Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, marion83 είπε:

@dimi.traρε συ Δήμητρα εγώ έχω αντίσταση έχω δοκιμάσει τα πάντα για την αντίσταση έχω φοβερές παρενέργειες στην μετφορμινη τώρα Μ έδωσε το retaform στην πιο μικρή δόση κ αυτό μισό με πεθανε στον πονοκέφαλο ποτέ δε Μ είπε να δοκιμάσω τις ινοφερτ. Εγώ τις πήρα τις inofert χωρίς συνενόηση με το γιατρο σαν απλή βιταμίνη που είχε μέσα ινοσοτολη. Αλλά δε πήγε καθόλου καλά ο κύκλος κ τις έκοψα . 

Ναι μάλλον δεν στο συστήνει γιατί δεν έχει και ιδιαίτερο αποτέλεσμα δλδ είναι η τελευταία επιλογή και με αμφίβολα αποτελέσματα, μπορεί να μην σου κάνει τίποτα. Ο συνδυασμός ομως λένε βοηθάει πολύ στην ποιότητα των ωαρίων. Αλλά στα λόγια είμαστε δεν ξέρω πώς θα πάει, θα δείξει. Εγω γι αυτό το παίρνω το inofert, συμπληρωματικά γιατί κατά τα άλλα έπρεπε να τα μειώσω όλα αυτά. Εχω φτάσει στα 1500 με το retaform, τα προηγούμενα που δοκίμασα με πείραζαν στο έντερο και πάθαινα ακόμα χειρότερη αφυδάτωση και με έπιανε ημικρανία. Τωρα υποτίθεται έπρεπε να μειώσω την δόση γιατί έχει υποχωρήσει η αντίσταση στην ινσουλίνη αλλά επειδή πάω ξανά για διέγερση την κρατάμε τόσο ψηλά. 

Για τους πονοκεφάλους θέλει τρελή ενυδάτωση. Σε φάση κάθε 1-2 ώρες ένα ποτήρι νερό να κατουριέσαι συνεχώς! Ξέχασε τα τα δύο λίτρα μιλάμε για τους καταρράκτες του Νιαγάρα. Εγώ μόνο έτσι την παλεύω! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Θαλείτσα, η Αγορομάμυ εκανε υστεροσκόπηση γιατι δεν μηδενισε η χοριακη μετα την παλινδρόμιση και ειχε ακομη αιμορραγια!

Γιορτάζεις σήμερα ή αύριο; ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Θαλείτσα, η Αγορομάμυ εκανε υστεροσκόπηση γιατι δεν μηδενισε η χοριακη μετα την παλινδρόμιση και ειχε ακομη αιμορραγια!

Γιορτάζεις σήμερα ή αύριο; ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Αύριο γιορταζω ηλιοβασίλεμα μου.

Πω πω την περνάει κ η αγορομμαμη.τουλάχιστον είναι όλα καλά τώρα!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας κοριτσια μου!

Ηρθε η γειτονισα απο διπλα,μετα ταισα τη μικρη,η οποια ξεραθηκε στον υπνο και βρηκα παλι ευκαιρια να μπω!!

Ηλιοβασιλεμα μου,δεν εχει μηχανισμο το στρωμα!Εγω εβαλα απο κατω μαξιλαρακια ετσι ωστε να ειναι σε ανακληση!Φακες εχετε σημερα?Εμεις παλι γεμιστα θα φαμε,μιας και περισσεψαν και δε θελω να τα πεταξω!

Ελλη μου,θεωρω πως ειναι φυσιολογικο αυτο που νιωθεις!Οπως σου ειπε το koalaki ανοιγει η λεκανη!Αχ ρε καμαρι,σε εαφε η μερεντα αντι να τη φας,ετσι?

Η φετα,αντι για κασερι δε σε βοηθαει?

Koalaki πηγατε βολτιτσα?Σημερα εχουμε ωραιο καιρο,να σου πω,εαν ξυπνησει η μικρη,μπορει να παω και γω για περπατημα!!

Μποτσακι,εχετε δουλειες πολλες,ε?Τα τακτοποιησατε τα δωματια?

Πατουσιτσα μου,κεντας?Πλεκεις κιολας?Αχ ποσο μου αρεσει!Ειχα ξεκινησει πλεξιμο στην εγκυμοσυνη,μη φανταστεις,μονο κασκολ,αλλα το σταματησα!

Ισως ομως το ξαναπιασω!Ξερεις καποια σελιδα που να σου δειχνει τροπους πλεξεις?Κυριως για αρχαριους οπως εγω!

Νgn μου,τι ωρα θα πας αυριο?Υπομονη καμαρι!Θα δεις τουλαχιστον το μωρακι σου!Φανταζομαι θα σου κανει και υπερηχο!

Θαλεια μου,πως εισαι?Ολα καλα?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Ngn θελω να βρω το μηχανακι μου το παλιο για το σακχαρο...Μου ζητησε η Μαρια να μετριεμαι λιγακι για να το ελεγξουμε....

Θυμησε μου πότε τρυπιομαστε: πχ το πρωι νηστικη πριν το πρωινο; μετα πότε;

Με έβαλε σε σκέψεις η Αγορομάμυ....Την άνοιξη μου ανέφερε ο γυναικολογος σε απλο υπερηχο οτι βλεπει ενα πολυποδα. Και τον ρωτησα ξαφνιασμενη τι ειναι αυτο; και μου ειπε εντονα: ΑΝΕΥ ΣΗΜΑΣΙΑΣ! .....Επειτα ο αλλος ο γιατρος που πηγαινω απο το καλοκαιρι, δεν μου εχει πει τιποτα τετοιο....Ουφ....τί να κάνω;

Μπραβο στη ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ που τα πηγε μια χαρα αλλα και μπραβο στο γιατρο της που αποδειχθηκαν εξαιρετικα χρησιμες οι προτροπες του για την επεμβαση.

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ ο πολυποδας ειναι συχνο φαινομενο ανευ σημασιας οπως πολυ σωστα σου ανεφερε ο γιατρος σου και συνηθως ανευρισκεται τυχαια σε καποιο τυπικο υπερηχο η καποια επεμβασουλα οπως εκανε η συμπεθερα μου.

Επισης συνηθως τον θετουν υπο παρακολουθηση εαν δεν ειναι μεγαλος και δεν χρηζει αμεσης αφιαρεσης, κοινως αν δεν σε πειραζει δεν τον πειραζεις.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Και εμείς τρωμε φαγητα που μας εχουν μεινει....Παντα το κανουμε αυτο, δηλαδη φτιαχν φακες Τεταρτη για να ξαναφαμε και Παρασκευη! Απλα τωρα με την διαιτα επειδη τηρω την μεσογειακη διατροφη με 2 φορες ψαρι, 2 φορες λευκο κρεας, 1 κοκκινο,1 οσπρια και 1 λαδερο....μαγειρευω μικροτερες ποσότητες για να μην ξανατρωω 2 φορες εγω οσπρια ή κοκκινο κρεας κλπ....

Και εμείς τρωμε φαγητα που μας εχουν μεινει....Παντα το κανουμε αυτο, δηλαδη φτιαχν φακες Τεταρτη για να ξαναφαμε και Παρασκευη! Απλα τωρα με την διαιτα επειδη τηρω την μεσογειακη διατροφη με 2 φορες ψαρι, 2 φορες λευκο κρεας, 1 κοκκινο,1 οσπρια και 1 λαδερο....μαγειρευω μικροτερες ποσότητες για να μην ξανατρωω 2 φορες εγω οσπρια ή κοκκινο κρεας κλπ....

Καλα κανεις καμαρι μου!Αφου ετσι πρεπει!

Στις εποχες που ζουμε,δεν ειναι να πετας φαγητα!Καμια φορα που πεταω ψωμι,νιωθω τοσο ασχημα!Αλλοι λεω δεν εχουν να φανε!Οποτε κι εγω πλεον το βαζω στην καταψυξη το μισο και το βγαζω μια μερα πριν την καταναλωση του!

Τι ωρα σχολαει το κοριτσακι σου?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κοαλάκι ετσι με τους πολύποδες;;;

Και πώς εμφανίζονται; ξαφνικά; και αλλαζουν μέγεθος γι΄αυτο τους παρακολουθουμε....

Μάλιστα....

Πήγατε βολτιτσα;

Εγω πήγα να παρω την μικρη μου με τον ανηψιο μου τον νεοβαπτιστο και χαρηκε το κοριτσακι μου! Εκει που περιμενα, μια γνωστη μου, μαμα ενος παιδιου συνομιληκου με Αγγελικη, με χαιρεταει και μου λεει: "Ο ανηψιος σου ειναι αυτος; Εσυ εμεινες τελικά με ένα παιδι!!!!" κανει μικρη παύση....και συμπληρωνει "προς το παρον!" και φευγει προς την τάξη του γιου της....

Εμεινα κάγκελο με την ατακα της:mad::mad::mad:..........και στεναχωρεθηκα φυσικα....αλλά δεν το έδειξα....:-(:-(:-(

Καλε,τι γλωσσουδες υπαρχουν?Δε βουτουν τη γλωσσα τους πρωτα στο μικρο μυαλουδακι τους πριν μιλησουν?

Τοσα ξερει,τοσα λεει ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΑΚΙ μου!Μην στεναχωριεσαι!Ο Θεος σιγουρα θα σε ευλογησει και με δευτερο παιδακι!

Αααα,βλεπω ειστε τοσο μακρυααα!Χαχαχαχα!Κρατας τον μικρο σημερα?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Κοαλάκι ετσι με τους πολύποδες;;;

Και πώς εμφανίζονται; ξαφνικά; και αλλαζουν μέγεθος γι΄αυτο τους παρακολουθουμε....

Μάλιστα....

Πήγατε βολτιτσα;

Εγω πήγα να παρω την μικρη μου με τον ανηψιο μου τον νεοβαπτιστο και χαρηκε το κοριτσακι μου! Εκει που περιμενα, μια γνωστη μου, μαμα ενος παιδιου συνομιληκου με Αγγελικη, με χαιρεταει και μου λεει: "Ο ανηψιος σου ειναι αυτος; Εσυ εμεινες τελικά με ένα παιδι!!!!" κανει μικρη παύση....και συμπληρωνει "προς το παρον!" και φευγει προς την τάξη του γιου της....

Εμεινα κάγκελο με την ατακα της:mad::mad::mad:..........και στεναχωρεθηκα φυσικα....αλλά δεν το έδειξα....:-(:-(:-(

Ειναι καθαρα οργανικο αλλα συμμετεχουν και ορισμενοι αλλοι παραγοντες οπως η προδιαθεση.....!!!!!! Συνηθως μενουν στασιμοι αλλα εαν μεγαλωσουν η αυξηθουν η πλεον διαδεμονη λυση ειναι η αφαιρεση τους...!!!!!!

Τους παρακολουθουμε γιατι αλλαζουξ μεγεθος η και γιατι αυξανονται η αιμοραγουν σε σπανιες περιπτωσεις....!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Σημερα τον κρατάει η μαμά μου τον ανηψιό που μένουν από κάτω!!!!!! Οπότε ουσιαστικα είμαι και εγώ μαζί...Ανεβοκατεβαίνω!

Αααα,καταλαβα!Μενετε πανω κατω με τη μανουλα?Τι καλα!Εγω δυστυχως δε την εχω κοντα,αν και μια ωρα ειναι Θεσσαλονικη Κοζανη,αλλα δεν μπορει πηγαινοερχεται συχνα!Ασε που δουλευει κιολας!Θα παω ομως εγω το Σαββατο,πρωτα ο Θεος,για μια βδομαδα!!!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Ngn θελω να βρω το μηχανακι μου το παλιο για το σακχαρο...Μου ζητησε η Μαρια να μετριεμαι λιγακι για να το ελεγξουμε....

Θυμησε μου πότε τρυπιομαστε: πχ το πρωι νηστικη πριν το πρωινο; μετα πότε;

Με έβαλε σε σκέψεις η Αγορομάμυ....Την άνοιξη μου ανέφερε ο γυναικολογος σε απλο υπερηχο οτι βλεπει ενα πολυποδα. Και τον ρωτησα ξαφνιασμενη τι ειναι αυτο; και μου ειπε εντονα: ΑΝΕΥ ΣΗΜΑΣΙΑΣ! .....Επειτα ο αλλος ο γιατρος που πηγαινω απο το καλοκαιρι, δεν μου εχει πει τιποτα τετοιο....Ουφ....τί να κάνω;

Ηλιοβασίλεμα δεν ξέρω πόσο πρέπει να έχεις μετά το φαγητό ούτε και πόση ώρα μετά πρέπει να μετριέσαι γιατί αλλάζει όταν δεν είσαι έγκυος.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Ηλιοβασίλεμα δεν ξέρω πόσο πρέπει να έχεις μετά το φαγητό ούτε και πόση ώρα μετά πρέπει να μετριέσαι γιατί αλλάζει όταν δεν είσαι έγκυος.

Θα ρωτησω την ενδοκρινολογο....για σιγουρια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...