Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Καλημέρα κορίτσια σας διαβαζω πολύ καιρο να φανταστείτε ότι διάβασα όλα τα μυνημάτα σας από την αρχή και θέλω να σας πω ότι από χθές μπήκα και γω στην παρέα σας γιατι έκανα την πρώτη μου σπερματέχυση.

Μόνο που εγώ θα είμαι μάλλον η γιαγιά της παρέας σας αφού είμαι 40 χρονών!!!!!

Για αυτό εσείς να μην χάνετε τις ελπίδες σας αφού πρώτον βλέπετε ότι τόσα κορίτσια εδώ τα κατάφεραν και δεύτερον έχετε σύμαχχο τον χρόνο.

Όλες θα τα καταφέρουμε αρκεί να προσπαθήσουμε, εύχομαι σε όλες μας τα καλύτερα!!!!!!!

Καλος ειρθες και καλη επειτυχεια Ελεν 69!Να ειναι η πρωτη και η τυχερη σου!:D

καλα ρε στελλα μου κ ανεβηκες??ρε κοριτσακι μου γιατι δεν καταλαβαινεις??

παρε τον γιατρο ,....πονας πολυ??

ιονελιτα μου μιαμ...μιαμμ....η μαμα μου εφτιαξε μουσακα...

ελεν καλως μας ηρθες κοπελα μου..το ονειρο της μητροτητας δεν εχει ηλικια κ σημερα το να εισαι 40 χρ δεν σημαινει τπτ...μια χαρα εισαι...πες μας λιγες λεπτομερειες για σας..

παντως χαρας το κουραγιο σου που μας διαβασες απο την αρχη

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Ιονελιτα κρατα μου ενα κομματι.... Μεγαλο...

Τρεχα ,ισα που προλαβενεις!χι χι Απο της 10 ,που το εβγαλα απο το φουρνο αρχεισε η μιρασια!Και αφου ο παπας πρωτα τα γενια του ευλογαει (χι χι)Για βρες πιος εφαγε το πρωτο κοματακι?:D

καλα ρε στελλα μου κ ανεβηκες??ρε κοριτσακι μου γιατι δεν καταλαβαινεις??

παρε τον γιατρο ,....πονας πολυ??

ιονελιτα μου μιαμ...μιαμμ....η μαμα μου εφτιαξε μουσακα...

ελεν καλως μας ηρθες κοπελα μου..το ονειρο της μητροτητας δεν εχει ηλικια κ σημερα το να εισαι 40 χρ δεν σημαινει τπτ...μια χαρα εισαι...πες μας λιγες λεπτομερειες για σας..

παντως χαρας το κουραγιο σου που μας διαβασες απο την αρχη

Μαριλουκο ,θα φαμε καλα σημερα απ'οσο φενεται!χι χι !:D

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου ευχαριστώ στις 22/11 θα κάνω χοριακή αν δεν ερθει φυσικά η περίοδος, μεχρί στιγμής δεν έχουμε βρεί κάποιο πρόβλημα εκτός από την ηλικία μας, οι ορμονικές μου είναι καλές, το σπερματοδιάγραμμα ικανοποιητικο, η σαλπιγγογραφία καθαρή και αυτο το μήνα πήρα σερπαφάρ 2 την μέρα και τα σιγκλαγκούρ και έκανα ένα αυγουλάκι 20 χιλ. και το προσπαθήσαμε.

Μέχρι 3 σπερματέχυσεις μου είπε και μετά πάμε για εξωσωματική γιατι ο χρόνος είναι εναντίον μας και ετσι πρέπει να βιαστούμε λιγακι.

Ενα χρόνο προσπαθούσαμε φυσιολογικά γιατι με τον άντρα μου τώρα παντρευτήκαμε 26 Ιουλίου............αργησα λιγάκι να παντρευτώ όπως βλέπετε......

Τρεχα ,ισα που προλαβενεις!χι χι Απο της 10 ,που το εβγαλα απο το φουρνο αρχεισε η μιρασια!Και αφου ο παπας πρωτα τα γενια του ευλογαει (χι χι)Για βρες πιος εφαγε το πρωτο κοματακι?:D

Ο Ιονελιτος!!!!:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου ευχαριστώ στις 22/11 θα κάνω χοριακή αν δεν ερθει φυσικά η περίοδος, μεχρί στιγμής δεν έχουμε βρεί κάποιο πρόβλημα εκτός από την ηλικία μας, οι ορμονικές μου είναι καλές, το σπερματοδιάγραμμα ικανοποιητικο, η σαλπιγγογραφία καθαρή και αυτο το μήνα πήρα σερπαφάρ 2 την μέρα και τα σιγκλαγκούρ και έκανα ένα αυγουλάκι 20 χιλ. και το προσπαθήσαμε.

Μέχρι 3 σπερματέχυσεις μου είπε και μετά πάμε για εξωσωματική γιατι ο χρόνος είναι εναντίον μας και ετσι πρέπει να βιαστούμε λιγακι.

Ενα χρόνο προσπαθούσαμε φυσιολογικά γιατι με τον άντρα μου τώρα παντρευτήκαμε 26 Ιουλίου............αργησα λιγάκι να παντρευτώ όπως βλέπετε......

Καλά τα νεα. Δεν εχετε προβλημα βασικα. Μποει να ειναι και καθαρα αγχος. Μακαρι να ειναι θετικο, ειμαστε γουρλουδες!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...