Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Anastasia14 είπε:

Σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Εμένα ειχε ουρεοπλασμα πριν 5 χρόνια, ίσως και λιγο περισσότερο, μαζί πάντα με σταφυλόκοκκο ή κάποιο άλλο κόκκο.. ο,τι αντιβιωση και να επαίρνε δεν εφευγε, κάποια στιγμη τα παρατήσαμε γιατι θα εμπαινε φαντάρος, οπότε ετσι κι αλλιώς τότε δεν μπορούσαμε να κανουμε κατι. Αργότερα γυρισε και ειχε κάνει καλλιεργεια σε ενα συνοικιακο διαγνωστικο, ειχε βγει στειρα, παρα το γεγονός ότι ειχε ενοχλήσεις. Περασαν κάποιοι μηνες, πήγαμε σε εξειδικευμενο εργαστηριο και βρηκαμε χλαμυδια και πάλι κόκκο (δε θυμαμαι αν ηταν σταφυλόκοκκος ή εντερόκκος). Αντιβιωσεις κι εκει τέλος Αυγουστου επιτελους στειρα καλλιέργεια! Στο καπάκι βρισκουμε την υδροσαλπιγγα, κανω χειρουργειο και αρχές του '25 καλλιεργεια ξανα ο άντρας μου, εγώ είχα ήδη ξεκινησει την πρώτη διεγερση. Ε εκει βρηκαμε staphylococcus aureus, πάααλι αντιβιωση και στον επανελεχγο e. coli. Είναι το πιο light συγκριτικά με όλα τα υπόλοιπα, στην αρχη το αφησαμε χωρις, μετά πήρε αντιβιωση για εκανα εγώ δεύτερη διεγερση και γονιμοποιήσαμε το ένα μου καλο ωάριι, αλλά 4η μέρα σταμάτησε η αναπτυξη.. Μας ειπαν πως έφταιγε το σπέρμα γιατι οι συνεχείς λοιμώξεις ανα τα χρονια μας έφτασαν ακομα και στο 0% τυπικές μορφές μετά τα χλαμυδια, 2 % το Γενάρη και 1% τον Απρίλιο. Όπως καταλαβες τον πόνο μου λέω.. τέλος του μήνα εχουμε ραντεβού και σε γνωστό ουρολογο, γιατι αυτός που πήγαμε περσυ πεταγε χαρταετο! Τουλάχιστον αν δεν ειχαμε μικροβια θα προσπαθουσαμε και μόνοι μας, χανουμε τοσους μηνες..

Εύχομαι να έχετε καλύτερα αποτελέσματα αυτή τη φορά! Εγώ κάνω μακρυ πρωτοκολλο, για να δουμε μπας και.. 

Καλημέρα! Αυτά τα μικρόβια είναι δύσκολα να αντιμετωπιστούν σταφυλόκοκκος πχ κάνουν εύκολα ανθεκτικές μορφές και επιμένουν. Τα εντεροβακτηρίδια μπροστά σε αυτά είναι εντελώς ασήμαντα. Ο δικός μου με εντεροκοκκο και τώρα με ecoli μια χαρά ανέβηκαν οι τιμές στο σπερμα. Αντε πες ίσως λίγο στην ταχεία κινητικότητα να επηρεάζουν αλλά στην μικρογονιμοποίηση δεν μας νοιάζει αν κινούνται. Εγώ αυτό που έχω καταλάβει από τον ανδρολογο που πάει είναι ότι αν υπάρχει ποσότητα και ένα μικρό ποσοστό από το σπερμα να είναι οκ στην εξωσωματική μας φτάνει. Το θέμα είναι το dfi να μην επηρεαστεί γιατί εκεί μιλάμε για βλάβες στο dna που παίζουν ρόλο στις διαιρέσεις και στην ανάπτυξη των εμβρύων. Εννοείται πως πριν την γονιμοποίηση το θέλουμε στην καλύτερη του κατάσταση και κατά προτίμηση χωρίς μικρόβια γι αυτό και οι αντιβιώσεις πριν την διέγερση. DFI έχετε κάνει; 
      Σου εύχομαι να σου ταιριάξει καλύτερα το μακρύ και να πάρεις κάτι καλύτερο από ωάρια. Πόσο είναι η ΑΜΗ σου; Αν θυμάμαι καλά είχες πει είναι χαμηλή. 

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου τι μου κάνετε?

μέρες είχα να μπω αλλά σας διάβαζα κάθε μέρα.. χθες μάλιστα έκατσα και σας έγραψα ένα κατεβατό για την καθε μία ξεχωριστα και επειδή ήμουν απο το κινητό έχασε τη σύνδεση και χάθηκαν όλα.. λυπάμαι αλλά δεν έχω το κουράγιο να τα ξαναγράψω.. πραγματικά.. έγινε κάτι φοβερό και προσπαθώ να συνέλθω.. σκοτώθηκε ψες αργά μια γνωστή μου και έχω σοκαριστεί.. ήταν αφεντικίνα της νύφης μου, νονά του παιδιού του αφεντικού μου και μόλις είχε πάει στο σπίτι μια φίλη της η οποία είναι γυναίκα του αφεντικού του αντρα μου και στην επιστροφή σκοτώθηκε... αστε έχουμε όλη σοκαριστεί.. όλη η πόλη βασικά.. μομεντάκι ίσως το ακούσεις στις ειδήσεις απόψε.. έλεος πια.. ξέρω ότι όλα κάποιο λόγο έχουν που γίνονται αλλά αυτά τα πράγματα με ενοχλούν πολύ και κάνω πολύ καιρό να τα ξεπεράσω.. αφήνει δύο καμάρια και τον σύζυγο της.. όπως εκείνη τη φορά που πέθανε εκείνη η γνωστή μου στη γέννα.. ακόμη να το ξεπεράσω και είχα δει και το γλυκύτατο μωράκι της στην εκκλησία την Κυριακή και ήταν τόσο αθώο το μικρό μου.. θα του κάνω και κάποια δωράκια την επόμενη φορά που θα το δω γιατι έτσι νιώθω.. κατα τ'άλλα τα οικονομικά πολύ στριμωγμένα όσο που έχουμε να πάρουμε πανες στο μωρό και αυτά μας τα έδωσαν οι παππούδες.. δεν μπορώ να καταλάβω πως έρχονται έτσι τα πράγματα.. είμασταν έτοιμοι να κανουμε μια καινούργια αρχή και ήρθαν τα πανω κατω σε μια εβδομάδα.. και που να ζητήσω τον μισθό απο το αφεντικό τώρα που έγινε αυτό με την κοπέλα.. θα τον πάρω όταν επιστρέψω 10 του μήνα και 5 πρέπει να πληρωθεί η δόση.. μου φαίνεται το σπιτάκι μου θα το χάσω κάποια στιγμή μέσα σε αυτό τον χρόνο.. λυπάμαι που το λέω αλλά ο αντρας μου καθυστερει πολύ να πληρωθεί και δεν βγαίνουμε με τίποτα.. ο μισθός του μας έσωζε.. θα σταματήσω με τις μαύρες μου γιατι η ζωή συνεχίζεται και θα φανω δυνατή για τον γιο μου και τον αντρα μου και τις οικογένειες μας γιατι μας χρειάζονται.. και με όλα αυτά μου πέρασε και ο θυμός με την πεθερά.. όχι ότι θα πάω να την δω αλλά ήθελα λίγη περισσότερη κατανόηση απο εκείνη και δεν νομίζω ποτε να την έχω... αυτά...

το άκουσα το πρωί..πολύ κρίμα..:(

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Καλημέρα σε όλες. ΤΙ κάνετε?

Εδω χωριο. Αισχος. Εχω σκοτώσει 50 αραχνες απο χτες....

Τινκερ καλή επιτυχία!!!!!!!!!!!

Ροδακινουλα τι κάνει ο μπεμπης?

ευχαριστώ!!

καλό σαββατοκυρίακο να έχουμε

1533345xcnw09g7xt.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΡΙΑΜΝΑΚΙ ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟ........ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΙ ΝΑ ΠΩ...

ΕΜΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΧΘΕς ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ...Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΟΞΕΙΑ ΣΚΩΛΙΚΟΕΙΔΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΥΓΡΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ!!!!ΜΠΗΚΑΜΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΝ ΞΕΡΟΥΜΕ Η ΣΚΩΛΙΚ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕΣΑ ΓΤ ΑΠΟ ΤΗ ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΔΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΓΕΙ...

ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΟΚ ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ....

Διαφημίσεις

ΕΜΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΧΘΕς ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ...Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΟΞΕΙΑ ΣΚΩΛΙΚΟΕΙΔΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΥΓΡΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ!!!!ΜΠΗΚΑΜΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΝ ΞΕΡΟΥΜΕ Η ΣΚΩΛΙΚ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕΣΑ ΓΤ ΑΠΟ ΤΗ ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΔΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΓΕΙ...

ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΟΚ ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ....

περαστικά μαρκέλα μου!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Αχ βρε μαρκελακι,τι ήταν πάλι και τούτο.Περαστικά να ναι και η προσπάθεια για το μωράκι αΣ καθυστερήσει και λίγο.Πάνω απ'όλα η υγεία.

Εντωμεταξύ ακούω ννοσοκομείο και μου έρχονται άσχημες μνήμες από τα δικά μου τον χειμώνα.

Αλήθεια σε πόιό νοσοκομείο είστε?

Λοιπόν,και πάλι περαστικά στον Άντρουλη σου και περιμένουμε να μας πεις νεότερα .

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Διάβαζα κάποια παλιά μηνυματακια από την εποχή της τελευταίας μου σπερματενχυσης και λίγο πριν μείνω έγκυος.Τότε που λέτε 18 Οκτώβρη είχα την αρνητική χοριακη και την ίδια μέρα πάμε στο γιατρό όπου αποφασίζουμε μα προχωρήσουμε τον Δεκέμβρη σε εξωσωματική.Την επόμενη όμως μέρα όλα άλλαξαν όταν ο αντρουλης μου μου ανακοινώνει ότι βιαστηκα να πάω σε αυτό το βήμα και ότι αυτός δεν ειναι έτοιμος κτλ.Έκλεισε και ραντεβού με τον ανδρολογο ο οποιος μας είχε πει ότι θα κάνει ο άντρας μου μια τρίμηνη θεραπεία και σε αυτό το διάστημα μα ξεχασω γυναικολογους,εξωσωματικές, τα πάντα, γιατί έλεγε ότι θα κάνουμε παιδί μόνοι μας.

Μετά από αυτό που ενώ ήταν καλό σαν νέο,εγω έχοντας την ψυχολογία ότι σε ένα μηνα θα προχωρούσα,ακουγοντας το τρίμηνο off,πέφτω σε κατάθλιψη.

Κάπου εκεί μέσα στα ωραία λόγια παρηγοριάς απ'όλες σας,θα σας παραθέσω τι μουείχε γράψει η Νικόλ και θέλω να της το πείτε κάποιο από τα κοριτσάκια που έχετε επικοινωνία.

Λοιπόν μου είχε γράψει :

Μην το βαζεις κατω καρδουλα μου..ειναι απολυτα λογικο να νιωθεις οπως νιωθεις αυτη τη στιγμη...προσπαθησε να απασχολεις το μυαλουδακι σου με αλλα πραγματα για να ξεχνιεσαι,ξεκινησε κατι καινουριο για να μπει το διαφορετικο στη ζωη σου, γραφε τα συναισθηματα σου σε ενα ημερολογιο η σε μας οποτε νιωθεις μονη και δες εναν ειδικο αν νομιζεις οτι θα σε κανει να νιωσεις καλυτερα...ο καιρος θα περασει κ ολα αυτα θα μεινουν πισω σου...καποτε καποιος μουπε οτι ο ουρανος δεν ειναι παντα συννεφιασμενος..βγαινει καποια στιγμη ο ηλιος...ετσι θα γινει κ στη δικη σου ζωουλα κ στις δικες μας!Εμεις θα ειμαστε παντα εδω για σενα!!!!

Λοιπόν Νικολινακι θα ήθελα να σου πω ακριβώς τα ίδια.Σε αγαπάμε πολύ.

Παρολαυτα κάναμε τις εξετάσεις για την εξωσωματική και 18 Νοεμβρίου πάμε τα αποτελέσματα στον γυναικολόγο,όπου και είπαμε να προχωρήσουμε μετά τις γιορτές και αυτό γιατί ο άντρας μου δεν μπορούσε να με βλεπει έτσι χάλια οπότε μου είπε να κάνουμε ότι θέλω εγω.

Κάπου εκεί η κούκου μας που τώρα ειναι εγκυουλα είχε γράψει:

Εγώ έχω κλάψει πολλές φορές όταν διαβάζω μερικά μηνυματάκια για καρδούλες και φουσκώματα στις κοιλίτσες

Δεν ήθελα να σας το πώ για να μην με παρεξηγήσετε!!Δεν σημαίνει πως δεν χαίρομαι για σας, αντιθέτως χαίρομαι σαν να είναι δική μου χαρά κάθε φορά που μαθαίνουμε μία θετική χοριακή ή την καλή εξέλιξη μίας εγκυμοσύνης αλλά... Έχω κουραστεί τόσο πολύ με αυτή την αναμονή που νομίζω πως ποτέ δεν θα συμβεί σε μένα (ξερω τι θα μου πείτε ότι έρχεται και η σειρά μου) αλλά.....

Λοιπόν Κουκάκι τι έχεις να πεις,είδες που συνέβη και σε σένα:wink:

Εντωμεταξύ εγω ήμουν έγκυος και δε το ξέραμε.Μάλιστα κανονικά την ημέρα που πήγαμε στο γιατρό,ήταν να αδιαθετησω.Το μυαλό μου δεν πήγε μΣ τίποτα ότι το σπορακι μου μέσα μου.Ε αφού πέρασα ένα φουλ σκ με πολλές δουλειές κηπουρικες κτλ την Κυριακή 21 Νοεμβρίου βρίσκω ένα ξεχασμένο τεστ εγκυμοσύνης και είπα να το κάνω.Ήμουν σίγουρη ότι θα έβγαινε αρνητικό και έπαθα σοκ όταν οι δύο γραμουλες εμφανίστηκαν πολύ γρήγορα διαψεύδοντας με.

Τι κλάμα είχα ρίξει δεν λέγεται.

Και μΕΤΑ όλα ακολούθησαν το δρόμο τους.

Γι'αυτό κορίτσια,μην απογοητεύεστε ο θεός ειναι μεγάλος.

Τις προαλες πήγαμε στην αγία ειρήνη τη χρυσοβαλαντω,,που φορούσα τη ζωνουλα της,σε όλη την εγκυμοσύνη και όταν προσκυνησαμε την εικόνα έχοντας τον Αλέξη αγκαλιά,με έπιασαν τα κλάματα.Άναψα κεράκια πολλά για όλες εσάς που προσπαθείτε, για τις εγκυουλες μας και για εμάς που θέλουμε και ένα δεύτερο μπεμπακι.

Άναψα ένα κεράκι,ξεχωριστά για το Νικολινακι μας.

Α εντωμεταξύ θα παραθέσω και κάτι άλλο που είχε γράψει η Ντεσκο μας

: Εγω θελω 2 παιδακια αλλα αν ειναι και τα 2 αγορακια θελω κ ενα 3ο κοριτσακι !! τπτ αλλο??? χεχεχεχε

Οπότε τώρα μικρή μου τα έχεις ακριβώς όπως τά'θελες.Ένα αγοράκι και ένα κοριτσακι και με τη μια μάλιστα. Φιλακια σας στέλνω,και στους τρεις σας.

Αυτά,σας κούρασα αλλά ήθελα νΑ σας τα πω. Φιλακια.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Διαφημίσεις

Διάβαζα κάποια παλιά μηνυματακια από την εποχή της τελευταίας μου σπερματενχυσης και λίγο πριν μείνω έγκυος.Τότε που λέτε 18 Οκτώβρη είχα την αρνητική χοριακη και την ίδια μέρα πάμε στο γιατρό όπου αποφασίζουμε μα προχωρήσουμε τον Δεκέμβρη σε εξωσωματική.Την επόμενη όμως μέρα όλα άλλαξαν όταν ο αντρουλης μου μου ανακοινώνει ότι βιαστηκα να πάω σε αυτό το βήμα και ότι αυτός δεν ειναι έτοιμος κτλ.Έκλεισε και ραντεβού με τον ανδρολογο ο οποιος μας είχε πει ότι θα κάνει ο άντρας μου μια τρίμηνη θεραπεία και σε αυτό το διάστημα μα ξεχασω γυναικολογους,εξωσωματικές, τα πάντα, γιατί έλεγε ότι θα κάνουμε παιδί μόνοι μας.

Μετά από αυτό που ενώ ήταν καλό σαν νέο,εγω έχοντας την ψυχολογία ότι σε ένα μηνα θα προχωρούσα,ακουγοντας το τρίμηνο off,πέφτω σε κατάθλιψη.

Κάπου εκεί μέσα στα ωραία λόγια παρηγοριάς απ'όλες σας,θα σας παραθέσω τι μουείχε γράψει η Νικόλ και θέλω να της το πείτε κάποιο από τα κοριτσάκια που έχετε επικοινωνία.

Λοιπόν μου είχε γράψει :

Μην το βαζεις κατω καρδουλα μου..ειναι απολυτα λογικο να νιωθεις οπως νιωθεις αυτη τη στιγμη...προσπαθησε να απασχολεις το μυαλουδακι σου με αλλα πραγματα για να ξεχνιεσαι,ξεκινησε κατι καινουριο για να μπει το διαφορετικο στη ζωη σου, γραφε τα συναισθηματα σου σε ενα ημερολογιο η σε μας οποτε νιωθεις μονη και δες εναν ειδικο αν νομιζεις οτι θα σε κανει να νιωσεις καλυτερα...ο καιρος θα περασει κ ολα αυτα θα μεινουν πισω σου...καποτε καποιος μουπε οτι ο ουρανος δεν ειναι παντα συννεφιασμενος..βγαινει καποια στιγμη ο ηλιος...ετσι θα γινει κ στη δικη σου ζωουλα κ στις δικες μας!Εμεις θα ειμαστε παντα εδω για σενα!!!!

Λοιπόν Νικολινακι θα ήθελα να σου πω ακριβώς τα ίδια.Σε αγαπάμε πολύ.

Παρολαυτα κάναμε τις εξετάσεις για την εξωσωματική και 18 Νοεμβρίου πάμε τα αποτελέσματα στον γυναικολόγο,όπου και είπαμε να προχωρήσουμε μετά τις γιορτές και αυτό γιατί ο άντρας μου δεν μπορούσε να με βλεπει έτσι χάλια οπότε μου είπε να κάνουμε ότι θέλω εγω.

Κάπου εκεί η κούκου μας που τώρα ειναι εγκυουλα είχε γράψει:

Εγώ έχω κλάψει πολλές φορές όταν διαβάζω μερικά μηνυματάκια για καρδούλες και φουσκώματα στις κοιλίτσες

Δεν ήθελα να σας το πώ για να μην με παρεξηγήσετε!!Δεν σημαίνει πως δεν χαίρομαι για σας, αντιθέτως χαίρομαι σαν να είναι δική μου χαρά κάθε φορά που μαθαίνουμε μία θετική χοριακή ή την καλή εξέλιξη μίας εγκυμοσύνης αλλά... Έχω κουραστεί τόσο πολύ με αυτή την αναμονή που νομίζω πως ποτέ δεν θα συμβεί σε μένα (ξερω τι θα μου πείτε ότι έρχεται και η σειρά μου) αλλά.....

Λοιπόν Κουκάκι τι έχεις να πεις,είδες που συνέβη και σε σένα:wink:

Εντωμεταξύ εγω ήμουν έγκυος και δε το ξέραμε.Μάλιστα κανονικά την ημέρα που πήγαμε στο γιατρό,ήταν να αδιαθετησω.Το μυαλό μου δεν πήγε μΣ τίποτα ότι το σπορακι μου μέσα μου.Ε αφού πέρασα ένα φουλ σκ με πολλές δουλειές κηπουρικες κτλ την Κυριακή 21 Νοεμβρίου βρίσκω ένα ξεχασμένο τεστ εγκυμοσύνης και είπα να το κάνω.Ήμουν σίγουρη ότι θα έβγαινε αρνητικό και έπαθα σοκ όταν οι δύο γραμουλες εμφανίστηκαν πολύ γρήγορα διαψεύδοντας με.

Τι κλάμα είχα ρίξει δεν λέγεται.

Και μΕΤΑ όλα ακολούθησαν το δρόμο τους.

Γι'αυτό κορίτσια,μην απογοητεύεστε ο θεός ειναι μεγάλος.

Τις προαλες πήγαμε στην αγία ειρήνη τη χρυσοβαλαντω,,που φορούσα τη ζωνουλα της,σε όλη την εγκυμοσύνη και όταν προσκυνησαμε την εικόνα έχοντας τον Αλέξη αγκαλιά,με έπιασαν τα κλάματα.Άναψα κεράκια πολλά για όλες εσάς που προσπαθείτε, για τις εγκυουλες μας και για εμάς που θέλουμε και ένα δεύτερο μπεμπακι.

Άναψα ένα κεράκι,ξεχωριστά για το Νικολινακι μας.

Α εντωμεταξύ θα παραθέσω και κάτι άλλο που είχε γράψει η Ντεσκο μας

: Εγω θελω 2 παιδακια αλλα αν ειναι και τα 2 αγορακια θελω κ ενα 3ο κοριτσακι !! τπτ αλλο??? χεχεχεχε

Οπότε τώρα μικρή μου τα έχεις ακριβώς όπως τά'θελες.Ένα αγοράκι και ένα κοριτσακι και με τη μια μάλιστα. Φιλακια σας στέλνω,και στους τρεις σας.

Αυτά,σας κούρασα αλλά ήθελα νΑ σας τα πω. Φιλακια.

να τα θυμομαστε που κ που καλο μας κανει!!! οντως ο θεος εχει προβλεψει τη μοιρα μας απο την ωρα που εχουμε γεννηθει! οποτε μεσα σε αυτην την πορεια που λεγεται ζωη ,θα ρθουν τα ευχαριστα κ τα δυσαρεστα...εμεις ειμαστε εδω να τα αντιμετωπισουμε κ να μην το βαζουμε κατω σε οτιδηποτε κ αν ειναι αυτο!!!!!!!!!! μετα απο μια καταιγιδα ερχεται το ουρανιο τοξο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-P να το θυμαστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)

aKZup2.png?QGVNYpCf

περαστικα να ναι μαρκελακι μου!!!!! δεν πειραζει οταν ειστε ετοιμοι ξεκινατε... τελικα δε μου ειπες ειχες κλεισει ραντεβου??

aKZup2.png?QGVNYpCf

Καλημέρα σε όλες. ΤΙ κάνετε?

Εδω χωριο. Αισχος. Εχω σκοτώσει 50 αραχνες απο χτες....

Τινκερ καλή επιτυχία!!!!!!!!!!!

Ροδακινουλα τι κάνει ο μπεμπης?

καλημερα στελλιτσα! τα χωρια τα εχουν αυτα δυστιχως!! επρεπε να ψεκασεις να ψοφησουν με τεζα! οτι αλλο θα βγει να ειναι τεζα!!!;) αφου δεν εχει φιδια παλι καλα να λες...........:shock: ποτε φευγετε???????

aKZup2.png?QGVNYpCf

Γεια σας κοριτσάκια μου..

δεσποινάκι οπως τα λες είναι..

Μαρκελλάκι μου περαστικά.. την προσπάθεια θα την κάνετε μόλις είναι καλά ο άντρας σου αγαπη μου..

Ροδακινουλα μου μπες να μας γράψεις για τον μπεμπάκο σου να πάρουμε τα πάνω μας..

καραμελλάκι μας έλειψες..

Νάσυ μου και γω μια μέρα που διάβαζα πίσω έλεγα κοίτα τι λέγαμε οι περισσότερες και τώρα έχουμε τα μωράκια μας.. αυτός ο δρόμος που πήραμε έχει πολλά εμπόδια αλλά θα τα ξεπεράσουμε..

oR8mp2.png

P7wlp2.png

το πρωί ξυπνήσαμε πήγαμε εκκλησία, κοινωνήσαμε, ο μπέμπης επειδή μάλλον ένιωθε κάπως επειδή μαλλον θα αρρωστήσει έκανε πολύ φασαρία και τον έβγαλε την περισσότερη ώρα έξω στο προαύλιο ο άντρας μου και επέστρεψαν με ένα κοριτσάκι χιχι του λέω του άντρα μου ποιο είναι αυτό το κοριτσάκι και το φέρατε μαζί σας? και μου λέει είναι η φίλη του μικρού χιχι πλάκα είχε.. ε μετά πήγαμε ένα μεγάλο περίπατο στην θάλασσα είδαμε και ένα πλοίο που κτύπησε στα βράχια και εμεινε εκεί και στην επιστροφή βρήκαμε μια ψησταριά και πήραμε παραδοσιακή σούβλα, παστίτσιο, πατάτες φούρνου, τζατζίκι, χωριάτικη σαλάτα ήρθαμε σπίτι και φάγαμε.. ήταν ωραία..

ο μπέμπης απο χθες πάει και στέκεται μπροστά στην τηλεόραση και βλέπει το φως που πέφτει στο χέρι του και νομίζει ότι το πιάνει και έρχεται να μας το φέρει.. και στα μισά της διαδρομής που χάνεται ξαναπάει πίσω και το ξαναπιάνει και μιλάμε πεθαινουμε στα γέλια.. πάλι καλά που υπάρχει και ο μπέμπης μας.. η ζωή χωρίς τα μωρά μας δεν είναι τίποτα..

Όσο για τις δουλειές κοριτσάκια μου με πήρε η κοπέλα απο τη δουλειά χθες και μας έκοψε λεφτά από την άδεια που πήραμε χωρίς προειδοποίηση ενω εδώ και 5 χρόνια μας τα πλήρωνε.. έτσι θα αφήσουμε μια δόση του σπιτιού πίσω γιατι με τιποτα δεν βγαίνουμε και ελπίζω η τράπεζα να μην μας τρέχει.. και είμαι πολύ νευριασμένη.. ας μας το έλεγε ότι δεν είχε σκοπό να μας τα πληρώσει να μην πιάσουμε όλη την άδεια.. ο %^&&&%^%.. συγγνώμη αλλά μου έκανε πολλά αυτός.. εκμετάλλευση και τίποτα άλλο.. μας αναγκασε να πιάσουμε και όλη την άδεια αφήνοντας μας να νομίζουμε ότι θα μας πληρώσει και ήρθε και τα έκοψε απο τον μισθό.. απαγορεύεται αυτό.. αλλά ποιος μας ακούει.. όταν δεν την πληρώνεσαι μπορείς να μην την πάρεις και καθόλου.. και το έκανε την μερα που σκοτώθηκε αυτή η κοπέλα που σας είπα που είναι κουμπάρα του.. δεν μπορούσε να το κάνει απο Δευτέρας? και τους είπε ότι όταν επιστρεψω εγώ και η άλλη κοπέλα που είμαστε τώρα με άδεια 2 απο τις 4 θα φύγουν.. και απο ότι φαίνεται εγώ θα μαι.. είμαστε 2 γραμματέες και 2 βοηθοί και θα μείνουμε μια με μια.. και θα φύγω εγώ που είμαι 5 χρόνια αντι η άλλη που είναι 12.. οπότε μάλλον απο τον επόμενο μήνα ανεργη θα είμαι.. και έχω αγχωθεί πολύ αλλά ελπίζω να μας βοηθήσει ο Θεός.. και είμαι αγχωμένη και για καποιο αλλο λόγο που θα σας πω άλλη φορά όταν θα μαι σίγουρη.. μέχρι τα μέσα του μήνα θα ξέρω πως θα αλλάξει η ζωή μας.. τι να πω.. αυτός ο Αύγουστος ήταν πολύ ανάποδος μήνας.. ο Θεός να μας βοηθήσει να έχουμε ένα πιατο φαί και να μην χάσουμε το σπίτι μας.. γιατι και οι γονείς μας δεν μπορούν να βοηθήσουν.. απο λάθη δικά τους βέβαια αλλά μεγάαααλη ιστορία..

Αυτά τα λίγα.. χαίρομαι όμως που ο άντρας μου με αγαπά και έχουμε το γιο μας και θα δούμε τι θα κάνουμε.. αν με απολύσει είναι ευκαιρία να κάνω αυτό που ήθελα απο την αρχή να βρω μαθητές να τους βοηθώ στα μαθήματα τους αλλά δεν το έκανα γιατι είχα ξεκινήσει εκεί δουλειά.. και δεν υπάρχει καλύτερη δουλειά από το να ασχολείσαι με παιδάκια.. θα δειξει και θα ψάξω να βρω παιδάκια.. Μακάρι να μην μας αφήσει μόνους ο Θεός..

oR8mp2.png

P7wlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...