Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Σε πέντε λεπτά, γράφετε 1000 πράγματα! Αχ βρε γαλιάντρες... Χωρίς εσάς ο καιρός δε θα περνούσε ετσι ευχάριστα...!! :) :)

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου το μηχάνημά σου είναι μια χαρά αξιόπιστο. Εγώ όπως καταλαβαίνεις πήρα αυτό που είχα σε περίσσεια, αλλιώς τα περισσότερα είναι ίδια!

ΚΟΑΛΑΚΙ μου, η Β κοιμάται γενικά γύρω στις 11. Και ξυπναει γύρω στις 9. Το μεσημερι κοιμαται 1 ωρίτσα, αλλά αυτή η ώρα την κάνει ντούρασελ. Το καλό είναι οτι σήμερα ας πούμε που ο άντρας μου βγήκε λίγο, είμαστε ήδη ξαπλωμένες στο διπλό, με τις πυτζάμες μας, εκείνη βλεπει το εργο και εγώ με το κινητό στο καφέ. Και μπορεί να με παρει κ ο υπνος καμια φορά πριν από εκείνην.....

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου καλά είμαι!! Εσύ και ο Δημητράκης σου; Κοιμαται φυσικά να υποθέσω...

Όσο για τα δόντια που γράφετε, σημασία έχει να μαθουν την κίνηση κ τη διαδικασία σε αυτήν την ηλικία.

ΣΟΤΣΑΦΙ, καλά θα είναι να μετονομαστούμε σε γλυκούλες..!!! Χαχαχα!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ριτσακι μου γλυκο εχεις καθε μα καθε δικιο να αγχωνεσαι αλλα θα σου πω το κλασικο, ψυχραιμια! Εχεις κανει ηδη το πρωτο βημα μιας και ο γιατρος σου ειναι καλος και του εχεις εμπιστοσυνη!! Ειναι σημαντικο αυτο!! πρωι ή απογευμα εχεις ραντεβου? αχ ολα καλα να πανε κοπελα μου!!! σε καταλαβαινω ποσο δυσκολη ειναι αυτη η αβεβαιοτητα, η επιστημη εχει προχωρησει παρα πολυ ομως και ολα θα γινουν!

Αγορομαμμυ μου γεια σου...τι μου κανεις;;

Οντως εχω κανει το πρωτο βημα με τον Γιατρο μου...

5 χρονια δεν μου ελεγε κανεις αληθεια,σε οσους γιατρους ειχα παει...ο μοναδικος που μου ειπε αληθεια ηταν ο Γιατρος μου....

Ραντεβου εχω 4 ηωρα το μεσημερι...θα σας πω τα νεα μου το βραδακι...

Σε ευχαριστω ...που με καταλαβαινεις Αγορομαμμυ μου ....

x8yip2.png?0gPNKwlL

5 χρονια δεν μου ελεγε κανεις αληθεια,σε οσους γιατρους ειχα παει...ο μοναδικος που μου ειπε αληθεια ηταν ο Γιατρος μου....

Όπως λεει η ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ, το πιο σημαντικό είναι η εμπιστοσύνη στο γιατρό σου! Το Α και το Ω, για να εχεις απεναντί του ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη. Μαζί θα βρειτε τη λύση Ριτσάκι μου!

78xyp2.png

RUAmp3.png

μην ευχαριστεις βρε χαζο, δε χρειαστηκε να προσπαθησω για να καταλαβω, μου βγαινει απο μεσα μου οπως νομιζω στα περισσοτερα κοριτσια εδω... ετσι ειναι και ο γιατρος μου Ριτσα μου, ειχα αλλαξει 4 γυναικολογους πριν (για τεστ παπ και τετοια που πηγαινα δηλαδη και για πολυκυστηκες που ειχα) και κανεις δε μου ελεγε το κατι παραπανω οπως δηλαδη οτι εχω οπισθια κληση μητρας ή ενας αλλος με ειχε πανικοβαλει οτι εχω κονδυλωματα, μετα ειχα αλλαξει γιατρο και παλι δεν εβγαζαν ακρη μεχρι που ο καλος μου ο γιατρουλης τα εξηγησε ολα. Ψυχραιμια και ολα θα γινουν... θα ερθει και ο αντρας σου μαζι?

to1Np2.png

KCkop2.png

καλε κοριτια ο υγραντηρας πρεπει να βγαζει ζεστο η κρυο????????οι υδρατμοι ειναι κρυοι!!!!αχαχαχαχαχαχαχχαχαχααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ και εγω της τα βουρτσιζω παρολο που με δαγκωνει πολυ...

ΜΑΥ ΜΟΥ μια χαρα τη βρισκω τη βασιλικουλα, δεν σε ενοχλει αν εχεις κοιμηθει.....να ζητησει κατι ας πουμε.....???????

ΕΛΛΗ ΜΟΥ καληνυχτα και καλη ξεκουραση....!!!!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ σιδερο ε....???? η αγγελικουλα κοιμαται....????

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ολα καλα θα πανε, θα δεις.....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλησπέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!

Εφαγα το βραδυνο μου (1 τοστ και γαλα) και είπα να μπω να σας δω!!!

Κάθομαι στο σαλόνι και απεναντι μου έχω μια στοίβα ρούχων που θελουν σιδέρωμα....ουφ και βαριεμαι!!!

Sotsafi μην ανησυχείς!!! Θα κάνεις διατροφή με πολλά γευματάκια σε τακτικές ώρες και θα το ελέγχεις το σάκχαρο!

Πατουσίτσα τα ψώνια για σένα τα ξεκίνησες;

Μποτσάκι πότε θα τα παραλάβεις τα πραγματα του μπέμπη;

Αγορομάμυ πώς περάσατε το απόγευμα;

Ρίτσα όλα καλά θα πάνε!!!!!!!!!!!!!!! Αυριο θα συζητησετε με τον γιατρό και θα δεις, ότι θα βάλεις μια σειρά!!!!

Ελλη καλή ξεκούραση!!!!!!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου τι μου κανεις;;

Η Αγγελικουλα σου κοιμαται;;

ΑΧ!! βρε Ηλιοβασιλεμα μου εδω και 5 με 6 χρονια ολο σε σειρα τα βαζω ,αλλα τιποτα δεν γινετε....πες μου τα νεα σου Μαναρακι μου;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

καλε κοριτια ο υγραντηρας πρεπει να βγαζει ζεστο η κρυο????????οι υδρατμοι ειναι κρυοι!!!!αχαχαχαχαχαχαχχαχαχααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Προφανως πηρες κρυου νερου υγραντηρα....!!!!!!!!!

Χχαχαχχααχχαχχαχαχαχχαχαχαχα......!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ηλιοβασιλεμα μου καλα ειμαστε!! πηγαμε μια βολτιτσα το απογευμα και μετα εδω σπιτι μπανακι, φαγακι κλπ κλασικα... εσεις καλα εισαστε?? βρηκες τον γιατρο?

to1Np2.png

KCkop2.png

Όπως λεει η ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ, το πιο σημαντικό είναι η εμπιστοσύνη στο γιατρό σου! Το Α και το Ω, για να εχεις απεναντί του ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη. Μαζί θα βρειτε τη λύση Ριτσάκι μου!

θα συμφωνήσω, εμπιστοσύνη στο γιατρό και στον εαυτό σου ριτσάκι θα συμπληρώσω !!!! τώρα τνα σου πω μην αγχώνεσαι??ξέρω πως δεν γίνεται όταν μπαίνεις σε αυτη τη διαδικασία το άγχος πάντα υπάρχει!!αλλα με θετικά μικρά βήμτα όλα θα πάνε καλα΄!!

Διαφημίσεις

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ και εγω της τα βουρτσιζω παρολο που με δαγκωνει πολυ...

ΜΑΥ ΜΟΥ μια χαρα τη βρισκω τη βασιλικουλα, δεν σε ενοχλει αν εχεις κοιμηθει.....να ζητησει κατι ας πουμε.....???????

ΕΛΛΗ ΜΟΥ καληνυχτα και καλη ξεκουραση....!!!!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ σιδερο ε....???? η αγγελικουλα κοιμαται....????

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ολα καλα θα πανε, θα δεις.....!!!!!!!!

συμπεθερα της βαζεις και καμια βρεφικη οδοντοκρεμα? εγω με σκετο νερακι τον κανω, δε νομιζω οτι γινεται διαφορετικα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Πες μου οτι δοκιμάζεις τις αγορές σου!!! Είσαι απίστευτη Πατουσίτσα μου!! Κοίτα κανονικά ο υγραντήρας πρεπει να βγάζει ζεστούς υδρατμούς καθώς βράζει το νερό μέσα. Τώρα πια εχουν βγει κ υγραντηρες ψυχρού αερα- μάλλον τετοιον πήρες - που βγάζει υδρατμους σε θερμοκρασια περιβάλλοντος και είναι πιό ακίνδυνοι στη χρήση (για εγκαυματα κτλ)

78xyp2.png

RUAmp3.png

συμπεθερα της βαζεις και καμια βρεφικη οδοντοκρεμα? εγω με σκετο νερακι τον κανω, δε νομιζω οτι γινεται διαφορετικα!

Με σκετο νερακι αν και υπαρχουν οδοντοκρεμες που ειναι ακινδυνες οσον αφορα την καταποση αλλα εγω προσωπικα δεν βλεπω ωφελος με την χρηση οδοντοκρεμασ, ναι μεν ακινδυνη αλλα δωρο αδωρο εφοσον δεν μπορει να ξεπλυθει...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΚΟΑΛΑΚΙ μου αν χρειαστεί κατι, θα το κανει μόνη της η Βασιλική. Έχουμε ποτηρι με νερό δίπλα μας κ αν της ερθουν τσίσα θα παει. Αν και πάντα φροντίζω να εχει κατουρησει πριν ξαπλώσουμε..

78xyp2.png

RUAmp3.png

Δεν χρειάζεται οδοντόοαστα κορίτσια. Στο φαρμακειο υπαρχει η zendium κατάλληλη από τη γέννηση και δε θελει ξεβγαλμα. Βάζεις ίσα ισα λίγο στη βουρτσα για να μαθει το μωρό να φτυνει το σαπουνόνερο. Όμως τη Β ας πούμε, την αηδιάζει και ετσι τα κάνουμε μόνο με νερό.

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...