Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Anastasia14 είπε:

Καλά έκανες και εκλεισες στον προηγούμενο γιατρό σου. Βέβαια, έχει ξαναειπωθεί, δεν κανουν όλοι οι γιατροί για όλους τους ασθενείς, και δυστυχώς κάποιοι από ένα εμβρυολογικό μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι και κάποια φεύγουν τρέχοντας. Να κάνεις αυτό που σου λέει το ένστικτό σου. Τώρα για αυτό που λέει η @Neverstop για το διάλειμμα, σαφώς και θα σε βοηθούσε ψυχολογικά, και οικονομικά υποθέτω, αλλά εμένα σε 2 μήνες η amh έπεσε στο μισο και η fsh ανέβηκε 2 μονάδες.. θέλω να καταλήξω ότι εμείς που πιεζόμαστε τοοοσο χρονικά πρεπει να τα ζυγίζουμε μέσα μας και να βλέπουμε τι ειναι σημαντικότερο για εμάς. Καλή επιτυχία σου ευχομαι ❤️

Σε αυτό με την ΠΩΑ πώς σου έχουν θέσει διαγνωση; Σε ρωτάω γιατι ενδοκρινολόγος μου είπε πως όσο εχω σταθερους κυκλους με επιβεβαιωμενη ωορρηξία και όχι απαγορευτητκα υψηλές τιμές fsh κρατιέμαι! Ρώτησα ευθέως και το γυναικολόγο όταν ειχα φρικάρει με το εύθραυστο Χ αν θεωρείται ότι εχω ΠΩΑ και μου απάντησε πως ακομα όχι.

Το καταλαβαίνω απόλυτα, και εγώ ένιωθα πως δεν πρέπει να αφήνω τον καιρό.. βέβαια ήμουν 39-40.. ξέρω πως και εγώ πιθανότατα δεν θα μπορούσα να κάνω διάλειμμα αλλά δικαιούσαι έστω ένα μικρό. Έστω ένα μήνα! Εμένα ο καλός κύκλος ήρθε ενάμισι χρόνο αφότου ξεκίνησα. Αν υπήρχε και ενδιάμεσα δεν το ξέρω καθώς άφηνα κενά λόγω του ότι έπαιρνα φάρμακα φουλ.

Επίσης Η δεύτερη φάση του κύκλου εδώ Θεσσαλονίκη δεν παίζει, μόνο Αθήνα την ακούω συνήθως. 

Αν έχει περάσει τρίμηνο κάντε και μια επανάληψη το dfi..  εσύ είσαι φουλ από εξετάσεις.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Έλα ντε!!!! Τι θα κάνουμε;

Λέω να κατασκηνώσω στο ντους... ωραίο περιβάλλον, δροσερό και υγρό. Και νομίζω ότι θα υλοποιήσω και την ιδέα της πισινούλας. Βγήκα για κάτι δουλειές το πρωί και ήθελα να χωθώ σε όλα τα ψυγεία (των παγωτών) που είδα στη διαδρομή.

Πως πάει το διάβασμα; Εγώ απλώς ακόμα ψάχνω για ιδέες για τις εργασίες...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Βαρίεμαι απίστευτα!!!! Πήγα και γώ για κάτι δουλείες και πέτυχα κάτι συμμαθήτριες και μου λένε εντάξει λέει το έβγαλα το βιβλίο..μια άλλη μου είπε οτι έμαθε και πράγματα απέξω!!! Μπας και είμαι χαζή?? Θα αρχήσω να αμφιβάλλω!!! άκουσα ειδήσεις και λέει από τα μεσα της άλλης βδομάδας αρχίζουν πολλές ζέστες!! Έρχομαι εγώ και θα ανέβει και το θερμόμετρο!!

Έλα Joy να ανέβει περισσότερο το θερμόμετρο εδώ :cool:!!!!! Μά η αλήθεια είναι ότι παραείναι νωρίς για τόση ζέστη, ο καιρός τρελάθηκε. Έχει και αυτά τα χιονάκια της λεύκας που μόλις πας να ανοίξεις το παράθυρο σε βομβαρδίζουν!!!!

Απορώ πάντως που υπάρχουν μεγάλα κορίτσια που μαθαίνουν απ' έξω ακόμα και το ρίχνουν τόσο πολύ στο διάβασμα. Ίσως όμως φταίει και το άλλο... ότι ακούστηκε ότι θα γίνει ΑΣΕΠ ειδικής αγωγής φέτος (στο proslipsis.gr το διάβασα) και θέλουν να είναι προετοιμασμένες!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Λές?? Τι να πώ! Η αλήθεια είναι οτι διορισμένη είμαι εγώ και άλλες 2 κοπέλες. Οι υπόλοιπες δουλεύουν σε άσχετους τομείς ή σε φροντηστήρια. Αλλά τόσο πολύ!! Ειδικά αυτή που μου είπε τα έμαθα απέξω νόμιζα οτι μου έκανε πλάκα!!! Έλεος!!!

Εσύ έχεις άλλες 2 εργασίες για πτυχίο??

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια τι μου κάνετε?? Σήμερα πήγαμε και βάλαμε το 2ο μας εμβόλιο και είμαστε λίγο ανήσυχοι:) Μας ζύγισε κιόλας και γίναμε ο ένας 6700κιλά και 62εκ και ο άλλος 5700 και 59κιλά. Ρωτήσαμε για μπανάκι στη θάλασσα και είπε μετά τον 6ο μήνα και απογευματινές ώρες. Μας έγραψε και ένα ωραίο αντηλιακό, όπως επίσης και μια κρεμούλα για να μην έρχονται τα κακά κουνούπια να μας τρώνε το καλοκαιράκι!:))

jasmini τις ενέσεις κορτιζόνης της κάνεις στον πισινούλη σου!:) Εμένα που μου τις έκανε η φαρμακοποιός μου δεν πόνεσα καθόλου. Απλά ήτανε λίγο μουδιασμένο το σημείο εκεί για λίγα λεπτάκια!

Κορίτσια που έχετε μωράκια πηγαίνετε να πάρετε πάνες από συγκεκριμένο supermarket που έχει σήμερα και αύριο -20% σε όλες τις μάρκες!:)) Πήγαμε και φορτώσαμε σήμερα ένα καρότσι!!:))

Επέστρεψα και πάλι απο την αγορά. Απορία: Τσ σουτιέν θηλασμού δεν πρέπει να ανοίγουν μπροστά; Γιατι στο mothercare δεν άνοιγαν, αλλά τα έλεγαν σουτιέν θηλασμου. Κάτι παρανόησα;

Η απογευματινή βόλτα ήταν απόλαυση: δροσούλα, ωραίο αεράκι. Αν έλειπαν και τα χιονάκια βέβαια θα ήταν καλύτερα. Αν προετοιμάζεστε να επισκεφθείτε το φαρμακείο για κάτι.... ξεχάστε το!!!! Οι ουρές είναι απίστευτες!!!!!!

Στέλλα, οι γιοί σου είναι 2 γίγαντες!

Joy δυστυχώς οι εργασίες είναι για να τελειώσω το έτος. Του χρόνου έχω και τη διπλωματική, οπότε θα έχετε τη φοιτητική μου γκρίνια και του χρόνου!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Άσε με το φαρμακείο την πάτησα και γώ το πρωι. Και τώρα διάβασα οτι θα έχουν και Δευτέρα-Τρίτη απεργία.

Twins με τα ψώνια έχεις τελειώσει γενικά? όταν έχεις χρόνο στείλε μου μια λίστα σε πμ τι πήρες να ξέρω και γω. Γιατί θα έχετε γεννήσει οταν θα ψωνίζω εγώ και άντε να σας βρω μετά!!

Kαλημερα! Θα κοιμαστε ολες βεβαια..Μακαρι να τα καταφερνα κ γω, αλλα ξυπνω απ το χαραμα..προπονουμαι για μετα,τι να πω!

twins ενα τετοιο σουτιεν θηλασμου απο mothercare με ενισχυση, που βγαινει η τιραντα, πηρα κ γω κ το φοραω κ τωρα. Προσωπικα με βολεψε πολυ κ στρωνει ωραια. Δε ξερω αν θα βολευει στο θηλασμο το ιδιο με τ αλλα, αλλα κανοντας μια προβουλα πριν,φανηκε οκ.

Αν κανεις τον κοπο να στειλεις τη λιστα στη joy, κανε ενα κλικ κ σε μενα πλιζζ.. Πανω κατω τα χω στο νου μου,αλλα με τις ποσοτητες μπερδευομαι..Ποσα σεντονακια, ποσα σελτεδακια???????:confused:

33E7p2.png

Καλημέρα κορίτσια!!

twins2010 εγώ σουτιέν είχα πάρει από το premaman και ανοίγουν μπροστά.

Δεν σας είπα Δευτέρα θα πάμε να βγάλουμε διαβατήριο στα μπεμπάκια και είχαμε πάει χτες για να βγάλουμε φωτογραφίες. Είχε πλάκα γιατί έπρεπε να κοιτάνε σε ευθεία τα μωρά, να φαίνονται τα πάντα κλπ και η φωτογράφος μας είχε φρικάρει:))

chryssaki το είχα πάθει και εγώ αυτό. Δηλαδή πριν ακόμα κάνω εξωσωματική έμπαινα στο φόρουμ και διάβαζα για τα δίδυμα, κοίταγα για διδυμοκαρότσια κλπ:)) Και τελικά επιβεβαιώθηκα!!:))) Στο εύχομαι με όλη μου την ψυχή!

Διαφημίσεις

Nai τέλος του μήνα πάμε 2 βδομαδούλες Κύπρο

Καλημέραααα. Τι κάνετε κορίτσια?

Stellass τα μωράκια θακάνουν το πρώτο τους ταξιδάκι? Κύπρο ε? Ωραία. Καλά για να ταξιδέψεις στην Κύπρο χρειάζεται διαβατήριο? Δεν το ήξερα. Τελικά βγήκαν ωραίες οι φωτογραφίες σας? Χα χα χα χα χα χα............:confused:

Ταξιδάκι ακούω!! Glorr από ποια ηλικία επιτρέπεται το ταξίδι με αεροπλάνο??

Εγώ κορίτσια ετοιμάζω τα πράγματα για Αθήνα. Έχω γεμίσει ένα κρεβάτι ρόυχα και η ντουλάπα πάλι γεμάτη!! Δε ξέρω τι να πάρω και τι να κάνω...

Ταξιδάκι ακούω!! Glorr από ποια ηλικία επιτρέπεται το ταξίδι με αεροπλάνο??

Εγώ κορίτσια ετοιμάζω τα πράγματα για Αθήνα. Έχω γεμίσει ένα κρεβάτι ρόυχα και η ντουλάπα πάλι γεμάτη!! Δε ξέρω τι να πάρω και τι να κάνω...

μεχρι να γεννησεις θα μεινεις?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...