Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Σε ευχαριστώ! Η TSH ήταν κάτω απο 2 τον περασμένο Οκτώβρη και τώρα 2,3. Άρα τό’ χούμε! Έχω άλλα δύο έμβρυα. Θα κάνω και ήπια διέγερση και ό,τι προκύψει θα τα μεταφέρω όλα και ο Θεός βοηθός!! Δεν άλλαξα γιατρό τελικά, επισκέφτηκα και άλλον αλλά δεν με έπεισε! Ό,τι και να γίνει θα ολοκληρωθεί η προσπάθεια με τον παρόν γιατρό. 

Σούπερ! Τό’ χούμε για την ώρα..

Πρόσφατα έκανα και εγώ και ήταν αντίστοιχα 89, 83 και 94. Ο ενδοκρινολόγος μου είπε ότι είναι οκ! Αν έχεις νέα από τον γιατρό σου ενημέρωσε μας, είμαι πολύ περίεργη..

Ο γυναικολόγος μου απάντησε ότι είναι όλα καλά. Περιμένω κ από τον ενδοκρινολόγο, αν μου πει κάτι διαφορετικό θα σου πω. 

• Μου αρέσει 1

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Moments na sai kala se eyxaristw makari na exw eyxarista nea...alla exw pesei poly teleytaia exw ponoys periodoy poy k poy ponaei to stithos...einai apo to utrogestan poy pernw...den anteksa k ekana ena test shmera an k einai noris dld 12 meres meta tn sperm-sh...katalavenw oti einai blakeia alla eipa mhpws....htan arnithko vevaia...apogouteythka mallon pali den egine tpt...den antexetai ayto...

Διαφημίσεις

Μομεντακι και οι 14 μερες πολλες μου φαινονται αλλα θα προσπαθησω να ειμαι κυρια.οποτε με.πιανει.πανικος σκεφτομαι οτι τα θαυματακια συνηθως ερχονται για να μεινουν.αλλα αν παλι κατι δε παει καλα δεν ειναι στο χερι.μου να το σταματησω.οποτε υπομονη...

μελετινα μουυυυ σοοορυ μου εχεις στειλει.μνμ και παντα ειναι ακαταλληλη ωρα να παρω!θα μιλησουμε!σ ευχαριστω!

Δομνινα πισω στη ρουτινα ακομακαι.στον.υπνο ε;μηπως εκει χαλαρωνες λιγο περισσοτερο και.μπορουσες να κοιμηθεις καλυτερα;

εγω ειμαι λογο καλυτερα πιστευω αλλα ακομα βηχω και δε ξερω ποσο θα κρατησει αφου δε μπορω να παρω τπτ με εγκυμοσυνη&θηλασμο.πηρα λιγο bisolvon αλλ( μ εκανε χειροτερα γιατι ετσι λειτουργει αυτο...

τεσπααα θα μιλησουμε..καληνυχτα..

Κοριτσάκι εγώ την πρώτη φορά που έμεινα έγκυος και είχα ταυτόχρονα και έναν απίστευτο βήχα ο οποίος με ταλαιπωρούσε για ένα μήνα πήρα ένα ομοιποθητικό σιρόπι το "Sootha" και μέσα σε 3 μέρες ο βήχας είχε εξαφανιστεί.. Μήπως να το δοκιμάσεις κι εσύ; Τα συμπτώματα επέστρεψαν;

Μήπως σιγά σιγά να σταματούσες και το θηλασμό; ο γιατρός τι σου είπε γι' αυτό το θέμα;

L2qIp2.png

Κοριτσάκι εγώ την πρώτη φορά που έμεινα έγκυος και είχα ταυτόχρονα και έναν απίστευτο βήχα ο οποίος με ταλαιπωρούσε για ένα μήνα πήρα ένα ομοιποθητικό σιρόπι το "Sootha" και μέσα σε 3 μέρες ο βήχας είχε εξαφανιστεί.. Μήπως να το δοκιμάσεις κι εσύ; Τα συμπτώματα επέστρεψαν;

Μήπως σιγά σιγά να σταματούσες και το θηλασμό; ο γιατρός τι σου είπε γι' αυτό το θέμα;

Γιατί?????Σε τι οφελεί η διακοπή του θηλασμού??

Ισα-ίσα υπάρχουν έρευνες που δείχνουν ότι το παιδί που θήλαζε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της μαμάς του ζήλευε λιγότερο έως και καθόλου του αδερφάκι του! Νομίζω πως αν η μικρή Καραμελίτσα και η μαμά της είναι οκ δεν υπάρχει λόγος διακοπής!!Αν τώρα η μικρή δείχνει ότι θέλει να αποθηλάσει τότε οκ αλλά αυτό είναι εντελώς θέμα των δύο τους!!;)

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Γιατί?????Σε τι οφελεί η διακοπή του θηλασμού??

Ισα-ίσα υπάρχουν έρευνες που δείχνουν ότι το παιδί που θήλαζε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της μαμάς του ζήλευε λιγότερο έως και καθόλου του αδερφάκι του! Νομίζω πως αν η μικρή Καραμελίτσα και η μαμά της είναι οκ δεν υπάρχει λόγος διακοπής!!Αν τώρα η μικρή δείχνει ότι θέλει να αποθηλάσει τότε οκ αλλά αυτό είναι εντελώς θέμα των δύο τους!!;)

Έχω ακούσει ότι ο θηλασμός δημιουργεί συσπάσεις στη μήτρα οπότε δεν είναι ότι καλύτερο για το καινούργιο σποράκι.. Απλά ρώτησα αν της έχει πει κάτι σχετικό ο γιατρός της..

L2qIp2.png

καλησπερα!

ειναι λιγο καλυτερα ο βηχας οποτε θα προσπαθησω να αποφυγω το σιροπι.θα το χω υποψιν ομως δομνινακι θενκς.θυμασαι τι περιειχε;γιατι ακομα και τα βοτανα δεν ειναι αθωα.

οσο για το θηλασμο δε το συζητησα καν με το γιατρο γιατι ενημερωνομαι με αρθρα για το tandem.Εκτος απο περιπτωσεις με εντονο ιστορικο συσπασεων δεν αντενδυκνυται αφου η οξιτοκινη που παραγεται με το θηλασμο δε περανει στη μητρα μεχρι την 24η εβδομαδα.μετα αν νιωσεις ενοχληση το κοβεις αν οχι συνεχιζεις.η αληθεια ειναι οτι δεν εχω αποφασισει τι θα κανω γιατι η μικρη δε κοιμαται με τιποτα αλλο το βραδυ και ειδικα οταν ξυπνησει.αυτο σημαινει οτι οταν το αποφασισω πρεπει να ειμαι ετοιμη για ολα και να εχω γερααα νευρα.αν συνεχισει να προχωραει καλα το σπορακι μου θα το σκεφτω πιο σοβαρα.δε θα το αντεξω να εχω δυο μωραπου θηλαζουν σαν νεογεννητα τρεπεει μα δουμε τι θα γινει και με την αλεργια της.τι.γαλα θα πινει.πως θα.ντο βραδυ...πως θα αντιδρασει στο φρςσκο κλπ..

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Koritsia kalhspera ti kanete?Caramello eisai kalhtera? Egw eimai poly xalia klaiw ollh mera...shmera einai 14 meres meta th sperm-sh...ekana allo ena test k pali htan arnitiko...k mesa moy katalavenw pws den egine tipota k tha moy erthei h periodos ......ayrio prepei na paw gia th xoriakh alla epidi kserw ti tha diksei den thelw na paw poythena.... Exw skasei allh mia apotyxia den exw koyragio na sinexisw...sygnwmh poy sas koyrasa alla den mporoysa na to krataw mesa.

Τάμτα μου δεν έχουμε ξανα μιλήσει, πρώτα κάλως όρισες στην παρέα μας.

Μην προδικάζεις τίποτα πολλές φορές τα τεστ βγαίνουν ψευδώς αρνητικά, πάνε αύριο να κάνεις τη χοριακή και βλέπουμε. Αφού μπήκες σε αυτόν το χορό δυστυχώς πρέπει να εφοδιαστείς με μπόλικη υπομονή και ψυχραιμία.Εμείς θα είμαστε εδώ γι΄ότι χρειαστείς .

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Koritsia kalhspera ti kanete?Caramello eisai kalhtera? Egw eimai poly xalia klaiw ollh mera...shmera einai 14 meres meta th sperm-sh...ekana allo ena test k pali htan arnitiko...k mesa moy katalavenw pws den egine tipota k tha moy erthei h periodos ......ayrio prepei na paw gia th xoriakh alla epidi kserw ti tha diksei den thelw na paw poythena.... Exw skasei allh mia apotyxia den exw koyragio na sinexisw...sygnwmh poy sas koyrasa alla den mporoysa na to krataw mesa.

Εννοείται πως δεν μας κουράζεις...Εξάλλου γι αυτό δημιουργήθηκε αυτό το καφέ (άσχετα κι αν μιλάμε για πολλά άλλα παράλληλα;))..

Ολες εδώ καταλαβαίνουμε πώς νιώθεις γιατί δυστυχώς περάσαμε τα ίδια...Οπως σου είπε και η ροδακινούλα σε αυτό το δρόμο πρέπει να κάνεις υπομονή (πολύ δύσκολο) και να βρίσκεις τη δύναμη να ξανασηκώνεσαι και να ξαναπροσπαθείς (ακόμη πιο δύσκολο)....Ενα βήμα κάθε φορά...πήγαινε αύριο για χοριακή και μετά θα δούμε τη συνέχεια...Ισως η χοριακή διαψεύσεί τα τεστάκια..Και αν όχι τότε σιγά σιγά θα πρέπει να δεις το 'παρακάτω"....Να θυμάσαι πως μανούλα θα γίνεις...Δυστυχώς όλα αυτά έχουνε μέσα και τον παράγοντα τύχη...Δυστυχώς δεν μας εγγυάται κανείς την επιτυχία κι αυτό είναι το πιο ψυχοφθόρο!

Εκ πείρας (δυστυχώς) ενώ όλα στην αρχή φαίνονται μαύρα...και χωρίς διέξοδο...σιγά σιγά έρχεται το πείσμα και ξαναμπαίνουμε στην προσπάθεια μέχρι το αποτέλεσμα που θέλουμε..

Να θυμάσαι πως δεν είσαι μόνη...Είμαστε εδώ γία να ακούσουμε τι νιώθεις...και να μιλήσουμε για ότι θες...

Θα περιμένουμε νέα σου...

Φιλιά...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

καλησπερα!

ειναι λιγο καλυτερα ο βηχας οποτε θα προσπαθησω να αποφυγω το σιροπι.θα το χω υποψιν ομως δομνινακι θενκς.θυμασαι τι περιειχε;γιατι ακομα και τα βοτανα δεν ειναι αθωα.

οσο για το θηλασμο δε το συζητησα καν με το γιατρο γιατι ενημερωνομαι με αρθρα για το tandem.Εκτος απο περιπτωσεις με εντονο ιστορικο συσπασεων δεν αντενδυκνυται αφου η οξιτοκινη που παραγεται με το θηλασμο δε περανει στη μητρα μεχρι την 24η εβδομαδα.μετα αν νιωσεις ενοχληση το κοβεις αν οχι συνεχιζεις.η αληθεια ειναι οτι δεν εχω αποφασισει τι θα κανω γιατι η μικρη δε κοιμαται με τιποτα αλλο το βραδυ και ειδικα οταν ξυπνησει.αυτο σημαινει οτι οταν το αποφασισω πρεπει να ειμαι ετοιμη για ολα και να εχω γερααα νευρα.αν συνεχισει να προχωραει καλα το σπορακι μου θα το σκεφτω πιο σοβαρα.δε θα το αντεξω να εχω δυο μωραπου θηλαζουν σαν νεογεννητα τρεπεει μα δουμε τι θα γινει και με την αλεργια της.τι.γαλα θα πινει.πως θα.ντο βραδυ...πως θα αντιδρασει στο φρςσκο κλπ..

Όντως δύσκολα μου ακόυγονται και τα δύο σενάρια...Το πρώτο να θηλάζεις και τα δύο μικρά...και το δεύτερο να κόψεις το θηλασμό από την καραμελλίτσα...Το δεύτερο σενάριο έτσι κι αλλιώς θα γινότανε κάποια στιγμή...Οπότε...

Φυσικά δεν είναι κάτι που θα κάνείς τώρα αμέσως...οπότε σιγά σιγά χαλαρά και όλα θα ρθούνε στην ώρα τους....

Αλήθεια έχω απορία...άμα θηλάζεις υποτίθεται δεν αδιαθετείς...και υποτίθεται ο θηλασμός είναι "αντισυλληπτικός"...δεν είναι έτσι;

(σιγά μην είχα απορίες χαχαχαχα)

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Ταμτα μου στις περιπτωσεις υποβοηθουμενης τα αποφευγουμε τα τεστακια και πηγαινουμε τη μερα που μας ειπε για χοριακη!Ελπιζω να το διαψευσουμε το τεστακι...περιμενουμε νεα...κουραγιο κοριτσακι....

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Μομεντακι οχι δεν ισχυει οτι ειναι αντισυλληπτικος ο θηλασμο;.Απλως μπορει να καθυστερησει η περιοδος να ξεκινησει αλλα και παλι εξαρταται απο πολλα.Ξερω κοπελες που θηλαζαν πολυ και τους ηρθε πολυ νωρις και ξερω κοπελες που θηλαζουν οσο εγω και ακομα δε τους εχει ερθει.Αλλα απο τη στιγμη που θα ερθει εισαι γονιμη εκτος αν θελει λιγο χτρονο να ισορροπησουν οι ορμονες κλπ///αολα μπορει να ειναι μια χαρα ισοροπημενες οι ορμονες και να πιασεις και απο την πρωτη ωορρηξια πριον καν αδιαθετησεις! ναι εχει συμβει και αυτο! Οποτε αν δε θελουμε δευτερο παιδακι ακομα προσεχουμε!Δε βασιζομαστε στην αντισυλληψη του θηλασμου! Εδω εγω με σαλπιγες στην κατασταση που ηταν και με θηλασμο επιασα!!αυτο τα λεει ολα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Καλημέρα και πάλι κοριτσάκια μου!

Πρωϊνή πρωϊνή όπως βλέπετε και σήμερα.. Και χθες το ίδιο πρωϊνή ήμουν αλλά δεν είχα διάθεση να μπω στο καφέ.. Συγχωρέστε με για αυτή μου την παράλειψη παρακαλώ..

Χθες είχα μια γεμάτη μέρα.. Το πρωί πήγα σε μια συμβολαιογράφο για να τελειώνουμε επιτέλους με την εφορία της μητέρας μου.. μας πήρε σχεδόν 3 ώρες.. Το μεσημέρι γύρισα σπίτι και ήρθε η κοπέλα που μου καθαρίζει το σπίτι και το έκανε λαμπίκο και μετά έφυγα γιατί στις 6 είχα σεμινάριο για την περιποίηση νεογέννητου που διοργάνωνε το Prenatal στο River West.. Πολύ ενδιαφέροντα όλα όσα λέχθησαν εκεί..

Σήμερα θα πάω στη φίλη μου με τα δίδυμα αγοράκια να πάρω επιτέλους τα ρουχαλάκια και τα πραγματάκια που μου έχει μαζέψει γιατί νομίζω πια πως ήρθε ο καιρός να αρχίσω το ξεκαθάρισμα, το πλύσιμο και την τακτοποίηση.. ίσως έτσι καταφέρω να το πιστέψω πως σε 3 βδομάδες γεννάω!

Πάντως χθες ούτε η συμβολαιογράφος αλλά ούτε και στο σεμινάριο μπορούσαν να πιστέψουν ότι σε 5 μέρες μπαίνω στον ένατο... Όλοι μου λέγανε ότι μάλλον το έχω χωνέψει το παιδί! Δεν φταίω εγώ αν ο γιος μου φροντίζει και διατηρεί τη μανούλα του μοντελάκι!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Καλημερα!!

Γεια σου Δομνινακι μοντελακι! χιχι!

Ειγω ειμαι λιγο καλυτερα!πολυ πιθανον μεσα στις επομενες μερες οταν βρεις κι εσυ χρονο να μιλησουμε να βρεθουμε!Με το καλο τα ρουχαλακια!μη κλαις πολυ στο σιδερωμα!χιχι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Rodakinoyla Moments Caramello sas eyxaristw poly koritsia gia ta logia sas...den kserw tis istoroes sas alla katalavenw oti oles edw exoyme perasei dyskola giayto katalavenoyme mia thn allh...ekana thn xoriakh k einai arnitikh...ti na pw 2-i apotyxia...mallon tha pame gia thn eksosomatikh giato den mporw allo na apogoitevomai...toylaxiston ekei exoyme megaliteres pithanotites...koritsia mipos kserete kanena nosokomeio h kanenan giatro kalo giati den kserw poy na paw...akoysa oti sto Aleksandras einai kaloi oi giatroi einai alitheia ayto ti lete? K paly sas eyxaristw para poly gia ola...na eiste oles kala!!!!

Ταμτα μου λυπαμαι....

τι προβλημα εχετε μας εχεις πει;

οντως η εξω εχει περισσοτερες πιθανοτητες απλα αναλογα το προβλημα προσπαθουν πρωτα με σπερματεγχυση.Γλυτωνεις φαρμακα που στην εξω ειναι πολλα και χρηματα....αλλα μπροστα στην ταλαιπωρια που τραβαμε και την αγωνια..πολλες κοπελες εχουν βρεθει ακριβως στην ιδια θεση...και πηγαν για εξω τελικα παρολο που ο γιατρος ελεγε κι αλη προσπαθεια με σπερματεγχυση....Ψαξτο και ακολουθησε και το ενστικτο σου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...