Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Anastasia14 είπε:

Καλά έκανες και εκλεισες στον προηγούμενο γιατρό σου. Βέβαια, έχει ξαναειπωθεί, δεν κανουν όλοι οι γιατροί για όλους τους ασθενείς, και δυστυχώς κάποιοι από ένα εμβρυολογικό μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι και κάποια φεύγουν τρέχοντας. Να κάνεις αυτό που σου λέει το ένστικτό σου. Τώρα για αυτό που λέει η @Neverstop για το διάλειμμα, σαφώς και θα σε βοηθούσε ψυχολογικά, και οικονομικά υποθέτω, αλλά εμένα σε 2 μήνες η amh έπεσε στο μισο και η fsh ανέβηκε 2 μονάδες.. θέλω να καταλήξω ότι εμείς που πιεζόμαστε τοοοσο χρονικά πρεπει να τα ζυγίζουμε μέσα μας και να βλέπουμε τι ειναι σημαντικότερο για εμάς. Καλή επιτυχία σου ευχομαι ❤️

Σε αυτό με την ΠΩΑ πώς σου έχουν θέσει διαγνωση; Σε ρωτάω γιατι ενδοκρινολόγος μου είπε πως όσο εχω σταθερους κυκλους με επιβεβαιωμενη ωορρηξία και όχι απαγορευτητκα υψηλές τιμές fsh κρατιέμαι! Ρώτησα ευθέως και το γυναικολόγο όταν ειχα φρικάρει με το εύθραυστο Χ αν θεωρείται ότι εχω ΠΩΑ και μου απάντησε πως ακομα όχι.

Το καταλαβαίνω απόλυτα, και εγώ ένιωθα πως δεν πρέπει να αφήνω τον καιρό.. βέβαια ήμουν 39-40.. ξέρω πως και εγώ πιθανότατα δεν θα μπορούσα να κάνω διάλειμμα αλλά δικαιούσαι έστω ένα μικρό. Έστω ένα μήνα! Εμένα ο καλός κύκλος ήρθε ενάμισι χρόνο αφότου ξεκίνησα. Αν υπήρχε και ενδιάμεσα δεν το ξέρω καθώς άφηνα κενά λόγω του ότι έπαιρνα φάρμακα φουλ.

Επίσης Η δεύτερη φάση του κύκλου εδώ Θεσσαλονίκη δεν παίζει, μόνο Αθήνα την ακούω συνήθως. 

Αν έχει περάσει τρίμηνο κάντε και μια επανάληψη το dfi..  εσύ είσαι φουλ από εξετάσεις.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Χμ.. δεν το έχω δοκιμάσει με τόσο λίγη ζάχαρη γιατί ήθελα να το κάνω περισσότερο ζουμερό σουφλέ και λιγότερο κέικ. Αν πάλι βάλεις σκέτο βραστό νερό χωρίς τη ζάχαρη, ίσως να είναι κάπως άνοστο.

Βέβαια, αν βάλεις πάνω παγωτάκι με φουλ έξτρα, σίγουρα δεν θα είναι Light, όσο λίγη ζάχαρη και να βάλεις;). Πάντως, τελικά βγαίνει ένα πολύ αξιοπρεπές ταψι (μπορείς να το βάλεις και σε 8 μικρα), οπότε η ζάχαρη δεν είναι τόση όση φαίνεται.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Όχι, όχι... είπαμε... τώρα κάνουμε ομοιοπαθητική... Είναι για να χορτάσει το πληκτρολόγιο, όχι το στομαχάκι. Γιατί κατά τις 3 θα χορεύει η κοιλίτσα μαζί με τα αντράκια σου!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχα πλάκα εχετε.Για να σας φτιαξω εγω τωρα

Το τέλειο σουφλέ σοκολάτας

Συστατικά

2 κουβερτούρες των 125γρ. (εγώ βάζω "Παυλίδης")

2 σοκολάτες Lacta των 85 gr

1 κούπα ζάχαρη

250 γρ. μαργαρίνη

2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις + 1 κ.γ. μπεϊκιν

2 βανίλιες

5 αυγά

Οδηγίες

Λιώνω το βιτάμ, τις κουβερτούρες και τις σοκολάτες σε ένα κατσαρολάκι (σε χαμηλή φωτιά)

Χτυπάω τη ζάχαρη, τα αυγά και προσθέτω το μείγμα της λιωμένης σοκολάτας

Στο τέλος, προσθέτω το αλεύρι και τις βανίλιες

Βουτυρώνω και αλευρώνω μια φόρμα του κέικ ή ατομικά φορμάκια και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C για 15 λεπτά. Εάν τα βάλετε σε ατομικά φορμάκια, ψήστε τα 10 λεπτά.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μην ξεφορμάρετε αμέσως το σουφλέ. Αφήστε το να παγώσει στη φόρμα. Όταν το κόψετε η σοκολάτα πρέπει να ρέει από μέσα.

Ο κάθε φούρνος είναι διαφορετικός, οπότε μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε λίγο το χρόνο ψησίματος ώστε να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εάν σας βγει στέρεο μέσα, τότε θέλει λιγότερο ψήσιμο.

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Καλημέρα!! Βλέπω είχατε αϋπνίες ψες ε??:))

Ρε κορίτσια εμένα δεν μου αρέσει το ρυζόγαλο! Προτιμώ την ίδια συνταγή με πολύ λίγη ζάχαρη και χωρίς ρύζι!!:)) καλό ε!:)

Ψες τα τάισε ο άντρας μου κατά τις δώδεκα/δώδεκα και μισή και μετά τους ξανατάισα εγώ 7 και 7 κ 30 το άλλο το πρωί!! Βέβαια ξύπναγαν και τους έβαζα πιπίλες και τους χάιδευα! Για να δούμε τις υπόλοιπες μέρες αν το ξανακάνουν!

joy επειδή δεν πάω τώρα δουλειά δεν βλέπω το εκκαθαριστικό μου τι γράφει και ελπίζω να μην μου έκοψαν χρήματα!! λέτε??

Διαφημίσεις

Τέλεια βρε Όλγα! Μακάρι να το κρατήσουν!

Να σου πω έβγαλες ραγάδες στην εγκυμοσύνη? Εγώ στον 7ο μήνα περίπου έβγαλα παντού σ'όλη την κοιλιά!:(( Τώρα είναι ακόμη κόκκινες κ δεν βάζω τίποτα πάνω. Ο γιατρός μου, μου είπε να πήγαινε σε δερματολόγο να ρωτούσα και καλά για λέιζερ αλλά δεν πήγα!! Χάλια πως να βγω στην παραλία με τέτοιο χάλι!!:))

ασε πονεμενη ιστορια οι ραγαδες.Γεμισε η κοιλια μου.Θα παω σε δερματολογο για μια κρεμα που μου ειπε αλλα οταν σταματησω το γαλα

τουλαχιστον η κοιλια μου ειναι σφιχτη.Κατι ειναι και αυτο

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια . Τι κάνετε? Βλέπω συζητάτε για ραγάδες στην κοιλιά μετά τον χθεσινό οίστρο του σουφλέ σοκολάτας. Αλήθεια κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης τι βάζατε για τις ραγάδες?:tongue:

Καλημερα! Υπογλυκαιμιες,ε? Ντροπη καλε, ξυπνησα με διαθεση για υγειινο φαγητακι κ μου ηρθαν ενα σωρο λιγουρες με τις γλυκοκουβεντες σας! Παρασυρετε τον κοσμακη..:tongue:

Για τις ραγαδες εγω βαζω fissan κ καμια φορα baby oil. Ο γιατρος μου ειπε οτι κ η βαζελινη ειναι καλη, αλλα πολυ γλιτσα μωρε.. Ισως αργοτερα.. Παντως ο δοκτωρ προσθεσε οτι αν καποια εχει προδιαθεση, οτι κρεμα κ να βαλει..δε σωζεται.Κ μεις με τις διδυμοκοιλουμπες δυσκολο να τη γλυτωσουμε,ε? Το λειζερ μετα ειναι η λυση, αλλα πρεπει να γινει νωρις, οσο οι ραγαδες ειναι ακομη κοκκινωπες.

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...