Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Πως σας φαίνονται οι παρακάτω τιμές; 2η μέρα περιόδου. 

FSH 8.19

LH 5.29

E2 79.55

PRG 0.38

Ήταν να ξεκινήσω διέγερση σήμερα αλλά μου είπαν να πάω αύριο για υπέρηχο και αν είναι όλα καλά να ξεκινήσω αύριο. 

Μια χαρά είναι κορίτσι μου λίγο υψηλή η ε2 αλλά δεν νομίζω να έχεις θέμα 

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Εγω κλεινω το βραδυ εγω ανοιγω το πρωι !! χεχεχε

λοιπον γυρισα απο το κεντρο και ειμαι γραφειο τωρα...ευτυχως μονη ακομα...για αυτο και σας γραφω.

Σημερα μου εκανε υπερηχο ο Μαστρομηνας, μετρησε ομως μονο τα μεγαλα μεγαλα αυγα που ειναι 6 απο 19-21 ...μου ειπε 99% ωοληψια την Παρασκευη θα ξερουμε σιγουρα ομως το μεσημερι με την εξεταση αιματος οπου και θα μου δωσουν οδηγιες.

Νικολ μου εσυ ειχες 5 συνολο ή μονο τα μεγαλα στην τελευταια μετρηση?

Καλημερουδια σε ολες !!![/QUOT

Καλημερα!!!!!εγω ειχα 5-6 στο συνολο, μου πηραν τα 3 που ηταν τα πιο μεγαλα και γονιμοποιηθηκαν τα 2....αν η ωοληψια γινει την Παρασκευη καλο θα ηταν να μη δουλεψεις την υπολοιπη μερα να πας σπιτι να ξεκουραστεις...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

τι τσιγαρα κανεις??γιατι με μπερδεψες με το "επινα ενα τσιγαρο"

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

πλακιτσα κανω ετσι?

χαχαχαχαχα...έτσι το λέμε στην Κύπρο! χαχαχαχαχ Τώρα συνειδητοποίησα πως ακούγεται αστείο!!! χαχαχαχαχα

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

τοτε ειναι πολυ καλο αυτο που αισθανεσαι βρε..αφου δεν το θελεις κανεις παρα πολυ καλο...αυτο ειναι το μονο σιγουρο...

να σου πω την αληθεια μου εκανα 2 την ημερα της χοριακης....μου ειχε περασει κ ο πονος κ ειχα τετοια αγωνια που επιβαλλοταν..χιχιχι

σχεδον απο την εμβρυομεταφορα εχω να πιω κ καφε(μια φορα ειπια το σαββατο που βγηκα εξω)γιατι δεν μου κανει αισθηση

Εγώ ολόκληρο πακέτο θα κάνω τη μέρα της χοριακής! χαχαχαχαχα (δεν θα το πιω το πακέτο!):P:p:p

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

momentaki μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αυτη τη στιγμη εχεις τα μωρακια σου μεσα και...ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!!Αχ τι καλα!!!!ειμαι παρα πολυ αισιοδοξη για σενα κοριτσακι μου!!!ειλικρινα στο λεω!να χαιδευεις την κοιλιτσα σου, να εισαι ηρεμη,μεινε οσο μπορεις στο κρεβατι και απασχολησε το μυαλουδακι σου με αλλα πραγματα...και κοριτσακι μου...οχι τσιγαρο και αλκοολ (και επαφες, οπως λεει και ο Μαστρομηνας) σε παρακαλω μεχρι τη χοριακη...ειναι κριμα πραγματικα!!!πριν μπουν τα Χριστουγεννα θα μας κανεις ολες πολυ ευτυχισμενες!!!!!!!

χαχαχαχαχα μομεντακι με εκανες κ γελασα....

κοιτα εγω ψιλο κρατηθηκα να κανω κ τα χερια μου που λεει ο λογος γιατι ειχα κανει ενα τεστακι που ειχε βγει θετικο κ με κρατουσε οσο να ναι

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

momentaki μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αυτη τη στιγμη εχεις τα μωρακια σου μεσα και...ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!!Αχ τι καλα!!!!ειμαι παρα πολυ αισιοδοξη για σενα κοριτσακι μου!!!ειλικρινα στο λεω!να χαιδευεις την κοιλιτσα σου, να εισαι ηρεμη,μεινε οσο μπορεις στο κρεβατι και απασχολησε το μυαλουδακι σου με αλλα πραγματα...και κοριτσακι μου...οχι τσιγαρο και αλκοολ (και επαφες, οπως λεει και ο Μαστρομηνας) σε παρακαλω μεχρι τη χοριακη...ειναι κριμα πραγματικα!!!πριν μπουν τα Χριστουγεννα θα μας κανεις ολες πολυ ευτυχισμενες!!!!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ καλή μου νικόλ! Θα προσέχω πολύ και αξίζουνε όλες οι θυσίες ε!!!! Μακάρι να έχουμε ευχάριστα νέα πριν μπούνε τα Χριστούγεννα!!!! και φυσικά να συνεχίσουνε τα καλά νέα και τα Χριστούγεννα και μετά τα Χριστούγεννα!!!!

:D Πώς είσαι εσύ νικόλ μου;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

χαχαχαχαχα μομεντακι με εκανες κ γελασα....

κοιτα εγω ψιλο κρατηθηκα να κανω κ τα χερια μου που λεει ο λογος γιατι ειχα κανει ενα τεστακι που ειχε βγει θετικο κ με κρατουσε οσο να ναι

Πότε είχες κάνει το τεστάκι; (αμέσως τσίμπησα εγώ!:P)

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημέρα μομεντάκι σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλη επιτυχία και να στερειώσουν και τα δύο μπεμπάκια μέσα σου και σε 9 μήνες να κρατάς τα αστεράκια σου αγκαλίτσα καλή μου.

Και σένα ντεσκλόριρα τα αυγουλάκια σου μια χαρά είναι εξάλλου δεν παίζει ρόλο η ποσότητα άλλα η ποιότητα, να δείς που θα είναι όλα δυνατά και θα σου δώσουν όλα εμβρυάκια.

Ας μας βοηθήσει η Παναγία μας να είναι όλες οι χοριακές μας από δώ και πέρα μόνο θετικές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα νικολ μου...πως εισαι?

Καλημερα αγαπουλα μου!!!τι κανεις???τι εγινε σημερα??ειστε ολες ξαπλα και μπηκατε νωρις νωρις?καλα ειμαι κοριτσακι μου...συνερχομαι σιγα σιγα..μπορει να υπαρχει ενα αγκαθακι καπου εκει μεσα μου αλλα ειμαι πραγματικα πολυ πολυ καλυτερα και λιγο αισιοδοξη μετα τη συναντηση μου με το γιατρο..ευχομαι να πανε ολα καλα την επομενη φορα και για μενα...τωρα εχω και την αγωνια της descoloritas..ισως επειδη κανουμε και στο ιδιο κεντρο τις προσπαθειες μας...μακαρι να πανε ολα καλα...και να εχουμε μονο θετικες χοριακες και χαρες απο δω και περα....φανταζεσαι καποτε να βρεθουνε ολα τα παιδακια μας παρεουλα?Εσυ να ξεκουραζεσαι κοριτσακι μου και νασαι ηρεμη γιατι δεν συγκρινεται τιποτα με τις ψυχουλες που εχεις μεσα σου!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα μομεντάκι σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλη επιτυχία και να στερειώσουν και τα δύο μπεμπάκια μέσα σου και σε 9 μήνες να κρατάς τα αστεράκια σου αγκαλίτσα καλή μου.

Και σένα ντεσκλόριρα τα αυγουλάκια σου μια χαρά είναι εξάλλου δεν παίζει ρόλο η ποσότητα άλλα η ποιότητα, να δείς που θα είναι όλα δυνατά και θα σου δώσουν όλα εμβρυάκια.

Ας μας βοηθήσει η Παναγία μας να είναι όλες οι χοριακές μας από δώ και πέρα μόνο θετικές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

elen 69 καλως μας ηρθες!!!!!!!!εκανες την καλυτερη επιλογη και μολις εχεις αποκτησει την καλυτερη παρεα του κοσμου (και δεν το ξερεις ακομα ...;)η παρεουλα μας να σου φερει μονο τυχη και να σου κραταει για μια ζωη συντροφια!!!!

κοριτσια εχω αρχισει και αγχωνομαι με το νοιυμερο..."6 καλα ωαρια" δεν τα θεωρω πολλα και για βλαστοκυστες και για καταψυξη.... και οπως καταλαβαινετε μονο ορεξη να δουλεψω δεν εχω !!! Το μυαλο μου ειναι εκει συνεχεια..

Νικολ μου ναι δε 8α ερθω δουλεια μετα αυτο ελειπε !!!

Μομεντακι μου συγχαρητηρια !! ΟΛΑ θα πανε καλα ασε αυτη σου την προσπαθεια και θα εχουμε θετικο αποτελεσμα!! Ποσα σου ειχαν παρει εσενα την 1η φορα???

Στελλιτσα καλη τυχη με το ικα και να παρεις αδεια ευχομαι !!!

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

κοριτσια εχω αρχισει και αγχωνομαι με το νοιυμερο..."6 καλα ωαρια" δεν τα θεωρω πολλα και για βλαστοκυστες και για καταψυξη.... και οπως καταλαβαινετε μονο ορεξη να δουλεψω δεν εχω !!! Το μυαλο μου ειναι εκει συνεχεια..

Μομεντακι μου συγχαρητηρια !! ΟΛΑ θα πανε καλα ασε αυτη σου την προσπαθεια και θα εχουμε θετικο αποτελεσμα!! Ποσα σου ειχαν παρει εσενα την 1η φορα???

μια χαρα θα πανε ολα!!!σταματα να αγχωνεσαι!!!!!!!!!!!!:mad:σε λιγες μερες θα εχεις τα εμβρυακια μεσα σου!!!

Καλημέρα!!!!! (αν και καθυστερημένα Χρόνια Πολλά σε όσες γιόρταζαν εχθές και προχθές!)

Τι κάνετε?

Δεσκολοριράκι για σένα μπήκα να σε "μαλώσω" τι άρχισες τώρα καλέ τις αρνητικές σκέψεις? για να βοηθήσεις την κατάσταση? άλλωστε μιλάμε για 6 (τουλάχιστον) ωαριάκια!!!Ούτε ένα ούτε δύο 6!!!Έλα μια χαρά θα πάνε όλα!!!

Ο άγιος Βασίλης θα σου το φέρει το δωράκι φέτος τα Χριστούγεννα!Είσαι και εσύ στην λίστα δεν θα σε ξεχάσει!!!

Μομεντάκι καλή επιτυχία!!!!!Πρόσεχε και όλα θα πάνε καλά!!!!!

Σας σκέφτομαι όλες και ας μην γράφω στην κάθε μία ξεχωριστά!!!

Φιλάκια πολλά και μόλις έχω νεότερα θα σας ξαναεπισκεφτώ!!!!

Καλή επιτυχία σε όλες!!!

Υ.Γ. Η μαρία1981 έχει χαθεί λίγο ή κάνω λάθος?? Έχετε μάθει καθόλου νέα της?????

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Moments μου, όλα να πάνε καλά! Τα μομεντάκια πρέπει να είναι πολύ power, αφού άντεξαν στο ξεπάγωμα και σίγουρα δε θα είναι τίποτα σπουδαίο για αυτά να κρατηθούν γερά από κάπου μέσα στην κοιλίτσα! Περιμένουμε τα ευχάριστα σε 10 μέρες!!

Descolorira, μη νομίζεις ότι και τα μικρούλια ωαριάκια δεν κάνουν δουλειά! Εμάς μας είχε πει ότι τα 2 από τα 11 ήταν πολύ μικρά, αλλά το ένα έγινε εμβρυάκι :) Υπομονή μέχρι την ωοληψία και θα δεις από πρώτο χέρι πόσο καλά πήγαν τα πράγματα!

Η Μαρία1981 μάλλον θα είναι στη φάση της διέγερσης τώρα, αλλά πράγματι τη χάσαμε!

Nicole, τα τραπεζώματα είναι δουλειά των πεθερικών και των μαμάδων :) Εγώ αν έκανα τραπέζι με τη μαγειρική μου, μάλλον θα δυσκολευόμουν πολύ να βρω κόσμο για το επόμενο!! Πάντως πιστεύω ότι έπρεπε να της πείτε από την αρχή για την εγχείριση, για να μην κάθεται να δηλητηριάζεται μόνη της και να δηλητηριάζει κι εσάς... Μυστικά, παρεξηγήσεις και τελικά τα πράγματα γίνονται χειρότερα.

Μια και πιάσαμε κουβέντα για πεθερές, βάζω τα δυνατά μου σήμερα να μη στεναχωρεθώ. Οι γονείς του άντρα μου μετακομίζουν γιατί δεν τα βρήκαν με τον ιδιοκτήτη. Μένουν στην άλλη άκρη της Αθήνας και με χάλια συγκοινωνιακή σύνδεση με εμάς (μιάμιση ώρα περίπου!). Ούτε για αστείο όμως δεν σκέφτονται να έρθουν πιο κοντά μας, πάλι στην ίδια περιοχή θα μείνουν και ας μην υπάρχει ούτε ένας λογικός λόγος γι αυτό. Προφανώς μερικά μωράκια δεν είναι και κανένας σοβαρός λόγος. Είναι σαν να μην τους ενδιαφέρει η προοπτική να τα βλέπουν συχνότερα όταν με το καλό γεννηθούν, αλλά ούτε και να τους προβληματίζει το πώς θα τα βγάλουμε πέρα με την αρκετά δύσκολη κατάσταση που θα αντιμετωπίσουμε τον πρώτο καιρό. Τόσο μακριά που είναι δεν τίθεται θέμα ούτε για μια φορά να έρθουν να τα κρατήσουν.

Προσπαθώ να μην το πάρω προσωπικά γιατί κατά τα άλλα έχουμε πολύ καλές σχέσεις, αλλά...

Χαχα, μετά μόνο μην ακούσω καμιά μπούρδα για "το όνομα" :twisted:

Σόρρυ για το "εκτός θέματος", απλώς με πήρε το παράπονο...

8He6p3.png

oiFnp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...