Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , dimi.tra είπε:

Το έχεις συζητήσει αυτό με τον Σφακ; Τι σου λέει γι αυτό; Πως είναι δυνατόν σχεδόν σε κάθε ωοληψία να έπαιρνες ωάρια και μάλιστα βλαστοκύστες μέχρι το Γενάρη και από τον Φεβρουάριο και προς τα εδώ να μην μπορείς να πάρεις ούτε μια κακή έστω να πεις ότι κάτι έγινε. Εκτός αν το εμβρυολογικό τους είναι τόσο πια αυστηρό που τις κακές τις απορρίπτουν ενώ στο άλλο τις θεωρούσαν μέτριες. Τι να πω! 
      Ένα ραντεβού με τον μαστρ ίσως όντως σε βοηθήσει στην απόφαση σου. Να δεις κ αυτός τι θα σου πει από πλευράς του.

Μα δε νομίζω πως τίθεται θέμα αυστηρότητας γιατί το αν ένα έμβρυο έχει φτάσει σε στάδιο βλαστοκύστης είναι αντικειμενικό! Δλδ δε θα το λέω εγώ βλαστοκύστη κ εσύ μοριδιο! Ετσι δεν είναι; Με το δικό σου background σίγουρα καταλαβαίνεις καλύτερα από εμένα!
      Ο Σφακ πιστεύει πως είναι θέμα τύχης κ όταν του είχα πει πως έκανα πριν βλαστοκυστες μου είπε πως αν θέλω μπορώ να γυρίσω εκεί που ήμουν. Χθες στον υπέρηχο που είδαμε το Β φάσης μου είπε πως το μόνο που έχω να σου πω είναι πως θέλει υπομονή κ είναι θετικό το ότι το έμβρυο προσπάθησε κ έφτασε αυτή τη φορά ένα βήμα παρακάτω. 

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Α!! και κάτι ακόμα για τις εξετάσεις που ρωτάς τι θα χρειαστεί για την εξωσωματική τα στάνταρ είναι το σπερμοδιάγραμμα και η σαλπιγγογραφία ύστερα εξαρτάται από το τι έχεις κάνει μέχρι τώρα, αν έχεις δηλαδή κάποιες ορμονολογικές, πιθανών τεστ ΠΑΠ, κυστική ίνωση, καρυότυπο κτλ αλλά θα σου πουν και από το κέντρο.

Πάντως να σου πω την αλήθεια εγώ πριν κατέβω Αθήνα θα το προσπαθούσα αρχικά στην Θεσ/νικη αν ήμουν στην θέση σου. Που ξέρεις μπορεί να τα καταφέρεις εκεί και να μην χρειαστεί να πηγαινοέρχεσαι και να ταλαιπωρήσε γιατί πριν την ωοληψία θα χρειαστεί για μία εβδομάδα περίπου να κάνεις υπέρηχο ανα δύο ημέρες να βλέπει ο γιατρός πως μεγαλώνουν τα ωαρια σου και πως ανταποκρίνεσαι στην θεραπεία και μετά την εμβρυομεταφορά μπορεί να θέλεις να μείνεις στο κρεβάτι, όχι ότι είναι απαραίτητο αλλά μπορεί να θέλεις να μείνεις καλού-κακού!

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

ξεχασα να ευχηθω στη ροδακινουλα μας!!!!! να σας ζησει ο γιος !!!!!!!!!!!!!!! να ειναι γερο κ τυχερο το μωρο σας!!!! τωρα απο δυο γινατε τρεις!!!!τι ωραιες στιγμες!!!!!! περιμενουμε νεα να μας πεις!!!!! πολλα φιλια στη μαμα κ στο μωρουλινι σας!!!!!!!!!!! ( κ σε λιγο καιρο σε κατι μηνες δηλ.θα το ζησουνε κ οι επομενες εγκυουλες μας!!!!!!! εκει να δεις τι εχει να γινει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαα

aKZup2.png?QGVNYpCf

Καλημέρα και απο΄μένα!!!

Ανοιξα θεματάκι για τη ροδακινούλα μας και καλύτερα να της γράφουμε εκεί τις ευχές μας για να τις βρεις μετά μαζεμένες ε!:D

http://parentscafe.gr/showthread.php?p=1698155#post1698155

Πατάτε στο λινκ...και εκφραστείτε ελεύθερα!χαχαχαχα

Αχ ελπίζω να πήγανε όλα καλά ...Ανυπομονώ να εμφανιστεί να μας πει πώς είναι αυτή και το μικρό της κομποστάκι!!!

Anhelita με το ωραίο ονοματάκι καλωσόρισες στην παρέα μας...Ελπίζω να σου φέρουμε γούρι! Δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα σας ακριβώς αλλά σίγουρα η εξωσωματική δίνει περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας απ ότι μια σπερματέγχυση...Είναι όμως πιο δαπανηρή...Τώρα για το ψυχοφθόρα είναι και τα δύο το ίδιο αλλά με την εξωσωματική νιώθεις περισσότερο ωραία σε κάποια στάδια (έμβρυα- εμβρυομεταφορά για παράδειγμα)...Οσο για το κέντρο που ρωτάς άμα ψάξεις θα βρεις κριτικές για το συγκεκριμένο από κοπέλες πουι πήγανε εκεί...Κοίταξε και στο parents.gr και νομίζω έχει εκεί καφέ στα οποία αντιπαραβάλλονται απόψεις για διάφορους γιατρούς...

Φυσικά το να κλείσεις ραντεβού και να μιλήσεις με ένα δυο που θα καταλήξεις είναι ακόμη καλύτερο γιατί η κάθε κοπέλα θα σου πει τα δικά της ενώ η επιλογή του γιατρού είναι καθαρά προσωπική υπόθεση και η καθεμιά μας έχει τα δικά της κριτήρια...Να δεις ποιος σου κάνει κλικ!

Θα συμφωνήσω με το κουκάκι μας πως και στη Θεσ/κη έχει καλά κέντρα και αυτό που είσαι ήδη τώρα είναι΄από τα καλύτερα απ ότι άκουσα από άλλα κορίτσια...Ισως θα ήτανε καλύτερο να δοκιμάσεις για πρώτη φορά εκεί...Είναι μια νέα διαδικασία και σαν πρώτη φορά σίγουρα θα έχεις άγχος για όλα τα στάδια οπότε καλύτερα να είσαι στα μέρη σου να εξοικειωθείς καλύτερα και να μην προσθέσεις σε αυτά όλα τα πρωτόγνωρα το άγχος της μεταφοράς, το συντονισμό με τους γιατρούς σε άλλη πόλη, τη διαμονή και τα περιτά έξοδα...Γνώμη μου αυτό ε...Εξάλλου θα σου φέρουμε γούρι βρε και θα πετύχεις μια χαρούλα! :D

Την καλημέρα μου σε όόόόόόλεεεεεςςς!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

ε!!!Μομεντούλα!!!

Εξαφανίστηκες στο πι και φι!!!

Κάτσε καλέ να μας πεις και τα δικά σου!!!Τι κάνετε?? Τι κάνει ο μπεμπάκος?? Τον είδατε τώρα τελευταία?? κάνει καμία τουμπίτσα ή είναι ήσυχος-ήσυχος??

Για έλα πίσω λοιπόν!!:tongue:Θέλουμε λεπτομέρειες!!!:P

f13Fp2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα..

Εγώ ξύπνησα σήμερα στις 4 το πρωί με μια πείνα άλλο πράγμα.. Τσάκισα μισό κομμάτι κέηκ και κατά τις 6 ξαναξάπλωσα μέχρι τις 8 το πρωί όπου και τελικά σηκώθηκα.. Μου φαίνεται ότι σήμερα όλη τη μέρα πεινάω...

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ ξύπνησα σήμερα στις 4 το πρωί με μια πείνα άλλο πράγμα.. Τσάκισα μισό κομμάτι κέηκ και κατά τις 6 ξαναξάπλωσα μέχρι τις 8 το πρωί όπου και τελικά σηκώθηκα.. Μου φαίνεται ότι σήμερα όλη τη μέρα πεινάω...

Σας φιλώ γλυκά!

πειναει το μικρο δομνινακι μωλε!!!!:D θελει να γινει στρουμπουλο μωρακι!!!χεχεχε!!!!

aKZup2.png?QGVNYpCf

Σας φιλώ γλυκά!

Δομνινάκι πρόσεχε τώρα στην αρχή αν μπορείς γιατί στην συνέχεια θα φορτώνεσαι τα κιλάκια χωρίς να το καταλαβαίνεις!!

Στο λέω γιατί εγώ την πάτησα.......Ήδη έχω φτάσει τα 9........:rolleyes:

και να φανταστείς πως άλλες παίρνουν 9 σε όλη την εγκυμοσύνη.....:shock: ενώ εγώ έχω άλλους 3 μήνες ακόμα μπροστά μου :|

f13Fp2.png

Δομνινάκι πρόσεχε τώρα στην αρχή αν μπορείς γιατί στην συνέχεια θα φορτώνεσαι τα κιλάκια χωρίς να το καταλαβαίνεις!!

Στο λέω γιατί εγώ την πάτησα.......Ήδη έχω φτάσει τα 9........:rolleyes:

και να φανταστείς πως άλλες παίρνουν 9 σε όλη την εγκυμοσύνη.....:shock: ενώ εγώ έχω άλλους 3 μήνες ακόμα μπροστά μου :|

Γλυκιά μου Κούκου..

Η αλήθεια είναι ότι το πάλεψα κι έφαγα μόνο το μισό κομμάτι. Το άλλο μισό το άφησα στο κουτί του για κάποια δύσκολη στιγμή :tongue:

Πεινάω με πρόγραμμα:-P

Τώρα που σου γράφω πάλι πεινάω αλλά θα φάω σαλάτα με ένα χυμό πορτοκάλι και για το βράδυ έχει μείνει γιουβέτσι από χθες!:tongue:

L2qIp2.png

Γλυκιά μου Κούκου..

Η αλήθεια είναι ότι το πάλεψα κι έφαγα μόνο το μισό κομμάτι. Το άλλο μισό το άφησα στο κουτί του για κάποια δύσκολη στιγμή :tongue:

Πεινάω με πρόγραμμα:-P

Τώρα που σου γράφω πάλι πεινάω αλλά θα φάω σαλάτα με ένα χυμό πορτοκάλι και για το βράδυ έχει μείνει γιουβέτσι από χθες!:tongue:

Μιαμ,μιαμ,μιαμ!!γιουβετσάκι!!!!:tongue:

Και εγώ έχω κάτι φακές να με περιμένουν στο σπίτι....:rolleyes:

Να έρθω να μου κάνεις το τραπέζιιιιιιι??:-P

f13Fp2.png

Διαφημίσεις

κούκου..φτιάχνεις τούρτες με πανιά τέλεια!!!

θέλω και εγώ να μάθω...

Είναι πανέυκολο!!!

Κάνεις την πάνα ρολο από την μέσα μεριά και την στερεώνεις με λαστιχάκι συνεχίζεις με πολλές πάνες και μετά βάζεις ένα ρολό από χαρτί κουζίνας στην μέση και αρχίζεις να κτίζεις την "τούρτα" περιμετρικά!

κάθε κύκλος που τελειώνει τον στηρίζεις με λαστιχάκι για την βάση της τούρτας θες 3 κύκλους μετά από πάνω άλλους δύο και στο τέλος ένα κυκλάκι όπου πάνω του βάζεις ένα κουκλάκι ή οτιδήποτε διακοσμητικό θέλεις.

Στο εξωτερικό της τούρτας αυτοσχεδιάζεις και δημιουργείς ότι σου αρέσει!!

Δένεις κορδέλες, πιπιλες, καλτσάκια, θερμόμετρα παπάκια για το μπάνιο του μωρού ή ότι άλλο θέλεις!!:-P:razz:

f13Fp2.png

Είναι πανέυκολο!!!

Κάνεις την πάνα ρολο από την μέσα μεριά και την στερεώνεις με λαστιχάκι συνεχίζεις με πολλές πάνες και μετά βάζεις ένα ρολό από χαρτί κουζίνας στην μέση και αρχίζεις να κτίζεις την "τούρτα" περιμετρικά!

κάθε κύκλος που τελειώνει τον στηρίζεις με λαστιχάκι για την βάση της τούρτας θες 3 κύκλους μετά από πάνω άλλους δύο και στο τέλος ένα κυκλάκι όπου πάνω του βάζεις ένα κουκλάκι ή οτιδήποτε διακοσμητικό θέλεις.

Δένεις κορδέλες, πιπιλες, καλτσάκια, θερμόμετρα παπάκια για το μπάνιο του μωρού ή ότι άλλο θέλεις!!:-P:razz:

πολύ ωραία είναι..φαίνεται και εύκολη...!!!

εγώ κάνω τούρτες με ζαχαρόπαστα..τώρα που έχουμε πολλά γεννητούρια θέλω να μάθω να κάνω και από αυτές..θα κάνω και θα σου πω το αποτέλεσμα

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλημέρα, σας παρακολουθώ σιωπηλά εδώ και λίγο καιρό και μου φαίνεται ότι είναι γουρλιδικο το καφέ σας!Εγώ έκανα το Μάιο έκανα μια προσπάθεια σπερματέγχυσης. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από το κέντρο (εμβρυολαμπ στη Θεσσαλονίκη) όσον αφορά τους γιατρούς και την όλη της αντιμετώπιση- συμπεριφορά απέναντι μας. Δυστυχώς όμως το αποτέλεσμα δεν ήταν θετικό.

Τώρα αντιμετωπίζουμε το εξής δίλημμα. Αποφασίσαμε ότι δεν θέλουμε να ξανακάνουμε σπερματέγχυση αλλά να προχωρήσουμε πιο δυναμικά, σε εξωσωματική. Βλέπω ότι και άλλες κοπέλες πήραν παρόμοια απόφαση.Ελπίζω όλες μας να έχουμε σύντομα το επιθυμητό αποτέλεσμα

Το θέμα μου όμως που την κάνεις? Να συνεχίσουμε στο συγκεκριμένο κέντρο ή να κατέβουμε Αθήνα. Στην Αθήνα να μας έχουν πει τα καλυτέρα για το κέντρο του Μαστρομηνα. Απλά φοβάμαι μήπως η όλη διαδικασία της απόστασης είναι ταλαιπωρία για μένα. Έχει καμιά κοπέλα παρόμοια εμπειρία, να πρέπει να ταξιδέψει για να κάνει εξωσωματική? Πόσες φόρες χρειάστηκε να πάει? Επίσης στο Μαστρομηνα τι παίζει από τιμές? Ποιες εξετάσεις σας έβαλε να κάνετε πιο πριν? Αν θέλει και ξέρει κάποια κοπέλα, θα με βοηθούσε πολύ .

Σας ευχαριστώ πολύ και θα τα λέμε

Από γνωστούς που ξέρω η EMBRYOLAB είναι η καλύτερη. Δε χρειάζεται να πας Αθήνα. Ξέρω περιπτώσεις που ήταν πανδύσκολο να μείνουν έγκυες και στη συγκεκριμένη κλινική η εξωσωματική πέτυχε με την πρώτη.

Είναι πανέυκολο!!!

διαβαζα διαβαζα και περιμενα να δω ποτε μπαινει η σαντυγι...

δεν τρωγεται γμτ:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλημέρα και απο΄μένα!!!

Ανοιξα θεματάκι για τη ροδακινούλα μας και καλύτερα να της γράφουμε εκεί τις ευχές μας για να τις βρεις μετά μαζεμένες ε!:D

http://parentscafe.gr/showthread.php?p=1698155#post1698155

Πατάτε στο λινκ...και εκφραστείτε ελεύθερα!χαχαχαχα

Αχ ελπίζω να πήγανε όλα καλά ...Ανυπομονώ να εμφανιστεί να μας πει πώς είναι αυτή και το μικρό της κομποστάκι!!!

Anhelita με το ωραίο ονοματάκι καλωσόρισες στην παρέα μας...Ελπίζω να σου φέρουμε γούρι! Δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα σας ακριβώς αλλά σίγουρα η εξωσωματική δίνει περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας απ ότι μια σπερματέγχυση...Είναι όμως πιο δαπανηρή...Τώρα για το ψυχοφθόρα είναι και τα δύο το ίδιο αλλά με την εξωσωματική νιώθεις περισσότερο ωραία σε κάποια στάδια (έμβρυα- εμβρυομεταφορά για παράδειγμα)...Οσο για το κέντρο που ρωτάς άμα ψάξεις θα βρεις κριτικές για το συγκεκριμένο από κοπέλες πουι πήγανε εκεί...Κοίταξε και στο parents.gr και νομίζω έχει εκεί καφέ στα οποία αντιπαραβάλλονται απόψεις για διάφορους γιατρούς...

Φυσικά το να κλείσεις ραντεβού και να μιλήσεις με ένα δυο που θα καταλήξεις είναι ακόμη καλύτερο γιατί η κάθε κοπέλα θα σου πει τα δικά της ενώ η επιλογή του γιατρού είναι καθαρά προσωπική υπόθεση και η καθεμιά μας έχει τα δικά της κριτήρια...Να δεις ποιος σου κάνει κλικ!

Θα συμφωνήσω με το κουκάκι μας πως και στη Θεσ/κη έχει καλά κέντρα και αυτό που είσαι ήδη τώρα είναι΄από τα καλύτερα απ ότι άκουσα από άλλα κορίτσια...Ισως θα ήτανε καλύτερο να δοκιμάσεις για πρώτη φορά εκεί...Είναι μια νέα διαδικασία και σαν πρώτη φορά σίγουρα θα έχεις άγχος για όλα τα στάδια οπότε καλύτερα να είσαι στα μέρη σου να εξοικειωθείς καλύτερα και να μην προσθέσεις σε αυτά όλα τα πρωτόγνωρα το άγχος της μεταφοράς, το συντονισμό με τους γιατρούς σε άλλη πόλη, τη διαμονή και τα περιτά έξοδα...Γνώμη μου αυτό ε...Εξάλλου θα σου φέρουμε γούρι βρε και θα πετύχεις μια χαρούλα! :D

Την καλημέρα μου σε όόόόόόλεεεεεςςς!!!

Μπράβο Μομεντάκι μας για το λινκ

Αλλάααα δικά σου νέα δε θα μάθουμε???

ΛΕΓΕ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...