Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • Καλημέρα σε όλες! Θα χρειαστώ την βοήθεια από κοπέλες που έχουν προχωρήσει με δωρεά ωαριων στην Θεσσαλονίκη. Χρειάζομαι πληροφορίες (σε προσωπικο μήνυμα αν είναι εύκολο καθώς δεν ξέρω αν επιτρεπεται η δημόσια αναφορά)για γιατρούς και κέντρα καθώς δεν γνωρίζω καθόλου.Επίσης ο γιατρός είναι προτιμότερο να είναι του κέντρου η εξωτερικός συνεργάτης;ευχαριστώ πολύ και ευχομαι σε όλες ότι καλυτερο! 

φούρνος μικροκυμάτων


viki 1

Recommended Posts

Κορίτσια ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας σχετικά με το ζέσταμα του φαγητού σε φούρνο μικροκυμάτων. Τον χρεισιμοποιείτε για το ζέσταμα του φαγητού του παιδιού και το γάλα? Είναι επικύνδυνο τελικά ή όχι?


Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγώ χρησιμοποιώ τα μικροκύματα για ζέσταμα και φαγητού και για το γάλα. Απλά όταν ζεσταίνεις γάλα πρέπει να το ανακατέψεις καλά μετα για να ζεσταθεί ομοιόμορφα.


8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Link to comment
Share on other sites

επειδη λενε οτι δεν ειναι κ οτι καλυτερο ΔΕΝ το χρησιμοποιω για της κορης μου τα φαγητα,γαλατα κτλ.....μονο τα δικα μου...

Βεβαια ειναι τοσα πολλα που δεν ξερεις απο που να πρωτοφυλαχθεις....


catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Link to comment
Share on other sites

Η ακτινοβολία που χρησιμοποιείται για να ζεσταθεί το φαγητό, δεν παραμένει μέσα στο φαγητό αφού ζεσταθεί και δεν διαφεύγει από τα μικροκύματα γιατί διαθέτουν θωράκιση (η πόρτα έχει κάτι σαν σίτα που δεν αφήνει την ακτινοβολία να βγει έξω).


8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

×
×
  • Δημιουργία νέου...