλια απο τα πολλα αυγουλακια. Με τον υπερηχο φαινεται ποσα ειναι....

Eirinaki μου αύριο φτάνει η μεγάλη μέρα επιτέλους!!!! Σου στέλνω όλες τις θετικές σκέψεις του κόσμου, όλη την τύχη του κόσμου....και ό,τι άλλο θέλεις εσύ!!!! :P Όλα να πανε καλά αυτή τη φορά σου εύχομαι!!!! Εδώ θα είμαστε να περιμένουμε νεότερα!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Οκ. Για να δούμε τι θα σου πει και ο γιατρός αύριο! Να μας πεις ε... Η λαπαροσκόπηση αν κρίνω από μένα γίνεται όταν τελειώσεις με την ακατανόμαστη. Ουφ...Ελπίζω να σου πάνε όλα καλά!!!!

Το λοιπόν έγω όντως πήγα στο γιατρό. Του είπα για τις εξάψεις κλπ. Μου είπε ότι είναι καλύτερα γισ μένα να κάνω ακόμα μία ένεση. Οπότε...δεν θα την αποφύγω...Όσο για τις εξάψεις που ήδη έχω του έκανε εντύπωση γιατί συνήθως λέει οι παρενέργειες ξεκινούν το 2ο-3ο μήνα και όχι από των πρώτο...Αλλά ο κάθε οργανισμός διαφέρει οπότε είμαι η "τυχερη" που ξεκίνησαν όλα νωρίς χεχεχε...Θα κάνω υπομονή λοιπόν....Αχ! Και ήρθε το καλοκαίρι πιο νωρίς για μένα...και το ζω μόνη μου! χεχεχε

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...