Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
 • Από την διαχείριση / Admin news

  • 34 minutes ago, Σποράκι said:

   Δεν θεωρώ ότι όλο αυτό που περνάμε είναι η τιμωρία μας για κάτι που έχουμε κάνει στο παρελθόν. Απλά συμβαίνει, απλά έτυχε σε εμάς και εμείς πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Το άγχος δεν φεύγει, ειδικά στην αρχή. Οι σκέψεις πότε θετικές και πότε αρνητικές. Φυσιολογικά είναι όλα όσα περνάς. Όσο για αυτό που λες για την ωοληψια πώς ξέρεις από τώρα ποια μέρα θα τύχει; Δεν είναι στάνταρ η 14η μέρα. Έχω κάνει ωοληψια 9η και έχω κάνει και 17η. Κάθε κύκλος μια νέα εμπειρία.

   Με βάση ένα μίνι διάγραμμα που φτιάξαμε …. Αλλά το ίδιο μ είπαν κ στο κέντρο ότι αυτά αλλάζουν … ναι έτσι είμαι κια θετική σκέψη την αλλη αρνητική … και είμαι τόσο δυνατός άνθρωπος με μια απόξεση στο ενεργητικό μου πως τώρα με πήρε εται από κάτω δεν μπορώ να το δεχτώ …

   32 minutes ago, Marlina said:

   Εγώ προσωπικά σκεφτόμουνα ότι αυτές οι ενέσεις θα με φέρουν όλο και πιο κοντά στο να γίνω μαμά...  κάθε ενεση που έκανα σκεφτόμουν ότι κάθε μέρα τα βοηθαω να μεγαλώσουν λίγο ακόμα!!! Επισης οτι κάποια από αυτά ίσως να γίνουν τα εμβρυκια μου κ μεθαύριο τα μωράκια μου!! 2 από αυτά είναι τώρα στην κοιλίτσα μου! Μην ρίχνεις ευθύνες στον εαυτο σου... καμία μας δεν φταίει για αυτά που περνάμε... πως ξερεις απο τωρα ποια μερα θα ειναι η ωοληψια σου? Μήπως απλά είναι μια εκτίμηση?Καλή επιτυχία να έχεις!!!!

   Να είσαι πάντα καλα κορίτσι μου όλα δεξιά να πάνε ποσό χαίρομαι που τα κατάφερες … μακάρι και εγώ να βρεθώ στη θετική έκβαση … ναι είναι νια εκτίμηση η αλήθεια είναι …. Θα ξεκινησω ενέσεις και την 9η ημέρα θα δούμε πως προχωράμε … 

Cafe για όλες τις ηλικίες!


Recommended Posts

 • 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Πολλά καφενεία βρε παιδιά , κάθε νομός και κάθε πολιτεία από ένα καφενείο , άσε δε εκείνα στα βόρεια στα νότια και στα δυτικά του κάθε νομού .

Κάπου βρήκα την angela με τον Νεκτάριο ( παλιές καλές εποχές που ξεχάσθηκαν ) και εκεί που εξερευνούσα το φόρουμ τους έχασα !! σε πιο νομό και σε ποια πολιτεία να ψάξω μπας και τους πω μια καλημέρα ??

Εγώ είμαι από καβάλα καρατσεκαρισμένο , αν μπω στο καφέ Κρήτη και μετά στο καφέ Ν. Λασιθίου και με περάσουν για σύντεκνο εγώ τι κάνω ?? αχαχα

Και αν δεν τους αρέσουν αυτά που γράφω ποιος μου εγγυάται πως δεν θα με κυνηγάνε με τα…κουμπούρα ? αχαχα

Τι δουλειά έχω εγώ μέσα στους κριτικούς ενώ μένω Αθήνα και γεννήθηκα στην καβάλα ?

Θα έχουν άδικο τα παιδιά όταν θα με κυνηγούν με τα Καλάσνικοφ ?? ααχαχα

όχι βέβαια

Αυτά .

ΜΩΥΣΗΣ

Επεξεργάστηκαν by posidonas
Link to comment
Share on other sites

Βρε Μωυσή...

Εντάξει, χάνει η μάνα το παιδί...και το παδί την μάνα, αλλά οκ...θα τους ξαναβρείς βρε παιδί μου, μην απελπίζεσαι...

Με βρήκανε ! και δεν ανησυχώ αχαχαχα

Καλησπέρα κούκλα μου

Link to comment
Share on other sites

 • 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

 • 2 months later...
 • 3 εβδομάδες μετά...
 • 5 months later...

Κορίτσια...λύστε μου μια απορία: γιατί ενώ υπάρχει το θέμα για τις μανούλες Ιανουαρίου 2011 και Μαρτίου 2011,δεν υπάρχει του Φεβρουαρίου 2011???:confused:


DTTDm7.png

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

Link to comment
Share on other sites

 • 1 χρόνο μετά...
 • 2 χρόνια μετά...

Θα τον είχα πάει στην Αστυνομία. Όχι για τίποτα άλλο, αλλά γιατί κάποιος του εμπιστεύτηκε το παιδί του και αυτός έβαλε εσένα να το προσέχεις. Που περίμενε το τηλεφώνημα και δεν μπορούσε να έχει το παιδί μαζί του. Τι να πω… επικίνδυνος άνθρωπος.


Try out our free 101-01 brain dumps and latest comptia testking.co.uk - C4090-959 brain dumps training courses to get high flying success in final the-berklee and www.northeastern.edu exams, mcts College of Notre Dame of Maryland is also very useful tool.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


×
×
 • Δημιουργία νέου...